Lázongó világ

6 mesterséges probléma 6 fő globalista célállomás mögött

A globalista uralkodó osztály a hegeli dialektika probléma-reakció-megoldás hármasát választotta a társadalom formálásának legfőbb eszközéül. Magyarul létrehoznak egy problémát, majd eladják a problémára gyártott választ, miközben mindvégig a megoldás kivitelezése volt a cél, a problémát kifejezetten ehhez gyártották.

Felismerve az események mögött rejlő hegeli dialektikát, sokkal könnyebben megérthetjük, hogy mi folyik a világban, ennek hiányában viszont sokszor csak a sötétben tapogatózunk, már aki veszi a fáradtságot, hogy egyáltalán megpróbálja megérteni a világot mozgató történéseket.

Nézzünk meg hat ilyen mesterségesen előidézett problémát, amelyek megoldásai az új világrend terveinek megvalósítását szolgálják, és amiért ezeket a problémákat soha sem fogják igazán megoldani.

1 – A klíma tudatos módosítása a klímaváltozás igazi mozgatója

A globális felmelegedés mozgalom alapjául szolgáló elméletet számtalanszor cáfolták már, többnyire nem állami, tehát nem az IPCC (az éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi munkacsoport) finanszírozásban tevékenykedő tudósok, kutatók és egyéb kritikus gondolkodásra képes emberek. Ennek eredményeként az új évezred beköszöntével a mozgalom kénytelen volt nevet változtatni és ma már az általánosabb “klímaváltozás” jelige alatt fut. Csodák csodájára, ma is itt vagyunk és a Föld nem a jóslataik szerint melegszik, amit persze soha nem fognak beismerni,  hiszen ezzel veszélybe sodornák a geomódosítás jövőjét, aminek globális tervén és marketingjén évek óta ügyködnek. Hogyan igazolhatnák ennek szükségességét a globális felmelegedés “problémája” nélkül?

A fent vázolt dialektika szerint tehát a globális felmelegedés a geomódosításhoz, mint megoldáshoz, azaz célhoz létrehozott probléma és nem fordítva. A geomódosítás újabban az időjárás befolyásolás kódnevévé vált. Ide tartozik az égbolt permetezése is, aminek célja elvileg a föld hűtése lenne, a napsugárzás visszaverésével, az ember okozta állítólagos globális felmelegedés hatásának csökkentése érdekében, de említhetnénk a sokak által ismert HAARP-ot vagy orosz megfelelőjét a Woodpecker-t is.

Ez a terület olyan fontos a globalisták számára, hogy egyetlen másik mozgalomnál sem tapasztalható többszörös zűrzavar jellemzi. Az elmúlt évek során a globális felmelegedés támogatóinak sikerült egymásnak teljesen ellentmondó elméleteket eladni a geomódosítás aktivistáinak, hogy azok végül magukévá tették az Al Gore, az ENSZ, a Rockefeller Alap és hasonló szervezetek által ontott hamis elméleteket.

A kelet-nyugat vagy jobboldal-baloldal paradigmához hasonlóan az embereket felsorakoztatják valamelyik oldal mellett, elhitetve velük, hogy kötelességük választani a két rossz közül.

Lásd az alábbi filmet az emberi tevékenység okozta globális felmelegedés elméletének megdöntéséről:

2 – Az Iszlám Állam megalapítása, felfegyverzése és finanszírozása a terror elleni harcban

Az Iszlám Állam nélkül az új világrend megvalósítása nem lenne képes a kívánt ütemben haladni, ezért annak felszámolását nem sietik el, hatalmát pedig eltúlozzák. Azt sugalmazzák, hogy az ISIS egy hatalmas, folyamatosan növekvő, megfékezhetetlen erő, így  egyetlen megoldásként a terror elleni harc fokozását és erősítését szajkózzák, ami jelenleg újabb és újabb nemzetek megtámadásában merül ki és persze abban, hogy fenntartják a félelemkampányt egy olyan szervezettel szemben, amit a globalisták hoztak létre és finanszíroznak az Egyesült Államokon és NATO szövetségesein keresztül.

A valóság soha nem állhat a globalisták útjában. Első a forgatókönyv, csak azután jön a valóság értelmezése. Aki pedig nem fogadja el a valóságnak ezt a fordított logikáját az természetesen az összeesküvés elméletek bolondja.

3 – Megrendezett vagy segített forradalmak a rendőrállami eszközök térnyeréséhez

Az Egyesült Államok rendőrsége több tonna katonai felszerelésen ül, amit a 1033 nevű program keretében kapott a szövetségi kormánytól. Egy dolog a katonai felszerelések rendelkezésre állása, és egészen más az ilyen eszközök fitogtatása, hogy hozzászoktassák a lakosságot a rendőrállami eszközök látványához és bevezetéséhez.

A különböző rendőri túlkapások eredményeként kialakult utcai lázongások és randalírozások során minden esetben megjelentek a provokatőrök, akik a megrendezett vagy irányított események egyik elengedhetetlen kellékei. Természetesen léteznek őszinte demonstrációk is, de amikor az ember látja, hogy milyen sok eseményt finanszíroznak a Soros Györgyhöz hasonló globalisták, felmerül a kérdés, hogy mi is a hatalom igazi célja ezekkel. Káoszból rend. Mindig is ez volt a destabilizáció leghatékonyabb eszköze és ez alól az Egyesült Államok sem kivétel.

4 – Hírszerzési hidegháborús propaganda a háború előkészítéséhez

Mindannyian láthattuk az Obama kormány új hidegháborús propaganda hadjáratának születését Oroszország és Vlagyimir Putyin ellen, aki (egyesek szerint) nem hajlandó a globalisták kapujára játszani és részt venni az adósságalapú nyugati bankrendszer fenntartásában. A több éve folyó propaganda hadjárat, az Ukrajna miatti területi harcok, az MH-17-es járat lelövése körüli bonyodalmak és egyéb hazugságok után, sikeresen létrehozták az új mumust a nyugati média számára.

A fedősztori legújabb fordulataként azt is felvetették, hogy Oroszország az Iszlám Állam támogatója. Oroszország, mint a nyugat főellensége, tökéletes problémaként szolgál ahhoz, hogy a világot a harmadik világháború felé lökje, de legalábbis fenntartsa a félelmet az emberekben.

5 – Betegség hisztéria – Tökéletes háttér az egészségügyi diktatúra számára

A rendszeres időközönként felbukkanó betegségekről és járványokról szóló tudósítások jönnek és mennek. Emlékeztek az Ebolára? Meg tudja valaki mondani, hogy mikor ért véget a járvány? A válasz: nem ért véget. A fősodrású média egyszerűen levette a műsorról. A vírus továbbra is él és semmi sem változott.

Azt látjuk, hogy a médiának hatalmában áll gondolatokat ültetni az emberek fejébe. Hatalmában áll eldönteni, hogy a közvélemény mire figyeljen, és mi miatt aggódjon. A legtöbb embert az foglalkoztatja, amiről folyamatosan hall a hírekben. Amikor a hatalom úgy gondolja, hogy az adott probléma kifejtette a kívánt hatást (vagy nem hoz elég pénzt a házhoz), egyszerűen ejtik a témát és az varázsszóra kikerül az emberek látóteréből. Maradéktalanul és azonnal. Amikor a fősodrású média azt mondja, hogy a válság elmúlt, a tömegek szemében a válság megszűnt létezni, függetlenül attól, hogy mi történik a valóságban.

Amikor a következő ilyen válság felbukkan, próbáljuk inkább megtalálni, hogy vajon milyen célok elérésére próbálják használni. Kaliforniában például hamarosan eldől, hogy kötelezővé tesznek-e bizonyos oltásokat. Nem lenne meglepő, ha ezzel kapcsolatban felbukkanna egy új betegséghisztéria a hírekben, hasonlóan a néhány hónappal ezelőtti és egyáltalán nem ijesztő kanyaró kampányhoz. Érdekes módon az esetek kapcsán a figyelem középpontjában nem is a miértek megválaszolása áll, hanem az, hogy mindenkit be kell oltani. (Lásd még: link)

Azt se felejtsük el, hogy az irányítórendszer folyamatosan méri az emberek reakcióját, hogy a következő propaganda hadjárat még hatékonyabb lehessen. (Ez nem azt jelenti, hogy a betegségek nem valósak vagy, hogy nem várhatóak komoly járványok a jövőben, csakhogy ezek sokszor nem véletlenül bukkannak fel, és nagyon is fontos célt szolgálnak az elit terveiben.)

6 – Hiánykampányok, túlnépesedés, szén-dioxid kibocsátás, Agenda 21 és globális adó

Végezetül, a jobb és baloldal segítségével működő globalista irányítórendszer baloldala folyamatosan nyomja a mesterséges hiányok és az eugenista túlnépesedés mantrát, kiegészítve a szén-dioxid kibocsátás hisztériával. Ezeknek a forgatókönyv szerinti “problémáknak” a “megoldásai” tökéletesen illeszkednek világhatalmi tervükhöz, a világkormány megalakításához. Az ENSZ Agenda 21 néven ismertté vált programja fontos eszköze a terv, illetve a fent említett “megoldások” kivitelezésének. Ennek egyik alága a karbonkredit rendszer, ami a világ szegényeit használja ürügyként egy közös karbonalap létrehozásához, talán mert az előző erre irányuló kísérleten, az ember okozta globális felmelegedéssel kapcsolatban bevezetni kívánt karbonadón, egyre több ember kezd átlátni. Természetesen a többi mesterséges problémához hasonlóan, a kritikusan gondolkozókat, a hivatalos álláspontot megkérdőjelezőket ebben az esetben is bolondnak, összeesküvés elméleteket gyártó szélsőségesnek bélyegzik.

Ne feledjük, hogy a problémára szükségük van a megvalósítandó megoldáshoz, tehát nem engedhetik meg, hogy azok valódiságát bárki megkérdőjelezze.

Lásd az alábbi videókat a témában:

Az Activitst Post cikke alapján

A napi hírekben egyre többet hallunk a fent is említett válságok súlyosbodásáról. Amiről a hírek nem szólnak, hogy a rendszert eleve bukásra programozták, hogy helyét átvehesse az új, globális gazdasági rendszer, ami jólétet és egyenlőséget ígér majd mindenkinek, cserébe csupán a szabadságunkat kell feláldozni.

A világ népeinek elege van kormányaik és vezetőik tehetetlenségéből. Hiába várják, hogy véget vessenek a szegénységnek, az igazságtalanságnak, a háborúknak, az értelmetlen törvényeknek vagy a korrupciónak. Ehelyett terheik egyre elviselhetetlenebbek. Ezek a problémák előkészítik az emberiséget a világkormány felállítására és az Antikrisztus színrelépésére, így utolsó szalmaszálként ragadják majd meg az Antikrisztus által felkínált megoldásokat, amelyeket javarészt maguk a globalisták idézték elő. (Dániel 11, 21-24; 8, 23-25; I. Thesszalonika 2, 1,3)

Van megoldás

Előző posztKövetkező poszt

23 hozzászólás

 1. Jó napot!
  Szerintem Európában most teremtettek egy újabb problémát “trójai faló” elv alapján.
  A trójai falovat a menekült áradat képezi. Ha már egyszer a kívánt területre ér a “menekült” tömeg, ott mindenképpen károkat
  okoz vagy okozhat:
  -puszta jelenlétével gyengíti a gazdaságot, mert ellátást követel (étel, szállás stb. amit a “megtámadott ország fizet”),
  -szükség esetén a menekült aktivizálható zavargások, terror cselekmények végrehajtására (hiszen az unió területén szabadon
  mozoghatnak, elvileg),
  -munkát fog követelni, akkor amikor az itt élőknek sincs elég, ezzel segíti az elégedetlenkedőket.
  Valószínű van egyéb szándék is ami még nem látszik egyértelműen.
  Szerintem az az ország jár jobban ahol kevés menekült marad

 2. Éva:”Megvan tehát a megoldás, csak nem publikus ?annyira?. Aki nagyon akarja, megtudhatja.”

  Szerintem nincs meg semmiféle megoldás, maximum elméletben. A gyakorlat és az elmélet meg két külön dolog. Más ismerni az utat és más járni rajta. Ha az elméletet -miszerint a földdel harmóniában élve gazdálkodnánk- próbálnánk megvalósítani, két éven belül mindenki temethetné el a rokonsága 4/5-ét.
  Van még egy kis időnk, hogy észrevegyük mi miért történt, más dolgunk már nem igen maradt. Jelenlegi életvitelünk nem változik, ez tisztán látszik. És igen is az emberi tevékenység okozza ezt(TBOY69), mindenki tevékenysége. Ez egy szépen lassan felépülő rendszer, mely évezredek alatt lett olyan amilyen. Az életkörülményeink optimalizálása ezt hozta magával. Kicsit túloptimalizáltuk magunkat, hogy finoman fogalmazzak. Persze az alapja a kapzsiság stb. stb. vagy hívhatjuk emberi természetnek is. Jézus sokszor tett és tesz kísérletet, hogy megértesse velünk. Ezenkívül persze még sokan mások is, fejlettebb lelkek. A következményekre való specifikálódás vagy részletes taglalása nem fog változást előidézni. A környezetvédők nagy többsége nem csinál mást mint félelemből fakadóan (hogy elveszíti ő maga és gyerekei életterét) aggódik a föld sorsa és egyebek miatt. Saját motivációinkat sem értjük igazán, és ez a legnagyobb baj-legalábbis véleményem szerint. A szembenállás a természettel és embertársainkkal személyes fizikai létünk(életünk féltése) következménye ezen a tudatossági szinten. Ahogy az állatok megeszik egymást úgy teszünk mi is. Azt hogy mi ezt szofisztikáltabban és nem oly látványosan tesszük, attól még tesszük, ezáltal nem töltjük be az igazi emberi küldetésünket. Persze tisztelet a kivételnek. Számomra az egyik legnehezebb kérdés, hogy hogyan hangoljam össze személyes érdekeimet az égiek által megadottakkal. Elég sokszor el lehet bukni egy nap. Talán az első az lenne, hogy rájöjjünk senki sem hibásabb mint mi magunk. Tudatosságunk szintje határozza meg bűneink nagyságát. Az, hogy a tiszta hangokat és a fejünkben lejátszódó kagyvasz között különbséget tudjunk tenni, nem olyan könnyű.
  Csakis kegyelem révén lehetséges és csak azon a szinten melyre úgymond hivatottak vagyunk, nem lehet ugyebár mindenki szent.
  A szentség bennünk van, mindenkiben. A tudatlanságunk azonban megakadályoz abban, hogy felismerhessük, különféle szinteken természetesen. Tehát itt se sokat tehetünk magunktól. Az egós vallásosság ugyanolyan tudattalan mint bármi más, mint mondjuk a környezetszennyezés.
  Ha “rosszat” mondunk senki se ismer magára, ha “jót” akkor sokan.
  Nekem sokan adnak tanácsot, hogy hogyan szeressem az Urat és mi az üdvözítő, miért egyek, ne egyek húst, stb. Imádkozzak, forgassam a Bibliát stb.
  Szoktam imádkozni, Bibliát olvasni mostanában ritkán (mert emberek nyomtatják, és változtatják ahogy átdolgozzák, minimum fordítják az már önmagában módosítás), húst is eszek, néha nem(ha főzelék van:-) stb. Az objektivitás azon a szintjén állok amikor lefele könnyen látok, de fölfele már nehezebb. Tehát az emberek 99,9 %-a tévedésben van, velem együtt. Az biztos, hogy Jézus szavait kiforgatják sokan az értelmezéseik révén.

  1. Szia Balázs. Én nem azt mondom, hogy egyes ember fogja magát és egy elméleti megoldást képes megvalósítani – néhányan igen, a gyakorlatban, amikor gyerekestül elhagyták a “civilizációt”: iskolákat, orvoslást, stb. Ez valóban nem járható út mindenki számára. Átmentik magukat, az biztos, hogy amikor jön a nagy nyomorúság szemük se rebbenjen, békés körülmények között. Tehát a háborút leszámítva.
   Szóval, kedves Balázs. A krónikus betegségeket, mint a rák, cukorbetegség, reuma, stb. MIND megoldhatóak csak egyetlen módon, ha a TERMÉSZETÜNK immunválaszának teret adunk, intenzív vegyszermentes tömény levekkel lásd Gerson doktor. Ő beteg lett, és úgy jött erre rá… De, számtalan más módszer is létezik, hogy ne az legyen a halálos ítélet, ha mondjuk egy gyerekről kiderül, hogy daganata van és rosszindulatú.
   Aztán, az oktatást is megoldotta már Maria Montessori amikor a búnöző gyerekekkel kezdett foglalkozni, és rájött, hogy a gyermeki “abszorbens elmét” hogy rontják el direkt. Hogy a kreativitásunknak nincs szüksége egy-két éves korban, hogy járni tanuljon, és megtanuljon egy nyelvet úgy, hogy olyan szinten mást nem is tud már később.
   Az iskola ugyanis termeli ki magából a funkcionális analfabétákat – persze, a szülők otthon “foglalkoznak a gyerekkel” magánórákra járnak, stb. mégis “értő olvasás”van az érettségin, holott egy kisgyerek “értve” tanul meg beszélni…
   A mezőgazdálkodás csődje a vegyszerezés, amit mára FELTALÁLÓJA rossznak tartott, még életében! De, az “emberi tudás”bűvkörében már kiengedte a “szellemet a palackból” és elszennyeztük a termőföldet úgy, hogy néhány évtizedünk van, és nem fog majd teremni: lóhalálában terjed a talajok megmentése mégpedig a TERMÉSZET ADTA lehetőségekkel, biológiai készítményekkel, baktériumokkal.
   A széndioxid is a talajból származik a legtöbb: az ERDŐK mintájára, már az ökológusok tudják, hogy mekkora réteggel kell fedni a talajt, és nem kell öntözni, kapálni, előtte persze talajt forgatni sem, csak vetni meg aratni, és, ez a leghatékonyabb egy ún. “erdőkertben” ahol a fák még árnyékolnak is, és még gyümölcsöt is teremnek, vagyis a Paradicsomkert az ideális 😀
   A “környezetvédőknek” nem az a dolguk hogy riogassanak, hanem, hogy megoldják a problémákat, vagyis, ezek az ökológusok. Én odavágtam a természetvédelmi biológia tankönyvemet, mert már tudomány lett a szennyezésből is ! 🙁
   Miután a mezőgazdaság a víznek 70 %-át fogyasztja el, el lehet képzelni, hogy a jól bepaplanozott növényzet – igen, kertészetben és nem künn a mezőn amit teljesen át kellene alakítani – semmi plusz vizet nem kap.
   Az esővíz felhasználása – tisztítással – lehetővé teszi, példa van, Spanyolországban, félsivatagi éghajlaton, hogy meg lehet élni, növényeket termeszteni, persze nem ültetni, faiskola után, hanem VETNI és azokat beoltani mert így teremnek öntözés nélkül.
   Tehát az egészség megóvható, az ember gyógyítható,a tanulás örömforrás lehet – pl. “Életiskola” rajta a neten – és maga az élet is, hiszen a parancsok boldog életet biztosítanak: áldásokat!
   Az energia probléma is meg van oldva, de, azt szintén “tilos tudni” pl anapelemes tetőcserepet nem gyártják, az országvezetést nem érdekli, a feltaláló pedig meg akarja őrizni nekünk. De még sok más megoldás is van, az energiára, csak életveszélyes azt tudni 🙁 míg van olaj és abban van az üzlet. Meg a betegségben, meg az oktatásban – vagy, jobb, ha nem lesznek túl okosak a gyerekek …
   A gyönyörű a dologban, hogy az egészet éppen a SZEGÉNY NÉPRÉTEGEK KÖZÖTT,a végeken, az elhagyott falvakban – vagy, épített új településeken – lehet megvalósítani, olcsón is lehet építeni, a földből téglát préselni, amit kiszedünk az alapokból, szupervályog, stb. tehát nem kell a “civilizáció útjára”lépni, főleg nem hitelt felvenni 😀 mert pont az a jó ha attól távol vagyunk. Igen, ezzel szeretnék foglalkozni, a tanulmányokkal nagyjából végeztem 🙂
   Isten áldjon!

  2. Balázs, csak az elejére válaszoltam. Annyi mindent írtál … szerintem te MAGAD olvasd a Bibliát úgy, hogy először az evangélliumokat, majd a leveleket … az Ószövetség nehezebb és nagyobb is, sok kérdés felmerülhet, ahhoz iránytű kell, vagy segítség. Részletek. Olyanok, amiket aztán megtalálsz az Újszövetségben is.
   És inkább ne nézz “lefelé”, csak magad körül, ahol vagy 🙂 “ne foglalkozzatok a holnappal, a holnap majd törődik magával, elég a napnak a maga baja” mondta Jézus. Szép estét!

 3. Kedves Ida! Jó érzés, hogy végre valamiben egyetértünk. 😀

  Egyszer láttam egy kisfilmet, amelyben egy jóérzésú, de nem túl gazdag ember fúrt egy kutat egy falunak. Addig több kilóméterről a vállukon hordták a vizet egy folyóból, ami ugye még betegségeket is okozott náluk. Azt az örömet, amit azoknak a szegény embereknek okozott azzal a csővel, amiből egyszer csak tiszta talajvíz kezdett csordogálni! Olyant még nem láttam. Sírtak, ugráltak örömükben, a gyerekek fröcskölték egymást… Sosem felejtem el.

 4. És a “civilizált” nyugatról, amely olyannyira liberális, hogy az azonos neműek házasságát is nagy csinnadrattákkal üdvözli, mit művel ezekkel a szerencsétlen emberekkel!!!

  Szexrabszolgáknak használja a 10-14 éves kisgyerekeket!

  Tessék, itt van a liberális demokrácia és a keresztényellenesség következménye. Büszkék lehetnek magukra az angolok, mondhatom!

  “A rabszolgaság az Egyesült Királyságban elképesztő méreteket öltött. A Home Office becslése szerint 10.000 és 13.000 közé tehető a prostituáltként és egyben fizetés nélküli házi rabszolgaként használt női áldozatok száma.”

  ” Az a bánásmód, amin keresztülmennek egy nagyon nagy bűn és ez számomra egy hatalmas probléma. De a legszörnyűbb annak a ténye, hogy az Egyesült Királyságban komoly igény mutatkozik az ilyen jellegű kizsákmányolás iránt. Igazán aggaszt, hogy vannak emberek, akik meg akarják vásárolni a szexuális szolgáltatásokat, aztán még tovább mennek a kihasználásban, valamint gyereket akarnak, akit rabszolgaként tarthatnak, tehát ez egy igazán komoly probléma”, fejtette ki Kevin Hyland

 5. Ez a főcím-graffiti létezik valahol vagy csak photoshop?
  Szivesen selfie-znék elötte egyet! 🙂

 6. És a mostani menekült áradatról mit gondoltok, amivel borzol a nyugati mainstrem média, oszt az államok egymásra mutogatnak, de ezt is tudatosan csinálják, hogy mélyitsék az etnikai feszültségejet. Tele van a net ilyen videókkal, a lakosság meg migráció ellenes….hm

  Úgy nyilatkoztam, hogy még nem olvastam el a cikket, de ha nincs a cikkben, akkor ezt betehetjük 7 pontnak 🙁

  1. Ezzel a kerítéssel úgy érzem, mi lettünk kirekesztve abból, hogy “keresztény ország” legyünk persze azt nem hitte el senki. Mégis szörnyű ez a kerítés. DE pénzért lehet venni állampolgárságot (letelepedési kötvényt, ami még ki is lett szervezve: a forgalmazó off shore cég 🙁 ) és állampolgársággal EU-n kívülieknek is MAGYAR FÖLDET. Ők nem “megélhetésért” jönnek ide ? Sőt …

   1. Kedves Éva!

    Mi mást érezhetne egy jószívű ember, amikor ezeket a szerencsétlen embereket látja? Így érez. De gondoltál arra, hogy ezek az emberek még sosem láttak havat és fogalmuk sincs, hogy itt télen hideg van? KI fog fűteni nekik? Hol? Ki fog enni adni több százezer embernek? Biztosítani a vízhasználatot, a fürdési lehetőséget, fizetni az energia és élelmiszer számláikat és biztosítani az egészségügyi ellátásukat? KI fogja megvizsgálni nincs-e köztük olyan, aki a Boko Haram harcosa volt? Hiszen egymást sem ismerik.

    Te el tudod képzelni, hogy bennünket, mint a periférián levő országot majd segít az EU? Hiszen Sváj, Ausztria és Franciaország máris lezárta a határait és nem engedi be őket! Ők hozzánk képest dúsgazdagok és hagyják, hogy az olaszok egymaguk küzködjenek a tömeggel.

    Nagyon gyalázatos dolog Usától meg a többiektől, akik lebombázták ezeknek a szerencsétlen embereknek az otthonát és szándékosan Európába nyomatják a tömeget. Izrael 3500 dollárt ad nekik, ebből 3000-et fizetnek az embercsempészeknek és jönnek hozzánk.

    Mi magyarok miben hibáztunk? Mi vágjuk el 21 keresztény halász nyakát, hogy rettegjenek és meneküljenek a keresztények? MI likvidáltuk Líbiát, mi loptuk ki az aranytartalékát és az olaját és ugyanígy az összes többi afrikai országét?

    Maliban évente 50 tonna aranyat bányásztatnak ki a bennszülöttekkel, hordják ki az országból és annyit nem hagynak nekik, hogy legalább ne éhezzenek! Mali a világ legszegényebb országa és ezt a Világbank állapította meg!

    Akkor most ki a hibás? Kinek kell vállalni a következményeket? Nekünk, ahol a gyerekek 30 százaléka éhesen megy iskolába, mert a dolgozó szüleik annyit keres, ami nem éri el a létminimumot?!

    Kedves Éva! Szép dolog, hogy jó szíved van, de vétkesek közt cinkos, aki némán tűr!

    1. Egyetértek kedves SZOFI!

     Nem azt kell támogatni, hogy az embereknek el kelljen hagyniuk a hazájukat, és ne élhessenek ott emberhez méltó életet, hanem az ellenkezőjét! Tele van a világ mindenféle “jótékonysági intézménnyel” , de még soha nem hallottunk arról, hogy földművelő gépeket, vetőmagot, kútfúró gépeket, ásót, kapát (vagy akármit, amivel hatékonyan dolgozni tudnának ott az emberek), azt szállítanának , és adnának nekik, a segélyszállítmányok mellett! ( Persze a használatukra is megtanítva őket…!) Persze, azt látjuk, hogy valahonnan fegyvert azt tudnak nekik szállítani…..! ) Meg azután azt is hallottuk, hogy ezek a “segélyszervezetek” igen magas “működési költséggel” dolgoznak ( az ott “dolgozó” csúcsvezetők, igen jó fizetést, és egyéb “juttatást” kapnak!), és csak elenyésző része megy az adományoknak a segélyezésre. ( Persze az ottani állami vezetők is rendesen dézsmálják azt, ami odakerül…!)
     Továbbá, a fejlett világban már most is elégséges élelmiszer van arra, hogy akár az egész földön megszüntessék az éhínséget…! De, inkább üzemanyagot készítenek belőle, vagy megsemmisítik azokat. És, most ne is beszéljünk arról, hogy az anyagi javak 95%-át kik birtokolják, és miért. És mint látjuk a szemük se rebben az éhezők, és menekültek láttán. ( Sőt, igazából miattuk van az egész! És most a világ kisembereivel szeretnék eltakaríttatni a mocskot, amit csináltak/nak. ) Persze lehetne erről még hosszan beszélni, de amíg Magyarországon éheznek, és fáznak az állampolgárok ( ami mondjuk meg nem véletlenül történt, mert ebben is fentnevezettek keze volt benne, a saját, általunk kitermelt rablóinkkal) , addig azokkal kellene törődni ( és persze a fent említett, értelmes módon megpróbálni segíteni azoknak, akik menekülnének), addig ne a mások mocskát akarjuk elhordani .

    2. Kedves Szofi tudom hogy ez az érem másik oldala, de néma azért nem vagyok …

  2. A felfordulást, puccsokat, háborúkat is ugyanaz a kör tervezte és valósította meg – és most ők fizetik-szervezik-müködtetik az embercsempész bandákat és a menekülési “kampányokat” is.
   Itt a pénz a legutolsó szempont, abból amúgy is annyit csinálnak maguknak amennyit akarnak, a cél világos, akik itt, ezen az oldalon( is) tájékozódnak, meg úgy általában nyitottabbak értelmesebbek azok jól tudják mi az.
   Bár manapság ha az ember bizonyos fokig a “jövőbe lát a jelenések által” néha akkor is elég nehéz tudomásul venni az eseményeket – meg azt ami abból következik.

 7. Egy témával nem értek egyet, hiszen tapasztalom mert MEGFIGYELTEM többet,mint amit el szokás mondani. A hirtelen melegedések, lehűlések, az évszakok eltűnése gondolom, hogy nem magától van. Más kérdés, mit idéznek elő a levegőből, a szórásokkal 🙁 De, megfigyeltem az ablakommal szemben – 2. emelet – a fákat, kb három éve, ősszel. Kinyíltak a rügyek, előtte augusztusban – lehet szeptember is volt benne – nagy lehűlés volt. Utána jött az októberi nyár … és a rügyek be lettek csapva! Persze, tapasztaltunk ilyet, korai gyümölcsfa virágzásokkor, amikor pl. elfagytak a rügyek. De ezek a FÁK és ősszel történik!
  Erdészeti konferencián hallottam botanikus professzort ezután, hogy nem lesz vicc, ha kevesednek a rügyek … Ez kb két éve volt, és akkor igazolva láttam amit tapasztaltam.
  De, meg lehet nézni fákat, sok olyan ág van, ahol csupasz a kb három éves vessző, és mint egy “bojt”olyan a többi ami utána nő.
  Tavaly, az erkélyemen szeptemberben kinyílt az aranyeső (van egy kis bokor). Nem annyi virág,mint rendesen, DE az bizony hiányzott idén. Ezért voltam abban biztos, hogy augusztus legvégén, az Alföldön a vonatablakban AKÁC illatot éreztem! Volt egy nagy lehűlés, majd melegedés, és a növények azt gondolják, itt a tavasz …
  Mindegyik “oldalnak” vannak fizetett tudósai egyébként szerintem, sajnos 🙁 – az viszont igaz, hogy a geomódosítással mérgeznek minket … és nem lehet tudni mi volt előbb, valóban, tyúk-tojás probléma ez.
  A széndioxid problémát viszont a takaratlan termőföld okozza … és az erdők igencsak elbánnának vele. A megoldás: egy valóban új, ökologikus “mező” gazdaság, mezők nélkül 🙂 Megvan tehát a megoldás, csak nem publikus “annyira”. Aki nagyon akarja, megtudhatja.

  1. Nem állítja senki, hogy az időjárás nem produkál szokatlan és sokszor megmagyarázhatatlannak tűnő dolgokat, csak éppen nem az okozza, amit a hivatalos verzió állít. Az a lényeg, hogy az emberi tevékenységekre kenjék, mert így mindig használhatják ezt ürügyként a kontrollra.

   1. Az emberi tevékenység pusztítja a Földet. Az más kérdés, hogy a “jobbításra” kitalált pedig gyakorlatilag gyilkol 🙁 szóval, egyik rosszabb mint a másik.

    1. Kedves Éva,

     én azért kicsit pontosítanék. Nem általánosságban az emberi tevékenység pusztítja a Földet,
     hanem a kapzsi nagyvállalatok, és bankok tulajdonosai, illetve az őket kiszolgáló politikusok tevékenysége az, ami kárt okoz a Földnek.
     Akinél vannak a gazdasági erőforrások, azoknak a felelőssége a környezet védelme, amit sajnos a profit érdekében figyelmen kívül hagynak sokszor.
     Így ne az egyszerű emberek millióinak a nyakába varrjuk a Föld pusztítását, hanem annak a kisebbségnek, akik valóban nagy mértékben teszik ezt.

    2. A gonoszság az, ami pusztít. Minden abból fakad, a Sátán el akarja pusztítani a teljes teremtést (a maga eredeti mivoltjában), hogy sajátot hozzon létre a romjain. A gonoszságból fakad aztán kapzsiság, az önérdek előtérbe helyezése, a falánkság, satöbbi. Napestig lehetne sorolni, sorba rendezni. Természetesen a csatlósok mindent kihasználnak annak érdekében, hogy a jól ismert kontroll alá tereljenek minket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend