Nagytestvér

A statisztikai hivatal a szexuális életükről is faggatja az ausztrálokat, válaszolni pedig kötelező

Forrás: Infowars.com

Az Ausztrál Statisztikai Hivatal (ABS) által végzett felmérések a gazdasági és munkáltatási kérdésekkel kapcsolatban, önkéntes alapon gyűjtött válaszokból az állampolgárok személyes életében történő turkálássá alakultak.

Egyre több állampolgár tett panaszt, hogy a kérdezőbiztosok tolakodó, személyes kérdéseket tesznek fel. A videóban is megszólaló férfitől például azt is megkérdezték, hogy milyen szexuális partnerei voltak a feleségének, illetve, hogy mikor találhatják valamelyiküket otthon egyedül. A válaszadást megtagadó állampolgárokat pénzbüntetéssel, de akár letöltendő szabadságvesztéssel is sújthatják.

Az ausztrál kormány 1960 óta végez úgynevezett ?havi népességfelméréseket? (Monthly Population Survey ? MPS), hogy rendszeres információhoz jusson az ország munkaerejével kapcsolatban. Az utóbbi időben érkező panaszok azonban rávilágítottak, hogy a kérdések sokkal inkább személyes jellegűek, és nem a munkanélküliség időtartamára vonatkoznak.

A megkérdezetteket véletlenszerűen választják ki a lakcímük alapján. A hivatal weboldalán olvasható, egymásnak ellentmondó információktól függetlenül tudható, hogy miután egy lakost kiválasztottak, nyolc hónapon át havonta egy alkalommal köteles részt venni a felmérésben. Az egyik kiválasztott azt az információt kapta, hogy kizárólag úgy mentesülhet a válaszadás alól, ha lakcímet változtat.

A Yahoo Ausztrália információi szerint a tavalyi év során a statisztikai hivatal 1500 állampolgár ellen indított jogi eljárást, és ebből 94 eset került végül a kerületi ügyészség elé.

A statisztikai hivatal évente 350.000 otthont háborgat. A kiválasztott lakosoknak kizárólag a vallással kapcsolatos kérdések megválaszolását van jogukban megtagadni.

Az Ausztráliában végzett tolakodó felmérések nyilván azt a globális célkitűzést hivatottak támogatni, aminek lényege, hogy az emberek azonnal és szinte gondolkozás nélkül eleget tegyenek a bürokratikus kéréseknek és elhitessék velük, hogy a törvény is ezt követeli tőlük.

Az Egyesült Államoktól Európán át egészen Ausztráliáig számos ilyen program létezik. Ezeknek egyre kevésbé a gazdasági információszerzés, mint inkább a személyes vélemények feltérképezése a célja.

Azt próbálják az emberekbe sulykolni, hogy nincsenek többé jogaik és minden információ az állam tulajdona, miközben a nagyvállalatok és kormányok egyre inkább próbálják titokban tartani ügyeiket.

[vsw id=”rhRJPZxeTlw” source=”youtube” width=”707″ height=”398″ autoplay=”no”]

Előző posztKövetkező poszt

8 hozzászólás

 1. Direkt valami hatalmas hülyeséget mondanék a kérdezőnek, ha sokan így tesznek akkor értelmetlené válik a dolog. Például azt hazudnám hogy minden nap 30-szor lefekszek valakivel.

   1. Persze hogy jelent! Azt, hogy a Sátán szolgái lebuktak. Alleluja Jézus Krisztusnak!!!!

    1. Ez így igaz. Akkor viszont ugyancsak a szeretett Jézus Krisztusunk és az igazság névében légy olyan kedves és mond el ugyanezt a te egyházadról is. Ha nem teszed meg, vagy megpróbálod megint kimagyarázni a dolgokat, akkor az azt jelenti, hogy te is a sátán hatása alatt vagy. Szedd össze magad és tedd meg végre amit már rég meg kellett volna tenned. Már mások is megtették, neked is sikerülni fog. Az egy igaz Isten adjon neked bölcsességet, erőt és alázatot hozza.

     http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/penzmosas-a-papa-bezarhatja-a-vatikani-bankot-400408

     Na akkor hadd halljuk 🙂

     Ui. Kelepce volt

  1. Szerintem nem tudnánk olyan nagy egyházat mondani, ahol ne ilyesmit találnánk a csúcson. 🙁
   Ezért is fontos, hogy ne egy szervezethez ragaszkodj, hanem az Igéhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend