Világkormány

Olaszország veszi át az EU soros elnökségét ? Cél: az Európai Egyesült Államok

Matteo-Renzi_2950810b

Forrás: telegraph.co.uk

Matteo Renzi olasz miniszterelnök kimondta, hogy hat hónapig tartó soros elnöksége alatt mindent megtesz az ?Egyesült Európai Államok? megvalósítása érdekében. A lépés valószínűleg komoly negatív visszhangot kap majd Nagy-Britanniában (és más európai országokban is).

Renzi arról szeretné meggyőzni az európai vezetőket, hogy ?egy erősebb és összetartóbb Európa az egyetlen megoldás a jövő problémáira.?

?A gyerekeim jövője szempontjából az Egyesült Európai Államokról álmodom, és ezért dolgozok.?

Felszólította a ?bátor vezetőket?, hogy ezen cél elérésért küzdjenek.

Nagy-Britannia mindig is ellenezte ezt a törekvést. Margaret Thatcher 1988-ban nyíltan elvetette az elképzelést, ami szerint az Egyesült Államok modellként szolgálhat Európa számára, David Cameron jelenlegi miniszterelnök pedig mindent megtesz az elszánt föderalista Jean-Claude Juncker megválasztása ellen az Európai Bizottság élére.

Olaszország július 1-én veszi át a soros elnökséget Görögországtól és az előtte álló időszak nem lesz egyszerű, hiszen Európa szerte erősödött az eurószkepticizmus.

Renzi szerint az európai választásokra egyetlen hatékony válasz létezik:

?Egy olyan Európára van szükség, ami egy vonzó kalandhoz, nem pedig egy pénzügyi vagy gazdasági gyakorlathoz hasonlítható,? hozzátéve, hogy mindenképpel meg kell mutatni, hogy az EU ?nemcsak közös múltat, de közös sorsot tudhat magáénak.?

[divider_1px_bg]

?A tíz szarv pedig, a melyet láttál, tíz király, olyanok, a kik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal.? (Jelenések 17:12)

Kapcsolódó posztok:

Európa és a tíz szarv ma – Podcast

A Tíz Szarv, azaz Európa szerepe a Végső Időkben

Előző posztKövetkező poszt

9 hozzászólás

 1. Hála Istennek, hogy legalább a briteknek van eszük. Ez álltal Isten még fékezi az eseményeket. De meddig? Egy biztos: az utolsó szó azé a férfié, aki egyedül mondhatta: “Jön a világ fejedelme, de Én bennem nincsen semmije!”.
  És az Ő nevére minden térd meghajol, és minden nemzet és nép elismeri az Ő istenségét, Sátán pedig az összes eus meg usa ügynökével kerül a süllyeztőbe.

  1. Kedves E.VE.V!

   Szerintem ez csak politika az angolok részéről! Megpróbálnak jobb pozíciót szerezni az EEÁ-ban! ( De ezeknek a királyoknak csak 1 akaratuk lesz, hogy a hatalmukat…., mert az Isten adja azt a szívükbe! ) Az anglikán egyház , és az ott található többi “kicsi” protestáns is már “összeborult” a róm kattal . Igazából, már jóformán majdnem minden készen van “arról” az oldalról, csak “erről” az oldalról vár még Isten, hogy mindenki megtérjen, aki megtud, és megakar…!

  1. De ezek legalább valamit építenek belőle…! ( Ha igaz!) A többi “külföldi, meg belföldi” meg csak elhordta …az országot.., meg a pénzt is….! ( Igaz nem ők a hibásak! Hiszen nem csak hagyták nekik a mindenkori hatalmon lévő illetékesek, hanem még buzdították is rá őket….! Igaz, az ő kezeik is tövig a “fazékban” voltak…! …vagy talán, azért is volt /van csak az egész, hogy belenyúlhassanak…?! ) 🙁

 2. Ez az egész arra megy ki, hogy még egyszerűbb legyen minden országra ráERŐSZAKOLNI az “európai értékek” megnevezésű büdös mocskot: a bűnözők korlátozhatatlan jogait és folyamatos sajnáltatását, a “szegregáció” (a tisztességes és MÉG vágyakkal, célokkal rendelkező emberek legenyhébb védekezési lehetősége) teljes tiltását, még több analfabéta gyújtogató saria-hívő Európára szabadítását, az “autósok” (dolgozó középosztály) fokozatos ellehetetlenítését, egy hazug aljas DOGMA teljes agyakbadöngölését (vegyük észre: ugyanazok a körök, amelyek a kereszteket leszedetik az osztálytermek faláról, ugyanazok a körök ordítoznak a saját dogmáik “tagadása” ellen, és elérve BÖRTÖN büntetéssel sújtását)
  és még lehetne sokáig sorolni az “európai értékeket” (idézőjelben!) de félek hogy olyan ideges leszek, hogy csúnyákat fogok mondani.
  Ez a szemét most azt fejtette ki, hogy: mivel növekszik az euroszkeptikusok száma (naná!!!) minél gyorsabban olyan helyzetet kell teremteni, hogy tehetetlenek legyenek!
  Ez az AZOK demokráciája. Democsokrácia.

  1. Szépen összeszedted és köszi, hogy leírtad helyettem is! Én jó eséllyel már az első két sor után “csúnyákat mondtam volna” -már, ha nyúlhatom ilyen pofátlanul a szövegedet 🙂

 3. Persze, kinek jó, hogy 30 országból csinálnak egyet? Nincs identitás, nincs nemzet, mindenki mindenkivel uniformizálódik. Jól belerángattak mindenkit, persze könnyű volt, hiszen CSAK egy gazdasági közösséget lebegtettek az emberek előtt, és mindenki arra gondolt, hogy eljön a kánaán. Ha valakinek volt már akkor esze, ellene szavazott az EU tagságnak. Mitől működne jól egy olyan közösség, ahol minden tagnak tök más identitása, gazdasága, politikai rendszere, kormánya van? csak akkor, ha teljesen egyformává alakítják mindet és bedarálják. Ennek vagyunk szemtanúi ma: szép szóval nem megy, ezért taszítják fertőbe a tagországokat, hogy dobják be a törölközőt és adják át a koronát a nagy fenevadnak. Megloptak és kifosztottak minket, zsákmányt és prédát tékozolnak előlünk, stb. De ez a rendszer büdös, és szét fog esni. Hiszen nem lehet hazugsággal és alattomban egy erős királyságot létrehozni és sokáig fenntartani. A cél nem szentesíti a mocskos eszközeiket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend