Világkormány

Francia-német-orosz szövetséget sürget egy francia elemző

Putin_Hollande_Merkel

Forrás: tass.ru

Az elemző kiemelte, hogy a háromoldalú blokk ?az egyetlen esély Európa számára, hogy a kontinens képes legyen levetni magáról az Egyesült Államok protektorátusát, és de Gaulle tábornok szavaival élve, ?Szabad Európává? váljon.?

Eric Zemmour, ismert és elismert francia író és politikai újságíró szerint Franciaországnak és Németországnak a történelmi hagyományokat követve szövetségre kell lépnie Oroszországgal.

?A NATO minden tőle telhetőt megtesz, hogy Oroszországot állítsa be a nyugat legfőbb ellenségének és ezzel indokolja saját létezésének szükségességét,?

írta Zemmour a Le Figaro magazinban.

?Szerencsére Franciaország és Németország időben megakadályozta Ukrajna NATO csatlakozását és ez egy pozitív tény.?

?Most, hogy végül összehangolták az álláspontjaikat a Moszkvával való kapcsolatok kialakítását illetően, nem kellene megállniuk félúton, ehelyett egy háromoldalú szövetség felállítására kellene törekedniük Oroszországgal,?

mondta, számos esetet hozva fel a múltból, amikor a három ország ?királyai, uralkodói vagy elnökei? ezt tették.

Eric Zemmour kiemelte, hogy a háromoldalú blokk

?az egyetlen esély Európa számára, hogy a kontinens képes legyen levetni magáról az Egyesült Államok protektorátusát, és de Gaulle tábornok szavaival élve, ?Szabad Európává? váljon.?

?Az Oroszországgal való szövetség elengedhetetlen a Szíriában, Líbiában, Irakban, Maliban, a Közép-Afrikai Köztársaságban, Nigériában, Pakisztánban és Afganisztánban lévő iszlamisták elleni harcban, ahol ezek a szélsőségesek nem csupán a nyugati és keresztény jelenlét nyomait akarják eltörölni, hanem ki akarják terjeszteni a háborút Európára.?

Előző posztKövetkező poszt

13 hozzászólás

 1. Én bíztos vagyok bene hogy ez az Ukrán háború lesz a kirobbantója a harmadik világháborunak. Emlékezzetek a másik kettő is 2 országg háboruskodásával kezdődött.

  És a barátnőm mondta hogy egy ember nem tom a nevét látomást kapot a Teremtőtöl és ő mondta ezt. Bár ez logikus hiszen lehet látni hogy mi lesz ebből.

  A másik joslat Japánt érte…ugy tűnik lesz mégegy atomrobbanás ott. egy gyárban

  1. Egyre közelebb vagyunk, ahhoz, amikor majdan az Északi-tengertől a Fekete-tengerig olyan övezet leszen, amely ember számára élhetetlen lesz, ez is egy látomás volt, de még ennek az értelmét sem vagyunk képesek felfogni emberi szemmel. Aztán egy újabb érdekesség La Salette-ből, amelyet szinte mindenhol megerősítenek, de értelmét nem vagyunk képesek felfogni, bár már észre lehet venni az átrendeződést, de annyira el vagyunk halmozva, hogy a valós információt csak akkor érthetjük meg, ha megadatik számunkra annak a lehetősége. Aztán van egy térkép az éterben, elég sokszor belebotlok, van benne kisebb hiba, mivel nem veszi számításba azt, hogy Sopron, Vác, Mohács a Szentháromság városai, bár ezt is sokszor megismerhettük volna, ha Esztergomban nem lenne a választóvonal, s lehetne folytatni az események figyelésével, de míg nem vagyunk képesek teljesen odaszánni magunkat Urunknak, Jézus Krisztusnak, aki érettünk adta életét, hogy kiengesztelje Atyját, de tudod, még amikor a legkisebb imát, fohászt is csak akkor vagyunk képesek elmondani, amikor már akkora baj van, pedig megfigyelhetnénk azokat az idősebbeket, akik ismerik: Köszönöm ….. Uram! S érdemes megjegyezni talán még annyit, amikor majdan azt kapjuk, amit megilletünk, akkor már nagyon-nagyon közel vagyunk ahhoz a keresztényüldözéshez, aminek folyománya leszen az, hogy a hegyekből völgyek, s a völgyekből hegyek lesznek, s akinek megadatik, hogy még ezt is továbbélje, azoknak ajánlanám a Jelenések Könyve azon részét, amiben már a büntetések vannak lejegyezve, amit emberi szemmel képtelen megérteni, ahhoz kérni kell a tisztánlátás képességét alázatos engesztelő imáinkkal, böjtjeinkkel, stb. Lehet tovább folytatni, de már többen leírtuk hozzászólásban, mégis jó újból és újból megerősítést kapni…

    1. Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete
     2014. február 24. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus?

     ?Drága gyermekeim! Az idő gyorsan elszáll. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok, mit hoz a holnap! Éljetek halálra készen, mert egyikőtök sem tudja, mikor kell megállni ítélőszékem előtt! Ezeket azért mondom, mert sokan közületek úgy éltek, mintha Isten nem létezne. Szemet hunytok törvényeim fölött, és nem törődtök vele, hogy mi lesz halálotok után. Nos, Én megmondom nektek: halál nincs. Csak a testetek oszlik fel, de a lelketek örökké élni fog. Ezért mondja a Szentírás: ?Féltékenyen szereti Isten a lelket, amelynek Ő adott bennünk otthont.? (Jakab 4,5.)

     Gyermekeim! Ezért figyelmeztetlek benneteket, mert szeretlek titeket, és nem akarom, hogy egy is elvesszen közületek. Halálotok után három út áll előttetek:

     1. a mennyország mindazok számára, akik szentül éltek a földön, vagyis evangéliumi életszentségben, ami azt jelenti, hogy tettekre váltottátok tanításomat.

     2. tisztítótűz. Ide azok mennek, akik megbánták bűneiket, de jóvátenni már nem tudták, ezért a köteles adósságot a tisztítótűz jótékony lángjaiban kell letörleszteniük.

     3. pokol. Ide azok mennek, akik életük végéig sem bánták meg bűneiket, gonosz, vétkes cselekedeteikkel a sátánt szolgálták, gyűlöltek és megvetettek Engem és törvényeimet. Az ilyenek fogják Tőlem hallani: Távozzatok, ti átkozottak! Ott lesz sírás, és fogcsikorgatás. A tűz és a férgek fogják kínozni őket örökké. Elképzelni sem tudjátok, mit jelentenek ezek a szavak.

     Azért mondom nektek: térjetek meg Hozzám, amíg még testben éltek, mert onnan már nincs többé visszaút! Ne éljetek vissza kegyelmemmel, ne vessétek meg hívó szavamat! Mondom nektek: életetek végén számot adtok minden kegyelemről, amelyeket visszautasítottatok. Fogadjátok meg hívó szavamat! Engedjétek magatokat megmenteni! Erre áldalak meg mindnyájatokat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.?

     Szentírási megerősítés: 1 Péter 1, 24-25: ?Minden test olyan, mint a fű, a dicsősége, mint a rét virága. Elhervad a fű, s lehull a virága, de az Úr szava örökre megmarad.?

 2. 43 dollárból Ön mit kezdene? Ukrajnában ennyi a minimálbér…

  http://www.hirszemle.net/nagyvilag/43-dollarbol-mit-kezdene-ukrajnaban-ennyi-minimalber

  A hrivnya árfolyamának újabb zuhanása következtében Ukrajnában a minimálbér mértéke újabb negatív rekordot döntött, ugyanis a jelenlegi 1 218 hrivnya összegű minimálbér most csupán 43 dollárt ér.

  A legszegényebbnek számító Bangladesben, Ghánában és Zambiában is 4 dollárral több a havi juttatás. Az ukrán lakosságnál most jóval gazdagabbnak számít Lesotho, Gambia és Csád lakossága is ? írja a Unian.net internetes hírportál.

  Összehasonlításképp: a világon Ausztráliában a legmagasabba a minimálbér, itt ugyanis havonta átlag 2700 dollárt visznek haza az emberek.

  Még több megszorítás Ukrajnában

  http://www.hirszemle.net/gazdasag/meg-tobb-megszoritas-ukrajnaban

  Fog ez a háború tovább eszkalálódni……!

  1. Magyarul nem tudod leírni? Ha el tudod a cikket olvasni, esetleg ugyanazon a nyelven szólhatnál hozzá. Ha Magyar vagy, nyilvánulj meg úgy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend