Bibliatanulmányok

Az utolsó hét év kronológiai táblázata

Az utolsó hét év főbb eseményeinek kronológiája.

Előző posztKövetkező poszt

4 hozzászólás

  1. Minden tiszteletem akik az oldal cikkeit írják. De ehhez a képhez muszáj megjegyeznem, hogy az utolsó idők prófétája által kapott üzenetek mást mondanak. És jelen pillanatban az a hiteles. Tehát, az Antikrisztus nyilvános fellépése még csak most fog megtörténni. A közel -keleti békét fogja – a háború után – bejelenteni. Ebből lehet megtudni, hogy ő az. De már egy nemzetközi szervezetben jelentősen munkálkodik. De ami a fontos, hogy a 3,5 év 2012 december -ben kezdődött. Ezt maga Jézus Krisztus nyilatkoztatta ki az utolsó idők prófétáján keresztül. Mint sok más fontos dolgot, ahogy a Bibliában írva van, az Isten Báránya, azaz Jézus fogja feltárni. Ez történik 2010 novembere óta. A nagy nyomorúság, azaz a nagy szorongattatás ez a 3,5 év, ez stimmel. És Isten mindenkinek megmutatja most az Igazságot, létezését, hogy esélyt adjon azoknak, akik a bűn útján járnak, akik elvesznének a gonosz szorítása miatt. Ezt a lelki élményt 1961 óta várjuk. Ezt fogj a követni a második nagy Isteni jel, a Nagy Csoda, mely kétséget kizáróan mindenki számára egyértelmű Isteni jel lesz.
    Nehéz idők jönnek, nagyon sok szuper cikk van az oldalon, de egyet tudni kell mindenkinek, még ha elutasítják az utolsó idők prófétájának lehetőségét – aki egyébként a Bibliában is meg van jövendölve – attól még az tény, és egyértelmű, bizonyított. A jelek mindenkit meg fognak győzni.
    A Második Eljövetel ezek alapján kézzel fogható. Szerintem elutasítás és félresöprés helyett legyen mindenkiben legalább annyi, hogy figyel…

    Isten áldjon mindenkit,
    L

    1. már letelt a 7 év.. csak annyit fűznék hozzá, h senki sem tudja, h mikor jön el az a nap, csak is Isten.

      1. Dehogy telt el . Meg sem jelent az AK , még nincs nagy káosz . Közeledünk hozzá , most 22 éves …

        1. Akkor szerinted 11 év van hátra ?! Mondhatnál többet, berakom a zsákba, összerázom … Persze viccelek, de érdekel minden részlet az összefüggések sorában !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend