Háborúk

A Pentagon rakétatámadásra készül Szíria ellen

Forrás: Zerohedge.com

Tegnap előtt a Zerohedge arról írt, hogy a Szíria elleni támadás elkerülhetetlen. A történések egybevágnak mindazzal, amit már egy hónapja is tudni lehetetett és amiről már akkor beszámolt számos alternatív oldal.

?A felvezetés minden tájékozott ember számára ismert: az Irak esetében használt tömegpusztító fegyver hazugság megismétlése során a fejlett világ ?rájött?, hogy Szíria átlépte azt a bizonyos vörös vonalat, amikor vegyi fegyvert vetett be, függetlenül attól, hogy számos jelentés megerősítette, a vegyi fegyvereket a lázadók, azaz a katari zsoldosok alkalmazták. Ezt teljesen mellékesnek tartották, hiszen a médiakampány már javában elindult és csupán a katalizátorra várt. Ez a katalizátor bármikor működésbe léphet??

Nem is kellett sokáig várni. Egy hónappal később, augusztus 21-én, annak ellenére, hogy a világ szeme Assad elnökre tapad (ahogy az iraki ENSZ tömegpusztítófegyver vizsgáló küldöttség vezetője, Rolf Ekeus is kijelentette: ?nagyon furcsa lenne, ha a kormány éppen akkor tenne ilyen, amikor az ENSZ küldöttség az országba érkezik?), azt próbálják elhitetni velünk, hogy a szíriai kormány a Katar, az al-Kaida és a CIA által pénzelt és szervezett szír felkelés történelmének legnagyobb vegyi támadását hajtotta végre. Két nappal később, minden nyomozás nélkül, a nyugat valahogy megállapította, minden segítség nélkül, hogy a támadást Assad indította és nem a lázadók által megrendezett esemény volt, pedig éppen az ő vegyifegyver lerakatukat fedezték fel korábban a környéken.

Most Colin Powell arca kellene, hogy felderengjen szemeink előtt, amint ország világ előtt bizonygatja az iraki tömegpusztító fegyverek létét. Az a Colin Powell, akinek segédje szerint Powell beszéde az iraki tömegpusztító fegyverekről élete mélypontja volt.

Az elkerülhetetlen végkifejletgyanús bejelentés pedig meg is érkezett, amikor a CBS bejelentette, az Egyesült Államok cirkáló rakétatámadásra készül Szíria ellen, emellett pedig hadihajóit is az ország partjainak közelébe irányítja, hogy készen álljanak, amikor a ravaszt meghúzzák.

Előző posztKövetkező poszt

30 hozzászólás

    1. Nem az a kérdés, hogy történt-e ilyen támadás, hanem, hogy kinek a részéről.
      A britek pédául 10 hónapja adtak el Szíriának ideggázt: http://www.dailyrecord.co.uk/news/uk-world-news/britain-sold-nerve-gas-chemicals-2242520
      Drága John Kerry. Neki hiszel? Erre a képre hivatkozott, amikor a támadásról nyilatkozott: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582710218441965&set=a.195185000527824.48209.195181403861517&type=1&theater
      A kép készítője, Marco di Lauro felháborodott, hogy a 2003-ban Irakban készült fotót a Szíria elleni lépések alátámasztására használják. 1000-rel megy az agymosás.

      Fontos megérteni, hogy itt senki nem gondolja, hogy Assad egy jóságos vezető. Arra próbálunk rámutatni, hogy egy színjáték folyik és a cél nem az, amit a legtöbben gondolnak.
      Egy cikk a másik (szintén nem ártatlan) oldalról: http://voiceofrussia.com/news/2013_08_30/Syrian-rebels-take-responsibility-for-the-chemical-attack-admitting-the-weapons-were-provided-by-Saudis-1203/?from=menu

      1. Őszintén szólva, én még abban se hiszek, hogy az ellenállók voltak! Nagy a zűrzavar , futkosás ilyenkor ( polgárháború), észre se lehet venni, kellő álca mellet, ha egy-két idegen is beszáll a játékba! A háború mindig jó üzlet az egyik félnek! És mint tudjuk , a világban a “cél szentesíti az eszközt”!

        1. Kedves Ida!

          Történt-e vagy sem, Amerikának ehhez semmi közének nem volna szabad lenni!!!
          Ki tette őt ítélőbíróvá más országok és államok felett??? …

          De hatalom és pénzéhsége akkora, hogy ha Szíria nem teszi meg, akkor majd ő megteszi a szírek nevében, hogy jogot formálhasson saját dicsőségét fényezni, mások ügyeibe beavatkozni. Előre kitervelt hazug módon, saját gonosz érdekeit másokra kényszerítve emberéletek és vér árán hasznot szerezni.

          http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_03/Nemet-h-rszerzes-az-Aszad-rezsim-hasznalta-a-vegyi-fegyvereket/

          Ők már előre tudták, hogy akár igaz, akár nem, de “ennek az eredménynek” kell megszületnie.
          Annyira tudták, hogy volt bátorságuk keddre virradó hajnal 2 órakor rakétákat “tesztelni”.
          Nem volt szerencséjük, mert az Oroszok észrevették, és érdeklődtek az érintett országoknál, hogy ki tud róla, és mi volt ez?
          Amerika természetesen elsőre letagadta, majd bevallotta, hogy Izraellel rakétákat “tesztelt”.
          http://index.hu/kulfold/2013/09/03/az_oroszok_mar_raketakat_latnak/

          Tudod, hogy mihez kell a “teszt”?
          Arra, hogy a kilövendő rakétákat nagy pontossággal célba lehessen juttatni.
          Tehát Szíria bombázása bármelyik pillanatban elkezdődhet …
          Ártatlan emberek fognak meghalni … sok helyen, sok országban, …

  1. Nem tulajdonítanék ennek nagyobb jelentőséget, hiszen sok aspektusát ismerjük.

    A végidők egyik jele, amiről hallanunk kell. Tudjuk a hátterét is, ismerjük az AEÁ és a cionista háttérerők módszereit, látható, hogy arra vall. A dolog egyik lényege, hogy összezavarna minket, egyik illetve másik tábor mellé terelne – ezt sem fejteném ki bővebben, sok cikk hozzászólásaiban felbukkant már. A dolog másik lényege, hogy akinek van szeme, füle, az lássa és hallja; tudja, hogy hol tartunk.
    Az antikrisztus eljövetele (~ színrelépése) előtti állapot – nekem ez tűnik lényegesnek. Támad-e amerika, lesz-e orosz válasz?
    Ezékiel, Dávid könyve és a Jelenések is ír ezekről az eseményekről. /Szándékoltan nem írok fejezetet – aki forgatja, tudja melyik versek illenek ide, aki nem, az meg olvassa el bátran, utána majd egyeztetünk; vagyunk itt elegen, hogy megfogjuk a kezét annak, aki letévedne az útról, az enyémet is megfogtátok a megfelelő pillanatban 🙂 / Teljesen mindegy, mit tesznek a hatalmak, nekünk őrt kell állni.

    1. Az én ismereteim szerint a “Szíriából származik”-nak eleget tesz, ha a vérvonalat hordozza.
      Obama kenyai származású. Kenya pedig évtizedekig a szír birodalom része volt.

      Beduin vérben szintén érintett. Akikről tudjuk, hogy zsidó vér.
      Zsidók ezért fogadják őt el, mint zsidót.

      Szamárháton (demokrata párt jelképe a szamár) vonult be Jeruzsálembe idén húsvétkor.
      Kampányának jelmondata: Szövetség Örökké.
      Ahol nem politikai beszédet, hanem gyújtó hangulatú “tanítást” mondott el izraeli fiataloknak.

      Mindenki vak, vagy csak én látok rosszul valamit??? 😀 😀 😀

  2. Változtassunk a történelem előre megírt de mégis szabadon választható menetén : Oroszország és a világ szabad népei nevében totális termonukleáris csapást rendelek el a cionista világuralomra tőrő NATO államok katonai alakulatai, létesítményei, ipari központjai és minden nagyvárosa ellen. Oszt jónapot..
    Ámen.

    1. Ezzel a hozzáállással semmivel sem vagy különb náluk. Ezt jobb, ha mielőbb tudomásul veszed.

    2. Itt Feri-hegy közelében, azonnal teljesűlne rajtam, a “…porból lettél, porrá leszel….” 🙂 🙂 🙂

  3. Meg van irva a bibliában.Akkor mit tudsz ellene tenni?
    A regényiro irhatot volna szép kőnyvet,de a regény iro szar kőnyvet irt tele kegyetlenségekkel.
    Nekünk szinészeknek el kell játszani a ránk osztott szerepet.Hogy nézne ki ha a főgonosz elkezdene irgalmas szüzet játszani.
    A rendező játékszerei vagyunk,a szerepet ő irta számunkra.

    1. Isten szabad akaratot adott minden embernek. Velünk ellentétben Isten az időn kívül áll, így minden eseményt, legyen az múlt- vagy jövőbéli, egyszerre lát. Tehát nem rendelte el, hogy ki mit tesz, csupán látja megtörténni. Nem kényszerít egyetlen embert sem bizonyos tettekre, de mivel emberi történelmünk minden pillanatát egyszerre látja, a jövőt is ismeri. Tehát csupán azért mert látja megtörténni a dolgokat, nem vádolhatod azzal, hogy rákényszerít emberek bizonyos tettekre.

      Az pedig mindenkinek megadatott, hogy elkezdjen jót tenni, a főgonosznak éppúgy, mint nekem és neked. Volt már rá példa az elit köreiben is. Ha nem tetszik a dolgok állása, változtass rajta! Kezdd magaddal és a saját környezeteddel. Az igazi változás csakis az emberi szívekből indulhat.

      A ?Könyvről? pedig annyit, hogy amikor egy történelemíró leírását olvasod, nem azt szeretnéd, hogy hűen beszámoljon mindenről? A jóról és a rosszról egyaránt? Nem éppen ez a baj a legtöbb mai iskolai történelemkönyvvel is? Valamilyen irányba ferdítenek. Ez a kommunizmus alatt nagyon szembetűnő volt, ma kevésbé, ezért talán veszélyesebb is.

      A Biblia ezekkel szemben mindent leír kertelés nélkül. Nem szépít.

      A rendező jelen esetben maga a szeretet és nem a játékszerei, hanem a gyermekei vagyunk, akiket mindennél jobban szeret, annyira, hogy az egyetlen Fiát adta értünk.

      ?Akik pedig befogadták, azokat felhatalmazta arra, hogy Isten gyermekeivé legyenek; mindazokat, akik hisznek az ő nevében,? János 1:12

      Ezeket érdemes elolvasnod: http://klub.idokjelei.hu/forums/topic/az-oszovetseg-istene/

  4. Tegnap este(aug. 24-én) Barack Obama a kollégájával David Cameronnal folytatott 40 percnyi telefonbeszélgetés után Obama beadta a derekát és úgy döntöttek, hogy bizony szükség lesz a katonai intervencióra, csapásmérésre, amit az ENSZ kereteink kívül kell lebonyolítani.

    Vasárnap reggel Ammanban össze is ült több ország katonai vezetése, hogy megvitassák az akció részleteit. A jordániai találkozón jelen volt az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Szaúd-Arábia, Katar, Törökország, Franciaország, Olaszország és Kanada…Martin Dempsey tábornok vezette a találkozót.

    Izrael már beizzította a rakétáit és a légi ereje is készen áll szíriai szárazföldi célpontok elleni csapásra.
    Moszkva harckészültséget rendelt el a Földközi-tengeri flottánál és a Fekete-tengeri flottánál, valamint csapatait hadrendbe állította az ország déli és középső részén.

    1. Na persze. És mindezekről azonnal mi is értesülünk. De jó, hogy van internetünk LOL. A Szíriát támogató hatalmakat meg senki sem veszi figyelembe. Még akkor is, ha ez egy színdarab(mármint a NATO vs. AKÁRKIK)……mivel a legtöbb embernek nem az. Ez egy kacsa. Csak nem gondolod, hogy mind ezt nyilvánossá teszik(+ ami cikkben is szerepel) aztán lehetőséget adnak az embereknek, hogy esetleg tüntetéseket szervezzenek ellenük. Megnyugodhatsz adaware, amikor valóban támadni fognak minden érintett vezető tudni fog róla(Assad included) csak te, mi meg az emberek nem.

  5. Ugyan, szerintem ez még csak színház. A reggel néztem a CCTVNews-t és ott azt mondták, hogy a legfrissebb felmérések szerint az amcsik több mint 60%-a ellenzi az amerikai beavatkozást és csak 9% ért egyet a beavatkozással. Ha figyelik ezeket az azt jelenti, hogy fontos nekik, hogy mit gondolnak erről amerikaiak. Nekem első pillanattól az volt az érzésem, hogy ezzel Egyiptomról akarják elterelni a figyelmet.

  6. a bibliai események fokozatosan beteljesednek mint a szülniváró asszony ,nem hírtelen mert az emberek meghalnának a félelemtől ami tőrténne körülöttük.Átrendezödés a Szellem Világban.Mert ami a Szellemi világban történik az jelenik meg a fizikai valóságban.Közeledünk a VÉGKIFEJLETHEZ AMI MEGVAN ÍRVA.

    1. bizony testvérem, Ezékiel 36-38 – nál, és a Jelenések könyve 11-13-nál járunk, hamarosan pedig megjelenik a Bűn embere, aki még nagyobb hatalommal rendelkezik mint a hamis próféta.

        1. Andre?
          Mit jelent ez,hogy a labda az oltáron? Mire tippeltek vagy gondoltok? Összefügg ez egyáltalán a Síriai dologgal?

        2. Soraya!

          A megszentelt oltáron semmi más nem lehet, mint megszentelt gyertyatartók, megszentelt misekönyvek, s a legfontosabb a megszentelt oltár szentelt ereklyé(ke)t őriz, főleg Vatikánban, ahol még a miseruhák is meg vannak szentelve… Ez nem az első eset, van egy honlap magyar nyelven, a katolikus-honlap.hu (hagyományhű magyar katolikusok SZŰZ MÁRIÁNAK, MAGYARORSZÁG KIRÁLYNŐJÉNEK felajánlott honlapja) már külön szegmense van annak, miket követ el a hamis próféta, de sokan nem akarják észrevenni. Szíriával összefügg, csak kövesd figyelemmel, amikor a hamis békénél is jelen lesz az egész médiahaddal és akkor jelenik meg sok munkatársam szerint is az Antikrisztus, a bűn embere

        3. Helyes meglátás Andre testvér, gyökerestől megváltoztatja a katolikus egyházat az ellenpápa, lsd. Rio (ribik paradicsoma,bikini)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend