Idők jelei

A kutató kéri az ?UFO? észlelésekre vonatkozó információkat a katonai veteránoktól

Időkjelei: A témával kapcsolatos podcastok, amelyekből kiderül, hogy mi állhat az alábbi cikkben is említett állítólagos ?UFO? jelenségek mögött: Bukott angyalok, A nagy megtévesztés

Forrás: sacbee.com

Robert Hastings, ismert UFO-kutató arra kéri az érintett katonai veteránokat, hogy lépjenek kapcsolatba vele saját UFO tapasztalataikkal kapcsolatban, amelyek atomtöltetű rakétákat tároló bázisok, fegyverraktárak és atomkísérleteket végző létesítmények közelében történtek még a hidegháború évei alatt és azután.

2010. szeptember 27-én, részben Hastings szponzorálta az UFO és Atombomba hírkonferenciát a Washington D.C. National Press Klubban, amit a CNN csatorna élőben közvetített. Az eseményről készített anyag teljes terjedelmében itt megtekinthető: LINK

A konferencián az amerikai légierő hét veteránja beszélt különböző UFO behatolásokról interkontinentális ballisztikus rakétákat tartalmazó létesítményekbe a következő helyszíneken: Malmstrom AFB, Montana, F.E. Warren AFB, Wyoming, és Walker AFB, Új Mexico, valamint az angliai RAF Bentwaters fegyvertárolója.

A Malmstrom-i eset során 1967. március 24-én, a személyzet számos rakéta megmagyarázhatatlan működésképtelenségét jelentette, miután egy fényes, tányér alakú tárgyat láttak az Oscar kilövő létesítmény felett. (Számos polgári személy jelentette, hogy a létesítmény közelében azonosítatlan repülő tárgyat látott, legutóbb 2012 szeptemberében.)

Az évek során számos hasonló eset történt különböző nukleáris tölteteket is tároló bázisokon illetve B-52-es bombázók közelében a Hastings által megkeresett veteránok szerint. A témával kapcsolatos dokumentumok, amelyek titkosítása időközben lejárt, az alábbi linken olvashatók: LINK.

Hasting leginkább az 1962. októberi kubai rakétaválság idején és az elmúlt tíz során észlelt jelenségekre kíváncsi, hogy azokat alapos vizsgálat után megjelentethesse.

Hastings arról is beszél, hogy számos orosz katonai veterán is hasonló eseteket jelentett a volt Szovjetunió idejéből, amelyeket annak idején még a KGB és/vagy az orosz védelmi minisztériumi dokumentumok is megerősítettek, beleértve egy 1982. október 4-én történt esetet, amely során bizonyos nukleáris rakéták egy időre aktívvá váltak, miután egy tányér alakú jármű jelent meg fölöttük.

Előző posztKövetkező poszt

19 hozzászólás

 1. sanyil!
  Befejezted? Jo, akkor hadd mondjam el, hogy valamit nagyon fereertettel, mert en egyetlenegyszer sem szoltam hozzad. Arrol igazan nem tehetek, hogy a rendszer a te hozzaszolasod ala tette be az enyemet, te meg azt hitted, hogy neked szolt. En wazzaaap-nak vagys adaware-nek illetve Thea-nak valaszoltam , ugy hogy nyugi, senki sem ismer teged sanyil, es senki sem uldoz sanyil. Okes?

 2. “A Davosban a héten kezdődött Világgazdasági Fórum napirendjéről kiszivárgott hír szerint Medvegyev orosz miniszterelnök tájékoztatni fogja Obama elnököt, hogy eljött az ideje, hogy a Világ megtudja az igazságot a Földönkívüliekről, és ha az Egyesült Államok nem akar részt venni ennek bejelentésében, akkor a Kreml ezt megteszi saját maga.”

  http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/01/25/az-usa-titkolja-a-foldonkivuliek-letezeset-oroszorszag-lepni-akar/

  Tehát nem véletlen, hogy elkezdenek beszélni róla.
  Medvegyev ezt a videót nekik küldi.

  http://www.youtube.com/watch?v=CrjXmDlAYzo&feature=youtu.be

  (Én most kezdtem el a fordítását, megdöbbentő dolgok vannak benne.
  Minden esetre csak óvatosan bánjunk a tartalmával!

  A Biblia is beszél róluk, bukott angyaloknak hívja őket.
  Valószínűsítem, azért most kell beszélni róluk, mert szerepük lesz az Antikrisztus megjelenésében.)

 3. Alakul, alakul,….alig várom már a hivatalos mainstream bejelentést, ami szerint : “Nem vagyunk egyedül”. Erre majd az emberek:”Tudtam! Annyira tudtam! Mindig is biztos voltam benne! Mindent megtettek, hogy titokban tartsák, de most már muszáj volt nekik elmondaniuk.”
  Az embereknek halvány fogalmuk sem lesz, hogy ennek az egésznek pont így kellett történnie, hogy bekapták a horgot.

  És ez vajon mi? Várjatok, tudom már,….véletlenül bekapcsolva maradt a kamera meg a mikrofonok 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo

  1. Nem kell aggódnod, a mainstream media nem fogja bejelenteni 🙂 Másrészt nem számít, hogy a Medvegyev-es interjúnál bekapcsolva maradt-e a kamera, mert nem hazudott. A ruszkik tényleg készítettek egy dokumentum filmet Men in Black címmel, és angol felirattal elérhető a youtube-on. Meg nyilvánvaló, hogy a végtelen univerzumban nem vagyunk egyedül. Pls. ne gyertek azzal a baromsággal, hogy csak angyalkák léteznek tógában hattyú szárnyakkal meg gonosz démonok akik bukott angyalok és ők a szürkék mert akkor mentem lefosom a bokám a röhögéstől, hogy csak ennyire futja egy fanatikus biblia hívő csoporttól.

   1. adaware

    Megírtad helyettem amit akartam. Az oldal valójában nagyon jó, én is sok ismerősnek elküldtem már a linkjét, szinte a kezdetektől. Felnyitja a szemedet, információval lát el, tanul az ember stb.
    Bár Thea gondolom ennek is szánta, de számomra is nagyon furcsa, hogy ha valaki azt írja hogy megy a hasa, rögtön jön valaki, és kiválasztja rá az aktuális próféciát igét a nagykönyvből.
    Nem hiába húzták/húzzák a nyakukat, a mai napig a beismerésével annak, hogy a világegyetemben hemzsegnek az élet különféle módozatai. Az ember gondolkodna, és rögtön nem lenne értelme annak az elképesztő sok sületlenségnek, amelyet nehézorrú “barátaink” rákényszerítenek, vagy inkább kényszerítettek évszázadok óta az emberiségre. Az már csak hab a tortán, hogy a plebs nekiesne az egyházaknak, magának a vallásnak. Mindent át kellene írni, és fogalmazni.
    Azt az elképesztően sok élősködőt, aki ebből hatalmasat kaszál, és profitál, a meleg irodákban az íróasztalok mellett üldögélve szerte a világban kilehetne zavarni krumplit kapálni. De nem is kell bejelenteni, mert ez magától is megtörténik, és megoldódik a nem is olyan távoli jövőben.

    1. Soha ne keverd össze a szervezeteket az egyénnel. Az egyházak emberi “alkotások” és sajnos a legtöbb igen híján vannak az igazi hitnek.
     Ajánlom ezt a könyvet: http://www.ppek.hu/k149.htm

    1. Kár a gőzért. Az egyik már Merkaba-ba utazik, a másik meg letaglózott a “nehézorrú” kirakatnál.

    2. Nem hiszek el minden ezoterikus baromságot amit a nagy “ezo-guruk” hirdetgetnek meg a kontaktok akik állítólag ufókkal cseverésznek, ha erre gondolsz. Másrészt meg a kommentemet nem sértésnek szántam csak kiakaszt ez a hülyeség, hogy ha UFO akkor már biztos csakis sátánka szolgája lehet.

    3. Nem tudtam eldönteni, hogy most tovább kacagjak ezen a “vazze jól megmondtam neki” kétsoroson, vagy írjam meg bővebben a véleményemet róla. Ezért csak rövid szolíd két sorban, talán nem “tűnik el” ez a kommentem is, mint a múltkori, amit nagy röptű közgazdasági eszmefuttatásodra írtam.. Csak annyit talán, ha megkérdezik tőled hogy mennyi az idő, ne azt válaszold vissza hogy köszönöm jól vagyok, csak azért hogy mondhass valamit, és egy társaság középpontja lehessél.
     Hogy ki milyen kirakatnál milyen nehézorrút taglózott le, és ki mibe utazik, és milyen gőzért kár, ahelyett szerintem inkább hagyd meg másnak a komment lehetőségét, és így nem mosolyogtatsz meg senkit sem,mint ezzel az értelmetlen magasröptű félmondatodon. Se eleje se vége.
     Se értelme.

    4. LOL, elmondtad a véleményedet én is elmondtam a magamét, néhány év alatt elég jól ki ismertelek, és nem csak innen, hanem a YT-rol is. Ahogy te is tudod, hogy mi jár az én fejembe, úgy én is tisztában vagyok azzal, hogy mi van a tiédben,…period.

    5. Magabiztosságodat, már nem csak a naivitásod és a tudatlanságod űbereli, hanem a hülyeséged is , mert a világ legnagyobb egójával kijelented hogy ismersz engem évek óta innen-onnan meg a YT-ról.
     Úgy legyen, ha te mondod, akkor biztos. Én nem ismerlek. És hála Istennek, hogy nem ismertelek. Sajnállak.
     Én a helyedben kipihenném magamat, mert utóbbi szösszeneted olyan dolgok kutatására kényszerít, ami meghaladja az időmet, és a tudásomat is, valamint nem hiszem,hogy elkapott volna engem is az amnézia e ritka fajtája, ami soraidból kiolvasható, és ami arra biztat, hogy olyan dolgokat keresgéljek, amire nem igen voltam kapható az elmúlt időszakban sehol sem.
     Hogy mi jár a fejedben fiatal naív barátom veled ellentétben nem tudom, és nem is érdekel, de írásaid elmondják , és örülök annak hogy nem az én gondolataim. De így ötven körül már nem is volna jó ha “LOL-al” kezdeném, és “period-dal fejezném be.
     Az viszont hihetetlen telepatikus képességekre, és élettapasztalatra vall , hogy te ismered a másokét.
     Hasznos kommentelést.

   2. Kedves adaware!

    Nem szükséges: “..mentem lefosom a bokám a röhögéstől” !
    ” Meg nyilvánvaló, hogy a végtelen univerzumban nem vagyunk egyedül. ”

    Nem, valóban nem vagyunk egyedül! Ha csak azokat a lényeket, akiket a Biblia angyaloknak( küldötteknek) nevez, már akkor is több értelmes fajról beszélhetünk! És nem mindegyik humanoid tipus ! Nyilvánvaló, hogy Isten, aki a Földre, egy db bolygóra, ennyi féle-fajta élőlényt teremtett, nem fog “parlagon” hagyni több milliárd galaxis, több trlilliárd bolygóját. És azt se igazán tudjuk, hogy hány dimenzió teremtetett, és, hogy ott mik vannak! De ezzel most nem érdemes foglalkoznunk, mert az emberiség elbukott, és jelen pillanatban ” nem hagyhatjuk” el a földet! Hozzánk jöhetnek, a Biblia is figyelmeztet, hogy a vendégszeretetre figyeljünk, mert némelyikünk tudtán kívül, angyalokat (Istenfiakat) lát vendégül. Vagy ördögöket , azok, akik Sátánt imádják!
    A Bibliában, ami Isten beszéde, a nekünk, embereknek szánt üzenetek, tudás van bennfoglalva! Ez az, ami jelen pillanatban kell, hogy bennünket foglalkoztasson. Tehát bennünket, “fanatikus biblia hívő csoport”-ot, ez foglalkoztat, erről írunk, beszélünk! Mivel ez a csoport , abban a kegyelemben részesedett ( amelyben mindenki más is részesedhet, aki akarja), azután, hogy igennel felelt Isten azon kérdésére, hogy akarsz-e a fiam/lányom lenni, akarod-e bűneid bocsánatát, akarsz-e Velem, a Mindenható Istennel , a világegyetem Teremtőjével kapcsolatban lenni , akarsz-e Engem szeretni (mert én szeretlek)? ), hogy tudhatja, hogy Isten létezik, tudhatja hogy az Ő Fia, az Úr Jézus Krisztus, és mindezen felül, személyes kapcsolatban lehet velük, a Szent Lélek Isten által!
    Sőtt még azt is tudhatja, hogy a kegyelem ideje nemsokára lejár itt a földön. Akár úgy, hogy rövid az élet, és meghalunk! Akár úgy, hogy Krisztus visszajön, és aki addig az Övé lett, az Övé lett, azzal szellemi házasságra lép, aki nem lett az Övé ( és túl élte az Antikrisztus vérengzését, az Istentől jövő csapásokat, és a fenevad bélyegét se vette fel) az utána már csak “kivülről” térhet meg!
    Vagyis ez a Krisztusi kegyelem korszak, az egyetlen az emberiség történelmében, történetében, amikor úgy lehet Istennel örökkévalóan kapcsolatba kerülni ( a Jézus Krisztusban, a Szent Lélek Isten által, kegyelemből), hogy az majdan az Istenség mindhárom személyével örökkévaló szellemi kapcsolatban is fog élni! A többi korszak embereinek ez a lehetőségük nem volt meg. Ők, ha “átmennek” az ítéleten, és megtartatnak, akkor úgyan a Mennyben , ill. az újföldön lakoznak majd, és Isten dicsőségében élhetnek, ahogyan az angyalok is, de nem olyan kapcsolatban mint azok az emberek, akik a Krisztus Menyasszonyához tartoznak!
    Nekünk pedig az a dolgunk a jelenben, hogy Isten dolgaival foglalkozzunk. Ami többek között azt is jelenti, hogy elmondjuk minnél több embernek, azt a jóhírt, hogy bűneik bocsánatát és örök életet vehetnek, amennyiben akarják, és megtérnek ( megváltoztatják a gondolkozásukat) , és segítségül hívják Jézus Krisztus nevét! Mert az Isten üdvösséget készített minden embernek az Ő Fiában, és ingyen kegyelemből adja, de azt mindenkinek magának kell elvenni!
    És mint tudod, ez egy keresztény oldal, ezért itt ilyen megközelítésben fogod látni az aktuális, illetve az elkövetkezendő történéseket. És többnyire a kommentekben is ezt a megközelítést olvashatod!
    Mert úgyan az Evangélium bolondság azoknak, akik elvesznek ( akik nem akarják az igazságot elfogadni, befogadni), de Isten bölcsessége azoknak, akik üdvözülnek!
    És mi reméljük, hogy minnél többen fogják, ez utóbbit választani!

    Egyébbként ebben is egyetértünk kankuval, és Kormos Erikával, és valószínüleg, a többi keresztény olvasóval is, akik nem írtak ide kommentet, de olvassák a hírt, és ezt 99%-ra vettük, hogy ezt “bevetik” majd, hogy minnél több embert elhitessenek, a gyenge hítüeket eltántorítsák, hogy előkészítsék az AK, a “megváltójuk”, hatalomra jutását!

    A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend