Tudomány és technika

Helló biometria: arcfelismerés, írisz és ujjlenyomat leolvasás a Windows 10-ben

?Megbizonyosodunk róla, hogy te vagy az. Biztonsági okból a Kiadások alkalmazás ellenőrzi a személyazonosságod ? Keresünk téged? ? Windows 10 képernyőkép
?Megbizonyosodunk róla, hogy te vagy az. Biztonsági okból a Kiadások alkalmazás ellenőrzi a személyazonosságod ? Keresünk téged? ? Windows 10 képernyőkép

Forrás: Activist Post

A sokak által kritizált 8-as verzió után a Windows hamarosan piacra kerülő legújabb operációs rendszere igen sok figyelmet kapott mostanában.

Számunkra az egyik legérdekesebb fejlemény, hogy a felhasználóbarátnak szánt funkciók között egy egész sor biometrikus azonosítás is szerepel, amelyek Windows Helló és Microsoft Útlevél néven futnak majd.

Az új operációs rendszer Helló szolgáltatásával a felhasználók akár biometrikus adataikkal is kiválthatják jelszavaikat, azaz a rendszer üzleti szintű arcfelismerő funkciót, ujjlenyomat-olvasó funkciót és írisz-szkenner funkciót is támogat. Az azonosítás után az adatokkal nem csak a Windowsba jelentkezhetünk be, hála a Microsoft Passport, azaz Útlevél névre hallgató rendszernek, hanem különböző személyes alkalmazásainkba, illetve a különböző online szolgáltatásokba is ? és ehhez semmiféle jelszót sem kell majd megadni.

Az újítások tökéletesen illeszkednek egy olyan, ironikus módon ?okos? jelzővel illetett világ létrehozását célzó törekvésbe, amelyben mi magunk leszünk a jelszó, nemcsak a weben, de a való világban is.

Nem meglepő, hogy a terület népszerűsítésére használt fogások a személyazonosság lopások és egyéb kiber visszaélések miatti félelemre játszanak rá. A kényelmi szempontok mellett ezt használta ki az Apple Touch ID is, ami az iPhone 5 óta lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jelszó helyett az ujjlenyomatukkal oldják fel telefonjukat vagy engedélyezzék a vásárlásokat.

Mint tudjuk, nem kellett túl sokáig várni a szuper biztonságosnak beharangozott funkció feltöréséig.

A Chaos Computer Club az iPhone 5 megjelenése után szinte azonnal bejelentette a Touch ID feltörését, mégpedig rendkívül egyszerű, hétköznapi eszközök segítségével. Egyszerűen lefényképezték a felhasználó ujjlenyomatát, amit egy üveg felületen hagyott, ami elegendő volt a telefon feltöréséhez.

?Csupán javítanunk kellett a korábbi feltöréshez használt kép felbontásán,? írta a Starbug néven tevékenykedő hekker. ?Több mint egy éve mondjuk, és az újabb kísérlet is bizonyítja, hogy az ujjlenyomatot nem szabad titkosításhoz használni.?

A 2012-es Black Hat hekker konferencián pedig azt is demonstrálták, hogy miként lehet becsapni az íriszleolvasáson alapuló biztonsági rendszereket, a létező írisz adatbázisokban tárolt képek segítségével.

A feltörés kockázatát már bemutatták az okos autók, sőt még az okos fegyverek esetében is. Természetesen a hekkertámadások jelentette veszély mellett ott van maga az állam is, amelyik kapva kap minden új megfigyelési lehetőségen.

A fejlesztők szerint az új Windows funkciók hekker biztosak, ahogyan azt az alábbi videóban is kifejtik, és úgy gondolják, hogy feltörésük csak egészen extrém eszközökkel lehetséges. Kíváncsian várjuk a másik oldal véleményét… Pont a Windows szolgáltatásai bizonyulnának az első feltörhetetlen biometrikus applikációnak?

A lényeg, hogy a webes biometrika egy igazi teljhatalmi álom, hiszen minden anonimitást megszüntet a hétköznapi tevékenységekben és kommunikációban. Ma már azon sem lepődünk meg, hogy a Samsung által gyártott okos tévék használati utasításában arra intenek, hogy ne a tévé előtt beszéljük meg magánügyeinket, mert az ily módon illetéktelen ?fülekbe? jutó információkért a gyártó nem vállal felelősséget. Mire számíthatunk, miután minden egyes tárgy ilyen ?okos? része lesz a központi hálózatnak, a jelszóként is funkcionáló emberi testen keresztül pedig minden ember, aki a rendszer része akar maradni, megszakítás nélküli összeköttetésben lesz a mátrixszal?

Az alábbi promóciós videó bemutatja a Windows Helló működését:

Előző posztKövetkező poszt

21 hozzászólás

 1. Sziasztok
  Ez a két katolikus eredetű link alatt található irományok is bizonyítják, hogy az elhitetés ill. a kijelentések területén is zajlik a megtévesztés folyamata. Úgy látszik az idők jelei honlapra is küld a sátán az ügynökei közül akik végezzék el itt is a “munkát”, hogy a hitben erőteleneket vagy a “fiatal”keresztényeket megtévesszék és elragadják a keskeny útról őket.
  Vigyázzatok, mert vannak jelen az oldalon báránybörbe bújt farkasok, akik lesik hogy kit prédálhatnak el.
  Ne higyjetek senkinek, hanem vizsgáljátok meg az Igével valamint kérjétek a Szent Lélek bölcsességét a felismeréshez, mert Ő az aki minden igazságra elvezet minket.
  Isten áldjon titeket testvérek, a farkasoknak pedig az Úré a bosszúállás.

  1. A farkasoknak szól, hogy hagyják békén az Isten bárányait és mennjenek a maguk falkájához mert ott van a helyük.

  2. Szia Lacika71!

   Amikor elolvastam a hsz-od, ez az igevers jött : Jel 12,11 De ők legyőzték a Sátánt a Bárány vére által és az ő tanúbizonyság tételüknek beszéde által, és mindhalálig nem a maguk életét szerették (hanem Őhozzá maradtak hűek).

   Azután ezt , hogy : “….ne gondoljátok, hogy ez csak majd a nagy nyomorúság idején fog megtörténni, és majd csak amikor a kínpadra visznek benneteket, akkor fog kelleni az Isten beszédével harcolni a hazugság ellen, és csak akkor fog kelleni az Igazságról bizonyságot tennetek…! Ha most hallotok hazugságot, és nem álltok ellene az Isten beszédével ( udvariasságból, hamis “szeretetből”, tapintatosságból, vagy akármilyen magyarázatból) , addigra már nem biztos, hogy fogtok tudni…. Ne gondoljátok úgy, hogy az ilyen helyek, lényegtelenek, mert Sátán se gondolja azt!
   2 Tim. 4,2 Hirdesd az igét, állj elő vele alkalmatos, alkalmatlan időben, ints, feddj, buzdíts teljes béketűréssel és tanítással.

   És még azért is kell, hogy az igével álljunk ellen a hazugságnak, mert a “farkasok”, nem tudják, hogy ők “farkasok”. Nem direkt tévesztenek meg, hanem ők is el vannak hitetve…! Hiszen, még a választottakat is megtévesztené, ha Isten nem őrizné őket….! Mk 13,5 Ekkor Jézus így kezdett nekik beszélni: ?Vigyázzatok, hogy valaki el ne tévelyítsen titeket! ?
   Mk 13,6 Sokan fognak a nevemmel jönni, s azt mondják: Én vagyok az! Sokakat el is fognak tévelyíteni.

   1. És még ezt is:
    Ján. 18,37 Felele Jézus: … Én azért születtem, és azért jöttem e világra, hogy bizonyságot tegyek az igazságról. Mindaz, a ki az igazságból való, hallgat az én szómra.
    Luk. 8,16 Senki pedig, ha gyertyát gyújt, be nem fedi azt valami edénnyel, sem az ágy alá nem rejti; hanem a gyertyatartóba teszi, hogy a kik bemennek, lássák a világot.
    Márk. 4,21 És monda nékik: Avagy azért hozzák-é elő a gyertyát, hogy véka alá tegyék, vagy az ágy alá? És nem azért-é, hogy a gyertyatartóba tegyék?
    Luk. 11,23 A ki velem nincs, ellenem van; és a ki velem nem takar, tékozol.

    Márk. 4,23 Ha valakinek van füle a hallásra, hallja.

 2. Sziasztok!
  Ha annyira szörnyű, akkor használjatok Linuxot (Ubuntut). Én is azt teszem és sokkal jobb. Nem volt rendszerösszeomlás, kékhalál. Gyors és megbízható. Átlagos felhasználásra (irodai munka (LibreOffice), filmnézés, netezés, zene, képek) tökéletes és ingyenes. Aki játszani akar vele, most már az is tud. (van rá Steam)
  Lehet tenni a Windows ellen. Csak aztán jönnek a kifogások, hogy megszoktam meg stb. Ha az emberek lekalózkodják a Windowst, ahelyett ,hogy használnának egy ingyenes, szabadon terjeszthető, kitűnő operációs rendszert, akkor megéárdemlik. És nincs joguk/jogotok sírni.
  Egyébként.
  http://www.ubuntu.hu
  Mindenkit szívesen látnak. 🙂

  1. 2015. március 26. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: ?Nyisd ki a Szentírást!? Ide nyílt ki: Márk 2, 20: ?Eljön a nap, amikor elviszik a Vőlegényt??
   Jézus: ?Drága gyermekeim, készüljetek! Hamarosan elvesznek Engem tőletek. Meg lesz csonkítva a Szentmise. Nem lesz átváltoztatás. Nem lesz többé Oltáriszentség. Helyette tévtanításokat fognak hirdetni. Ez lesz az a nagy ?egység?, amiről prédikálnak. Eltörölnek Engem, mert útjukban vagyok. Nem bírják elviselni Jelenlétemet, mert tekintetem figyelmezteti őket bűneikre. Mindaz, aki Nélkülem akar élni, és a bűnt választja, a kárhozat felé halad.
   Gyermekeim! Nem lehet, és nem is kell a világnak megfelelni. Csak egyedül Istennek. Én sem teljesítettem környezetem elvárásait. Nem engedtem Magamat királlyá tenni. Én egyedül Atyámnak engedelmeskedtem. Ti se akarjatok a világ elvárásainak megfelelni! Teljesítsétek Atyám törvényeit! Váltsátok tettekre az Evangéliumot, és kövessetek Engem a keresztúton! Akkor a szűk ösvényen jártok, ami az örök életre vezet.
   Gyermekeim! Most nagy üldözés fog kitörni ellenetek. Jól jegyezzétek meg szavaimat: csak aki mindhalálig kitart Mellettem, az üdvözül. A rejtekben igaz papjaim be fogják mutatni a Szentmisét. Ide jöjjetek! Itt a szívetekbe térek, és imádhattok Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Máshová ne menjetek! Ne szolgáljatok két úrnak! Valljatok meg Engem az emberek előtt! Akkor Én is megvallak titeket Mennyei Atyám és szent angyalai előtt. Tegyetek tanúságot Rólam, ha kell, az életetek árán is! Akkor vértanú szentekként egyenesen a mennybe jöttök. Ne féljetek üldözőitektől, akik a testet megölik, de semmi egyebet nem tudnak tenni. A bűntől, a képmutatástól féljetek, ami elválaszt Tőlem, és az örök kárhozatba taszít.
   Gyermekeim! Most színt kell vallanotok. Vagy Mellettem, vagy Ellenem. Maradjatok hűségesek Hozzám mindhalálig, mert csak akkor tudtok bejönni az örök életre. Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.?
   Szentírási megerősítés: Filippi 3, 20-21: ?A mi hazánk a mennyben van. Onnan várjuk az Üdvözítőt: az Úr Jézus Krisztust. Ő?átalakítja gyarló testünket és hasonlóvá teszi megdicsőült Testéhez.?
   Máté 27, 31. 50. ?Jézust keresztre feszítik. Jézus hangosan felkiáltott és kilehelte Lelkét.?
   Jézus: ?Ez vár most Egyházamra is.?

   1. Kedves Andre!

    Ez megtévesztésig hasonlít ugyan a Bibliára, DE MÉGSEM AZONOS VELE !!!

    – “Jézus: ?Drága gyermekeim, készüljetek! Hamarosan elvesznek Engem tőletek…”
    Máté 28,20 Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam néktek: és ímé ÉN TI VELETEK VAGYOK MINDEN NAPON A VILÁG VÉGEZETÉIG. Ámen!

    – Az általad linkelt Márk 2:20 -at pedig Jézus teljesen más értelemben mondta …
    Érdemes elolvasni a szövegkörnyezetet is hozzá, nem pedig csak egy verset függetleníteni a szövegkörnyezetétől !!!, azért, hogy a “megtévesztő” által hazudottakat legyen mivel alátámasztani.!!!
    2:18 A János és a farizeusok tanítványai pedig bőjtölnek vala. Odamenének azért és mondának néki: Mi az oka, hogy Jánosnak és a farizeusoknak tanítványai bőjtölnek, a te tanítványaid pedig nem bőjtölnek? (már mint Jézus tanítványai)
    2:19 Jézus pedig monda nékik: Avagy bőjtölhet-é a vőlegény násznépe, amíg velök van a vőlegény? Ameddig a vőlegény velök van, nem bőjtölhetnek.
    2:20 De jőnek majd napok, amikor elvétetik tőlük a vőlegény, és akkor bőjtölni fognak azokon a napokon.
    Tehát egyértelmű, hogy Jézus a testében elszenvedett kereszthalálát jelentette ki ez által !!! Ez a test feltámadott, felment a mennybe, – azóta Jézus NEM TESTBEN él velünk itt a földön, DE JELEN VAN A SZENTLÉLEK ÁLTAL !!! ÉS SENKI EL NEM VEHETI TŐLÜNK !!!!

    – “A rejtekben igaz papjaim be fogják mutatni a Szentmisét. IDE JÖJJETEK!
    ITT A SZÍVETEKBE TÉREK, és imádhattok Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben.”
    — Jézus nem vallásokat alapított, hanem Mennyei Anyaszentegyházat, más szóval EKLÉZSIÁT. Ez idő tájt, aki “ide jöjj” – és be is megy, az, az “oroszlán barlangjába megy be friss húsnak, !!!” vesztére.
    — Akinek pedig “csak” “itt tér a szívébe Jézus” azt a szívet már meg ette a fene …

    – “Máshová ne menjetek! Ne szolgáljatok két úrnak!”
    Jól mondja. Ugyan is, aki “máshova megy” annak még lehet esélye is az Örökkévaló Istent imádni, az őszinte szív rejtekében.
    Na ez a “két úr” – és két út, – nem egy és ugyan az … Sátán is tudja, és fél is tőle!
    Te meg nem tudod?! … – így lehet ám jól a csapdájába sétálni! …

    -“HAMAROSAN elvesznek Engem tőletek.”
    Szerinted ki tud ilyen “hamarosan” időkorlátot adni, ha nem az, aki ennek az “időnek az előkészítésén” fáradozik ?!!!
    Jézus a Máté 24-ben ezt mondja:
    28 Mert ahol a dög, oda gyűlnek a keselyűk.
    32 A fügefáról vegyétek pedig a példát: mikor az ága már zsendül, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár:
    33 Azonképpen ti is, mikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt.
    36 Arról a napról és óráról pedig senki sem tud, az ég angyalai sem, hanem csak az én Atyám egyedül.
    Tehát Jézus is csak JELEKET hagyott nekünk, és nem időmeghatározásokat…
    Sátánnak szabatott időn belül pontosan ezért az idő meghatározás – Sátán saját terve szerint – az ördög(ök) feladata.

    Ajánlom Neked, – és minden Hozzád hasonlóan gondolkodó (elvakult) embernek – a fentiekben levezetett gondolatok megszívlelését.

    Szeretettel: Erika

    1. Bocs Idám!

     Megpróbáltam, /az első 3/4 részéig jutottam,) de nem ment le a torkomon több. Úgy éreztem magam, mint gyerekkoromban a tökfőzelék felett, egy addig fel nem kelsz, míg meg nem eszed felszólítás kíséretében…

     – Egy részt olyan információk vannak benne kikozmetikázva, amit akár a Bibliából is tudhatnánk.

     – Másrészt, egy csomó félrevezetést, vagy éppen kivetnivalót találtam benne:
     ?Szent Nilus elhagyta a feleségét és az egyik gyermekét, és a másikkal, Theodulos-szal elment a Sinai hegyre, ahol mindketten szerzetesek lettek.? Ehhez a mondathoz talán nem szükséges magyarázat.

     ?… népek meg lesznek fosztva a Szentlélek kegyelmeitől, melyeket a keresztségben kaptak,…?
     Katolikus lévén, értsd alatta a ?gyermek keresztséget? és nem a felnőttkori megtérést…

     ?…az embereket arra vezetik, hogy elveszítsék az Isten létében és a Szentháromságban való hitüket.?
     Megkérdezném Tőled, de bármely katolikus embertől is, hogy mi is az a Szentháromság? Hol tanít a Biblia ilyet?, és a Bibliából kérek rá idézetet . (És itt még csak az első ?prófétánál? tartunk … de nem áll szándékomban végig elemezni az összeset.)

     Ezt a mondatot pedig kifejezetten brutálisnak és megtévesztőnek tartom:
     ?Az az éjszaka olyan szörnyű lesz, hogy úgy tűnik, a gonoszság győzedelmeskedik. Akkor jön el az én időm:?
     Ugyanis az éjszaka már most is nagyon sötét, a maga szándékosan előidézett ?természeti katasztrófáival? vagy ?előre gyártott vírusaival, betegségeivel? és egyéb nyomorgattatásával.
     Tudjuk, hogy mindezt az AK szolgái idézik elő, azért, hogy az érkező AK-t ?megváltóként? fogadjuk el/be.
     És mint ahogy fent is írtam, az ?idő? meghatározása a ?saját rendelt idején belül? az ?AK tétele?, míg Jézus ?jeleket? hagyott a számunkra ugyan erre a rendelt időre. Dán. 7:25
     Az sem elhanyagolható tényező, hogy az Örökkévaló Istentől rendelt engedély szerint, 2 fronton fog folyni a ?harc?. a ?2 fa? eggyé tételéig. A zsidóság és a kereszténység frontján. Erről miért nem tesz említést egyik okos ?próféta? sem? Talán azért, mert a zsidóságot ők ?leírták? az ?üdvösség listájáról?, vagy, mert ?bedarálták? a keresztény egyházakba? … Könyv méretűre ragozhatnám a ezen ?próféciák? fekete foltjait… De csak ennyit ezeknek a hamis prófétáknak a ?hitelességéről?

     Szeretettel: Erika

    2. Drága Erika!

     “Megpróbáltam, /az első 3/4 részéig jutottam,) de nem ment le a torkomon több. Úgy éreztem magam, mint gyerekkoromban a tökfőzelék felett, egy addig fel nem kelsz, míg meg nem eszed felszólítás kíséretében?”

     Nem ilyen volt a felszólítás részemről. És nem azért mondtam, hogy akkor még azt is olvasd el, mert én nem látom a “fekete foltokat”, hanem azért, hogy a hitetés mibenlétét, milyenségét, és mértékét jobban megérthessük. És, azért is, mert akkor az André által iderakottat , viszonylag barátságosnak tartanád….!
     Azért szerintem érdemes lenne átolvasnod ( illetve mindenkinek). Pl:

     “A XVI. század végén Miasszonyunk megjelent egy koncepcionista nővérnek az akkoriban a Spanyol Koronához tartozó Quito-ban, Ecuadorban ?Our Lady of Good Success? (a Jószerencse Asszonya) névvel,——— és azt parancsolta, hogy készítsenek egy szobrot. —————- Azért kérte ezt, hogy jót tegyen nemcsak a konventnek és az ecuadori népnek, ———— hanem az egész Nyugatnak, sőt az egész világnak.———– Azért kérte ezt, mert a konvent a gyarmat azon korai napjaiban még az Ő különleges védelme nélkül állt, …… ”

     “Több mint tíz évvel ezelőtt elmentem egy zarándoklatra, hogy megnézzem az Our Lady of Good Success csodálatos szobrát, és ….”

     “Miasszonyunk azt mondta Marina anyának,……….. mint az Égi Királynő parancsát…..”

     “A quitói Miasszonyunk üzenete ismételten figyelmeztet …. ?Ugyanazon gótikus boltív két oldala; ezek a világ Királynőjének ——–a katolikusok számára adott üzenetei, ….?

     “….Fatimai Miasszonyunk megkérdezte a gyerekeket: ?Fel akarjátok-e ajánlani magatokat az Istennek, elviseltek-e minden szenvedést, melyet kiválaszt és elküld, mint az olyan bűnökért való elégtételt, melyekkel megsértették Őt, …..”

     “Miasszonyunk Mariana anya együttműködését kérte az Ő nagy küldetésében, mely összekapcsolódik a mi időnkkel…..”

     “Lehetetlen nem megkérdezni: Miért nem hozták nyilvánosságra 1960-ban a fatimai Harmadik Titkot az Ég Királynőjének megbízása szerint? ….”

     “És Quitóban is, csakúgy, mint Fatimában, az Ég Királynője biztosított minket az ő kedvező közbelépéséről és győzelméről.
     Mert az Our Lady of Good Success üzenete, ahogy Miasszonyunk Fatimai Üzenete is, a nagy remény üzenete. Megígérte a bizalommal teli bátor lelkek csapatát, akik segítenek majd megvalósítani a boldog újjáépítést. Megígérte a közbeavatkozását a kellő pillanatban, amikor az ördög már teljes győztesnek látszik, és amikor a hatalom a legjobban visszaél az erejével. Ez fogja jelezni, amint Ő mondta, ?az én órám eljövetelét, amikor csodálatos módon, trónjáról letaszítom a gőgös és átkozott Sátánt, lábaim alá taposom, és lebilincselem őt a pokol mélyében?….. “?A végén az én Szeplőtelen Szívem győzni fog.?

     “Ez a hithű katolikusok sikerének a titka: meg vagyunk győződve a győzelemről, melyet Miasszonyunk megígért. ”

     “Hogy méltók legyünk a sikerre, a győzelemre, amelyet Miasszonyunk megígért, szükségünk van természetfeletti meggyőződésre. Szükségünk van arra, hogy teljesen biztosak legyünk a győzelemben, melyet Miasszonyunk 1917-ben, Fatimában megígért: ?A végén a Szeplőtelen Szívem győzni fog.?

     “Miasszonyunk győzelme

     “…Az Our Lady of Good Success nemcsak anyainak látszik, de győztesnek is. Ő egyben Anya és Királynő. Az Ő tekintete biztosít minket Jézus és Mária Szeplőtelen Szívének végső győzelméről és diadaláról, a ?boldog újjáépítésről?, amikor mint Király és Királynő fognak uralkodni a lelki és világi szférában. Ő nyilvánvalóan Mária birodalmának a Királynője. Meggyőz minket a nagy győzelem megtörténéséről, a büntetésről, az Ő győzelméről.”…

     “Az Ő és Isteni Fiának a kívánsága, hogy Ő ismert legyen ezen megnevezés alatt, mely tele van ígéretekkel: Our Lady of Good Success. Mindazok, akik menedéket találnak ez alatt a megnevezés alatt, hadd érezzék az Ő anyai jóságát, és legyen ?jó szerencséjük? minden jó törekvésükben és szükségükben. Ennek a tiszteletnek az ismeretében siettessék a napot, amikor Ő ismert és tisztelt lesz mindenütt, mint az Ég és a Föld Királynője, amint azt Ő maga megjövendölte ? Quitóban és Fatimában…..” ( Ez csak a 2. részből van)

     Jel. 13,1 És láték egy fenevadat feljőni a tengerből, a melynek hét feje és tíz szarva vala, és az ő szarvain tíz korona, és az ő fejein a káromlásnak neve.
     ? És e fenevad, a melyet láték, hasonló vala a párduczhoz, és az ő lábai, mint a medvéé, és az ő szája, mint az oroszlán szája; és a sárkány adá az ő erejét annak, és az ő királyiszékét, és nagy hatalmat.
     Jel. 13,11 Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;
     És az előbbi fenevadnak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala;
     És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.
     És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
     Jel. 12,9 És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.
     ?Jel. 13,14 És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.

     Szeretettel: Ida

    3. Kedves Idám!

     Én sem úgy gondoltam, hogy a Te kérésed váltotta ki a tökfőzelék hatást, hanem a linkben olvasottak. 😀
     Sajátmagamat akartam erőltetni, a végig olvasására, de nem ment.

     Egyébként pedig köszönöm, hogy Neked volt erőd felszínre hozni ezeket az elrettentő példákat.
     Én senkit nem erőltetek arra, hogy lássa meg, ez az út a pokolba vezet. Ha valaki ennyiből sem látja (még) azt én úgy sem fogom tudni értelemmel meggyőzni, (ezért számomra “veszett fejsze nyele”), ha csak Isten nem hoz az életébe olyan krízishelyzetet, ahol felismerheti az Örökkévaló Istent.

     Az ilyen linkekre vagy kommentekre csak azért írok választ, hogy a gyanútlan és őszintén Istent kereső lelkeket védelmezzem az elvakult hitetők ellen.

     Szeretettel: Erika

    4. Kedves Ida, Erika milyen jó lenne ha másokon palléroznátok a kioktatásotok szándékait, és nem a lapot járatnátok le ezzel! Ida által hozott linkből kopizom:
     “Dr. Török József így számolt be erről az eseményről
     Hatalmas munkásságának egyik ösztönzője lehetett az a magánkinyilatkoztatás, amiről ő maga igyekezett hallgatni, és élete során környezete sem beszélt. Az egyházi tanítás szerint a magánkinyilatkoztatás, még ha egy pápa kapja, akkor sem ad hozzá semmi újat a hitletéteményhez; következésképpen el is lehet utasítani.”

    5. Kedves Erika!

     Tiszta sor, tudom, hogy miért válaszolsz ezekre. Régebben én is azért (is) válaszoltam, és jó ha olykor igeileg is megvannak vizsgálva itt. Éppen azért, amit az igében olvashatunk, hogy “… és elhiteti az világot, a jelekkel, és a csodákkal, amelyek adattak neki….”. stb… ( És, ami megint csak az igében van írva, a Szent Lélekről, hogy amikor eljön, akkor Jézust dicsőíti…! És nem az “Ég Királynőét”!)
     A másik, amiért ideraktam még, mert mi még többet foglalkozunk AK-val, és az ő fellépésével, hitetéseivel, és hasonlókkal, holott az “első fenevad”, és a HP az, aki a sokkal-sokkal veszélyesebb. És, amíg mi ( és mások is ) AK-val foglalkozunk, emez végzi az aknamunkáit…, és ha lehetne, még a választottakat is elhitetné….!

     Szeretettel: Ida

    6. Ez az igevers jutott eszembe, amikor olvastam azokat:

     ?Jer. 7,18 A fiak fát szedegetnek, az atyák gyújtják a tüzet, az asszonyok pedig dagasztanak, hogy az ég királynőjének béleseket készítsenek, és az idegen isteneknek italáldozatokkal áldoznak, hogy engem felingereljenek.

     Egyébként régóta gondolkodtam már azon ( gondolom nem vagyok egyedül ezzel), hogy mi lehet az a bálványkép, vagy szobor, amelyet felállíttat , megcsináltat majd a HP, az első fenevaról ( ami ugye a róm kat egyház ), és amelyet, aki nem imád, az megöletik. Ahogyan a két fenti linken való szövegeket olvastam, nekem a “Mária-szobor” “ugrott” be. ( Most pedig egyre biztosabban úgy gondolom, hogy az lesz AZ!) Szerintem, ebben a végidői nagy “összeborulásban” a többi egyházakkal, majd arra fogja rávenni azokat ( hiszen ne felejtsük el, hogy ez már a nagy Babilon, ahol már a bukott, az “útról” letért egyházak csatlakoztak), hogy “csak tiszteljék” “Szűz-Máriát”, mint a Megváltó édesanyját ( az “Isten Anyát”)…, stb, és állítsák fel annak szobrát ( a “keresztény egység” jeleként) a gyülekezeteik termeiben, imatermeikben, stb. ( Ahogyan eddig is imádták, mielőtt a HP el nem kezdi/te elhitetni a föld lakosait : ?Jel. 13,8 Annakokáért imádják őt a földnek minden lakosai, a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe, a mely a Bárányé, a ki megöletett, e világ alapítása óta. Jel. 13,11 Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;)

     ?A XVI. század végén Miasszonyunk megjelent egy koncepcionista nővérnek az akkoriban a Spanyol Koronához tartozó Quito-ban, Ecuadorban ?Our Lady of Good Success? (a Jószerencse Asszonya) névvel,??? és azt parancsolta, hogy készítsenek egy szobrot. ????
     Azért kérte ezt, hogy jót tegyen nemcsak a konventnek és az ecuadori népnek, ???? hanem az egész Nyugatnak, sőt az egész világnak.???? Azért kérte ezt, mert a konvent a gyarmat azon korai napjaiban még az Ő különleges védelme nélkül állt, ?? ?

     Jel. 12,9 És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.
     Jel. 13,3 És látám, hogy egy az ő fejei közül mintegy halálos sebbel megsebesíttetett; de az ő halálos sebe meggyógyíttaték; és csodálván, az egész föld követé a fenevadat.
     ?Jel. 13,8 Annakokáért imádják őt a földnek minden lakosai, a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe, a mely a Bárányé, a ki megöletett, e világ alapítása óta.
     Jel. 13,11 Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;
     ?Jel. 13,12 És az előbbi fenevadnak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala;

     Persze régebben én is azt gondoltam, hogy AK-ról lesz a “bálványkép, vagy szobor” megcsinálva, de azután “megláthattam”, hogy az első fenevad lesz népszerűsítve, és imádtatva ( és ezt HP teszi), és az “ő bálványképe” lesz megcsináltatva, és felállíttatva! ( Elképzelésem se volt, hogy azt hogyan lehetne megcsinálni, de ez eléggé lehetségesnek tűnik számomra!)

     Szóval mint egy lehetőséget , tartsátok eszetekben!

  2. Az ítélő Isten

   2015. 03. 27, Péntek

   Két szeráf angyal kísérte el a Mennyei Atyát egy helyre, ahol az Ő Szent Jogara található. Amikor Isten a kezébe vette a jogart, azt mondta: ?E jogar jelképezi az Én hatalmamat minden nép fölött és igazságosságomat, amelyet azokkal szemben alkalmazok, akik megsértik Szent Nevemet és minden művemet, amit végtelen szeretetemből alkottam.

   Szeretett Fiam minden fájdalmát és szomorúságát látom olyan lelkek miatt, akik felül akarnak kerekedni minden emberen és bűneik megbánása nélkül élnek. A hatalom iránti vágy az ember vesztét okozza, de még súlyosabb az, amikor valaki gőgjében Luciferhez hasonlóan istenné akar válni. Ti, angyalaim Velem együtt láthatjátok, hogy az emberiség milyen irányba halad. Atyai szívem számtalanszor megsebződik attól, hogy a bűn mennyi ember halálát okozza. Nemsokára elérkezik az Én időm, és elküldöm Szent Fiamat másodszor is a Földre, hogy a világot megtisztítsa mindattól, aminek semmi köze nincs Hozzám. A szorongattatás sok véráldozatot fog magával hozni, ugyanakkor egyre több embernek meg fog nyílni a szeme az igazságra. Ó, mennyire vágyódom azután, hogy lehulljon szemükről a fátyol. De nem feledkezek meg választottaimról sem, akik az Én oldalamon állnak és viszont szeretnek. Bizony mondok nekik, hogy fényes jövő áll előttük, és boldogságuk eléri a tökéletességet. Mielőtt igazságom időszaka megvalósul a Földön, előtte minden választottamnak elküldöm felhívásomat. Ez a felhívás arra szólítja őket, hogy készüljenek fel és másokat is figyelmeztessenek.?

   A Mennyei Atya felhívása úgy történt, hogy a Szűzanyával minden nemzet fölött megálltak és közben az Atya jogarát háromszor a Földhöz verte, amelynek hangját minden ember valamiképpen érzékelte. Az utolsó nemzet Magyarország volt, és a Szűzanya elvezette a Mennyei Atyát a Szent Koronához. Isten megengedte nekem, hogy az Ő szemével lássam, hogy eddig hány ember tette meg a napokban a felajánlást Édesanyánknak, mint a Világ Győzedelmes Királynőjének. Majd szomorúan az Atya így szólt: ?Keveslem a felajánlásokat, még több magyartól várom, hogy tegyék meg ezt a lépést nemzetük érdekében. A papok is csatlakozzanak hozzájuk, mert felajánlásuk értékesebb, mint a híveké. Ha megteszik, akkor sok püspök és pap részesül az Én irgalmamban és elkerülik a halált. Mert Szentlelkem eljövetelekor nemcsak kegyelmet oszt szét, hanem ítéletet is. Egyházam klérus tagjait előbb fogom felelősségre vonni, mint a világ vezetőit. Ugyanis ők tisztában vannak Szent Fiam tanításával, és tudják mit vár Szentlelkem tőlük. Az angyalok ismertek Engem, hiszen színről színre láttak, és amikor Ellenem döntöttek az örök sötétségbe zuhantak. Ti gyermekeim, még megváltoztathatjátok döntéseteket, de amikor eljön számotokra a különítélet, onnantól kezdve csakis szabad akaratotokra lesztek utalva és a Földön eltékozolt vagy kegyelemben teljes életetekre. Imádkozzatok a papságért, hogy felismerjék a lehetőséget és ne elutasítsák!?

   Amikor egy pap megteszi a felajánlást a Szent Korona előtt, vagy szentmisében gondolatban a Szent Korona elé képzeli magát, akkor a Mennyei Atya áldásainak sokaságát küldi Magyarország felé, és megtöri az átkokat, amely mögött a Sátán áll. Az átkok hozzák a magyarokra a legtöbb büntetést, hiszen általa olyan pecsétek nyílnak fel a pokolban, melynek következtében a legerősebb démonok szállják meg hazánkat, de különösképpen a családokat. Az áldás Isten fénye, amit a gonosz lelkek nem bírnak elviselni és ezért kénytelenek visszamenni a pokolba.

   Mária Magdolna

   http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/931-az-itelo-isten

  1. Ingyen lehet majd rá frissíteni,win7/8-ra!kalóz verziókra is,a win10-et.nem véletlen akkor,hogy miért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend