Idők jelei, Járványok

Bölcsességgel a koronavírus ellen

Ha jól számolom ilyen hosszú szünet még nem volt két cikk megjelenése között az oldalon, pedig az ember azt gondolná, hogy az aktuális gondok közepette ennek pont fordítva kéne lennie.

Az ok nem túl bonyolult. Egyszerűen olyan mennyiségű információ, hír, elmélet, figyelmeztetés és miegyéb zúdul, feltételezem nemcsak rám, hanem mindenkire, aki nem egy barlangban él, hogy a hallgatást és az Úrra figyelést fontosabbnak tartottam ezekben a hetekben.

Nem telik el úgy nap, hogy ne kapnék barátoktól, ismerősöktől, olvasóktól újabb és újabb videókat, amik többnyire a koronavírussal kapcsolatos elméleteket vagy leleplezéseket ismertetik. Félreértés ne essék, hálás vagyok, hogy ilyen sokan gondolnak rám és az oldalra, amikor fontosnak tűnő információkkal szembesülnek, de a megosztás gombra való kattintás nem a legjobb módja annak, hogy egy üzenetet eljuttassunk másokhoz. Ha valóban fontosnak tartjuk a tartalmát, akkor a továbbítás mellé érdemes leírni, hogy miről szól, miért tartjuk megosztásra érdemesnek, esetleg az egy vagy több órás anyagon belül melyik intervallumban található a legfontosabb rész, vagy akár össze is foglalhatjuk azt. Ha valóban figyelemre méltó dologról van szó, talán megér ennyi erőfeszítést, ha pedig nem, akkor lehet, hogy továbbítani sem kellene.

Úgy látom, geopolitikai, világjárvány és összeesküvés szakértőkből sincs hiány, és miközben tudom, hogy ez önmagában jó is lehetne, hiszen miért ne ébredhetne fel egyre több ember a világban folyó események hatására, sajnos azt látom, hogy a megosztott anyagok hagynak némi kívánnivalót maguk után. Amúgy ezzel sem lenne baj, ha az előbb említett magyarázat nem maradna el, hiszen a mennyek országán innen, ismereteink kicsit mindig homályosak lesznek, tehát nem várhatunk tökéletességet, de azt sem, hogy ismerőseink napi 2-3 órát töltsenek a videómegosztó oldalak útvesztőjében, annak reményében, hogy aznap talán éppen valami értelmes anyag kerül eléjük.

De hogy konkrét példát is említsek, mostanra több változatban is eljutott hozzám a hír, hogy az 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről 2021. január elsejével hatályba lépő módosítása lehetővé teszi, hogy az „egészségügyi szerv elrendelje a védőoltást” magyarul beadjanak egy vakcinát, ha akarjuk, ha nem. Azóta már keresztény előadás is készült a törvény kapcsán, amiben a szakértő igen erős szavakkal hívja fel a figyelmet a diktatórikus jogszabályváltozásra. Azzal nyilván egyet kell értsek, hogy ez valóban diktatórikus, a probléma csupán abban áll, hogy ezek a részek 1993. óta szóról szóra így szerepelnek az egészségügyi törvényben, amit Horn Gyula kormányának köszönhetünk, de Magyarországon a helyzet 1993. előtt is hasonló volt, vagyis a kötelező oltásokra vonatkozó kényszer évtizedek óta nem változott. Akit érdekelnek a részletek a Nebáncs Egyesület weboldalán olvashat róla: ITT

(A jogszabályi háttérnek egyébként bárki utánanézhet a net.jogtar-ban, és azt is ellenőrizheti, hogy a változtatással érintett részek teljesen másodlagosak.)

Ahogy közeledünk azokhoz a bizonyos, Jézus által részletesen körülírt napokhoz, hívőként fokozottan kellene figyelnünk arra, hogy ne a félrement figyelmeztetésekről ismerjen minket a világ, hanem inkább Isten szeretetéről. Teljesen érthető, ha az utolsó idők témaköre egyre többeket foglalkoztat, csak ne hagyjuk feledésbe merülni a lényeget: Jézus azért jött, hogy életünk legyen és mindeneket magához vonzzon1. Nem tiltakozott, amikor a tanítványok a második eljövetelét megelőző időkről kérdezték, hiszen részletesen kielégítette kíváncsiságukat (Lásd például Máté 24. fejezetét), de amikor nem kérdésekre válaszolt, a mennyek országáról és Istennel való kapcsolatunkról prédikált és próbálta megértetni követőivel, hogy mi már „átmentünk a halálból az életbe”2 és, hogy nekünk már semmi sem árthat3.

Visszatérve az oltások témaköréhez, megértem, hogy sokakat foglalkoztat a kérdés, hiszen manapság mindannyiunkat közvetlenül érint és bár a kormány többször kommunikálta, hogy a koronavírus elleni vakcinát önkéntes alapon adják majd, érthető, ha egyesek kétkedéssel fogadják ezt a kijelentést. Azt is értem, hogy a nanotechnológia korában, főleg az immunitás útlevélre vonatkozó javaslatokat hallva, sokan párhuzamot vonnak a koronavírus elleni vakcina és a fenevad bélyege között, de ne felejtsük el, hogy a fenevad bélyege nem csupán egy fizikai összetevőből áll!

Egyébként megjegyzem, szerintem is teljesen kivitelezhetőnek tűnik, hogy idővel a kezünkön kelljen hordozni az immunitásunkat igazoló kütyüt, legyen az egy csip, vagy hasonló eszköz és, hogy enélkül ne lehessünk a társadalom teljesértékű tagjai, csakhogy a fenevad bélyegét érintő figyelmeztetés arra vonatkozik, amikor „valaki imádja a fenevadat és annak a képmását, és felveszi annak a bélyegét a homlokára vagy a kezére…” Vagyis imádat nélkül csupán egy orwelli kütyüről van szó, ami akár lehetne egy 50 éve létező oltás vagy bármilyen bőr alá ültethető eszköz is. Így se jó, de nem biztos, hogy egyenlő a fenevad bélyegével.

Mindezek persze előkészítik az utat a majdani bélyeghez, de ha minden újításról kijelentjük, hogy márpedig a fenevad bélyegével van dolgunk és aki elfogadja vagy használja, a pokolban köt majd ki, a szándékunkkal épp ellentétes hatást fogunk elérni.

Fontos figyelmeztetni másokat, de ne ész nélkül! Már így is folyton a közösségi oldalakon megjelenő álhírek szűréséről hallani. Ne tegyünk olajat a tűzre!

A korai keresztények és az írott Ige esete jutott eszembe erről. A Biblia könyveinek kanonizálása az első nagy keresztényüldözések idején indult és a folyamat egyik kiváltó oka éppen az volt, hogy a keresztények, ha már az életüket vagy a szabadságukat kellett adják a hitükért, fontosnak tartották, hogy ne valami hamisítvány miatt tegyék. Tudni akarták, hogy amikor a római katonák átkutatják a házukat, tiltott keresztény írásokat keresve, akkor mi az, ami mellett mindhalálig érdemes kitartaniuk.

Ez ma is így van. Ha már kigúnyolnak vagy gyűlölnek minket, az Jézus nevéért, ne pedig a saját hülyeségünkért legyen!4

  1. János 10:10, 12:32 []
  2. 1. János 3:14 []
  3. Lukács 10:19 []
  4. Máté 24:9 []
Előző posztKövetkező poszt

50 hozzászólás

  1. Többféle baktériummal és vírussal fertőzöttek a maszkok.
    Nagyon érdekes, hogy a “járvány” csúcsán jutott eszébe valakinek bevizsgálni azokat a maszkokat, amelyeket a multi cégek árulnak hatalmas mennyiségben.
    Ezeket a maszkokat Kínából, Indiából és Pakisztánból hozzák Európába.
    Miért is van ez?
    A keleti országokban nagyon olcsó a munkaerő és már közel 20 éve a nagy cégek mind keleten állíttatják elő termékeiket német vagy angol felirattal.
    Az internetet már korábban bejárta egy videó, ahol a csupasz földön varrták ezeket a maszkokat, szalagban a piszkos udvaron állati ürülékek között és ott, ahol sok ember szó szerint járkál.
    Ezután ezeket a maszkokat szépen becsomagolják és elküldik Európába.
    Itt pedig az emberek felteszik azokat a maszkokat, amelyeket senki sem ellenőrzött le, hogy milyen feltételekkel készülnek és hordoznak-e veszélyt a viselésük?
    A legtöbb átlagember ezeket a típusú maszkokat viseli, sokan az egészségügyben is.
    A svájciak most hozták nyilvánosságra, hogy ebben a fajta maszkban 12 féle baktériumot és legalább 5 féle vírust találtak.
    De nemcsak ezzel volt gondja Svájcnak, hanem a védőoltásokat is mind visszautasította különböző indokokkal.
    Svájcban egyelőre nem lesz védőoltás januárban.
    Magyarországon is sem a közép, sem az elit nem akarja beoltatni magát!
    Akkor kiknek rendelték azt a sok vacinát?
    https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.55

    MISZTIKUS BESZÉLGETÉSEK.

    2020. 12.09. 9 óra 10.

    Jézus: Drága Kislányom! Írd!
    Egy ördögi terv van kibontakozóban. Ellenségem és ügynökei a járvány kiszélesedését,tömegek megbetegedését akarja. Még több áldozatot akar, hogy egyre több ember forduljon,–szinte könyörögjön, fizessen–az oltásokért.
    Olyan maszkok gyártásában gondolkodnak, amelyekbe bele impregnálják (átitatják, beleszövik) a kórokozókat, már nemcsak a vírusokat, hanem a baktériumokat és a gombákat is. Ezek a száj előtt a nedves lehelettel aktiválódnak és belélegezve betegítik majd meg az embereket, atipusos (rendellenes, a megszokottól eltérő) tüdőgyulladásokat okozva. E gonosz terv mögött népirtás van gyermekem.
    Mi legyen a megoldás Uram, hiszen köteleznek bennünket a maszk viselésére?
    Jézus: Gyermekem. Saját magad vagy mások által készített textil maszkot viseljetek, amit mosni, fertőtleníteni, vasalni lehet.
    Most megáldalak a bölcsesség lelkével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
    Jézus bátor harcosa.

    A ettől a beszédtől, ettől az üzenettől teljesen “lefagytam”. Ezt biztos, hogy Jézus mondja? Ekkora gonoszság készül? Ennyire veszélyben vagyunk?
    Megkérdeztem Jézus egyik választottját erről a dologról
    Jézus ezt mondta általa: Drága gyermekem!
    Ellenségem határtalanul gonosz és most eljövetelem közeledtével a legaljasabb dolgokat eszeli ki.
    Már egy idő óta tudjátok, hogy a célja az emberiség kiirtásának kivitelezése.Túl lassúnak tartja az eredményt, ezért sugallataival arra ösztönzi csatlósait a háttérhatalmat, hogy a vírus ellen újfajta maszkokat készítsen. Olyanokat, melyekbe beleépíti a halálos kórokozókat.
    Pontosan úgy lesz, ahogy választott gyermekemnek megjövendöltem. Erre a cselre készüljetek fel és csak a régebbi maszkokat használjátok, vagy varrjatok magatoknak újat.
    Látjátok mennyire vigyázok rátok?
    Előre figyelmeztetlek benneteket!

    Köszönjük Urunk és köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy az üzenetet Szent Lelked által kaptam.
    Dicsőség és hála a Te gondviselő szeretetedért!

    1. Akinek nem világos, annak elmondom érthetően ahová kitették a dögcédulákat, az mind az Antikrisztusnak hűséget esküdött, s lényegében az Antikrisztus Birodalmát építik s lényegtelen, hogy közvetve vagy közvetlenül. Kicsiny hazánk elkerülhette volna, de nem vettük komolyan a figyelmeztetéseket, pedig ha csömöri esetnél befejeztük volna a bálványtemplomok építését, s azt tettük volna amire oly sokszor felhívták a figyelmünket, akkor nem lenne ma ez a helyzet.

      1. Sehol egy forrásmegjelölés részedről! Hol van erről a tudományos bizonyíték?
        A maszkokat különböző fertőtlenítő eljárásokkal sterilizálják, mert ez a szabály!
        A fertőtlenítés otthon is elvégezhető, azt is megmondták hogyan kell..
        Sajnos a hozzászólás többi része elmeroggyanás. Emberek írják ezeket az “üzeneteket”

        1. Hány éves korig kell kifejlődni az immunrendszerünknek?
          Ha megtaláltad a választ, akkor következő kérdésem hány millió ember hal meg a védőoltások miatt?
          Hány gyermek halt meg fulladás miatt? Ez is egy jó téma Idegen, de van még jobb is, EMBER TERVEZ, ISTEN VÉGEZ! remélem érted, akkor azt is érted, hogy az igazság amikor felszínre kerül hatványozott erővel rombol mindent, amit nem az önzetlen szeretet épített fel. Erre is tudok sok példát mondani, de jobban tennéd, ha felfognád kedves Idegen amit az utóbbi 100 évben ki lett nyilatkoztatva, meg fog történni, akár tetszik neked, akár nem. Senki nem képes megállítani, mert akkora La Salette , ennek is utána tudsz nézni, hol van, miért van ott az a kereszt, s lehetne folytatni. … de engem most jobban érdekel az, hogy ki lesz a francia uralkodó, aki a megmaradt spanyol, olasz, s német területen lesz az Antikrisztus egyik legnagyobb ellenfele. Jézus Krisztus drága szent vére, melyet a kereszten érettünk kiontottál, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!

        1. A csömöri templom csodája

          2019. 12. 12, Csütörtök

          Egy lelkitestvéremmel a csömöri templomban történt Eucharisztikus csodáról beszélgettünk. Ugyanis itt az a csoda történt, hogy a monstranciában kettétört a Szent Ostya. Az Úr megmagyarázta a csodát:

          „Egyházam kettészakadt, ezért hasadt ketté az Én Szívem is. A kettészakadás nemcsak az egyetemes egyházra vonatkozik, hanem minden egyházközségre is. A szakadás kihat a kisebb-nagyobb közösség tagjaira is. Minden közösségnek más-más küldetése van. Bizony mondom nektek, hogy a szakadás alól egy közösség sem lesz kivétel, mert az Írásnak be kell teljesednie. Igaz követőimet – legyenek hívek vagy papok – már most üldözik és félre állítják, mert az igazság hirdetését el kell némítania azoknak, akik sötétségben járnak, és nem kérnek a világosságból. Szentséges Szívemben újra és újra megforgatják a tört mindazok, akik nem akarnak hinni abban, hogy Én valóságosan jelen vagyok az Eucharisztiában. Még hány csodát adjon Atyám nektek, hogy végre elhiggyétek mit jelent számotokra az Eucharisztia, mint az üdvösség tápláléka?”

          Mária Magdolna

          Sőt most van ennél durvább is, december 13-ai üzenet lényege a fenyítés előrevételezésén túl: „Az Antikrisztus már Rómában van , és olyanokkal dolgozik, akik elfogadják… Imádkozzunk Benedek pápáért

      1. Ez aztán tudományos fölény 🙁

        Mit csinálna ez a nagyon magabiztos nemzeti államhatalom, ha mondjuk a következő napokban 50-100 vagy 200e ember adná fel önként magát, hogy ők is ugyanabban “bűnösök” mint a 4 orvos és mindannyian követelnék az őrizetben vételüket?
        Ez a tömeges közöny, hallgatás csak egy valahova fog vezetni.

        1. új hír Dr. Gődényről, hogy kiengedték a rendőrségről.

  2. Az elsőt idős urat(81), akit a tegnap az első idős hölgy(99) után oltottak be az Egyesült Királyságban, William Shakespeare-nek hívják.
    Jut eszembe.
    “Színház az egész világ és színész benne minden férfi és nő.”

    Ezek szó szerint a pofánkba röhögnek. De tényleg.

  3. “…miért ne ébredhetne fel egyre több ember a világban folyó események hatására…” veti fel fentebb Thea.Én egy kicsit tovább megyek. Nem is csak egy kicsit, hanem sokkal tovább megyek, ameddig csak tudok, és még azon is túl. 🙂 Hiszen a lehetőség adott.Hogy tovább menjünk annál, ameddig az előbb említett világ hatásai érnek.Lényegében igencsak szűkös önmagunkon túlra. 😉 “…hiszen a mennyek országán innen, ismereteink kicsit mindig homályosak lesznek…”, írja Thea. (Persze, a mennyek országa sem nem itt van, sem nem ott. 😉 )

    Jézus mindenkiért adta az életét.Nem kérdezett meg senkit sem, hogy szeretné-e vagy sem.Mindenkiért, aki ezen (vagy bármely más elképzelhető és elképzelhetetlen) világon élt vagy élhetett volna, aki csak jelenleg él vagy élhetne, aki majd élni fog vagy megszülethetne, mindezekért adta az életét.És senkit sem kérdezett meg, hogy szeretné-e vagy sem.Senkit.Hogy akarjuk-e vagy sem, hogy elfogadjuk-e vagy sem.Ez ugyanis olyan szintű felelősség, hogy ezt a döntést csak egy Isten hozhatja meg.Csecsemőkre, kisgyerekekre sem bíznak bizonyos döntéseket, még önmagukkal kapcsolatban sem.Azt hisszük, hogy időközben felnövünk ehhez a felelősséghez.Meg hogy a mi felnőtt döntésünkön múlik.Hogy mi vagyunk olyan felelősségteljesek, hogy a mi éleslátásunkon múlik.De nem.Még csak meg sem lettünk kérdezve.Számomra legalábbis az Evangélium nem egy afféle kérdés, amit Isten intéz az emberhez.Nekem sokkal inkább kijelentésnek tűnik, kinyilatkoztatásnak, hogy eleve Jézus a válasz.Ez a válasz pedig könnyű és gyönyörűséges.Ez a válasz, a Válasz volt mindenek előtt, bármiféle kérdést és kételyt is megelőzően.Nem lettünk megkérdezve, ezért nem is dönthettünk egy olyan kérdésben, ami a teljes személyünkön, életünkön, de még az egész emberiség életén is túlmutató.Habár, ami igaz, az igaz: sosem volt olyan, hogy a mennyek országán innen, sem pedig túl.Ma már ennél jobb hírt nem olvasol.

    1. Kedves Oszkár, elképesztő. MI mindannyian a Mennyek országán kívül vagyunk MOST : ám, hova megyünk? Megyünk … oda vagy máshová. “Aki magát állni gondolja, vigyázzon, el ne essék!”

      Az Örökkévaló van a Mennyben mindig. Lehet, hogy mennyország van a szívedben ha VELE vagy … de, mindenki ?! Jó is volna …

  4. “És a király a maga tetszése szerint cselekszik és felfuvalkodik és felmagasztalja magát minden isten felett, és az istenek Istene ellen is vakmerőn szól, és szerencsés lesz, mígnem betelik a harag; mert a mi elhatároztatott, az végre is hajtatik.
    Nem gondol atyáinak isteneivel, nem gondol az asszonyok kedvenczével, és egy istennel sem; hanem mindennek fölibe magasztalja magát.
    De a helyett tiszteli az erődök istenét annak helyén; és azt az istent, a kit nem ismertek az ő atyái, tiszteli aranynyal, ezüsttel, drágakövekkel és becses ajándékokkal.” Dániel próféta könyve 11. rész

    El lehet gondolkozni azon, hogy miféle személyiség lesz az, aki a Fenevad lesz mag, merthát maga a 666 is egy ember száma. Merőben gyanús, hogy saját magát vagy az ő istenét, bálványát fogja imádat tárgyává tenni.

  5. A Fenevad képének imádatának elrendelése és a bélyeg még várat magára szerintem. Ez egy brutális dolog lesz és főleg Isten népének lesz nagy kísértés, a többieknek-a világhoz ragaszkodóknak egyáltalán nem, hanem egyet fognak vele érteni. A Fenevad képe a görög fordításban “eikon”, azaz ikon, ez vonatkozik egyszerü festett képre, de akár szoborra is. Logikus is szobornak gondolni, ha például a Babiloni Nabukodonozor története jut eszünkbe, de akár egy olyan bizonyos értékeket megtestesítő emlékmü is lehet, aminek imádatára kényszeritik az embereket. A Jelenések könyve szerint azért lesz drámai a helyzet, mert ez épp azután történik, miután a jelenkori Babilon leomlik, ami talán egyet jelent azzal, hogy a Fenevad egyik feje halálos sebet kap. A seb begyógyulása pedig azt jelenti, hogy a rendszert valamiféleképpen restaurálják és akkor követelik meg ezen bálvány imádatát mindenkitől. bármi lehet voltaképpen, bármi olyan érték, ami a Babiloni államot testesíti meg. Ha a mai Babilonban gondolkozunk, lehet ez akár az amerikai egyesült államok alkotmánya is megszoborva, vagy épp a Tízparancsolat-akármi-ami bálvány lehet.

    1. Péter barátom. A fenevad egyik feje már megkapta a “halálos sebet”, a kommunista elvtársak a bőrükön érezték legalább pár napig, a rendszerváltáskor! Persze akik nem vizsgáztak jelesre, idejében, hogy méltók legyenek az “átvedlésre”! Másképp fogalmazva, nem kaptak esélyt, helyet a vakolók páholyainak bársonyszékeibe. Mert onnan nőttek ki az “uraságok”, pár hét alatt, akiket számunkra jelöltekként tálaltak, és mi balgák, örömmel voksoltunk rájuk “akkor”! De máma már nem! Egyébként számotokra nem “jön be”, hogy tulajdonképen a Jel 13, 1 – 11. beteljesedett, már majdnem nyolc éve az Egyházban is? Csupán a vakolók terveit, céljait kell kissé nagyító alá venni, és nem kell zseni ész hozzá, csak a Szentlélek enyhe fuvallata!

  6. az új világrend – sorozat következő részei

    6. rész letiltva
    A covid vakcináról ill. a digitalizált emberről szól a 6. rész.a you tube letiltotta.
    ez a hivatalos indoklás bemásolom ide:
    “A YouTube nem engedélyezi a helyi egészségügyi hatóságok vagy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakértőinek körében kialakult konszenzusnak ellentmondó állítások megjelenítését a COVID-19 betegség ellen alkalmazható vakcinákról. ”
    csak olyat szabad feltenni, ami megegyezik az ő elméletükkel.CENZÚRA

    7. rész
    https://www.youtube.com/watch?v=2-4kS9wP9SM
    8.rész
    https://www.youtube.com/watch?v=v3fxavVQdg0
    9. rész
    https://www.youtube.com/watch?v=d87R3bp3HdU
    10.rész
    https://www.youtube.com/watch?v=TEssV0YXtQY

  7. Feltűnt, hogy azok, akik a covid helyzetben valami végleges hanyatlást vélnek látni, egy globális hatalom jelenléteként könyvelik el azt, hogy a világ talán minden országában ugyanazok az intézkedések lettek foganatosítva.Méghozzá teljesen összehangoltan történik mindez, mondják ezek az emberek, mintha valami színfalak mögötti titkos erő -világkormány- azonos pólus felé irányította és állította volna be még a politikailag egymásnak feszülő irányzatokat is.Továbbá feltűnt, hogy a mérleg másik serpenyője is telítve lett az előbbiek antitézisével.Ugyanis már egy jó ideje, a tézis, mint globális kihívás, ugyanilyen szinten, tehát világszinten -hiszen világjárványról van szó-, globálisan egyesítette a vallások követőit.Csodálkozva látom, hogy a korábban egymásnak feszülő politikai tektonikai lemezekhez hasonlóan, az irányaiban nagyban eltérő vallást követő emberek, -akik oda-vissza gyepálják egymást vad teológiai csörtékben- is azonos pólus felé fordultak.Ugyanazokat a kódszavakat használják ugyanazokra a helyzetekre a protestáns irányokat követők, és a katolikus hívek többsége is.Az utolsó időknek, a vízöntő korának, az aratás korának, dimenzió váltásnak stb. elnevezett körülményekbe való érkezés tényét hirdeti a hitgyüli is.Még Laár András is beállt ebbe a sorba, és az asztrológia más népszerű tanítói is, és az egyéb ‘ezoterikus’ és ‘okkult’ tanok, meg napvallások, UFO-hívők is szinte ugyanazokat a megközelítéseket és kódszavakat használják, és így mindannyian szinte ugyanúgy írják le a helyzetet.Csak sikerült egy globális világvallást összehozni! 😀 Kiknek is?Azoknak, akik a legjobban tartottak ettől.Azok közreműködésével jött el ez a siker, akik azt mondták, semmiképpen sem vennének részt egy ilyenben. “És az egész világ követé a Fenevadat…” Csak éppen pró- és kontra dogmák szerint, a tézis – antitézis mentén, mert maradék identitásuk látszatához azért ragaszkodnak.De ahogy anno a kommunisták és fasiszták is ugyanannak a valaminek a kétféle megnyilvánulásai voltak, úgy a helyzet most is ugyanaz.Akik a globális covid politikában és a globális covid sajtóban önmagukat pillantották meg, manifesztálták annak kivetülését is.Ugyanazt a reflexiót, csak nekik fordított állásban jelent meg a mozivásznon.Ahogy a fasizmus a kommunizmusnak.És a kommunisták is, és a fasiszták is megvoltak győződve, hogy elveikkel és hitükkel jót tesznek a világgal.Miközben lelkiszemeikkel az ellenpólus pusztulását látták és láttatták.

    1. Ezt jól látod, kedves Oszkár !! Beállnak a sorba mind ? Vízöntő kor ? Lesz egy kis csend … három és fél év, és behódolnak a “látszatnak” a szeretetnek, együtt rezegésnek 🙁 SZÁMUKRA az ÚR fog mindebből kimaradni -ha hagyjuk … “Amikor azt mondják: béke, béke ! Nincs béke …”
      Nekünk lesz egy kis időnk beszélni Róla + akinek még nincs önellátó helye, siessen, gyorsan h legyen!!

  8. Idővel mindannyian azzá válunk, amik mindig is voltunk.Minden Istentől ered. “Minden Ő általa lett, és nála nélkül semmi sem lett, ami lett.” Isten minden teremtése, teremtménye romolhatatlan és eredeti. “Minden Ő általa lett.” Minden.

    1. Oszkár. Ha idézel a Bibliából, vedd figyelembe a teljes KINYILATKOZTATÁST! Lucifer nem fog visszaváltozni! Sem a pokol nem fog mennyországgá válni! Tévedésed, hogy a szabad akarat, döntés következményét mellőzöd, amellyel megajándékozott a TEREMTŐNK! Beleértve az angyalokat is, akik előidézték a pokoli valóságot: ÖRÖKRE! Önmaguk számára és akiket sikerül becsapniuk és követik “őket” a lázadásban!

  9. Köszönöm Lacika a részletes beszámolót. Tény, hogy mindenki a “maga” módján tud kivergődni a labirintusból. Megértelek, mert bizonyos mértékben hasonló tapasztalataim voltak nekem is, még a Yoga területén is, persze csak egy határig. Mert onnét visszafordultam a Szentírás és Egyház, vagyis keresztény gyökereim felé, mert egy “élményem” rádöbbentett arra, hogy csupán a “gurura” hagyatkozni veszélyeket rejt magába. Eszembe juttatott egy Szentírási idézetet melynek lényege, a gonosz is képes “világosság angyalaként” megjelenni! Ez számomra elég volt ahhoz, hogy nagytakarítást végezzek a “könyvtáramban” és a fejemben, szívemben. Mindent azonnal elégettem! Még így is pár hónapig komoly küzdelmet vívtam ellenük, reformátusként. De ez egyúttal rádöbbentett arra, hogy milyen irányba keressek. Nem volt nehéz a beazonosítás, az egyház-történelmet vizsgálva, ortodox vagy katolikus? A választás is könnyű volt, miután megtudtam, hogy megyénkben van Ferences szerzetes kolostor, 32-33 éve felvettem a kapcsolatot a “barátokkal”. Akkor nem tudtam, hogy ’87-’88 Mária Év volt. A búcsúkról sem volt semmi fogalmam. De 30 évesen higgadtan nekiláttam a “lelki szomjammal” is komolyan foglalkozni. A Katekizmus nem győzött meg, mert már sokat láttam, hallottam, csalódtam, sőt amit most utólag felismerek gyengeségének: BÉKEPAPOK SZERKESZTETTÉK! Aki megérti, elismerésem, másoknak nincs értelme fejtegetni! Te tudod, beleszülettél, ott van közeledben a forrás, az eledel, és mégis éhen szomjan halsz! Miért? Mert a nyájnak amelyhez tartoztál nem PÁSZTORA volt, hanem csak “béresse”! Ugyanúgy voltam én is a református tiszteletessel! És a helyzet mostanra még jobban romlott! Nem szent papokat képeznek, hanem “tudós papokat”! És a sátán csúfot űz belőlük!! Meggyőződésem, ha egy Arsi plébánosod lett volna, életutad is teljesen másképp alakul. Ez ilyen egyszerű, de mára majdnem általánosan érvényes ez, különösen Európára, és még nálunk Erdélyre is! Okos, képzett papjaink vannak, doktorátussal, de hány sugározza az ÉLETSZENTSÉGET? Igazi lelki-vezetők? Szerintem akik a hatósági rendelkezések előtt “megtérdeltek”, egy sem alkalmas a lelki-vezetésre! De az Egyház számomra lényegessé vált fokozatosan, és az elébb vázolt emberi gyarlóság ellenére is az marad. De jelzem, nem abban az értelemben, amely miatt kiábrándultál. Ezt megértem, mert emiatt van ott a katolikus Egyház, ahol van. Az ellenség ölében, és sokan észre sem veszik. Ami számomra még hiányzott, emberi mulasztás, stb miatt, azt bőségesen megtaláltam a MAGÁN KINYILATKOZTATÁSOKBAN! Mégpedig teljes ragyogásukban! Egyébként nincs semmi új bennük, ami nem lett volna meg az Egyházban, hanem amit fokozatosan és sikeresen homályba burkolt az ellenfél, leginkább belső ügynökei – egyházi szabadkőművesség – közreműködésével, a részletekre nem térek ki. Amint az Ó-Sz. népének volt szertartása, keret, közösség, ugyanúgy az Új- Sz. népének az Egyházban van szertartása, keret és közösség. Még akkor is, ha “kis maradék”. Példaként, máma plébániánk volt soron az “örökös Szentségimádási” beosztáson. A kezdő szentmisén plébánosunk kiemelte, hogy a katolikus Egyház legnagyobb kincse az OLTÁRISZENTSÉG! És ez a “kincs” mennyit is ér valójában? Amennyiben az órabért 30 lejbe vesszük, szakmai szinten, mert a “napszámos” (jómagam) csak felére számíthat, egyszerű a válasz. Ha csak egy órát vettem részt ez a kincs 30 lej! Amennyiben kezdettől a záró szentmise végéig: 300 lej! Jelzem egyházközségünk a filiákkal 2 000 fölötti, és alig 1% voltunk jelen a kezdésen. És volt amikor “egy órát” csupán hárman voltunk jelen! Tehát ez nem annak jele, hogy a nagy HITEHAGYÁS IDEJE elkezdődött? Ami a “kötelező maszkviseletet”, koronavírust illeti, csak páran lógunk ki a sorból, akik már elkezdtük az ELLENÁLLÁST. Mégpedig konkrétan, a büntetés kifizetését is megtagadjuk. Sőt, magát a rendszert is nyíltan leleplezzük, és az ügynökeit, rendőrök, politikusok, tisztelettel figyelmeztetjük, hogy túllépték hatáskörüket és vigyázzanak, mert a főnökük a legnagyobb csaló, a hazugság atyja, és birodalma a pokol! Egyértelmű, hogy ki-ki az ajándékba kapott talentumairól ad számot. Hogy azok számára akik “szabadúszók, mi a garancia, a bizonyosság, hogy jó, helyes úton haladnak, maguk tudják. De még Kornéliuszt is az “angyal” Péterhez küldte, nem véletlenül! Ezt bárkinek ajánlom megfontolásra! Ap csel 10 rész. Nekem is van lelki vezetőm, nem a saját fejem, érzéseim szerint haladok a keskeny úton. Amit még magamról elmondhatok, az új Egyház egy rügyecskéje vagyok, a kemény télben. Mert a “régi” most már kimúlófélben van, mivel “övéi” keresztre szegezték, árulásukkal. A lényeg, hogy mindenki személyesen a saját küldetését teljesítse, az Egy Test javára! Tehát én nem tekintek senkit ellenségnek, aki másképp vélekedik, de ahol a két Úr és két ellentétes tábor közti különbség egyértelműen felismerhető, azzal nem folytatok “párbeszédet”. Majd amikor az egyetemes és ABSZOLÚT IGAZSÁG IDEJE FELRAGYOG, mindenki megkapja jutalmát! Biblikusan, megjelenik az IGE FEHÉR LOVÁN!

    1. Kedves Kapisztrán ! Küldöm ezt a számomra is megrázó videót. Itt sokan nem fogadták el a “némbert” az ír prófétanőt, pedig ELŐBB megírt mindent, ami csakis isteni sugallatra lehetett, mint megtörtént. És ugye, ez Isten módszere “hogy amikor bekövetkezik, higgyetek” ! https://bittube.video/videos/watch/7a074286-3169-4562-a9a1-8f1fb856e285 A sükösdi üzenetek hasonlóak: “szól az Úr Isten, ki ne prófétálna”?
      Tudjátok, ha már x helyről hallom ugyanazt, egymástól függetlenektől, akkor már hajaz az igazságra. Különösen, h megvettem fenti prófétanőtől származó anyagot, melyen nem kerestek pénzt SEMMIT és most fellapoztam.
      Benedek pápa eltávolítása is ott van egy évvel előbb. Aztán, napjainkra aktuális, “a 666-os szám … chipbe beágyazva, melyet rátok kényszerítenek hogy elfogadjátok mint bármely VÉDŐOLTÁST” – a filmben is kiemelve. NYOLC ÉVE írta le … majd néhány hónappal később: “Egyházamat megtámadja az ellenség, akik báránybőrbe bújt farkasok. … aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket ha alávetitek magatokat.” 2012.okt.13.

      1. Köszönöm Éva. Számomra nincs “meglepetés”! Egyébként már “menet közben”, vagyis megjelenése után volt lehetőségem, hogy folyamatosan kövesem a MDM üzeneteket. Hogy kik és hogyan viszonyulnak az Igazság könyvéhez, nem lényeges! Megvan mind a 6 kötet. Átelmélkedtem! Számomra azért volt könnyű elfogadni, mert már a Kék könyv üzeneteiből ismertem a LÉNYEGET! Ezért a Cenákulumok valóságos lelki oázisok a legnagyobb sivatagban is, persze számunkra! Tehát Mary Carberi vagyis az ír látnoknő által csak pontosabb, élesebb a kép. De annak ellenére sehol nem azonosították a Jel 12, 1. 3. valamint a 13, 1- 11 verseinek tükrében, pedig az események bekövetkezése és a jövendölések nagyon szinkronban zajlanak. Persze csak a látók, értők számára, mármint a Szentlélek fényénél. Ami Sükösdöt illeti, voltam ott is zarándoklaton, személyesen kb 3 alkalommal, de nem követem az üzeneteit . Hála Istennek egyszerűen tudom hová tartozom, ki a Vezetőm, és mi a dolgom. Egyébként voltam katona jó negyven éve, és tudom egy hadseregben mindenkinek ismernie kell alakulatát, a fegyvernemet és a tisztjeit, akiknek engedelmeskedik. Számunkra még az is “megadatott”, hogy felismerjük az ellentábor ügynökeit, tisztjeit, sőt katonáit is! Tehát előnyben vagyunk végre, mert nemcsak védekezni tudunk, hanem amikor kell, támadunk is, mégpedig nem is akár hogyan. Egyébként máma is voltam “bevetésen”, elvégeztem a feladatot, PARTIZÁNKÉNT, az eredmény majd jelzi az “osztályzatot”! Remélem a nyelvezetemet megérted. Ez a “modern hadviselés” leghatékonyabb de egyúttal legsikeresebb védelmi stratégiája! Ők rombolnak, általunk az Úr és a Szűzanya nagyon gyorsan újjá építi, mégpedig az alapoktól az ÚJ EGYHÁZAT! Ebben benne van minden, ami régi és hiteles, de új olyan értelemben, hogy sokféle kacattól megszabadult, beleértve a megalkuvásokat, minden megalkuvóval együtt! Ne vedd rossz néven de semmiféle film már nem érdekel. Ahelyett azt az időt is a “harctéren töltöm”, használva a leghatásosabb fegyvert, amely elől fejvesztve menekül az ellenfél! A lényeg óvatosan, de nagyon határozottan, bizalommal, nagy-nagy hittel és alázattal haladni előre a teljes diadalig. De ne feledjük, a diadal a Golgotán csúcsosodik ki – “BETELJSEDETT”! Csak utána következik a FELTÁMADÁS! Új Ég és Új Föld!

  10. Drága Thea ! Ha kaptál különböző videókat/magyarázatokat, én nem küldök pedig hónapok óta kutatok. Össze is állt a kép. A veszély nagyobb, mint amit felfogni lehet. Nemcsak az orbitális hazugság, amivel az “ármány” befészkelte magát az irányításba és a tömegek lelkébe, hanem, hogy a bélyeg visszautasítása – ha az oltást sikerül belénk nyomni – nem is lesz lehetséges. Sőt, a tesztpálcákon is … amelyek nem alkalmasak tesztelésre mert hamis eredményt adnak. Hidd el , a legtisztább forrásból tájékozódtam, és többől is, hogy el ne hitessenek !
    Csak a kegyelem, hogy amit ez az orvos mond, “választható” legyen: inkább meghalok, mint beoltsanak !!https://www.youtube.com/watch?v=IDhvLKXR2Yc Kanadában börtön a megtagadásért, aztán internáló tábor és a végén kényszeroltás. Láttam, a spec. kék “kényszerzubbonyt” mely az egész testet pólyálta, csak a felkaron hagyva ki tenyérnyi helyet. No, azt nem mentettem el …

    DE Dániában kivédték, kilenc napon át egyfolytában tiltakozva https://www.szegedem.hu/szegedem_cikkek/2020/11/16/dania-follelegezhet-a-totalis-terror-alol/?fbclid=IwAR27OvoSXtO1Za7EXhpmXf7kcbgZCH1tZy6SZJSGXvTZybKIbzulRVJNBi8 mert nem “minden” van odaírva a Bibliában, van ami a szívünkben meg elménkben is.

    A BEAVATKOZÁS RÉVÉN a mesterséges intelligenciával – akár évekig, a végső időpont 2030-ra tervezett – a gondolatainkba is beavatkoznak !! Élő “gépként” zombiknak legyártva !! Így még a halált sem lehet választani amit az olasz orvos is mond, és mi is választhatónak tartjuk !! Nem biztos h az lesz !! Értitek ?!

    Az elpecsételésben bízhatunk …

  11. Jelenések: “Utcájának közepén és a folyóvízen innen és túl az élet fája volt, amely tizenkétszer gyümölcsöt terem, minden hónapban meghozva gyümölcsét és levelei a pogányok gyógyítására valók. ”
    Úgy tűnik, a tudományon keresztül Isten még a pogányokról is gondoskodik.

    1. Bruno. Az idézet megtévesztő – “pogányok” – milyen fordítású Bibliád van? Mert a helyes – NÉPEK! Egyébként ellentmondás, hisz már senki nem pogány aki átment a halálból az ÉLETRE!

  12. Éva, ami a Viganó érsek nyílt levelét illeti, olvastam, de tartalmát tekintve megtévesztő! Egyrészt azért, mert mindkét nagy rivális, a demokraták és a republikánusok is a háttérhatalom eszközei, kezdettől, vagyis megalakulásuktól kezdve. A megtévesztő az, hogy köztük is a hatalomért folytatott csatán elért eredmény a tét, de ezt választóik nem tudják! Mert ha a jelölt kilóg a sorból likvidálják! Ékes bizonyíték Kennedy esete! Tulajdonképpen Trump egy hasznos “idióta” volt számukra, mostanáig! Igazolják a lezajlott választási eredmények! Azt hozzák ki “győztesnek”, akit akarnak! Másrészt sajnos az érsek úr az idők jeleit félremagyarázza! Sőt Szentírás ellenesen, mert az igazi fény gyermekei napjainkban már “kis maradékra” zsugorodtak! igaz, hogy a sötétség hűséges követői, gyermekei is “kisebbség”, de sajnos a köztük levő “tömegek”, akiket “a sötétség ügynökei” könnyűszerrel tudnak befolyásolni egyelőre bábuk, akiket ide-oda tudnak rángatni. Beleértve a jelenlegi tüntetéseket is! Továbbá igaz, utal az Egyházban jelenlévő mai Júdásokra, de nem azonosítja: Jel 13, 11. holott apostolutódként ezzel tisztába kellene lennie, és emiatt hiú reménységet kelt sokakban jelenleg, sőt majd később csalódást, amikor az események még konkrétabban kibontakoznak a közeljövőben. Mert a sötétség uralma ki fog bontakozni világszinten, ezt igazolja a Covid-19 bevetése, még a “szent helyet” is 42 hónapig taposni fogják a “pogányok”. Sőt “megszűnik a mindennapi áldozat, és felállítják a vész hozó undokságot”! Dán 12, 11-12. Sajnos ezt a kereszténység zöme nem is sejti, egyelőre, hogy elérkeztünk a végső idők küszöbéhez! A többiek pedig a saját verziójukat szajkózzák!

    1. Ezért kellene néhány keresztény csoportnak – nem írok felekezetet – EGYMÁSRA találnia ! Az már igen érdekes, hogy Boulad az első 400 év után “szabadesésnek” minősítette az egyház útját 🙁 amikortól kezdve “irtottuk egymást” !!

      Vannak, akiket azért tart távol a Biblia útja (és vannak akik kereszténynek tartják magukat az ÓSZ tagadásával !! – és egyre többen) mert “ezek úgyis civakodnak”: bizony, ezzel tartottuk TÁVOL azokat akik keresték volna az igazságot. Az ajtóban álltunk mint a vak vezetők akik maguk nem mennek be, de aki be akar menni, attól elállják az utat !

      Ezért, egy IGAZI “ökumenére” volna szükség, akik (1) “tudják a Krisztust” (2) felismerték hol tartunk, a végső idők küszöbén, ahogy írod, és HŰSÉGESEK akarnak lenni. Ennyi elég, a maszatolást hagyjuk meg azoknak, akik ott viszik a zászlót. Ehhez viszont megmenthetünk még sokakat !

  13. Idegen “barátom”! Éva szerint valóban “barátságtalanul” keményen a fejedhez vágtam pár dolgot. Ha folytatom azzal, hogy te kezdted, én csak visszapasszoltam a labdát térfeledre, valóban nem keresztény hozzáállás, beismerem. De ha már “összeakadtunk”, pár dolgot tisztázhatnánk, ha gondolod. Először is szeretném utalásoddal kapcsolatosan tisztázni, mit jelent kijelentésed: “sokan nagyon gyenge konteók áldozatai lesznek”, mert úgy értem, hogy engem is közéjük sorolsz, és nem vagyok annyira naiv, hogy ne ellenőrizzem le időnként a cél felé haladva, hogy nem tértem-e le- el a helyes “keskeny útról”? Tehát a pontosítás végett jelzem, hitét gyakorló római katolikus vagyok, harminc éve, konvertita, református “tengerből” vezetett ki tulajdonképpen Megváltónk Édesanyja, annak ellenére, hogy reformátusként számomra is a katolikusok bálványimádóknak minősültek, addig. Tudatlan és félretájékoztattatott, nevelt keresztyén voltam, mint minden PROTESTÁNS! Ez majd beigazolódik nemsokára, amikor beteljesül az Izajás 2, 2 – 5. jövendölése! Talán az Üzenőfal által lehetséges? Mert valóban nem szemetesláda az oldal, és amennyiben felvállaljuk igazi “arcunkat”, nem is fog azzá válni! Ezért is szoktam időnként “bekukkantani”! Szerintetek talán “vakbuzgó katolikus” vagyok, és emiatt már kaptam párszor “leforrázást” de ez beletartozik a pakliba, megedz és majd a viharban jobban bírom, remélem. A lényeg, hogy valamennyien célba érjünk! Üdvözüljünk!

    1. Szia Kedves Kapisztrán!
      “A lényeg, hogy valamennyien célba érjünk!”
      “református “tengerből” vezetett ki tulajdonképpen Megváltónk Édesanyja”- jajj ne .
      Akit a Szűz Mária vezet annak a célba érése más mint, aki a Fiú útján halad!
      Mert meg van írva, hogy Jézus Krisztus az út az igazság és az élet. Ő a Szent lélek által vezet el minket az igazságra, felismerésre. Aki nem ezen az úton jár, nem ezen a kapun megy be, az a kárhozatra megy. Vannak, akiknek az ill. az lesz a célállomás- bár nem tudatosan.
      Mert sokan vannak, akik a széles úton járnak- pl. az összes VALLÁSI irányzat a széles kapún mennek be a kárhozatra. Az az ő célállomásuk- még egyszer mondom, lehet hogy tudatlanul.
      Én is katolikus hitet gyakorló ember voltam 30 éves koromig. Most hogy már 20 éve elhagytam a vallásos világot, visszatekintve- amit akkor még nem láttam, láthattam-totális bálványimádás, idegen istenimádat, hamis szentek imádata, mária mint hamis közbenjáró imádata, sorolhatnám még-nagyon gáz és most már értem, miért van a parancsolatban, hogy a Teremtő Isten féltőn szerető Isten és nem akarja, hogy más, idegen istenek legyenek valakinek az életében Ő rajta kívül.
      Amikor világosságot gyújt az ember szívébe, attól kezdve nem kérdés már, hogy mi micsoda, így a katolicizmus is. Fussatok ki én népem belőle, hogy ne részesüljetek a harag poharának csapásaiból- ez vonatkozik a római katolikus egyház hívőire is!
      A Mindenható KEGYELME ÉS BÉKESSÉGE LEGYEN VELETEK

      1. Hát légy szíves nyilatkozz, hol kötöttél ki? És biztos, hogy megtaláltad az IGAZSÁGOT? Nincs szándékomban vitatkozni, de remélem nem a Jehova tanúi közt! Ellenben érdekelne, miért ábrándultál ki a katolikus Egyházból? De ha számodra kényelmetlen a témát bolygatni, akkor hagyjuk!

        1. Kedves Kapisztrán, Lacikát azért jegyeztem meg, mert EGYSZER leírta, hogy mindenre EGYETLEN helyes válasz van és ez nyilván így van. Feltétlenül szeretnélek Titeket békíteni. Azóta levélváltás is volt köztünk mert mióta “felnőttem”, látom, ki a keresztény. Ebben az időben már nincs értelme bizonyos “hittitkokon” vitázni. Hatalmas tömeg veszi útját az ezotéria felé, az Úrról fogalmuk sincs. Ja, Jézus nevét emlegetik sűrűn 🙁 DE nem tudják hogy KI. Pedig ez a lényeges, első, a második pedig, hogy felismerjük a hamisat, ami el fog különülni DE “megtéveszti még a választottakat is” ! Épp írod, hogy ne szemeteljük tele az oldalt. Ezért nem írok többet, nagy vonalakban a saját utamról. Csak annyit, hogy “katolikus” másoknak mást jelent, nem tudják, nem látják, VAGY AKKOR nem tudták, nem látták MI A MEGVÁLTÁS ?!

          Ennyi idő után hidd el, ismerem a szíveteket, és mondhatom, azért vagyok itt, mert itt van hit és egyértelmű az út. Akkor is ha úgy “tűnik” mintha a másik “bálványimádó” volna, vagy eltévedt volna: Theának is vannak mondatai, véleménye, ami mint a beton, és könnyen bizonyítható volna h nem úgy van, mégis, a LÉNYEGET illetően csodálatos, h visszavonhatatlanul összebútorozott az Úrral 🙂

        2. Szia Kapisztrán!
          Nyilatkozok. Katolikus családba születtem. Vallásos, családi tradíció rendszeres gyakorlója voltam.- viccesen mondva, minden voltam, csak éppen kántor meg apóca nem. megkereszteltek csecsemő koromban, elsőáldozat is voltam, megbérmáltak ám de úgy, hittanra jártam, ministráltam, temetéseken, körmeneteken vittem a zászlót vagy a keresztet, szűzmária kegyhelyen voltam, medjugorjéban várva valami nagy csodát, evangéliumot olvastam fel a misén, stb. tehát azt a fajta hit életet ami a katolikus egyházban volt próbáltam megélni,- JA ÉS MIND EZT A SZOCIALISTA ÁLLAMRENDSZERBEN-,nem csak karácsonyi éjféli misés hívőként.
          Természetesen gyónni is jártam. Azt gondoltam, hogy ez így jó, pedig családi tradícióból cselekedtem, így lettem nevelve!
          A gyónáskor -nevezzük bűnbánat tartásnak- a papnak megvallott lista szerinti bűneim az utána elmondott x db üdvözlégy mária ill. y db miatyánknak “köszönhetően” eltöröltettek, a katolikus teológia szerint. Lelkileg az ember egy kicsit megkönnyebül ilyenkor, csak hogy pár nap vagy néhány órával később ugyan úgy elkövettem pl. a paráznaság, a lopás, a képek szobrok előtti leborulás, stb. bűneit.
          Mostani világossággal, nem tudott megvalósulni a bűnbocsánat, mert mindig visszaestem a bűnökbe.- itt jegyezném meg, hogy bizonyos tekintetben ez inkább hasonlít az ószövetségi bűnvallás rendtartásához. Szóval így éltem a katolikus hit életemet miközben kerestem, kutattam az Istent, az élettel és halállal kapcsolatos kérdéseimre a válaszokat. Van-e élet a halál után, az UFÓ-k, a természetfeletti jelenségek, az okkultizmus néhány formája is érdekelt. 17-18 éves koromban olvastam Moody: Élet az élet után című könyvét, ami mélyebben megérintett. Olyan szinten, hogy elkezdtem kutatni a halál közeli élményeket magyarországon- ekkor 1988-89-et írunk. A szabadföld című újságban hírdetéseket adtam fel, hogy keresek olyan embereket, akik voltak a klinikai halál állapotában. Sok levelet kaptam magyarországról, de ukrajnai magyaroktól ill. erdélyi magyaroktól is.
          Akkortájt volt egy Déri János nevezetű TV-s műsorvezető, akinek volt a rádióban is műsora a természetfeletti jelenségekről. Egyik adás alkalmával a rádióban beszélgetett a halál közeli élményekről két, akkor a debreceni egyetemen tanuló orvostan hallgatóval. Az egyiket Pilling Jánosnak hívták. írtam a rádiónak, hogy milyen okból, szeretném felvenni velük a kapcsolatot. Megkaptam a levél címüket és elkezdtünk levelezni. röviden, a vége az lett, hogy az én általam összegyüjtött anyagot elküldtem nekik és az ő anyagukhoz csatolva készítettek egy könyvet (1992)Meghaltam és élek címmel-
          https://www.regikonyvek.hu/kiadas/meghaltam-es-elek-dedikalt-1992-medicina-konyvkiado
          ezen a linken megtalálható.
          Itt véget ért a halálközeli élményeim kutatása. Ezt követően bevittek katonának, a leszerelést követően megismerkedtem életem egyetlen feleségével(26 éve vagyunk házastársak)aztán jöttek a gyerekek. Közben eltelt néhány év alatt fokozatosan elmaradtam a katolikus egyháztól.2000-2001-ben Münchenben dolgoztam- közben olvastam otthon a bibliát- és a lakásban magyarokkal voltam együtt. Az egyik nap néztük a parabolaantenán az egyik angol nyelvű adót és egy ember járkált egy színpad előtt és hangosan beszélt. Én meg kérdeztem a velem együtt tv-t néző embert, hogy minek kiabál ez az ember. Ő mondta, hogy egy Istentisztelet igehirdetése ez. Ekkor kezdtünk el beszélgetni Istenről , a bibliáról. Ő mondta, hogy magyarországon, ahol lakik van egy gyülekezet és ott is van ilyen.Adott egy könyvet Maches Chavda könyv volt,a címére nem emlékezem már.Azt kezdtem el olvasni. Aztán 2001-ben amikor lejárt a munkavállalási engedélyem németországban, hazautaztam és egyik alaklommal meglátogattam azt a gyülekezetet és az első alkoalommal már elmondtam az ún. megtérők imáját.ez a gyülekezet a hit gyülekezet volt. Onnan 2010-ben jöttem el- eljövetelem miértje egy másik történet- és voltam azóta több kisebb gyülekezetben látogatóban- ezek karizmatikus gyülekezetek- de azt látom, hogy egy kaptafa az egész minimális különbségekkel, de ugyan azt képviselik, mint a hit gyülekezete.
          Nem akartam egy második, vagy harmadik gyülekezetbe beintegrálódni. Azóta gyülekezetbe járás nélkül élem a hitéletemet. Az Élő, Mindenható , Teremtő Istennel a kapcsolatot személyesen kell megélni nem egy gyülekezeten vagy vallási felekezeten keresztül. Ezt vallom, és biztos vagyok abban, hogy a Krisztus Teste nem egy bejegyzett valamilyen hierarchikusan felépített rendszer, egyház, vallási felekezet, hanem akiket az Isten Lelke vezérel, azok az Ő fiai. A Szentlélek által válunk képessé, hogy megszabaduljunk a bűneinktől és azokat többé ne kövessük el- mint anno katolikus hívő koromban, amikor mindig visszaestem a bűnökbe.Ha érdekel erről bővebbet is mondhatok.
          Végezetül annyit, hogy az emberi lélek számára nehéz, sokszor az emberi türelmem végső határait elérő hit küzdelmek voltak és vannak az életemben, De ezeket vállalva a Krisztusért – mert Ő legyőzte a világot és a bűnt ill. a bűn fejedelmét-előre tekintve az elnyerhető jutalomra nézve próbálok haladni napjaimban.
          Most ennyit tudok mondani kedves Kapisztrán.
          Isten kegyelme és békessége legyen mindannyiunkkal

  14. De ahhoz, hogy ne zsákutcába kössünk ki, lényeges felismerni és valóba helyesen értelmezni a korunkban zajló eseményeket, történéseket. Mégpedig a Szentírás alapján! Nekünk, ha valóban keresztényeknek valljuk, gondoljuk magunkat, ez élet-halál kérdése, pontosabban fogalmazva:ÜDVÖSSÉG VAGY KÁRHOZAT! De ugyanezt vallja, hirdeti például Balogh Béla, aki a svédországi Fehér sas páholy beavatott tagjaként egyértelműen kijelenti, hogy átmeneti időszakhoz érkeztünk, amely kb. 2027 végére kibontakozik. Ez egy nyilvános előadásában hangzott el Sepsiszentgyörgyön, és a megyei lap januári számában olvastam, 2012-ben, amikor 14-15 éves időszakról beszélt.
    De visszatérve keresztény vizekre, mikorra várható Urunk, Jézus Krisztus dicsőséges eljövetele, amit sokan csak “második eljövetelként” emlegetnek, felületesen? És ennek be azonosítása nem gyerekjáték, annak ellenére, hogy bizonyos előjelek le vannak írva, meg voltak jövendölve! És ebben a témában legszakavatottabbak az egyházi elöljáróknak kellene lenniük, ha… valóban éberek lennének. De az első eljövetel – megtestesülés – idejében sajnos már tudjuk, elbuktak. És minden jel azt igazolja napjainkban is, hogy sajnos mai hivatalos utódaik sem vonták le a tanulságot, tehát majdnem százszázalékosan biztos, “a történelem megismétli önmagát”! Mert én azzal a megnyilatkozásukkal nem értek egyel, hogy “azt a napot és az órát” nem ismeri senki, csak az ATYA! Ez igaz, de az oda vezető utat, eseményeket a jövendölések alapján be lehet azonosítani, fel lehet ismerni. És szerintem a Covid-19 világszintű “bevetése”, ennek ékes bizonyítéka. De ott van a Jel 12, 1. 3. verseinek jelei – napba öltözött Asszony, vörös sárkány, ezek NAGY JEL AZ ÉGEN! Továbbá a 13, 1 – 11. veseinek értelme, hogy megtörténik a HATALOM-VÁLTÁS, nemcsak politikailag, hanem a 11. vers tanúsága szerint vallásilag is, mert a bárány “bundája” – reverenda, alatt farkas rejtőzik! Továbbá Dániel által pontosan időt is kaptunk, még a véggel kapcsolatosan is: “boldog, aki megéri az 1335 napot!” Egyértelmű, hogy ezen utóbbiban benne van az a bizonyos nap és óra is!
    Egyébként én tisztába vagyok azzal, hogy semmilyen emberi hatalom NEM ILLETÉKES AZ EGYHÁZ FÖLÉ emelkedve döntéseket ránk, hívekre erőltetni. Templomok bezárása, szentmiséken való részvétel megtiltása, stb. Még akkor sem, ha a hivatalos vezetőség megalkuszik, lepaktál gyávaságból, tudatlanságból, vagy éppenséggel ÁRULÁSSAL, miként Júdás tette, stb. Viszont az “ősi ellenség”, a hazugság atyja és földi ügynökei számára ez nem jelent akadályt, tervük kivitelezésébe! Sőt kihasználják balgaságunkat, ha engedjük! És ehhez nem kell filozófusnak lenni, csupán tisztába kell lenni azzal, hogy csak egy bizonyos rétege a társadalomnak, akiket sikerül “becsapniuk”, megy el voksolni, és ezáltal kapják megbízatásukat, hatalmat gyakorolva fölöttük! De csak fölöttük! Ellenvetésükre, hogy miért maradunk távol, a válaszunk egyszerű: mert nincs igazi alternatíva, választási lehetőségünk, miként a kommunista időkben, kényszerítettek a részvételre, de a jelölteket mind önmaguk közül állították, ugyanez történik máma is. Létrehozták a “többpártú rendszert”, de az “úr” UGYANAZ. És ezért nehéz sokak számára eligazodni a “zavarosban”, nemcsak “vírusügyben”, hanem politikailag, vallásilag egyaránt. De meg van írva, hogy a “kis maradék” amely hűségesen őrzi és kamatoztassa a rá bízott talentumokat, felismeri az időket és égő mécsessel, tartalék olajjal várja az érkező vőlegényt! De ahhoz a földi kötelékektől teljesen meg kell szabadulni, maszkot nem viselek, büntetést nem fizetek, nincs pénzem, máról-holnapra élek, kikerül a “mindennapi”, van mit felvenni és egy hajlék, ahol meghúzódjak, meggyőződésemért, hitemért kész vagyok börtönt, kínzást, sőt halál is vállalni! Királyok és helytartók előtt kell tanúságot tennünk! Jöjj el Urunk, Jézus!

    1. Ha nem vetted volna észre, ez a cikk tartalmát illetően neked is szólt. Látom nem sikerült belőle semmit megértened.
      Az “időkjelei.hu) politikai ideológiáktól, intézményesített egyházi, vallási felekezetektől független közösség.
      Remélem, hogy a közeljövőben automatikusan törlésre kerülnek az ehhez hasonló értelmetlen
      megjegyzések.

      1. Amennyiben valóban így van, és THEA is megerősíti lelépek és nem okozok köztetek galibát. Viszont ideológiáktól független közösség nincs, ezzel “méltóságod” is tisztába kellene legyen, mert csak két igazi “úr” és tábor létezik, és végkifejletében Mennyország és Pokol! Pontosabban fogalmazva a “tiéd” nem csak úr, hanem isten is szeretett volna lenni, megfeledkezve “teremtményi” státuszáról, ez bukásához vezetett. Ami a cikk értelmezését illeti, világos és egyértelmű utalás van benne már az elején, mennyire fontos a “hallgatás és az Úrra figyelés”! Én ezt az igazi Urra értem, Jézus Krisztusra, Megváltónkra! De neked rá nincs szükséged, sőt reagálásod igazolja, hogy “tyúkszemedre” tapostam. Vagy talán mindannyian a “másik úr” szolgálatában tevékenykedtek, úgy véled? Mert a cikk alján megadott Biblia-i idézetek azt tükrözik, hogy keresztény gyökerekből fakad! Vagy az csak kamu? Akkor valóban kisétálok ebből az “akolból”. De jelzem, elsősorban “neked” nem lesz mentséged, az Úr nagy napján, ha megmaradsz a “lázadók” táborában, mert a külső sötétségben valóban “idegen” és mindenkinél nyomorultabbá válsz. Megtapasztalod, hogy létezik szintek alatti legalsó szint is! Egyébként oda zuhant “főnököd” mégpedig a teremtményi legmagasabb szintről! Senkinek nem kívánom, hogy oda jusson!

      2. Sziasztok!
        Az oldal tényleg felekezetfüggetlen, de valószínűleg a legtöbb hívő olvasó nem az, mégis többnyire megértjük egymást. Amikor pedig nem értünk egyet valakinek a teológiájával, a legjobb, ha gyakoroljuk felebarátunk szeretését, hiszen mással nem tartozunk egymásnak. Amikor pedig egy-egy hozzászólás különösképpen kiakaszt bennünket, remek alkalmat kapunk, hogy a szeretet haladó szintjére lépjünk. Ehhez nem kell kedvelni a másikat, a teológiájával sem kell egyetérteni, csak szeretni, ami a vitát sem zárja ki, csak a személyeskedést.
        Ebben a lélekben álljatok hozzá a beszélgetéshez és mindannyian tanulni fogunk belőle.

        1. Szervusz Thea!

          Idézet tőled: “sajnos azt látom, hogy a megosztott anyagok hagynak némi kívánnivalót maguk után”

          Pontosan ez az ami szerintem is bosszantó! Nagyon sajnálom, hogy az itt jelenlévők közül sokan nagyon gyenge konteók áldozatai lesznek. Mindenféle utánajárás nélkül tulajdonképpen bármit elhisznek!
          Ne használjuk szemetesládának az oldalt, legyen meg egy alapvető színvonal, ami alá már nem megyünk.
          Így is rengeteg a hazugság, megtévesztés ,ezt ha még megfűszerezzük további butaságokkal, akkor az tényleg egy embert próbáló feladat.
          Egy jótanács a végére, ne töltsük mindennapjainkat konteókkal, mert káros, sokszor csak felesleges időpazarlás.

        2. Szia Idegen!
          Szerintem a testvéri szeretet ilyenkor azt diktálja, hogy írjuk le a másiknak, miért nem értünk egyet az elméletével.
          A másik dolog, hogy itt az oldalon több mindent meg lehet osztani az idők jeleivel kapcsolatban, mondjuk egy messengerben kommentár nélkül kiküldött linkhez képest, hiszen ez az oldal egyik fő témája, és a legtöbben a szabályokat is betartják a megosztást illetően, márminthogy nemcsak egy linket tesznek be. Van, aki pedig épp azért ír vagy oszt meg valamit, hogy megtudja, mennyire hitelt érdemlő a megosztott dolog, mert saját ismeretei nem elegendők ennek megállapítására.
          Azért vagyunk, hogy egymást segítsük, tanítsuk, még ha néha kéretlenül tesszük is. Ahogy Pál mondta: “ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással”. Szóval a béketűrést se hagyjuk ki a képletből.
          Amit a megtévesztések sokaságáról írsz, abszolút egyetértek. Szerintem ezt is a szeretetben átadott Igével vagy szerető tettekkel lehet kompenzálni. Én mellette igyekszem a lehető legtényszerűbben leírni, amit egy-egy elmélettel kapcsolatban találok, ha szükség van rá. Lásd a példát a cikkben az egészségügyi törvénnyel kapcsolatban. Megtehettem volna, hogy a keresztény előadót kezdem szapulni, de azzal nem sokra mentem volna, ha a fent leírt célt szeretném elérni, mégpedig olyan módon, ahogy az Úr tanította.

    2. Ámen ! 🙂

      Kapisztrán, Lacika pont ezt csinálja, kiválva a Hit Gy-ből, elmentek Németországba majd hazajöttek és – asszem a Dunántúlon – hasonlóan ÉLNEK ahogy Te !! 🙂

      A HGY-ből kijőve, nézetem szerint jobb is ha nem keresgél, sőt gondolom, nem is szervezett “maguknak” gyülekezetet mint sokan !! Ezért számomra az ő kereszténysége abszolút hiteles. Kitűnő videókat csinál, láttatva a (vég)időket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend