Lázongó világ

Háború Szíria ellen, mint elterelő hadművelet?

Forrás: The Economic Collapse

Tökéletes időzítés! Éppen, amikor az Obama kormányt egyik támadás a másik után éri, hirtelen minden fővonalas médium ejti a megfigyelési és egyéb botrányokról szóló híreket és Szíriára koncentrál. Tévedés ne essék, egy újabb háború a közel-keleten az egész világot megváltoztató esemény lenne, az időzítés azonban igen elgondolkoztató.

Csütörtökön minden újság főoldalon számolt be Barack Obama kijelentéséről, miszerint a szír kormány vegyi fegyvert vetett be a lázadók ellen és az USA készen áll, hogy segítsen a Szíriában tevékenykedő al-Kaida halálbrigádoknak.

A segítségnyújtás része lesz természetesen a ?katonai támogatás? és egy részleges repüléstilalmi zóna felállítása is. Semmi kétség, ezek a lépések egyenlők egy hadüzenettel és a konfliktusnak kizárólag Assad elmozdítása után lehet vége. Assad azonban nem fog csendben távozni. Egy egészen zajos távozáshoz pedig nem kell egyéb, mint néhány Tel-Avivot célba vevő rakéta, és az egész közel-kelet lángba borul.

Mi történne, ha emellett még Oroszország vagy Kína is belekerül a konfliktusba? Obama a tűzzel játszik. Kormánykörökben pedig nincsenek véletlenek. A szíriai helyzettel kapcsolatos bejelentés időzítése sem az. Amennyiben Obama a vegyi fegyverek ürügyén akar háborút indítani, azt hetekkel ezelőtt is megtehette volna, vagy akár hónapokig is várhatna vele. Ehelyett a csütörtöki napot választotta bejelentésére. Vajon hányan látnak át a taktikán?

Fontos tisztázni, hogy miben fogja segíteni az Egyesült Államok a szíriai lázadókat. Elsősorban fegyverekkel és kiképzéssel. Feltételezhetően amerikai ?tanácsadókat? is küldenek a helyszínre, hogy segítsenek az ellenállás megszervezésében. A Debka információi szerint egy komoly tengerészgyalogos egységet már útnak indítottak a jordán-szír határhoz.

A Wall Street Journal szerint az amerikai légierő is részt vehet a repüléstilalmi zónafelállításában:

A szír lázadók felfegyverzését célzó felhívás része egy részleges repüléstilalmi zóna felállítása is, amit jordán területről ellenőriznének a szíriai menekültek és a képzésben résztvevő lázadók védelme érdekében, nyilatkozták amerikai illetékesek.

A Fehérház felkérésére a szíriai opciók kidolgozásán tevékenykedő katonai tervezők elmondták, hogy a lázadók kiképzéséhez és felfegyverzéséhez szükséges terület védelmében muszáj távol tartani a szír repülőket a jordán határtól.

Ehhez egy legalább 25 kilométeres, a szír területekre mélyen benyúló repüléstilalmi zóna felállítására van szükség, amelyet jordániai bázisokról felügyelnének, mondják az amerikai illetékesek.

Akárhonnan is nézzük, az Egyesült Államok mostantól háborúban áll Szíriával. Csupán a háború kiterjedtségének mértéke kérdéses.

A Republikánus párt képviselői is siettek dicséreteikkel az elnök lépéseit illetően:

John McCain szenátor, aki a múlt hónapban találkozott a lázadókkal, és eddig kíméletlenül kritizálta az elnök szír politikáját, a következő közös nyilatkozatot tette Lindsey Graham szenátorral: ?Üdvözöljük az elnök felfedezését az Assad rezsim vegyi fegyver bevetését illetően. Abban is egyetértünk az elnökkel, hogy ez a tény befolyásolja az USA Szíriát illető politikáját. Az elnök által húzott vörös vonalat átlépték. Az Egyesült Államok szavahihetősége a tét. Most nem apró lépésekre, hanem döntő intézkedésekre van szükség.?

Csakhogy a lázadók többsége az al-Kaidának fogadott hűséget. Talán még emlékszünk, hogy a ?terrorizmus elleni? harc célja eredetileg éppen az al-Kaida felszámolása volt, ezzel szemben az USA most ennek a terrorszervezetnek az oldalán készül harcba szállni.

Az a tény, hogy a szír lázadók több csoportja is az al-Kaida szervezetnek esküdött fel, arra enged következtetni, hogy a csoport befolyása kicsit sem csökkent és komoly szerepet vállalhat a nyugat támogatását élvező és Assad szír elnök elmozdítását célzó harcban.

Abou Mohaman al-Joulani, a szír Jabhat al Nusra vezetője hűséget fogadott Ayman al-Zawari sejknek, az al-Kaida jelenlegi vezetőjének, a szervezet iraki társszervezete pedig szintén bejelentette, hogy kész együttműködni a szír al Nusra csoporttal.

?Már a kezdetektől műszaki, katonai és pénzügyi támogatást nyújtottak nekik, különösen a külföldi dzsihádista hálózatok felállításában, akiket Szíriába hoztak,? mondta a libanoni Omar Bakri, aki szerint az al-Kaida már régóta segíti az al Nusra csoportot. (forrás)

Ezek nem szabadságharcosok. Egy tényleges hatalomátvétel esetén az ország a jelenleginél sokkal rosszabb helyzetre számíthat. Ezek az úgynevezett ?lázadók? keresztény falvak teljes lakosságát irtották ki az elmúlt hónapokban, a nőket és gyerekeket sem kímélve, néhány napja pedig egy 14 éves fiút mészároltak le, mert állítólag megsértette Mohamedet.

A lázadók megvárták, amíg kellő tömeg gyűlik össze, a fiú szüleit beleértve, majd bejelentették, hogy Oatta az istenkáromlás vétségét követte el és mindenki osztozni fog a sorsában, aki megsérti Mohamed prófétát. Ezt követően szájon és nyakon lőtték a fiút.

Ezekkel az emberekkel fog az Egyesült Államok vállvetve harcolni?

Amennyiben ez nem elég, a Los Angeles Times értesülései szerint a kormány azt fontolgatja, hogy az Egyesült Államokba szállíttatja a ?menekülteket?:

Miután a polgárháború két éve folyik, az Obama kormány azt fontolgatja, hogy amerikai városokba telepíti a Szíriából elmenekült embereket.

A Washington által kidolgozás alatt álló áttelepítési terv lényege, hogy csökkentse a közel-keleti országokra nehezedő terhet, akik 1,6 millió menekültről gondoskodnak, a nehéz sorban élő szír családok mellett.

Barack Obamának köszönhetően az Egyesült Államok aktív részese a konfliktusnak és Assad elmozdításáig nem fognak meghátrálni.

A helyzet kiterjedt háborúvá fajulhat, ami akár egy harmadik világháborút hozhat a világra, de ez persze nem számít. Úgy látszik, az elnök hírneve minden áldozatot megér.

(Időkjelei) Netán többről van szó? Ahogy Henry Kissinger még 2009-ben megfogalmazta: “A világban folyó konfliktusok és a Barack Obamát övező nemzetközi tisztelet megteremtették a tökéletes körülményeket az Új Világrend felállításához.”

Előző posztKövetkező poszt

4 hozzászólás

  1. Második Pecsét: a III. Világháború

    2012. május 16. szerda, 03.10

    Drága, szeretett leányom, tájékoztatnom kell téged, hogy a III. Világháború kibontakozóban van a világban.

    Folynak a könnyeim ma reggel, ahogy te is láthatod. *

    A Második Pecsét kibontakozóban van, amint az előre meg volt jövendölve János evangélistának a Jelenések Könyvében.

    Európában fog kezdődni.

    Bankrendszeretek lesz ennek az okozója, és Németország ismételten benne lesz ebben a tragédiában, ahogy az elmúlt két alkalommal is.

    Amikor ez elkezdődik, ezt nagyban a gazdaság megmentésére irányuló törekvések fogják kiváltani, és katasztrófa fogja sújtani Görögországot, súlyos következményekkel Franciaországban.

    A Közel-Kelet ? Izrael és Irán részvételével ? szintén érintett lesz a háborúban, és Szíria komoly szerepet játszik majd Egyiptom bukásában.

    Leányom, nem azért ébresztettelek fel, hogy félelmet keltsek benned, hanem hogy ezt elmondjam neked, és még több imára buzdítsak Európáért, ezekben az időkben.

    A háború és a pénzhiány miatt a termés nagy része elvész, és ez fog a Harmadik Pecsét felnyitásához vezetni, amely maga az éhínség.

    Ezért buzdítom most Isten minden gyermekét arra, hogy próbáljatok meg szárazárut és nem romlandó élelmiszereket készletezni, hogy etetni tudjátok családjaitokat. Fontos megtermelnetek a saját betevőtöket, ha ez lehetséges.

    Ugyanakkor ne feledjétek, hogy az ima enyhíteni tudja ezen szenvedés nagy részét.

    Ennek a háborúnak a hatása az lesz, hogy földi Katolikus Egyházamat majd bekebelezi az egy-világ-egyház, az (egyház)egyesítés nevében.

    Ez az egyesítés ? azaz a hamis béke ?meg fog valósulni, miután megjelenik az Antikrisztus, hogy egy hamis békét hozzon létre, és úgymond véget vessen a háborúnak.

    Ez a békés megállapodás kiterjed majd a nyugati világra, amíg Kína és Oroszország részt nem vesz a világ kérdéseiben.

    Ők megfenyegetik majd a ?Tízszarvú Fenevadat?, Európát, és le fogják győzni őket, hogy bevezessék a kommunizmust.

    A ?Vörös Sárkány?, Kína, már erősen megvetette a lábát a világban, azáltal, hogy a világ pénzügyeit irányítja.

    A Vörös Sárkány és ? A Medve?, azaz Oroszország, nem szeretik az Istent.

    Őket az Antkrisztus vezeti, aki (a) keletről származik, és a zárt ajtók mögött rejtőzködik.

    Amikor ezek a próféciák kibontakoznak, az egész világ hinni fog ezekben az üzenetekben. Akkor már nem lesznek kétségek (az üzeneteket illetően).

    Kérlek, imádkozzátok az Imahadjárat ezen imáját, mely segíteni fog enyhíteni ezen események hatását.

    Imahadjárat (54) Ima az Atyához a III. Világháború hatásának enyhítéséért

    ?Ó, Mennyei Atyám, Szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, aki rettenetesen szenvedett az emberiség bűneiért, kérlek segíts meg minket ezekben a nehéz időkben, melyeknek elébe nézünk

    Segíts meg minket, hogy túléljük az üldözést, melyet a kapzsi vezetők terveznek, és azok, akik el akarják pusztítani Egyházaidat és gyermekeidet

    Kérünk Téged, Drága Atyánk, segíts táplálni családjainkat, és oltalmazd meg azok életét, akiket akaratuk ellenére bele fognak kényszeríteni egy háborúba

    Szeretünk Téged, Drága Atyánk

    Könyörögve kérünk, segíts meg minket szükségünk idején

    Ments meg minket az Antikrisztus szorításától

    Segíts meg minket, hogy túléljük az Antikrisztus bélyegét ? a fenevad bélyegét -, anélkül, hogy azt elfogadnánk

    Segítsd meg azokat, akik szeretnek Téged, hogy hűek maradjanak a Te Szent Szavadhoz minden időben, hogy nekik tudd ajándékozni a kegyelmeket, hogy túléljék Testben és Lélekben. Ámen.?

    Leányom, tisztában vagyok vele, hogy ezek a hírek sokként érhetnek, de ne feledd, hogy az ima és az Imahadjárat (33)-as imája: az Élő Isten Pecsétje megvédelmezi majd minden Követőmet.

    Ti, Gyermekeim ? Maradék Egyházam ? túl fogjátok élni, habár nem lesz könnyű.

    Meg fognak félemlíteni benneteket keresztény voltotok miatt, de ti soha nem fogtok elhagyni vagy elutasítani Engem.

    Ezért ajándékokat fogtok kapni. Ajándékom, az Élő Isten Pecsétjének ajándéka, láthatatlanná fog tenni benneteket ellenségeitekkel szemben.

    Imádkozzátok a (33)-as imát minden nap, mostantól kezdve. Tegyétek ki otthonaitokban, és áldassátok meg egy pappal.

    Kezdjétek el felkészüléseteket már most, mert Európa összeomlásának napja már nincs messze.

    Jézusotok

    *Megjegyzés: Miközben az Isteni Irgalmasságról nevezett Mária látnoknő ezen üzenetet kapta, egy nedves könnycsepp gördült le az előtte lévő Jézus-képről
    http://nagyfigyelmeztetes.hu/2012/05/masodik-pecset-a-iii-vilaghaboru/#sthash.mVHGwKr7.dpuf

    1. Szia Csaba!
      Ezekhez az információkhoz elég, ha a médiát figyeljük. Ezek csak azon emberek számára jelentenek újdonságot, akik nem követik figyelemmel a világban zajló eseményeket.Ha ez 10 évvel ezelőtt jött volna ki akkor el gondolkozhattunk volna rajtuk. Most már a szemünk előtt zajlanak az események.Tehát én személ szerint nem tekintem ezeket a kijelentéseket próféciáknak, inkább annak ellenére, hogy valósak a kijelentett események inkább rossz forrásból(nem a Mindenható Istentől) származóknak tartom. Egy érdekes dolog. A különböző tanítók évekkel ezelőtt még tudtak olyan próféciákról tanítani amelyek a be nem teljesedettség állapotában voltak. Manapság, amikor már fizikailag is láthatók a próféciák beteljesedései és mi emberek pedig közöttük élünk,akkor már nem jelentenek olyan szenzációt.
      Amikről te írsz Csaba ezek között az események között élünk most napjainkban, ezért nem ez a szenzáció, hanem az ami ezután következik.
      A hamis prófétálás szelleme nagy erővel dolgozik napjainkban.Legyünk résen!

  2. Ezzel a fejezettel elindul az apokalipszis kora:

    1 És lőn az Úr beszéde hozzám, mondván:
    2
    Embernek fia! vesd tekintetedet Góg ellen, és Mágóg földjén, Rós, Mések és Tubál fejedelme ellen, és prófétálj felőle.
    3
    És mondjad: Ezt mondja az Úr Isten: Ímé, én ellened megyek Góg, Rós, Mések és Tubál fejedelme.
    4
    És elcsalogatlak, és horgokat vetek szádba, és kivezetlek téged és egész seregedet, lovakat és lovagokat, kik mindnyájan teljes fegyverzetbe öltözvék, nagy sokaságot, nagy és kis paizszsal, fegyvert viselők mindnyájan;
    5
    Perzsák, szerecsenek, libiaiak vannak velök, mindnyájan paizszsal és sisakkal;
    6
    Továbbá Gómer és minden serege, Tógarma háza messze északról minden seregével, sok nép van veled.
    7
    Készülj hozzá és készítsd elő magadat te és minden sokaságod, kik te hozzád gyűltek, és légy nekik vezérök.
    8
    Sok idő mulva kirendeltetel: esztendők végével bejösz a földre, mely a fegyvertől már megnyugodott, melynek lakói sok nép közül gyűjtettek egybe Izráel hegyeire, melyek szüntelen való pusztulásban voltak; és e nemzetség a népek közül hozatott ki, s aztán lakozék bátorságosan mindnyája;
    9
    És feljösz, bemégy mint a szélvész, és leszel mint a felleg, hogy beborítsd a földet, te és minden sereged s a sok nép veled.
    10
    Így szól az Úr Isten: És lészen abban az időben, hogy tanácsok támadnak szívedben, és gondolsz gondolatot.
    11
    És mondasz: Felmegyek a nyilt földre, jövök azokra, kik nyugalomban vannak s bátorságosan laknak; kik laknak mindnyájan kőfal-kerítés nélkül, sem zárjok, sem kapujok nincs nékik;
    12
    Hogy zsákmányt vess és prédát prédálj, hogy fordítsd kezedet a már népes pusztaságok ellen s a nép ellen, amely a pogányok közül gyűjtetett egybe, mely jószágot és gazdagságot szerez s lakozik a földnek köldökén.
    13
    Séba és Dedán és Társis kalmárai és minden fiatal oroszlánja ezt mondják néked: Nemde te zsákmányt vetni jöttél? Nemde prédát prédálni gyűjtötted egybe sokaságodat? hogy elvigy ezüstöt és aranyat, magadhoz végy jószágot s gazdagságot, hogy nagy zsákmányt vess.
    14
    Annakokáért prófétálj, embernek fia, és mondd ezt Gógnak: Így szól az Úr Isten: Avagy abban az időben, mikor az én népem, Izráel bátorságosan lakik, nem tudod-é meg?
    15
    És eljössz helyedről, a messze északról te és sok nép veled, lovon ülők mindnyájan, nagy sokaság és hatalmas sereg.
    16
    És feljössz az én népem, Izráel ellen, mint a felleg, hogy beborítsd a földet, az utolsó időkben lészen ez, és hozlak téged az én földemre, hogy a pogányok megismerjenek engem, mikor megszentelem magamat rajtad az ő szemök láttára, Góg!
    17
    Így szól az Úr Isten: Te vagy-é hát, akiről szólottam a régi napokban az én szolgáim, Izráel prófétái által, kik prófétáltak azokban a napokban esztendőkön át, hogy téged ő reájok hozlak?
    18
    És lészen azon a napon, amely napon Góg eljő Izráel földje ellen, ezt mondja az Úr Isten, felszáll haragom orromban.
    19
    És féltő szerelmemben, búsulásom tüzében szólok: Bizony azon a napon nagy földindulás lesz Izráel földjén.
    20
    És megremegnek előttem a tenger halai és az ég madarai és a mező vadai és a földön csúszó-mászó mindenféle állatok és minden ember a föld színén; és leszakadnak a hegyek, és leesnek a meredek kősziklák, és minden fal a földre hull.
    21
    És előhívom ellene minden hegyem felől a fegyvert, ezt mondja az Úr Isten; egyiknek fegyvere a másik ellen lészen.
    22
    És törvénykezem vele döghalállal és vérrel; és ömlő záporesőt, jégeső köveit, tüzet és kénkövet, mint esőt bocsátok reá és seregére s a sok népre, amely vele lesz.
    23
    És nagynak s szentnek mutatom, és megjelentem magamat a pogányok sokasága előtt, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr!

  3. Jakab levél:4:17
    Aki azért tudna jót cselekedni,
    és
    nem cselekeszik,
    bűne az
    annak.
    ,, ENSZ & USA & NATO & EU stb stb – ezek mind mind , a sátán eszközei…
    Sokan nem értik ,miért nem segítenek, miért nézi tétlenül a világ a háborút, és ezt a mészárlást…
    háát ezért….
    JÉZUS KRISZTUS IS MEGMONDTA :
    Kígyók,
    mérges kígyóknak fajzatai,
    miképpen kerülitek ki
    a
    gyehennának büntetését?
    NE CSODÁLKOZZUNK,
    HOGY A VILÁG EGYRE GONOSZABB,
    ÉS ÖRDÖGIBB…
    MERT
    MINDEZEKNEK MEGKELL LENNIÜK…

    I. Thessalonika levél:4:18
    Annakokáért vígasztaljátok egymást
    e beszédekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend