Világkormány

Kissinger egy világhadsereg létrehozását javasolja a terroristák ellen

man-still-wants-to-rule-the-world

Forrás: Infowars.com

Henry Kissinger, Bilderberg alaptag és a ?demokratikusan? megválasztott kormányok megdöntésének egyik főszervezője egy globális zsoldoshadsereg felállítását szorgalmazza Bill O?Reilly szerint, aki mellesleg szívből támogatja az elképzelést.

Az ABC News This Week című műsorában O?Reilly a következőket mondta:

?Tegnap este Kissingerrel voltam, aki azt mondta, hogy jó ötletnek tartja egy több nemzetből álló koalíció által fizetett, az amerikai kongresszus felügyelete alatt álló, terrorellenes zsoldos világhadsereg felállítását, amit ő évek óta szorgalmaz.?

?Bill O?Reilly és Henry Kissinger egy zsoldoshadseregért?? ? kérdezte a riporter.

?Simpatico,? felelte O?Reilly.

Nem meglepő fordulat, hogy Kissinger helyesli egy globális zsoldoshadsereg felállítását, a terrorizmus elleni harccal leplezve valós indítékait, hiszen számos puccs és népirtás kivitelezését felügyelte már a múltban, többnyire a kommunizmus elleni harcra hivatkozva.

Kissinger a globalizmus rendíthetetlen híve, és mint ilyen, a szuverén államok felszámolása és az Új Világrendbe tömörítése az egyik legfontosabb törekvése. Bár már 91 éves, újabb és újabb könyvei jelennek meg, amelyekben nyíltan sürgeti a globális kormány felállítását. Ilyen például a néhány napja megjelent ?Világrend? című legújabb műve is, amiben azt fájlalja, hogy még mindig léteznek nemzetállamok a világon, arra utalva, hogy igazából ezek okozzák a modernkori válságok kirobbanását.

?A nemzetközi gazdaság és az azt elvileg irányító politikai intézmények közötti ellentétek meggyengítik a világrendhez szükséges közös célok támogatását. Miközben a gazdasági rendszer globálissá vált, a világ politikai szerkezete még mindig a nemzetállamokon alapul.

A gazdasági globalizáció lényegében figyelmen kívül hagyja az országhatárokat. A külpolitika ugyanakkor megerősíti ezeket, miközben megpróbálja kibékíteni a nemzeti érdekek és világrendi ideálok közötti ellentéteket.? (forrás)

Előző posztKövetkező poszt

32 hozzászólás

  1. A vilaghadsereg (usa+izrael) mar regen letezik tobb millio emberrel mar legyilkolva a hatuk mogott, akkor mirol beszel ez a zsido?!

  2. Mi a baj ezzel? Egy fajhoz tartozunk, egy bolygón élünk. S szeretjük is egymást ill. majd szeretni fogjuk. A vallásokat pedig el feledjük.
    A baj pl. nem az árammal van, hanem a felhasználójával.

  3. Amerikában már a terrorista gyanús személyek listáján szerepelnek a keresztények is.
    Vajon minek nekik 30 ezer guillotine,FEMA táborok?
    Vajúdik a világ,nagyon találó ez az oldal.Itt aztán sok mindent megtudsz a jövőről,s jövődről.
    Ajánlanék a figyelmetekbe egy oldalt.
    keresztenyfilmek pont com
    Biztosan sokan ismerik de vannak akik talán még nem.
    Szép napot!

    1. Pontosan , és zsoldos annak szolgál akinek , mondják jó pénzért .
      Ma is kell lennie zsoldos seregeknek . Ukrajnába biztos bevettetek .

      1. “Az állam én vagyok!” Az állam ellen támadás tiltott! A hatalom “megragadására” tett kísérlet, szintén! Üldözendő! Terrorista! Széchenyi aranyköpése:
        ?Az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendszerint karöltve jár az ostobasággal!?
        Megölték érte, igazsága meg Ferenc Jóskát, Sztálint, proletár diktátorokat! A jelen, jövő diktátorait is megfogja

        ?Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.? Szabó Dezső:

    1. Eszti ne félj! Az Úr Jézus megmondta: “bízzatok, én legyőztem a világot” 🙂 A gonosznak hatalma LÁTSZÓLAGOS: “A követelményeivel ellenünk szóló adóslevelet eltörölte, az útból eltávolította és a keresztre szegezte. LEFEGYVEREZTE a fejedelemségeket és hatalmasságokat, nyilvánosan pellengérre állította őket és Krisztusban diadalmaskodott rajtuk”. Kolosszei levél 2.15.
      Ez az amit soha nem szabad felejtenünk. A másik pedig, a “Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta amit Isten azoknak készített, akik szeretik őt.” 1 Korintusiaknak 2.9.
      Az Ő szeretete nem engedi meg, hogy a próba mértéke nagyobb legyen, mint amit el tudunk viselni!
      “Eddig még emberi erőt meghaladó kísértés nem ért titeket. Hűséges az Isten, erőtökön felül nem hagy megkísérteni, hanem a kísértéssel együtt a szabadulás lehetőségét is megadja, hogy kibírjátok”. 1 Kor 10.13. Sem megkísérteni, sem próbát kiállni … 🙂 INGYEN nem jár mennyország, teljesen ingyen …

  4. Ez tök jó lesz! Feltételezem a Világhadsereg nem orosz-iráni-amerikai-szíriai katonákból áll majd…:D

    Amerika létrehozza az ISIS-t, pénzeli és felfegyverzi, meg létrehozza a Világhadsereget, aztán összeereszti őket aztán hol itt hol ott lövöldöznek, bombázgatnak egy kicsit. Elrobbantgatják eszméletlen mennyiségű felesleges fegyverarzenáljukat lehetőleg nem a saját területük felett, hanem megfelelő helyszíneken. Én nem tudom én bolondultam meg, vagy a politikusok.

  5. A másik nevetséges: Fizetett Világ-zsoldoshadsereg felállítása, egy fizetett iszlám zsoldoshadsereg ellen, és a számlákat ugyanaz állja. És azt mondják sokan, az evolúció csúcsa vagyunk 😀

    1. A Star wars-ban is ugyanezt csinálta a sith nagyúr droidokkal és klónokkal, és ott működött. Lehet, hogy onnan vették az ötletet?

  6. Annyira álszent az egész, az Usa-nak csak vadászgépből 5x annyija van, mint az ISnek “felfegyverzett” Toyotáya vagy akármilyen platós kocsija amivel vonulgatnak, és akkor a világnak össze kell fogni ellenük? :D. 30.000 dzsihadista ellen kell a világkoalíció? Ne nevessetek, miért járja be a médiát az IS brutalitása, lefejezgetése? Hogy érezd a veszélyt a bőrödön, és elnézd, amikor “felhatalmazott” politikusaid nekilátnak bombázgatni egy tök idegen országban Obama kérésére, akit amúgy senki nem hatalmazott fel erre a csicskáztatóin kívül, legyen az rahm emanuel, rotschildok, az antikrisztus, vagy soros györgy tök mindegy, a célokat ők tudják amik szándékosak, mi csak a végeredményt látjuk, vagyis azt hisszük hogy látjuk, ha a médiát is ugyanzon szálak mozgatják.

    1. A világ négy része, amire utalok, a négy nagyhatalom: az Egyesült Államok(KELET), Oroszország (ÉSZAK), Európa(FENEVAD vagy NYUGAT) és Kína (DÉL).

      2013. szeptember 24. kedd, 11:18

  7. A klon hadsereg.
    Valaki merje azt mondani, hogy a Star Wars sorozat nem egy nwo “profecia” is egyben. 😀

    1. Ja-ja, egyértelmű hogy a Star Wars sorozat csakúgy mint pl. a Mátrix és sok -sok más hollywoodi termék egyfajta jövőlátomások.
      Az hogy a forgatókönyvek kiagyalói mint “művészek” előre látják a jövőt, vagy konkrét utasításba kapják a témakijelölést a társadalom kondícionálása céljából az egy jó kérdés.

    2. Pontosan. Így a tömegek könnyebben befogadják a hasonló eseményeket.
      “Tök jó, pont olyan, mint a Star Warsban. Úúúú, én is birodalmi akarok lenni!” Meg hasonlók. Akik elfordulnak ettől, azokat meg könnyen meg tudják bélyegezni. Ma ISIS az ellenség, holnap az új világrendnek ellenálló hívők…

      1. Én is megerősítem, egyetértek. Hozzáteszem, mesélem, hogy az “új” GMO kerekasztalnál – mert az alaptörvény ellenére nem lefutott ügy, és amit azért kellett összehívni, mert az EU a szabadkereskedelmi megállapodással akarja behozni az amerikai technológiát (ezért a trójai faló analógia): kik nem kapnak útlevelet az USA-ba? Azok az “ecoterroristák” aki(k) a tudományos műhelyben, riportban NYÍLTAN megmondta/megmondták, hogy milyen veszélyt rejt a technológia. Másnap átvehette a nyugdíjazását mert az info azonnal eljutott az elnökig (látható a Monsanto-filmben).
        Ő ezzel beírta magát a tudományos erkölcsiség tankönyvébe, ha egyáltalán még lesz ilyen. Ezen a logikán vehető szinte biztosra, hogy az ellenálló hívők is “terroristák” lehesznek majd, akkor is, ha meggyőződésük, hogy MINDEN FEGYVERT LE KELL TENNI ! beleértve a gyűlölködést, bosszúállást …

        1. Kedves Éva!

          Tudom, hogy te is erre gondoltál, csak a félreértések kiküszöbölése miatt írom le ( inkább “színezés”) , hogy alkalomadtán “képben” legyünk.
          Az Ige azt írja, hogy “…az Isten beszédéért , és a Jézusban való bizonyságtételért …” fognak üldözni! (Ekkor leszel terrorista!) A készülő világvallás fogja a békét, a fegyverletételt, és a hasonlókat hirdetni, és az elkapott keresztények nem arról a meggyőződésükről fognak bizonyságot tenni, hogy “minden fegyvert le kell tenni”! Hiszen akkor azt mondják majd, hogy “oké, akkor vedd fel a pecsétet”, ha te is ebben a meggyőződésben vagy, hiszen akkor hozzánk, közénk tartozol. ( Bár, mi tudjuk, hogy minden keresztény erőszakellenes, de szerintem “ők”, majd azt fogják mondani ( akár még az Igére hivatkozva is ), hogy “…aki nincs velünk, az ellenünk van…”! Aki nem vette/veszi fel a pecsétet, az nem a béke oldalán áll! Az rend, és Isten ellenes, terrorista…, stb! )
          Mondom , és persze biztosan, hogy ti is tudjátok, de nagyon-nagyon figyelni kell , mert a hitetés alatt mondott dolgok ( ami már igencsak folyik), nem lesznek egyértelműen rosszak. Illetve “csak emberileg” nézve, jó dolgokról lesz szó! ( Ezért lesz az, hogy, ” ha lehetne, még a választottakat is elhitetné….”!)

        2. Jól tudod kedves Ida, hogy hamis béke lesz. A béke és a pecsét kérdése nem egy és ugyanaz.
          A konkrét történetet azért írtam le, mert már aki TUDOMÁNYOS MUNKÁJÁBAN merészel a GMO ellen beszélni, már az “ökoterrorista” már MOST ! Azért írtam, hogy tudjátok, hogy MÁR MOST nem engedik be őket – ilyen indokkal – az Államokba.
          Azt viszont, hogy “minden fegyvert le kell tenni” éppen Jézus követésében találjuk: “szeressétek ellenségeiteket… ha csak azokat szeretitek, akik titeket szeretnek, milyen hálát érdemeltek” (fejből írom, ismerjük a szöveget, nem kell tényleg belekötni olyanba, amit nem is írtam).
          Az évszázadok során, a fegyver- szolgálat megtagadó keresztényeket bizony megölték … hasonlóan, azok a katolikusok, akik nem voltak hajlandóak katonának menni, börtönbe zárták (70-es évek, Magyarország) és aztán ők “harcolták ki” ezzel, hogy választható lehetett a polgári szolgálat.
          Azt gondolom, hogy amiben BENNE VAGYOK, NYAKIG 🙂 tehát olyan ismeretem van, ami másoknak talán nincs, akkor azt szívesen megosztom. Így teljesebb lesz a kép.
          Az Úr Jézus eláraultatásakor, amikor Péter előrántotta a kardját, és levágta az egyik szolgáló fülét, intette: “tedd hüvelyébe kardodat!. Aki kardot fog, kard által vész el…. “és meggyógyította a szolga fülét.
          Igen, “pacifizmus” vallom! Nem vagyok férfi, hála Istennek, és nem vettem részt semmilyen kiképzésen, de, belegondolok: ott a fegyver, oda lőjj, ott fáj, ott meghal. Ez nem Jézus BÉKÉJE 🙂
          ———————-
          Még egyszer: a bélyeg és a (hamis) béke az két külön dolog. Mindegy, hogy miért kell majd életünket áldoznunk, vagy úgy, hogy sokáig hirdetjük Jézus IGAZSÁGÁT 🙂

        3. Kedves Éva!

          Nem tudom miért gondoltad, hogy beléd kötöttem, és azt se, hogy pontosan mire gondoltál, mint beléd kötés. De akármi is volt az, kérlek bocsáss meg, nem volt szándékos!
          A hozzászólásod azt hittem, hogy értettem, és hogy annak indítékát is, de valószínűleg, hogy félreértettem valamit!

          A pecsét, és a béke problémáról nem egyezik a véleményünk. Azt pedig gondolom, hogy csak fogalmazási hiba, hogy “Mindegy, hogy miért kell majd életünket áldoznunk, vagy úgy, hogy sokáig hirdetjük Jézus IGAZSÁGÁT “.

          De, újra kérlek, bocsáss meg!

        4. Kedves Ida 🙂 köszönöm válaszaidat. A pecsét az szerintem egyértelmű: NEM ! a következményeivel. A béke pedig, abban az értelemben hogy “vegyünk kardot” ahogy Jézus mondta, tehát a harc az igazságért, és bármeddig hirdetni az evangéliumot, a hazugság ellenében, szintén “békesség” mert nem bántunk senkit. Valakikért harcolni és nem valakik ellen: erőszakmentesség. Ilyen MÓDON is odaáldozhatjuk magunkat. Ha Isten akarata az (lesz). Nem lesz könnyű, sosem volt, ár ellen menni.
          Persze, ez a szó is előfordul a Bibliában, hogy Isten országa az erőszakosoké:ezt úgy értelmezem, hogy akik nagyon akarják, elköteleződnek. Mint mi mindketten … 🙂
          Isten megáldjon !

        5. Kedves Éva! Az eredendő baj az, hogy a föld népességét ki kell pusztítani, nincs más megoldás. Nézd meg ezt a videót, nem nagyon hosszú, de nem a levegőbe beszélnek, mindent matematikával támasztanak alá és úgy, hogy mindenki megérthesse. Igaz, azt nem mondják ki, amit a Guides Stones emlékmű, de bárki, aki végignézi, megértheti és legalább a lelkiismeretét megnyugtathatja, hogy nem ő az oka annak, amilyen jövőt a gyermekeire hagy…

          A címe: “Nincs holnap” 🙁

          https://www.youtube.com/watch?v=6dHXbBDOmxM&list=WL&index=20

        6. Köszönöm Thea, de nem csak az ennivalóról van szó, hanem minden másról, mert a kinaiaknak, indiaiaknak és a többi gyorsan szaporodó népcsoportnak a szeme előtt lebeg a nagy ház, kocsi, turizmus és minden más, amit a nyugati ember már rég megszerzett. Most ő is akarja. Az vesse rá az első követ…

          Nem tudom, most neked megy-e a válasz, mert a hozzászólásod alatt nincs olyan opció, hogy “válasz”.

          Ami meg a túlnépesedést illeti: Nem tudom te hogy vagy vele, de engem egy cseppet sem tud vigasztalni, hogy az európai keresztény ember kihal, mert a szaporulat az EU-ban átlag 1,3, amiből már nem lehet felállni, csak tovább süllyedni egészen a megsemmisülésig,de ne aggódjunk, mert a divatos multikulturális nézetek szerint keletről és délről pótolják a hiányt a muszlimok…

          Tartok tőle, hogy az igazság abban a videóban van, amit én belinkeltem. Bárcsak ne így lenne. Oka van annak, hogy mihelyt hazánk fölött kiderül az ég, őrülten szelik keresztül kasul négyzetrácsosan az eget a repülők és szórják a alumínium, bárium, stroncium permetet. Utána napokig fáj a fejem, levert vagyok és depis, pedig igyekszem nem kimenni a levegőre.

          Felettünk van egy légifolyosó észak-dél irányban. Ez rendszeresen forgalom alatt van. Addig nincs is baj, amíg nem jönnek a kelet-nyugati irányú csíkok nagyjából hetente, kéthetente. Nézz csak utána milyen hatással vannak ezek az emberi szervezetre. Amerikában már sokkal régebben megkezdték a permetezést. A morgellans kór is ennek köszönhető.
          Ez a permetezés megöl mindent, ami lélegzik – növényeket, állatokat, mikroorganizmusokat és rovarokat.
          Az egyetlen vetőmag fajta, aminek nem árt az alumínium, a Monsanto génmódosított vetőmagja, ami meg meddő… Azaz 1-2-3 év múlva hiába veted el, nem lesz belőle semmi.
          Mondjam még az ebolát, ami egy mesterségesen kifejlesztett vírus? Vagy mondjam az oltóanyagokat?

          Egyértelmű, hogy mindent elkövetnek a kipusztításunk érdekében. Miért, ha nem vagyunk sokan és miután hamarosan 9 milliárdan leszünk, elkezdődik majd a csökkenés magától? Miért kezdődne? Gondolod az indiai, afrikai népek, meg az arabok, hirtelen elkezdenek fogamzásgátlót szedni?

          Thea! Csak azt mondhatom, bárcsak hihetnénk a te videódnak, de minden más azt bizonyítja, hogy téved…

          Én nem magamért aggódom, de a gyerekeim élete már egyáltalán nem hagy hidegen és ezért írok ide is, mert semmi mást nem tehetek. Körülöttem az emberek olyanok, mint az alvajárók. Csak néznek rám, nem értik mi a bajom… Már meg sem merek szólalni, mert félek, hogy azt hiszik elmentek itthonról. 😀

        7. Igen, Szofi, a permetezés az borzalom. Nem járok sokat az országban, DE ha éppen utazom, mint kedden is, láttam: akkor dél-alföldet vették “célkeresztbe”. Hasonlóan a Duna-mentén kb. egy hónapja, vagy Budapesten néha a pesti oldalon, beleértve a Dunát is, máskor meg Budán.
          Ha kellően felkészülünk az egészséges életmódra, önellátásra (gyerekestől) az természetes módon vegyszermentes, és akkor el fogjuk tudni viselni.
          A Föld termőképessége pedig: egy közösségi gazdálkodásban hallottam, 800 nm-es házikertből látott el 7-8 családot, majd egy nagyobb területről (asszem 4000 nm) 15-öt. Ezt úgy kell érteni, hogy a teljes zöldségszükséglet megvan.
          Komolyan kell venni ezeket a szerveződéseket. Általában az önellátást.
          Küldök egy filmet: látszik, hogy az újdonsült gazda (abszolút városi ember) milyen boldog, kiegyensúlyozott, attól, amit a föld nyújt … Isten azt akarja, hogy boldogok legyünk 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=zijcEMHdkHo

          És itt a másik az energiáról https://www.youtube.com/watch?v=rw-bOZq6xPk
          Bízzunk, fogjuk meg egymás kezét (ez az, amit “barbárok kézfogásaként” említett egy neves amerikai szerző a Nagy Sakktábla c. könyvében, ti. hogy csak azt nem szabad engedniük) … Dehogynem ! 🙂

        8. Kedves Szofi!

          Ez , amit mondanak, kb ISIS story…! A földi erőforrások ( pénz stb) 90-95%-a a felső 10 000 kezében van. A többin mi osztozunk ( Kínaiakkal, Indiaiakkal, stb!) ! Szerinted, ha azt a 90-95%-ot is “mi” birtokolnánk, akkor mennyi jutna perkoponya, és milyen életszínvonalat lehetne abból a föld lakosságának biztosítani, ha azért még most is pár száz millióan összkonfortban laknak közülünk?! És többnyire enni is van még mit naponta…! És stb…!
          Vagyis, ne kajálj be semmi ilyet, mert a “szemük se áll jól”, és ez csak arra megy ki, hogy a “nyomorultak” egymást öljék! És, ha megtörténik , ahogyan megtörténik , egy pohár ital mellett, kényelmesen nézik a sok szerencsétlent, hogy hogyan pusztítják egymást, a “jobb jövő reményében”…! És majd, széttárják kezeiket, hogy…” hát, mi nem bántottunk senkit…”! “…mi csak mondtunk valamit, de ki mondta, hogy azt el kell hinniük…!
          Az energiával kapcsolatosan, már Tesla is tudott ingyen energiát létrehozni, kitalálta a technikai feltételeket hozzá, amit azután, az utána jövő találmányokkal együtt “süllyesztettek”! Most még az olaj a pénzes buli valakiknek…! Mi pedig nem számítunk, az általad említettekkel együtt….!

    3. Sharky .

      Némi derüt adtál így hajnal tájt a megállapításoddal : Köszönet érte ;
      Anno nekik is biztos tetszett a film – Nekem is, és te hogy vagy vele ?

      Lassan oda jutnak a nyilvánvaló hazugságok miatt -és más okokból
      is, ami a hadseregükön belül már évek óta tapasztalható-, hogy szük –
      ségük is lesz a klónokra. A veteránjaik is biztos egyet értenek ezzel .
      Mindenesetre ezügyben olcsóbb lenne a -mindegy milyen színű *Pu –
      fókákkal* szövetkezni, ha már annyira reklámozták, hogy meghitt kap –
      csolatba vannak és a Világhadsereg helyett egy-füst alatt lehetne az
      igazi Star Wars forgatókönyv szerinti Galaktikus Hadsereg – Ezzel az
      Univerzum politikával és szövetséggel pedig biztos megadná magát
      minden földi kormány és jöhetne a Galaktika meghódítása / gyarma –
      tosítása. Szinte érthetetlen, hogy mit vacakolnak itt Földi országokkal
      amikor ilyen “titkos szövetségeseik” is vannak { Meg különben is, ott
      csak több a kiaknázható forrás / zsákmány. Te hogy látod a dolgot ? }

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend