Gazdasági válság

Celente ismét figyelmeztet: ?Ami nem a zsebedben van, az nem a tiéd?

Forrás: shftplan.com

Egy dolog sajnos világosan látható: a kormány és banki partnerei által a válság megoldására tett intézkedések nem a mi javunkat szolgálják. Ismét saját vagyonukat gyarapították a nép kárára, miközben azt hangoztatják, hogy javul a helyzet. Aki figyel, láthatja, hogy még csak hasonló sem történt.

Az amerikai munkahelyek fogynak, továbbra is százak és ezrek veszítik el otthonaikat, a lakosság adóssága a 2007-es értékekhez közelít, a visszafizethetetlen államadósságról nem is beszélve.

Benne vagyunk a javában és a helyzet romlik.

Gerald Celente trend előrejelző, aki a 2008-as összeomlást is figyelemre méltó módon megjósolta most egy hasonló válságra figyelmeztet:

Félelem és hisztéria vonul végig a globális pénzrendszeren, mert mindenki tudja, hogy csupán késleltették az elkerülhetetlent.

?

Amerika még nagyobb részét fogják rabszolgafölddé alakítani, ahol az emberek biztosítás és járulékok nélküli részidejű munkákból és állami segélyből próbálnak túlélni?

?

Mindenkinek üzenem: ha a pénzed nem a zsebedben van, akkor az nem a tiéd.

?

Azt jósoljuk, hogy 2014 második félévére beszakad a padló? vagy történik valami figyelemelterelés, hogy ne vegyük észre, amikor szakad.

?

Folyik az Egyesült Államok militarizációja?  a nagy terv miatt. Lehet, hogy a kormányt működtető emberek buták, de ugyanakkor nagyon ravaszak is. Tudják, hogy ezeket a gazdasági problémákat nem lehet megoldani.

Emlékezzünk, hogy mi történt, amikor az emberek nem tudták beváltani az élelmiszerjegyeiket a Walmartban. Ezt szorozzuk meg tízmillióval. Szorozzuk meg a társadalom összeomlásával.

Nézd meg mit tettek Bostonban! Számomra világos, hogy az egy teszt volt. Egy száz négyzetmérföldnyi területet lezártak?, hogy egy 19 éves srácot elkapjanak.

Nézd meg Amerika legfélelmetesebb személyiségeit 2013-ban: egy 19 éves srác, Snowden, Bradley Manning. Most már három arccal riogatnak.

Láthatjuk, hogy a társadalmat tudatosan irányítják. Nem akarják, hogy bárki is kilógjon a sorból.

Előző posztKövetkező poszt

2 hozzászólás

 1. “Mindenkinek üzenem: ha a pénzed nem a zsebedben van, akkor az nem a tiéd.”

  De akkor sem biztos, hogy a tiéd (marad), ha a zsebedben van …

  Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és ahol a tolvajok kiássák és ellopják;
  Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, ahol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és ahol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják.
  Máté 6:19-20

  1. Teljesen igazad van, és értem is amit mondasz, de jelenleg itt élünk ezen a tesztbolygón, ahol pénzért kapsz meg mindent.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend