Világkormány

Hugo Salinas Price az elit világuralmi terveiről

(Joseph Candel) A világban folyó események és problémák előkészítik a terepet a Világkormány hatalomra jutásához. Ezt követően vagy ezzel egy időben az Antikrisztus előáll a legfontosabb kérdéseket átölelő megoldással, globális egységet, egyenlőséget és békét ígérve a terrorizmus, a gazdasági válság és egyéb, eleve a háttérhatalom által előidézett bajok helyére, a jól bevált Hegeli Dialektika végső állomásaként. Az ellentéteket és problémákat olyan mértékig fokozzák, míg végül maguk az emberek kívánják majd a teljhatalommal felruházott világkormány megalakulását. Most még az előkészületek folynak, aminek fontos része, hogy minél több embert sorakoztassanak fel a mesterségesen kialakított és folyamatosan manipulált egymással szemközt álló oldalakon, hogy a kellő időben előállhassanak a minden fél számára elfogadható megoldással és ezzel már a kezdetektől ?isteni? státuszt biztosítsanak a legfőbb vezetőnek. (Lásd: Dániel 11:21-24, 8:23-25, I. Thess. 2:1-3)

Ezek a tervek egyre több ember számára válnak nyilvánvalóvá. Ma Hugo Salinas Price mexikói milliárdos befektető mondja el véleményét az elit világuralmi törekvéseiről, ?barbároknak? nevezve a gépezet mozgatóit. Függetlenül attól, hogy Price mennyire látja jól a helyzet részleteit (hiszen tudjuk, hogy az általa említett társadalmi ?elemek? még véletlenül sem újak), illetve, hogy ő maga milyen érdekeket képvisel, észrevételei hasznosak lehetnek.

Forrás: kingworldnews.com

Hugo Salinas Price

?Ortega y Gasset, spanyol gondolkodó 1929-ben könyvet írt a világ társadalmi helyzetéről ?A tömegek lázadása? címmel. Új egyének megjelenéséről írt a világ színpadán.

Írt a népességnövekedésről és arról, hogy bizonyos új elemek jelennek majd meg az emberiség soraiban. Ezeket az egyéneket ő ?barbároknak? nevezi.

Ezek a (barbárok) egyre nagyobb számban vannak jelen és mára átvették a hatalmat a világ felett.

Tehát ma ?barbárok? uralkodnak felettünk, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy miként lehet egy társadalmat működésben tartani. Csak babrálnak az irányítógombokkal. Olyan mintha egy majom irányítana egy Boeing 747-est. Fogalmuk sincs, hogy mit tesznek és ennek rossz vége lesz.?

Időkjelei: Ez részben igaz, részben pedig nem. Azt tudjuk, hogy a háttérhatalom nagyon is tudatosan teszi, amit tesz, de ahogyan ?Isten NEM a zűrzavarnak Istene?, Sátán pontosan ennek a mestere és követői az Istentől kapott bölcsesség nélkül pontosan ide juttatják a világot: a teljes káoszhoz, amit csupán diktatórikus eszközökkel, erőszakkal lehet látszólagos rendben tartani.

?Ma már nincsenek olyan vezetők, akik igazi könyveket írnak. Emlékszem az időre, amikor Anglia miniszterelnöke komoly zenész volt és több könyvet is írt megválasztása előtt. Hol találunk ma ilyen vezetőket? Nincsenek komoly tudományos háttérrel rendelkező vezetők.

A pillanat hevének élnek. Csak kísérletezgetnek. Megnézik, hogy ez vagy az működik-e vagy sem. Komoly kételyeim vannak a civilizáció túlélésével kapcsolatban, ha ilyen emberek vezetik. Egy komoly válság érkezésére számítok. Egy hatalmas szétválasztás történik a világban és lesznek, akik ezt nem élik túl. Sok régi igazság visszatér majd a túlélésért folytatott harcban.?

?Úgy gondolom, hogy egy egész sor csődöt fogunk látni. A kamatok emelkedése lehet az a végzetes jel, ami elindítja a derivatíva válságot, a derivatíva (és a pénzügyi) rendszer összeomlását eredményezve.

Több mint 250.000 milliárd dollár értékű derivatíva van a rendszerben, amelyek nagy része a kamatokhoz kapcsolódik. A kamatok emelkedése az Egyesült Államokban beindíthatja a folyamatot. Eljön a pont, amikor a csődök száma tömegessé válik a világon.

A vihar átvonulása után szinte csak az arany marad meg. Lesznek, akik rendelkeznek vele és lesznek, akik nem. A következő probléma az lesz, hogy az emberek képesek lesznek-e megtartani, amijük van, mert a világ akkor már nem lesz egy túl kellemes hely.?

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

 1. Magamat kell, hogy idézzem.
  “A jól kivitelezett csalás legfontosabb kritériuma az, hogy utólag hihető módon siekrüljön az áldozatokban azt a képzetet keltenünk
  mintha mi is tájékozatlanok lettünk volna és ugyanolyan ártatlan áldozatok lennénk mint ők maguk.”

 2. “Fogalmuk sincs, hogy mit tesznek és ennek rossz vége lesz” ez max olyan értelemben igaz hogy ha befejeződik földi pályafutások, és a túlvilágon szembesülnek tetteik eredményével, akkor tudják meg hogy “nem tudták mit cselekednek”. de amíg Sátán rabszolgái, pontosan tudatosan csinálnak mindent, azt elhiszem hogy nekik is kell kisérletezgetni, de a fő irányvonalak teljesen tudatosak és hozzák is a kívánt eredményt

 3. A didktátor soha nem jó. Szabad akaratod van, te magad kell, hogy eldöntsd mi a jó és mi a rossz. Erre, segitségedre van az Isteni útmutatás. Egy korlátolt elméjű diktátor (minden diktátor az, hisz ezért diktátor) ne akarjon irányitani engem. Kell, hogy legyen az embernek tartása és értékrendje. – sok fiatallal talákozom és utobbi kettőt alig látom náluk.. :'( Az ilyen embereket a legkönnyebb irányitani.

  1. Nem neked kell eldontened mi a jo es mi a rossz,azt mar Isten regen eldontotte.Neked a valasztas lehetosege van meg,es ehez all rendelkezesunkre az Isteni utmatatas.

 4. Ez a “barbárok irányítanak bennünket”-dolog történelmi emlékeket idéz fel bennem.
  A felvilágosodás óta – mehetünk korábbra is akár – gyakorlatilag szembetűnő az az erő vagy szándék, amelyik a kialakult keresztény felfogást szépen lassan morzsánként felőrli. Minden velejárójával együtt.
  Először kiradírozták a világképből Istent. A világ matéria és nem más ezek szerint. Utána fokozatosan megtámadták a fizikai vetületét, lerombolták a királyságokat is, létrehoztak helyettük ilyen barbár-irányította berendezkedéseket. Megszüntették teljesen az abszolútum fogalmát, minden relatívvá, viszonylagossá vált a felfogásokban, világnézetekben. (Kvázi Isten képe, léte elleni legnagyobb támadás). Újabb támadás a vetület ellen: módszeresen felbontják a kisebb-nagyobb egységeket (nemzetállamiság erőltetése, gerjesztése, diktatórikus hangsúlyozása, majd ezek felszámolása, a liberalizmus szabadossággá erősítése folytán a családok szétverése, végül de nem utolsó sorban olyan szellemiség elterjesztése, és szintén diktatórikus hangsúlyozása, amelyik nem tűri el a hitközösségeket).
  Szépen sorban mindent lebontanak. Nagy válság van a világban, de még nagyobb a lelkekben.
  Szerintem ez nem lehet csak úgy, ez szándék által vezérelt. Ahogy sok cikk írja ezen az oldalon: acél az, hogy az emberek zöme önként és dalolva imádja majd az utolsó diktátort, az Antikrisztust, nem törődve családjával, közösségével, nemzetével, a világgal.
  Jó lesz vigyázni. 😉

 5. Menjenek ezek a sunyiba! Előbb-utóbb a nép a saját kezébe veszi a gyeplőt. Lógtak emberek már kevesebbért is lámpavason! Kiegészítésként:

 6. Annyi a baj az elittel hogy ugyanannyira hülyék és erkölcstelenek mint az átlag. Csak az utóbbiaktól eltérően van rengeteg a pénzük és a hatalmuk.

  1. A képlet nem ilyen egyszerű, is-is, de ha csak általánosan látsz a dolgok mögé, akkor ön magadat csapod be. Ők az antikrisztus mögé vannak felsorakozva, aki hamarosan megjelenik a világ színpadán.

   1. Nem létezik antikrisztus! Emberi ostobaság és gonoszság létezik, és ebből van több milliárd.

   2. A gonoszság és mindenféle ostobaság minden emberben benne van! A különbség csak annyi, hogy valaki ezt felerősíti magában, más valaki pedig lecsökkenti magában.

    1. Akkor fogd fel így: Ő less a történelem utolsó diktátora, milliárdok halálát fogja okozni, ugye nem hiszed el, hogy nem lesz III. világháború. Az a baj, hogy te csak e világi dolgokkal foglalkozol, ami egy szempillantás alatt fog elenyészni.

    2. Diktátorok mindig lesznek, jók is és rosszak is. Eleve mindig kell lennie jó diktátoroknak valamilyen közösségben, mert nélkülük széthullik a közösség és csak kosz és bűnözés marad.

    3. Ilyen egy jó diktátor.: Az a jó amit én diktálok 🙂 LOL Na de akkor milyen egy rossz diktátor?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend