Idők jelei, Izrael

Izrael a Szent Templom felépítését tervezi, állítja egy illetékes

(Joseph Candel) Az izraeli-palesztin konfliktus egyik legfőbb vitatárgya egy jeruzsálemi domb, melyet a zsidók Templom dombnak, a muzulmánok pedig Al-Haram al Sharifnak azaz ?nemes szentélynek? neveznek. A terület szent helynek számít a zsidók számára, mivel itt állt az utolsó alkalommal i.sz. 70-ben lerombolt régi zsidó templom, amelyet azóta sem tudtak újjáépíteni. A terület ugyanakkor az iszlám vallás három legfontosabb szenthelyének egyike.

Ma az Al-Haram al-Sharif egy 35 hektáros területet foglal el, ami Jeruzsálem fallal körülvett óvárosi területének majdnem egyhatod részét teszi ki. Az Al-Aksza mecset a terület legdélibb csücskében áll, míg a kisebb muzulmán Szikla mecset a tér közepét foglalja el. A muzulmánok az egész területet szentnek tekintik. A terület autonómiája és Jeruzsálem státusza a tartós békekötés legnagyobb akadálya a régióban.

Mivel egyik fél sem hajlandó engedni a Templom domb szuverenitásának kérdésében, úgy tűnik a konfliktus megoldására csak egy politikai zseni lesz képes. Sokak szerint az Antikrisztus hétéves uralkodásának kezdetét jelző szövetség (Lásd Dániel 9:27) lehetővé teszi majd, hogy a zsidók ismét felépítsék Templomukat.

(Fontos megjegyezni, hogy keresztény szemszögből ennek az eseménynek kizárólag a próféciák és a végső idők eseményei szempontjából van jelentősége, hiszen tudjuk, hogy ?ama Magasságos nem kézzel csinált templomokban lakik.? Apostolok cselekedetei 7:48)

Forrás: IsraelNationalNews.com

?A hamis templom felépítése a Templom dombon közelebb van, mint valaha,? állítja az Al-Aksza mecset egyik tisztségviselője.

Najeh Bkeirat, az Al-Aksza mecset kéziratokért felelős munkatársa, azzal vádolja Izraelt, hogy egy új Szent Templom felépítésével próbálja judaizálni a Templom dombot.

Január 4-én, a Hamasz kapcsolatokkal rendelkező Palestine Journal újságírójának nyilatkozva, Bkeirat azt állította, hogy ?a hamis Templom felépítésének megvalósulása közelebb van, mint eddig valaha.?

Az interjúban Bkeirat azt állítja, hogy Jeruzsálem városának fejlesztési terveit elemezve kiderül, hogy judaizálni akarják az Al-Aksza mecsetet, hogy ezzel a lépéssel és erre alapozva, illetve esetleg szó szerint a mecset romjain, megépítsék a Templomot, tovább csökkentve a város arab lakosságának számát.

Egy ilyen lépésben rejlő veszélyeket kezelendő, Bkeirat az Al-Aksza mecsetre jellemző iszlám jelenlét növelésére szólított fel, például oktatási tanfolyamok szervezésével, a már jelenleg is működő, a mecset és egyéb iszlám szent helyek fontosságával kapcsolatos közönségszolgálati tevékenységek mellett.

Korábban is érte hasonló, sokak szerint alaptalan vád Izraelt, például, hogy vegyszerek segítségével próbálja a mecset alapjait olyan mértékben meggyengíteni, hogy az összedőljön.

A ?Népszerű Ellenállási Mozgalom? elnevezésű fegyveres szervezet azzal fenyegeti Izraelt, hogy az Al-Aksza mecsetben bekövetkező bármilyen kár ?eredményeként megnyílnának a pokol kapui a cionista ellenséggel szemben.?

Közben az Iszlám Waqf (Iszlámnak szentelt terület), amit a Templom Domb felügyeletével bíztak meg Jeruzsálem 1967-es újraegyesítésekor, az ősi zsidó jelenlét minden jelét elmozdította a zsidó szenthelyről. A döntést, hogy a Templom Dombot a Waqf felügyeletében hagyja, Moshe Dayan, akkori védelmi miniszter hozta.

A Templom domb bejáratánál az alábbi Waqf felirat fogadja a látogatót: ?Az Al-Aksza mecset udvara és minden ott található tárgy iszlám tulajdon?.

A Waqf megnyugtatására és a muzulmánokkal történő esetleges konfliktusok elkerülése érdekében, a rendőrség korlátozza a Templom Dombon egy időben jelenlévő zsidó imádók számát.

Előző posztKövetkező poszt

57 hozzászólás

  1. Na szóval másodjára próbálom, most csak így natúrba! Én is reagáltam már Riának, mert állítólag démonizálva vagyok, de nem jelent meg! Ki tudja hogy megy ez?

    1. Úgy megy, hogy ez egy blog, ahol egyedül végzem a moderálást, amit csak a gép előtt tudok megtenni. Egyes hozzászólások (itt ennél a bejegyzésnél leginkább a hosszúságuk miatt) jóváhagyást igényelnek. Ilyen egyszerű.

  2. Érdekes,nekem sem jelennek meg sorra a hsz-eim.
    Remélem nem fogjátok rám hogy ördög van bennem is? :)))))

  3. Sorra nem jelennek meg hozzászólásaim.
    Illuminati block,or personal dispute?

    1. A jóváhagyáshoz szükséges, hogy gépközelben legyek. Egyetlen hozzászólásod várt csak jóváhagyásra.

      1. Kedves Thea!
        Hogy van az, ha natúrba írok át megy, ha válaszolok valakinek az nem? Azt nem kell jóvá hagyni?

        1. Mi az, hogy “natúrba”?
          Ui: Közben rájöttem. Csak véletlen lehet. Mindegy, hogy válaszként vagy első szintű hozzászólásként írsz.

  4. Kedves RIA!
    A melletted lévő ikon is mutatja. Ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna! Jézabell szelleme nálad is működik jól.
    Miért kell beleszólni két ember dolgába? Fáj neked, ha esetleg nem úgy látja a dolgokat, ahogyan te?
    Éppen ezért fognak sokan odaveszni, mert könnyebben hisznek a gonosznak, mint az igaznak! Ahogy az Apostoloknak és magának Jézusnak sem volt egyszerű dolga a világban, ma ugyan az van pepitában!
    Az Apostolok kihaltak, de ma ugyan úgy a kihívottak közösségéből készíti fel az Úr azokat, akik folytatják azt, amit ők annak idején elkezdtek!
    Aki ezt nem látja, sajnos meg van vakítva a sátán által , és segítségre van szüksége!
    Olyan ez, mint Saulus/Pál esete, csak most a sátán által vannak elvakítva az emberek.
    Apcs 9:8 Felkele azonban Saulus a földről; de mikor felnyitá szemeit, senkit sem láta, azért kézenfogva vezeték be őt Damaszkuszba.
    Apcs 9:9 És három napig nem látott, és nem evett és nem ivott.
    Apcs 9:10 Vala pedig egy tanítvány Damaszkuszban, névszerint Ananiás, és monda annak az Úr látásban: Ananiás! Az pedig monda: Ímhol vagyok Uram!
    Apcs 9:11 Az Úr pedig [monda] neki: Kelj fel és menj el az úgynevezett Egyenes utcába, és keress föl a Júdás házában egy Saulus nevű tárzusi embert, mert íme imádkozik.
    Apcs 9:12 És látá [Saulus] látásban, hogy egy Ananiás nevű férfiú beméne hozzá és kezét reá veté, hogy lásson.
    Apcs 9:13 Felele pedig Ananiás: Uram, sok embertől hallottam e férfiú felől, mily sok bosszúsággal illeté a te szentjeidet Jeruzsálemben:
    Apcs 9:14 És itt [is] hatalma van a főpapoktól, hogy mindazokat megkötözze, kik a te nevedet segítségül hívják.
    Már most megkezdődött a keresztények üldözése, és csak hatalmasodik a világban! Láthatjuk ezt az ezen az oldalon megjelenő cikkből is: A Pentagon hadbíróság elé állíthatja a keresztény hitüket kifejező katonákat. És legfőképp azok lesznek üldözve, akik nem úgy látják, és hiszik a dolgokat mint ahogy azt ma legtöbb helyen tanítják.
    Sajnálatos dolog ez, de MEG VAN ÍRVA :
    Préd 1:9 Ami volt, ugyanaz lesz ezután is, és ami történt, ugyanaz történik majd ezután is. Semmi új nincs a nap alatt.
    Préd 1:10 Van, amiről azt mondják: ?Nézd, ez új dolog?, pedig már rég megvolt előttünk, ősidők óta.
    Préd 1:11 Nem emlékszünk a korábbiakra, ugyanúgy nem fognak emlékezni a most még eljövendő dolgokra azok sem, akik utánunk jönnek.
    Isten Áldjon és segítsen meg mindenkit ezen a nehéz, rögös, és keskeny úton megmaradni! 🙂

    1. Ezzel a satani vélemény nyilvanitasoddal el kell majd szamolnod Isten elott tudod-e, Ditke?
      Nézegesd meg RHR videoit a youtube-on,azutan dudalj itt.
      Az elragadtatas pedig igenis meg fog történni a nagy nyomorusag elott,ezen a blogon a következo cimszo alatt olvasgathatsz errol kommenteket->
      “Nightlight rádió ? A nagy megtévesztés”,miutan megkértél valaki(ke)t hogy Jézus nevében (Mark 16:17) uzzék ki beloled az igazakat vadolo démonokat,mivel az ott irottakat csak tiszta szellemmel lehet megérteni.
      Ida es én,joggal mondjuk Misire,hogy egy megtéretlen hamis proféta,mig te jogtalanul mondasz ram aljas szavakat.
      Mielobbi megtérést kivanok neked is Istenhez.

      1. Kedves RIA!

        “Ezzel a satani vélemény nyilvanitasoddal el kell majd szamolnod Isten elott tudod-e, Ditke?
        Nézegesd meg RHR videoit a youtube-on,azutan dudalj itt.
        Az elragadtatas pedig igenis meg fog történni a nagy nyomorusag elott,ezen a blogon a következo cimszo alatt olvasgathatsz errol kommenteket->
        ?Nightlight rádió ? A nagy megtévesztés?,miutan megkértél valaki(ke)t hogy Jézus nevében (Mark 16:17) uzzék ki beloled az igazakat vadolo démonokat,mivel az ott irottakat csak tiszta szellemmel lehet megérteni.
        Ida es én,joggal mondjuk Misire,hogy egy megtéretlen hamis proféta,mig te jogtalanul mondasz ram aljas szavakat.
        Mielobbi megtérést kivanok neked is Istenhez.”

        Köszönöm féltőn szerető hozzászólásodat, de úgy gondolom, hogy nem neked kell e felől ítélkezned, és én állok elébe! Nem gondolnám, hogy bár mi olyat írtam volna, ami nem fedi a valóságot, és nincs igével alá támasztva! Beleszólsz abba, ami az Ida és a Misi dolga miért? Akinek újjá kell születnie az elméjében, az nem én vagyok, hála Istennek ez már megtörtént, és ha hiszed ha nem, annak idején én is így reagáltam a dolgokra, tehát teljesen tisztába vagyok vele, hogy te hogyan gondolkodsz most, akár a Misi felől, vagy akár én felőlem! Joggal mondasz valakiről valamit amit nem is tudsz? Ki vagy te? Egyedül az Atya tudja, hogy ki az, aki nem csak képmutatós vallásosdit játszik! Én nem csak nézegetem, hanem részt is veszek REVEALHIDDENREALITY esténkénti összejövetelein! És többet tanultam, mint amikor eljártam az álszent gyülekezetbe, ahol ugyan úgy vannak tényleg Istent kereső emberek, akik csak néznek ki a fejükből, és nem értik mi történik! No ezeket az embereket látja az Úr és kihívja az úgynevezett Babilonból! Ez lesz az EKLÉSZIA ( Kihívottak közössége).
        Nem tudom, te hová jársz, vagy milyen vallást gyakorolsz, de a megnyílvánulásodból van egy-két ötletem!

        Isten Áldását és mihamarabbi elmebeli és Lélekben való újjászületést kívánok neked szeretettel, mert rövid az időnk!

    2. Szia Ditke !

      Legyél óvatos azzal a Riával,mert fröcsög a gyűlölettől !
      Sajnálatos azt látni hogy mennyire be csapja magát,hogy elragadtatik,hiszen az Atyjafiára azt mondja BOLOND.
      Nekem nagyon tetszik amit írsz.
      Én is mindig reméltem hogy gyorsan,nehézségek nélkül el hajózunk az elragadtatáskor,de ahogy látom másokon hogy mivé válnak sokan akik ebben hisznek,nem tudom többé el hinni,hogy ezekkel a bűnökkel,magukat kereszténynek valló emberek be mehetnének Isten szent és tiszta Menyországába.
      Szerintem ne válaszolj Riának többet,mert démonizált a gyűlölettől.

      Szia !

      Kinga

  5. Nem lesz semmilyen elő elragadtatás, amit tanítanak nagyon sok helyen!
    A templomnak meg kell épülnie, és amikor áldozatokat mutatnak be, ezzel teljesen felbőszítik az Atyát, mert meg gyalázzák azt az áldozatot, amit Egyszülött Fia, Jézus Krisztus tett érettünk!
    Az igazság az, hogy én is örülnék ennek ha így lenne, mert nem kellene végig csinálni,de ahogy Mózest, Noét, Lóthot és a többieket megtartotta az Úr a nyomorúság idejében, ugyan úgy fogja megtartani az Egy Igaz Istent keresőket is.
    Ha nem így lenne, saját magát hazudtolná meg az Atya!
    4Móz 23:19 Nem ember az Isten, hogy hazudjék és nem embernek fia, hogy megváltozzék. Mond-e ő valamit, hogy meg ne tenné? Ígér-e valamit, hogy azt ne teljesítené?
    Ja és hogy az Izrael, meg izraeli? Ez is egy tévtanítás, mert nem a fizikai Izraelről beszél!
    Izrael = ?Isten harcosa?; ?Isten győzedelmeskedik?
    – 1) Jákob második neve, amit Isten adott neki Penuélnél
    2) Izrael leszármazottai
    3) a tíz törzs közös neve Júdát és Lévit leszámítva (Saul idején)
    4) az egyesített királyság Dávid idejében
    5) az északi királyság neve
    6) a babilóni fogság után a megmaradt terület és nép neve Ugyanis az Isten nem személyválogató!
    Mert meg van írva:
    1Móz 32:28 Amaz pedig monda: Nem Jákóbnak mondatik ezután a te neved, hanem Izraelnek; mert küzdöttél Istennel és emberekkel, és győztél.
    Sátán mindent megpróbál, hogy a Bibliát felhasználva sokan neki dőljenek be, és kevesen jussanak a Mennyországba, de hála az Atyának, hogy az Eklészia ( szó szerinti jelentése ) kihívottak közössége működik ! Dicsőség az Atyának és az Ő Egyszülött Fiának!
    Röviden és tömören ennyit.

  6. Olvasva az itt megjelent bejegyzést sokan keresztényeknek mondják magukat habár kioktatják a másikat ítélkeznek ,többre tartják magukat a másiknál!
    Hozzájuk szól ez az idézet:

    1 Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom.

    2 Lehet prófétáló tehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat, hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek.

    3 Szétoszthatom mindenemet a nélkülözők közt, odaadhatom a testemet is égőáldozatul, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem.

    4 A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély.

    5 Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel.

    6 Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli.

    7 Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel.

    8 S a szeretet nem szűnik meg soha. A prófétálás végetér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik.

    9 Most megismerésünk csak töredékes, és töredékes a prófétálásunk is.

    10 Ha azonban elérkezik a tökéletes, ami töredékes, az véget ér.

    11 Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyerek, úgy gondolkoztam, mint a gyerek, úgy ítéltem, mint a gyerek. De amikor elértem a férfikort, elhagytam a gyerek szokásait.

    12 Ma még csak tükörben, homályosan látunk, akkor majd színről színre. Most még csak töredékes a tudásom, akkor majd úgy ismerek mindent, ahogy most engem ismernek.

    13 Addig megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük a legnagyobb a szeretet.

    1. Szia krszt!

      Kire gondoltál, amikor ezt írtad: “sokan keresztényeknek mondják magukat habár kioktatják a másikat ítélkeznek ,többre tartják magukat a másiknál!”?

      http://www.youtube.com/watch?v=6iWLUNQGVzQ

      Ha esetleg rám, akkor kérlek nézd meg mondjuk ezt, és akor megérted, hogy amit írtam, miért írtam. És miért nem akartam vitákba belemenni! Ha esetleg az a szöveg, amit nekem(is) írt HRH , nem győzött volna meg. Persze nem a magam igazát keresem, de olykor a szeretetet éppen az fejezi ki, ha nem megyünk el “legyintve” a másik mellett. Nem tudhatjuk, hogy meddig vagyunk a földön, és vigyáznunk kell magunkra is és egymásra is!

      Péld. 29,5
      A férfiú, a ki hizelkedik barátjának, hálót vet annak lábai elé.

    2. Vicces vagy nagyon !

      “keresztényeknek mondják magukat habár kioktatják a másikat ”
      Nem látod,hogy te pont ugyanezt teszed ?
      Ezekkel a bibliai idézetekkel ugyanezt teszed.Magad okosabbnak tartod másnál.Pedig,ha csendben lettél volna,bölcs maradtál volna.
      Ida téged is behúzott a málnásba.
      Úgy látszik,hogy igaza van RHR-nek. Ida mindenkit leszólongat.
      Nézd, még annak a másiknak a nevét sem tudja leírni rendesen. Birom az ilyen iskolázatlan nőket. Fogadjunk nem tud angolul.
      Gondolom az a Reveal Hidden Reality azt akarja jelenteni,hogy az Eldugott Igazságok Előhozása. Ennek lehet a rövidítése RHR. Ez a szerencsétlen meg csak le se tudja írni és HRH-nak írja. Még szerencse hogy nem ilyenek szerkesztik ezt a honlapot,mert akkor aztán lenne káosz.
      Ez a nő nem bírja elviselni,hogy valaki nem hagyta magát,és elküldte a sunyiba.Milyen sunyi ! RHR leszerelte,és kínjában most meg megy másoknak beáztatni. Még szerencse,hogy a mi gyülinkből az ilyeneket hamar kiszórják.

      Mint a disznó orrában az aranyperec, olyan a szép asszony, akinek nincs okossága.
      (Példabeszédek 11:22)

      A sebes záporeső idején való szüntelen csepegés, és a morgó asszonyember hasonlók.
      (Példabeszédek 27:15)

      Jobb lakni a tetőnek ormán, mint a háborgó asszonnyal, és közös házban.
      (Példabeszédek 25:24)

      Annyira átlátszó,amit Ida művel.

      1. Mivel nem tartom magam tevedhetetlennek ezert nem haragszom ha valaki “kioktat” neha vagy mondjuk ugy helyre igazit. De ne haragudjon mar ez mar nekem sertegetesnek tunik :
        “Nézd, még annak a másiknak a nevét sem tudja leírni rendesen. Birom az ilyen iskolázatlan nőket. Fogadjunk nem tud angolul.
        Gondolom az a Reveal Hidden Reality azt akarja jelenteni,hogy az Eldugott Igazságok Előhozása. Ennek lehet a rövidítése RHR. Ez a szerencsétlen meg csak le se tudja írni és HRH-nak írja. Még szerencse hogy nem ilyenek szerkesztik ezt a honlapot,mert akkor aztán lenne káosz.
        Ez a nő nem bírja elviselni,hogy valaki nem hagyta magát,és elküldte a sunyiba.Milyen sunyi ! RHR leszerelte,és kínjában most meg megy másoknak beáztatni. Még szerencse,hogy a mi gyülinkből az ilyeneket hamar kiszórják.”
        Ha minden igaz akkor keresztenyeknek kellene lennunk, de akkor meg ha azok vagyunk, miert bantjuk egymast?

      2. Kedves Szilagyi Jani!

        Írod:

        “Ida téged is behúzott a málnásba.
        Úgy látszik,hogy igaza van RHR-nek. Ida mindenkit leszólongat.
        Nézd, még annak a másiknak a nevét sem tudja leírni rendesen. Birom az ilyen iskolázatlan nőket. Fogadjunk nem tud angolul.
        Gondolom az a Reveal Hidden Reality azt akarja jelenteni,hogy az Eldugott Igazságok Előhozása. Ennek lehet a rövidítése RHR. Ez a szerencsétlen meg csak le se tudja írni és HRH-nak írja. Még szerencse hogy nem ilyenek szerkesztik ezt a honlapot,mert akkor aztán lenne káosz.
        Ez a nő nem bírja elviselni,hogy valaki nem hagyta magát,és elküldte a sunyiba.Milyen sunyi ! RHR leszerelte,és kínjában most meg megy másoknak beáztatni. Még szerencse,hogy a mi gyülinkből az ilyeneket hamar kiszórják.

        Mint a disznó orrában az aranyperec, olyan a szép asszony, akinek nincs okossága.
        (Példabeszédek 11:22)

        A sebes záporeső idején való szüntelen csepegés, és a morgó asszonyember hasonlók.
        (Példabeszédek 27:15)

        Jobb lakni a tetőnek ormán, mint a háborgó asszonnyal, és közös házban.
        (Példabeszédek 25:24)

        Annyira átlátszó,amit Ida művel.”

        Köszönöm! Nem volt ilyen célom, és nem gondoltam, hogy ilyennek néz ki! KRSZT-t azért kérdeztem csak, mert nem tudtam, hogy kinek írta a hozzászólását, nem akartam a “málnásba” behúzni!
        De, ha ilyennek látszok, akkor nem teszem többet!

        Kérek mindenkit, akit esetleg megbántottam, bocsásson meg nekem, nem volt szándékos! “Leszólítani” se akartam senkit, részemről, csak beszélgetés lett volna!

        Mégegyszer, Bocsánatot kérek!

  7. Kedves HRH

    Tegeződnék, remélem nem baj.

    Először röviden szemléltetném neked a Biblia kijelentéseinek súlyát.
    Izgalmas olvasást kívánok. 🙂

    Isten csak egy szűk kisebbségnek jelentette ki magát. És őket bízta meg azzal, hogy vigyék el azt az emberiségnek. Isten azt várja el az emberektől, hogy a kapott hír alapján, az ember szabad akaratából forduljon Isten felé.
    A Bibliát 40 különböző szerző írta, akiknek Isten lediktálta az üzenetet, és ők lejegyezték. Ószövetség: i.e.1600 ? i.e. 400-ig. Újszövetség: 50 ? 100-ig íródott.

    A próféták két dolgot csináltak. Tolmácsoltak, és az üzenet hitelességét bizonyítandóan Isten elmondott konkrét dolgokat a jövőről, két szinten; rövid távon, és hosszú távon (történelmi léptékű). A rövid távú prófécia igazolta az üzenet hitelességét a környezet számára, a hosszú távú pedig igazolja a történelem számára. Pl. az Ószövetségben meg volt írva, hogy a zsidó állam újra el fogja foglalni az ősi földjét. És 1948-ban a cionista mozgalom révén ez megtörtént. Akkor azt mondom, hogy itt egy valódi prófécia van. Több ezer évvel ezelőtt megmondták. A kor számára nem volt üzenet, hanem a történelmi szemlélő számára üzenet.

    Isten választott egy népet, akivel úgy bánt, hogy az egész életük semmi másról nem szólt, mint, hogy az Ő üzenetét fogadják, hitelesítsék és fenntartsák az életük árán is. A zsidó nép azért él, hogy őrizzék Isten üzenetét. Az egész törvényük, az egész életmódjuk (ma már nem annyira, de az Ószövetségben igen) arról szól, hogy Isten üzenetét tartják tisztán és hitelesen.
    Ha egy próféta jósolt, és a rövidtávú üzenete nem teljesedett be, azonnal megölték. Az életével játszott amikor prófétált. Ha beteljesedett a rövidtávú próféciája, de az üzenete ellent mondott az eddigi üzeneteknek: azonnal megölték. Ha egy feljegyzett üzenetet, azaz egy leírt próféciát írás közben megmásítottak, és nem jelentették, és később találták meg a hibát: a készítőjét azonnal megölték. Nagyon ellenőrizték a szövegeket, volt egy olyan részük az írástudóknak, akik semmi mást nem csináltak, csak ellenőriztek. Volt egy számszabály is, mivel a héber betűk egyúttal számok is. Összeadták a sorokat, az oszlopokat, az oldalt és voltak ellenőrző számok, és ha nem stimmelt, akkor azonnal kidobták az egészet. Az életükkel játszottak a próféták és az írásokat másoló emberek. Egy egész nép figyelte, hogy mi történt. Nem csak három ember játszott egymással. Egy több milliós nemzet élete és szokása igazolta a dolgok menetét.

    A próféciákkal szembeni elvárás a 100%-os pontosság, egyetlen sem tévedhet. A Bibliában több mint 6000 jövendölés van, és már több mint 3000 beteljesedett. Jézus Krisztus kb. 300 messiási próféciát teljesített be az életében.

    Ha a bekövetkezési valószínűségét megnézzük ezeknek a jóslatoknak, akkor egy hihetetlen nagy számot kapunk, egy nagyon alacsony valószínűséget. Olyat, hogy 6 darab fehér golyót keverünk el fekete golyók között, és azt a 6 darabot kell pontosan kihúzni egymás után találomra az összes közül. Képzeljük el, hogy az Univerzum minden egyes atomja egy golyó. Annyi univerzumnyi atom kellene, mint amennyi atom van az Univerzumunkban, és ezt még mindig meg kellene szorozni 22700-al.
    2.27 x 10 a 164-en db golyó között kell megtalálni a 6 db fehéret, egymás után hiba nélkül kellene kihúzni őket találomra. Ez precizitás. Ez azt jelenti, hogy létezik egy olyan lény, aki képes ilyen precizitással kommunikálni.

    Jézus a hegyi beszédben több ezer ember előtt ezt jelenti ki: ?Mert bizony mondom néktek, míg az ég és a föld elmúlik, a törvényből egy jóta vagy egyetlen pontocska el nem múlik, a míg minden be nem teljesedik.? Máté 5, 18.
    Törvény =Tóra.

    Ki mondja ezt? ? a Názáreti Jézus.
    Kicsoda a Názáreti Jézus? ? akin a messiási próféciák beteljesedtek, a halállal való feltámadásával együtt, ami igazolta az Isten voltát. Tehát az Isten mondja ezt. Ezt mondja: ismerem az Ó Szövetséget, Én diktáltam. Betű és írásjel pontosan az, aminek Én akartam, hogy legyen. Én hitelesítem.
    Az Ószövetséget Jézus Krisztus hitelesítette. Az Ó Szövetség a világunk személyes végső okának az üzenete.

    Mi van az Új Szövetséggel, ami Jézus után jött?
    Az utolsó vacsorán, a Jézus kivégzése előtti vacsorán, ahol 12 tanítvány (mínusz 1 , mert egy meghalt = 11) volt a tanú, Jézus ezt mondja: János ev. 16, 12-15:
    ?Még sok mondani valóm van hozzátok, de most el nem hordozhatjátok.
    De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, a miket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek.
    Az engem dicsőít majd, mert az enyémből vesz, és megjelenti néktek.
    Mindaz, a mi az Atyáé, az enyém: azért mondám, hogy az enyémből vesz, és megjelenti néktek. ?

    Itt Jézus azt mondja, hogy az Isten harmadik tagja eljő, miután Jézus elmegy. És garantálja, hogy elvezet bennünket a teljes igazságra. Azért jön, hogy elvezessen. Azaz Jézus Krisztus előremenőleg igazolta az Új Szövetséget: nyugi, amit még tudnotok kell, azt is le fogom diktálni, és elintézem, hogy meglegyen nektek.

    (Nem én vagyok ilyen profi a szakmában, de én is megtanultam ugyan ezt.)

    Ezt nagyon fontosnak találtam számodra. Ezek után nem érhet téged váratlanul, ha azt mondom, hogy a saját józan eszem szerint követem a Biblia tanításait.

    A következő a HGY, amit nagyon látványosan kárhoztatsz. Akár lehetnék a HGY tagja is, nem az a lényeg. De, hogy kielégítsem az efféle vágyaidat, elmesélem neked a sztorit.
    Édesapám nazarénus gyökerekkel rendelkezik, édesanyám pünkösdi gyökerekkel, ezért hívő neveltetést kaptam, Isten kegyelméből. Emlékszem, hogy édesanyám esténként esti mese helyett a Bibliából olvasott fel történeteket, alvás előtt. Abban a dunántúli faluban ahol laktunk, nem volt gyülekezet. Viszont néha elmentünk egy közelebbi pünkösdi gyülekezetbe, és volt, hogy a HGY-be is felutaztunk, akkoriban Budaörsön voltak. Gyerekként nem sok beleszólásom volt abba, hogy édesanyám felöltöztette a gyerekeket és elvitt minket gyülekezetbe. Ez hasznos volt, de mégsem volt elég, hogy igazi keresztény legyek. Ez abból látható, hogy már szakközépiskolában elkezdődött és az egész fiatalságom alatt egy tékozló úton jártam. És képzeld, nem tartoztam semmilyen hívő közösségbe. Kb 2 éve tértem meg, egyedül, otthon a szobámban, amit egy 2-3 hetes párbeszéd előzött meg Isten és én közöttem. Egy kikerülhetetlen párbeszéd.
    Tehát tudtam a HGY-ről, láttam saját szemeimmel is, de mit mondhatok róluk, ha 14-15 éve nem is láttam őket. Rosszat is meg jót is. De nem fogok rosszat mondani. Azért mert ott több ezer értékes lélek van, akik keresik Jézust, a Megváltót. A legtöbben minden bizonnyal Istent keresik. Én imádkozok értük is, és elmondom, hogy személyesen Németh Sándorért is. Ő terelgeti a nyájat, Isten természetfeletti áldására van szüksége annak a közösségnek is, hogy ne térjenek le Isten ösvényéről, ha pedig elhagyták volna, akkor vissza tudjanak térni arra.
    De a szívemhez az Autonóm gyülekezet és a Biblia Szól egyház állnak a legközelebb.
    Oké, ez kielégítő lehetett számodra.

    A másik, amit nagyon emlegetsz: a zsidó nemzet, a zsidó nép.
    Nekem nem kellett semmilyen agymosás, hogy zsidó párti legyek. Csak el kellett olvasnom a Szentírást, ami teljesen izraelbarát. Másodszor pedig személyesen láttam eseteket, amik elegendően bemutatták nekem a zsidógyűlölet jellemzőit. Már megírtam ezen a portálon ezt a történetet, de csak a te kedvedért kikerestem, és íme:

    ?Azért még egy személyes tapasztalatot leírok még a gyerekkorból, amikor először találkoztam zsidózással életemben.
    Egy dunántúli faluban nőttem fel, és volt a faluban egy (magyar)zsidó család, akik valahogy túlélték a második világháború vészkorszakát. Csak egyről tudtunk. Általános iskolai alsós voltam amikor tudomást szereztem róluk, mert ?ők zsidók? ? tudtam meg a többi, szintén fiatal gyerektől. 8-9 éves gyerekek zsidóztak. Nekem nem tetszett. A srác meg volt bélyegezve. Ha nem lett volna zsidó, akkor teljesen olyan gyerek lehetett volna, mint akármelyik másik gyerek az iskolában. Azóta felnőttünk, 30-as éveinkben vagyunk, és nem kis meglepetésre azok, akik akkor olyan nagyhangúak voltak, most ott feszítenek a facebook-on meg egyéb helyeken ?szebb jövőt? ruhákban. Tegyük fel, hogy ezeket az embereket áthelyeznénk a második világháború idejébe. Biztosan megtennék ugyanazokat a szörnyűségeket, amik megtörténtek akkor. Én mernék fogadni rájuk. Nem áll meg a Rockefellerek és a Rothschildok utálatánál az antiszemitizmus. Több százezer falusi család is útban volt. Akik ártatlanok voltak.?

    De megemlítek neked egy másikat is. Tehát gyerekkoromtól zsidóbarát vagyok. És emlékszem, 2007-ben akció volt a palesztinok és a zsidók között. És a munkahelyen mondogatták is a munkatársaim: ?Mit csinálnak már megint a zsidók?? Én meg válaszoltam: ?Csak rendet tesznek.?
    Néhányan teljesen megnémultak erre. Nem voltak oda ezért a válaszért. Volt egy olyan eset is, amikor az egyik munkatársam azt mondta nekem az öltözőben, hogy ?ha 50 évvel ezelőtt lennénk, akkor a gázkamrában végezném.? Igen? Hahhahhahahaaa. Szóval erre megy ki a játék? Pedig magyar vagyok, csak éppen zsidópárti, és akkoriban nem is voltam keresztény.
    És tudod, hogy miért mondta ezt? ? Mert irigy volt rám. És onnan tudom, hogy később vettünk két bulldog kutyát, amit látott is; és ez a munkatárs később szintén bulldogot vett. Na miért vett pont bulldogot? Pont olyat mint a mienk? Antiszemita volt, de annál még jobban irigy volt.

    És arra következtetek ebből, hogy a Sátán nagyon irigy lehet Jézusra. Gonosz, de annál jobban irigy Jézusra. Az irigység csak a Sátántól jön, és azért mert tele van vele csordultig.
    És irigységében el akarná venni Istentől Izraelt, a zsidó embereket. De nem fog sikerülni neki.

    A Sátánnak természetesen külön poén Istennel szemben, ha az Isten népéből valókat használja fel a saját céljaira, azaz Isten ellen. Ezt nem tagadhatjuk. Sok vezérfonalat a zsidók irányítanak a világban. Ezt sem tagadhatjuk. Viszont szerintem az ördög, ha várat akar építeni, akkor neki is minőségi anyag kell. A legjobb minőségből akar építkezni. Vannak olyan nemzetek, akik egyszerűen nem jöhetnek szóba, mert képtelenek lennének olyan szinten működni. Nekem úgy tűnik, hogy a Sátán ebből az okból is a zsidókat akarja.

    És az se tetszik, hogy általában kettős mércét alkalmaznak a zsidókra.
    Minden bankár, ugyanolyan bankár. Egyik sem különb a másiknál. Egyik banknak sincs betyár becsülete. Akár zsidó, akár nem.

    Aztán te azt hiszed, hogy én örülnék egy Izrael ? Irán háborúnak? Nem örülnék. Az ördög biztosan dörzsöli a tenyerét mikor háborúznak egymás ellen a nemzetek. A Messiás uralkodása alatt nem lesznek háborúk.
    Hidd el, hogy nem támogatok egyetlen egy háborút sem.
    Viszont, ha a körülmények háborúsak, akkor ne ellenezzük az önvédelemre való jogot. Tudtommal nem Izrael kezdeményez.

    De szerintem semmi újat sem tudok mondani neked.
    Azt hittem eddig, hogy a tévelygésnek vannak határai. De mikor azt olvasom, tőled, hogy Izraelben nem a zsidók élnek, akik el akarják pusztítani az ?igazi? zsidóságot, akik Iránban és Szíriában vannak, ennek a két országnak a letámadásával, – akkor rájöttem, hogy tévedtem: az emberi tévelygésnek nincsenek határai. Jobb, hogy eljöttél a HGY-ből.

    Két idézettel búcsúznék:
    ?Ha eltünnek e törvények előlem, azt mondja az Úr, az Izráelnek magva is megszakad, hogy soha Én előttem nép ne legyen.
    Ezt mondja az Úr: Ha megmérhetik az egeket ott fenn, és itt alant kifürkészhetik a föld fundamentumait: én is megútálom Izráelnek minden magvát, mindazokért, a miket cselekedtek, azt mondja az Úr! ? (Jeremiás 31, 36-37)

    ?Az antiszemitizmus világvallásába való bekapcsolódás lehetősége mindig minden ember előtt nyitva áll. Ez az egyetlen univerzális vallás. Az antiszemitizmus nyelvezete az ördög anyanyelve; hamar az ördög tanítványainak második anyanyelvévé válik, sőt kiszorítja az eredeti nyelvüket… (a Sátán) az antiszemitizmus istene.? (A. Roy Eckardt)

    1. A antiszemitizmus nem a sátán anyanyelve , mivel neki a lelkek kellenek .
      Istennek nem egy gyülekezete van .
      És nem az a szegény akinek kevés van , hanem aki gazdag és mindig gazdagabb akar lenni
      mástól elvéve .
      Másnak is vannak jóslatai nem csak izraelnek .
      Izrael csak a USA miatt van egyáltalán .És mi van a usa-val az véletlen nem egy fenevad ?
      Ha az és itélet idő van izrael könnyen csapdában lehet egy perc alatt .Ami már esélyes
      konfliktus támasz egy antikrisztusnak .

    2. Szia Lacci !

      Köszönöm intelligens,és érezhetően szeretettel töltött hangvételű válaszod.
      Be kell látnom,elhamarkodottan,túlfűtötten reagáltam hozzászólásodra,mivel első olvasatra a HGY-s nyers öldössük a Palesztínokat,mert antiszemiták szellemisége volt kicsit érezhető,ahogy az N Sándor által programozott fanatikusoknál érezhető.
      Ezért elnézésed és bocsánatod kérem.
      Viszont azt goondolom, hogy tévedésem túlzó megnyilvánulása miatt,te is abba a hibába estél,mint én te veled,a hozzászólásod jellege miatt.
      Igen,gondolom,hogy amikor elő jön a jáfeti Kazár-ashkenazim és Sephardim (vélt)zsidóság,és a valódi sémitai zsidósággal kapcsolatos kényes téma,akkor amiatt mert a cionizmus által kontrolált (titokban)Jezsuita tanokat programozó ószövetségi elméletekhez szoktatott tanreden keresztül látó emberek számára ez antiszemitizmusnak tűnik. Egyből ugyanaz az előítéletből fakadó a reakció,ahogy az it köztünk is történt.Történetesen,hogy azt gondoltam,hogy te antiszemita vagy,mert az igazi sémi zsidók elleni támadást helyesled,te meg azért mert emiatt a számodra ismeretlen információ miatt antiszemitának tartasz,mert azt állítom,(egyébként nem egyedül)hogy a látható Izrael, a lucifer imádó Rothscild trükkje által lett létrehozva,hogy úgy nézzen ki mintha a prófécia teljesedne be.
      Végsősoron természetes reakció,hiszen én magam is nagyon meglepődtem,és antiszemitának tartottam azokat a személyeket,akik erről elsőként beszéltek nekem.
      De ahogy időközben össze hozott a sors olyan fontos emberekkel,akik egykor a HGY-ben töltöttek be vezetői posztot,és polgári foglalkozásukat illetve főorvosok,és több nyelven beszélő igen magasan kvalifikált személyek,akik majdnem anyanyelvi szinten beszélik és olvassák az eredeti ógörögöt, előhozva ezt a témát,meg erősítettek abban,hogy amit mondani akarok,ők azt évek óta tudják,csak mivel Magyarországon a Szabadkőműves országvezetés szervezéséből a propaganda miatt kizárólag két véglet létezik,nem úgy mint itt Amerikában, az(nem csak zsidókkal szemben,de mindenkivel szemben gyűlöletet hirdető)egyik oldalon a fajgyűlülő Jobbik,míg a másik extrém véglet erősítésére kitalálták a HGY-t,nem lehet úgy beszélni,mint más felvilágosult országokban anélkül hogy rád ne sütnék hogy vagy Jobbik-os fajgyűlölő vagy,vagy az intellektuális ateista cionizmusa által az emberek félrevezetésére,protestánsnak álcázott HGY-s.
      Emiatt szeretnélek kérni,hogy keress utána annak hogy kik a Szabadkőművesek,és hogy mi a globális tervük,a jáfeti zsidósággal kapcsolatosan.
      Előljáróban el mondom,hogy kezd az USA 1dollárosának elemzésével, és amit találsz,azt vesd össze a HGY mostani 3.templomos logójával,amit nagyon alaposan kell megfigyelned,hogy meg tudd látni a logóban,ugyanazt a 3 dimenziós befejezetlen tetejű piramist,amit felülnézetből láthatsz.
      Bartus a HGY felső titkos vezetéséről azt írta,hogy N.S azt mondogatta Bartusnak,hogy egy nap meg fogja látni,hogy ő maga(N.S) meg fogja egy nap alapítani saját páholyát. Ha meg érted mit jelent a HGY logója,meg érted,kik és milyen tömeggondolkodást befolyásoló céllal hozták létre.
      De ha nem hiszed,akkor csak azt a két kérdést tedd fel magadnak,hogy egy keresztényi felekezetnek,miért kell titkos jelet használnia? Vagy hogy egy az Isten által Pusztító Utálatosságnak titulált antikrisztus uralkodására tervezett 3.templomot,miért kell reklámoznia.
      Hangsúlyozni szeretném,hogy mind a jáfeti zsidókért,és mind a valódi sémitai zsidóságért,szinte minden alkalommal imádkozunk,hogy hozzon az Atyánk ki belőle minél több embertársunkat.
      A HGY-vel kapcsolatban még csak annyit szeretnék mondani neked,hogy ugyanaz a helyzet a magyar viszonyok miatt,a Szabadkőművesek miatt,hogy a HGY-ről sem lehet úgy beszélni keresztények között,hogy ha magáról a vezetésről beszélsz negatívan,akkor ne fognák rád hogy antiszemita vagy.
      Amikor mi,vagyis én,a HGY-ről beszélek,akkor nem azokról az emberekről beszélek,akik valóban Istent keresik,mert nekünk is sok sok barátunk rostokol ott bent,és van be csapva a szentháromság babiloni tanával,és szentszellem betöltekezésnek álcázott kundalini jogával,hanem,amint azt említettem,azokról a vezetőkről beszélek,akik Szabadkőművesekkel szövik össze a lét a 3.templom propagálásának elhittetése érdekében,hogy így a keresztények észrevétlen menjenek áldozatot bemutatni a 3. templomba.
      Természetesen mindenkinek szíve -joga abban a dogmában hinni amiben csak akar,de teljes meggyőződéssel állítom,hogy ha rengeteg keresztény testvérünk értené,hogy már most mekkora csapdában vannak a protestánsnak álcázott felekezetekben,akkor állítom hogy rengetegen azonnal befejeznék a gyülekezetek látogatását,mert meg értenék,hogy az antikrisztus vallásának propaganda eszközeiként használják őket.
      Mindenesetre annak is örülök,hogy egyáltalán meg próbáltad meg érteni hogy miről beszéltem,és nem estél egyből nekem mint akiket már fanatikus szinten beprogramoztak a Szabadkőműves álpásztorok.
      A helyzetünk nem egyszerű,de hála Istenünknek,nem reménytelen.
      Szerencsére nem csak a világban láthatjuk az Istennek azt a hatalmas leleplező munkáját,amely miatt embertársaink ezrei lépnek ki ezekből a Szabadkőművesek által létrehozott páholygyülekezetekből,és nagyon felemelő számonkra,hogy Istennek ebben a világraszóló utolsó kihívásában részesek lehetünk,amellyel el mondhatjuk THEA-hoz hasonlóan magyar testvéreinknek,és barátainknak,hogy hogyan ismerhetik fel a felekezetek Szabadkőműves Illuminátistáinak becsapását.
      Nagy örömünkre szolgál hogy minden egyes nappal ahogy haladunk a nagy nyomorúság idelyébe,az egyre elszegényedőbb keresztények a nyomás realitása miatt,egyre inkább meg értik hogy ezeknek az egyházaknak és gyülekezeteknek a vezetőinek semmi köze Istenhez,csak egy nagy propaganda becsapás áldozatai,amikor a szegénység nő,és a gyülekezetek vezetése egyre több segélykérést fog visszautasítani.Itt ki fog derülni a nagy nyomorúságban,hogy be csaptak bennünket a meggazdagodás prosperity elméleteivel,előáelragadtatással, és tizeddel.
      Jézus idejében ugyanez volt a helyzet.
      Az átlag egyszerű lakossága a zsidóságnak,a farizeusok,és a szaddúceusok babiloni okkult rabinizmusának a hittetéseiben vesztegeltek. Isten ítélete alatt.
      Hogy Isten meg menthessen néhány ezer igaz szívvel az Isten igazságait keresőt a zsidóságból,be küldte fiát Joshuát.
      Amit el kellett mondania a zsidók számára,az sokak számára felháborító volt,mert a mindenkori agymosása ellen propagált a rabinikus farizeusoknak,akik a babiloni fogságban le cserélték Mózes által fel állított,és Istentől választott tagjait a szanhedrinnek.Ezért volt az hogy Jézus elfogatásakor a szanhedrin néhűny tagját ki hagyták, és illegálisan,Isten szigorú szabályait át hágva,hívták össze ítélettételre a korrupt képviselőit a szanhedrinnek,akik egytől egyig a babiloni luciferimádat kabbaláját gyakorló farizeusok voltak.
      Joshua mindenkor leleplezte a babiloni kabbalisztikus rabinizmus korruptságát és rejtett okkultizmusát,ugyanúgy,ahogy ma azt én is,és velem együtt százak teszik.
      És ahogy most engem és mindazokat akik a Megváltóhoz hasonlóan elő hozzuk az első látásra antiszemitizmusnak látszó igazságot, ránk mondják hogy ördögi tanokat terjesztünk,mint ahogy a Megváltóra is rá fogták hogy Belzebúb által dolgozik.
      Szerencsére,az emberek egy része képes félre tenni az előítéletét,és hozzá látnak utána járni mindannak amiről beszélünk.
      Egyre többen és többen értik meg,hogy egy paradájmba csaltak bennünket,ezreket,
      A lényeg hogy erőszakoskodni nem fogok.
      Ha valaki el kezd utána nézni mindannak amiről egyre többen kezdenek beszélni,úgy is az eredmény magáért beszél majd.
      Akik meg hozzá kötözték magukat szervezetekhez,egyházakhoz,és gyülekezetekhez, azok az ószövetségi kabbalisztikus okkult írástudókhoz hasonlóan benne ragadnak ebben a gonosz babiloni álkereszténységben.

      Elnézést hogy ilyen hosszúra sikerült válaszom. Annyit szerettem volna elérni,hogy el oszlassam azt a látszatot,hogy valami jobbikos magyar szervezet lennénk.

      Minden jót neked.
      RHR

      1. Kedves REVEAL HIDDEN REALITY

        Ne haragudj azért mert figyelmetlenségből elírtam a neved. HRH-t írtam RHR helyett. És kétszer is. Ezen nincs mit szépíteni, és magyarázkodni sem akarok. Ezt benéztem, és kész.
        Én sem vagyok ‘jobb a Deákné vásznánál’, őszintén megmondom, hogy nem sok szeretet volt a válaszadó levelemben. Unszimpatikus voltál nekem az első perctől fogva. Aztán a válaszod szerencsére jobb volt úgy összességében, mint amire számítottam. Talán a legutolsó idézetem is túl lőtt a célon, ha nem utálod a zsidókat, akkor ne vedd sértésnek.
        Közben láttam a youtube-on a csatornádat is. Nem mélyedtem bele igazán, tudomásul vettem, hogy léteznek ilyen irányzatok is.
        A bocsánatkérésem neked, mint személynek szól. Viszont a tanítások túlságosan labilis területeket érintenek szerintem. Én nem fogom elsajátítani azokat. Remélem nem haragszol meg érte.
        Isten áldjon meg Téged.

  8. Szoktam olvasgatni a posztokat és páran úgy vélik,hogy Obama az Antikrisztus de Jézus új üzenetéből kiderül,hogy nem ő: Drága szeretett leányom, a világ az Antikrisztus fellépésére készül. Ő már ki lett képezve számos befolyásos politikai erő által, hogy megtegye nagyszerű fellépését.

    Az Antikrisztus Keletről való lesz, nem pedig Nyugatról, de szeretve, tisztelve lesz és nagyra fogják őt becsülni mindkét oldalról, és a föld minden sarkában. A következőképpen fog elkezdődni:

    Az Antikrisztus, hamarosan egy háborút fog előidézni, Isten ellenségeinek segítségével, két nemzet között, melyek élén két makacs és erőteljes vezető áll. Ez a háború egyre csak fokozódni fog, és átterjed majd a többi országra is. Amikor a veszély már olyan súlyossá válik, hogy kezd kihatással lenni a legerőteljesebb nemzetekre is, akkor elkezdődnek a béketárgyalások.

    Mintegy a semmiből fog a fenevad előlépni. És olyan ügyességgel fog véget vetni a háborúknak, hogy az lenyűgözi a világot. Neki egy erőteljes hangja lesz. Ő roppant intelligens lesz és egy lenyűgöző karizmatikus ember benyomását fogja kelteni. Az ő megnyerő külseje, kelleme és humorérzéke olyan lesz, mint egy erős hipnotikus mágnes. Ő vonzani fogja a közismert vezetők és a média nagy dicséretét és nagy hírnévre tesz szert. Viselkedése befolyással lesz az üzleti vezetőkre, akik úgy fognak rá tekinteni, mint a jólét megteremtésének eszközére, mivel a gazdasági élet majd fejlődni kezd.

    Olyan különleges lesz az Antikrisztus megjelenése, hogy a nemzetek túl fogják harsogni egymást, arra bátorítván őt, hogy látogassa meg országukat. Szeretni fogják őt, aki Küldetésem ? amikor a Földön jártam – legapróbb részleteit, minden pillanatát le fogja utánozni. A szeretet, a béke és a nemzetek közötti egységről prédikálván, látni lehet majd, hogy ? bármerre is jár ? nagy csodákat fog tenni. Ez nem egy olyan ember, mint bárki más. Ez nem egy olyan ember, mint bármely más karizmatikus vezető. Az ő csillaga ragyogni és csillogni fog, mint senki másé őt megelőzően. Őrá úgy fognak tekinteni, mint az emberbaráti egy-világvallás névleges vezetőjére. Ennek az utálatnak az úgynevezett sikere neki lesz tulajdonítható. Mindenki a lába elé fog hullani. Arcának képmása mindenhol megtalálható lesz. Őt együtt lehet majd látni sok más vallási felekezet vezetővel. Hamarosan azt fogják mondani, hogy az emberek spontán módon meggyógyulnak a jelenlétében. A Sátán hatalmának köszönhetően, ő olyan cselekedetek véghezvitelére lesz képes, melyek sokakat sokkolni fog és ezeket csodáknak fogják minősíteni.

    Addigra a tudatlanok, mint Messiásra fognak föltekinteni. Aztán arra fog célzásokat tenni, hogy őt Isten küldte a világ megmentésére. Sokan, beleértve azokat is a világban, akik nem fogadják el Jelenlétemet, meg lesznek győződve arról, hogy ez az ember nem más, mint az Emberfia, maga Jézus Krisztus. Azok, akik tisztelik őt, engedelmesen eleget tesznek kérésének, és akik imádják őt, olyan gonosz módon fognak megfertőződni, hogy a lelkük egy vákuumba lesz beszippantva, és lehetetlennek fog tűnni számukra az abból való szabadulás.

    Azok, akik Tanításaim Igazságait ismerik, fel fogják ismerni a csalást, amelyet az emberi nem elé helyeznek, és ők ellen fognak állni ennek az utálatnak. Azok, akik azt mondják, hogy ismerik Istent és gyakorló Keresztények, nem lesznek képesek megérteni a visszatérésemre tett Ígéretemet. Amikor Én újból visszatérek, azért jövök, hogy ítéljek. Sohasem fogok másodszor a Földön járni. Mert tanításaim teljes ismerete ellenére sem fogják megérteni, amit mondtam. Most emlékeztetem őket: Én nem fogok testben járni. Bárki, aki azt mondja önmagáról, hogy ő Én vagyok, az egy hazug.

    Jézusotok

    1. A templomhoz , meg kéne egyezni , de ez nem hiszem , hogy pillanatnyilag valószínű
      http://atv.hu/cikk/20130501_a_hamasz_elutasitja_az_arab_bekekezdemenyezest_izraellel?source=hirkereso
      http://atv.hu/kulfold/20130430_izrael_kilott_gazaban_egy_dzsihadista_terroristat
      http://atv.hu/kulfold/20130430_ferenc_papa_fogadta_az_izraeli_allamfot

      Tisztázzuk a Antikrisztus azt jeleni hogy megváltó ellenkezője . Miközben azt ígéri , hogy megváltja .azt aki követi , valójában pusztulásba vezeti azt aki követi , nagy pusztulást hagyva
      maga után . A régi ilyen eseményekből következtetni lehet , mi kell ehhez , de szerintem
      ilyen embernek meg kell nyernie egy nagy hadseregű ország első számú vezetői tisztségét.
      Mivel isten ellen kell a földi seregeket vezetnie a jóslatok szerint és ennek ára van méghozzá
      nagyon-nagy .

  9. Tisztelt IDA

    Az állandó TÉRJEN MEG,és a SZENT LÉLEK VEZETI ÖNT,meg az ÚJJÁSZÜLETÉS ,és dogmáinak az ismételgetését látva,teljesn világos hogy ön a Jezsuita Szabadkőművesség álkeresztényi valláspropagandájával van beprogramozva.
    Emiatt tényleg nincs sok értelme önnel foglalkozni. Remélem ezek után nem méltat több vallási retorikával,amivel egyébként is tele a padlás, a HGY-s vonalú hittetők miatt.

    1. Rólam azt állítja hogy felismeréseim az ördögtől vannak,és önt pedig a Szent Lélek vezeti.
    Ez is azt bizonyítja,hogy ön magába szerelmes, mert őszintén, vezethet e valakit a Szent Lélek,ha nem engedelmes Isten írott beszédének? Ahogy látjuk a Megváltónk életetének első szakaszát, teljes mértékben engedelmeskednie kellett Isten Írott beszédének. Miután bizonyságot tett az Iráshoz(mint Istenhez) való hűségéről,és önmagát alá vetette,minden cselekedetét,és beszédét aszerint élte, emiatt léptette Megváltónkat magasabb kommunikációs szintre a vezetésében, és személyesen utasítva a fiát vezette őt.
    Az ön esetében sajnos ez nem áll fent, mivel ön lépten nyomon felfúgja,rúgta az Istennek a hajadonokra,férjes asszonyokra,és megözvegyült asszonyokra vonatkozó utasításait.
    Nos ha bele gondol,és önmagát az Isten fia mellé képzeli,látnia kell hogy ön be csapja önmagát,amikor azt állítja,hogy önt a Szent Lélek vezeti. Senkit sem vezet a Szent Lélek személyesen,ha nem veti az ember önmagát alá Isten fiának,és az Atyának a küldötteinek,(apostolai) az írásban foglalt beszédeinek. Sem önt,sem engem,sem senkit, aki túl lépi az Istentől,és fiától rendelt működési területeit. Emiatt ha azt állítja hogy ön a Lélek vezetése alatt áll,ön hamis bizonyságot szól,mert Isten sohasem fog férjes,vagy elvált,vagy férjével haragban élő,férje Istentől rendelt tekintélyét kikerülő asszonyokat.
    Más az amikor egy hölgy,meg őrzi szűzességét,és ez által az Isten dolgaira kell gondot fordítania,közösségben prófétálhat,mint Filep evangélista négy leánya,vagy mint Dorkás,vagy mint a hajadon Mária,mielőtt férjhez ment volna Józsefhez és gyermekeket szült. Láthatja,ha csak Máriát állítja példaképnek önmaga elé,Mária mindaddig kapott kijelentést,míg hajadon volt,mert azt írja róla Isten beszéde hogy a tőrvénynek való engedelmességében,amely a hölgyekre vonatkozik,feddhetetlen vol,csak úgy mint szülei.Miután férjhez ment,férjén keresztűl vett kijelentést,és isteni eltartást.Lásd,nem Mária kapott álombani kijelentést amikor a gyermek Joshuával menekülni kellett,hanem József.És mikor vissza hívta őket Isten Egyiptomból,akkor is József.Na nem azért mert Isten meg vetette a hölgyeket,mert egyáltalán nem,hanem mert Évának engedetlensége,és férjének Istentől rendelt tekintélyét Éva semmibe vette,és ez rossz példaként rengeteg asszonyban végig öröklődött. Emiatt mondja Pál,hogy hajadonok nyilvánosan prófétálhatnak,de csak a gyülekezet vezetője,és atyjuk jelenlétében,az asszonyok pedig mivel fel adták a férjhez menés által szűzességüket, Istentől rendelve a családban kell helyt állniuk,és gondot viselniük,és szintén,kizárólag csak a férjeik jelenlétében prófétálhatnak,ami a közösség tagjainak vígasztalásában,bátorításában,imádkozásban nyilvánulhat meg.Ha egy hölgy el veszíti férjét,akkor Fánuel lányához hasonlóan,és a megözvegyült Máriához hasonlóan az özvegy asszonyok szolgálatába helyezi a hölgyeket,mikor is imádkozással,és böjtölésekkel a gyülekezetért szolgál mint Mária is.
    Apcs 1:14 Ezek mindnyájan egy szívvel-lélekkel foglalatosak valának az imádkozásban és a könyörgésben, az asszonyokkal és Máriával, Jézusnak anyjával, és az ő atyjafiaival együtt.
    Látnia kell az írásból,az Istent félő szent asszonyokról szóló leírásokból,hogy ön át lépi az Istentől rendelt hatáskörét, és szemben áll Istennel,az Igének való engedelmességében. Emiatt,elképzelhetetlen,hogy ön Szent Lélek közvetlen vezetése alatt álljon.Ha ez igaz lenne,akkor Isten hazudott a papírra vetett írásában.
    Ha ön ezt meri továbbra is állítani,hogy ön a Lélek vezetése alatt ál
    ,és a Lélek magyarázza önnek az igét,,aki az Isten írott beszédét iratta le a neki engedelmeskedő apostolai által,akkor ön Szent lélek káromló. Ön Isten utasítása szerint,kizárólag csak a férje jelenlétében lehetne itt,és nyilatkozhatna az ige bátorító szavaival,de semmiképpen sem tehetné,hogy Isten,és apostolain keresztül adott figyelmeztetések ellenére ön fecseg.
    Ezt még Thea sem teszi,és emiatt még ő is sokkal Istenfélőbb mint ön.
    Emiatt írtam,hogy éktelenkedik,mert amikor egy asszony Isten utasítása ellen szemtelenül fel lép,az Isten szemében éktelenkedés.
    Persze,nyilván beszélhetek egy olyan asszonynak,aki sohasem volt hajlandó önmagát férje tekintélye alá helyezni,és engedelmeskedni,úgy mint ha Istennek engedelmeskedne.
    Az ilyen asszonyokról Pál ezt írja ! (nem én !!!)

    1Tim 5:12 Ezeknek ítélete megvan, mivelhogy az első hitet megvetették.
    1Tim 5:13 Egyszersmind pedig dologkerülők [lévén], megtanulják a házról-házra való járogatást; sőt nemcsak dologkerülők, hanem fecsegők is és más dolgába avatkozók, olyanokat szólván, amiket nem kellene.

    Ne értsen félre !
    Én nem haragszok önre,nem neheztelek a felfuvalkodottsága miatt,amivel engem illet,mert én nem tartom magam senkinek.
    Még ezek után is tisztelettel szeretnék lenni ön iránt,mint Isten teremtmélnye iránt, de az ön esetében mindezeket a dolgokat meg kell említeni,és én nem modom önre hogy ördög van önben,mint ahogy azt ön a vallási teológiákkal beprogramozva,azonnal rá meri mondani bárkire,akinek véleménye nem egyezik az ön uralkodó vágyaiból indíttatva.
    Jól jegyezze meg kérem,hogy minden amit itt le ír, számon lesz öntől kérve. Nem csak az ítéletkor,hanem a küszöbön álló nagy nyomorúság idejében is már.
    Itt fog ki derülni,hogy ki járt az engedetlenek útján,ugyanis,akik a mai napon ,a béke utolsó napjaiban úgy viselkednek mint ön,azokat Isten nem fogja,Mint Szent Lélek tanácsolni,hogy hova rejtőzzenek,mint József,Máriával,és a gyermekkel,hogy hova menjenek,mint Pál a filippi börtönőr esetében álomban vezetve,és hogy hogyan kerülhetik ki a fosztogató csoportokat a nyomor napjaiban.
    Dániel ezt írja:
    Dán 11:33 És a nép értelmesei sokakat oktatnak, de hullanak fegyver és tűz miatt, fogság és rablás miatt napokig.

    2. Ami az ön által említett Góg-ot illeti, ön össze keveri az elragadtatás előtti megiddói háborút,és vezetőjét,az antikrisztust,az 1ooo végi sátán eloldatásával,amikor sátán össze szedi mindazokat,akik az 1ooo évben élve a nemzetek között,sohasem szerették a Messiás Királyt,.sátán engedetlenségre sugalló vezetése miatt vissza akarják építeni a babilon romjait ,amit Isten elpusztított az elragadtatás előtt,és megkísérlik elpusztítani mindazokat akik a Messiás Királynak engedelmeskednek. Emiatt Isten tüzet bocsát le a trónjától,amely meg emészti Góg vezetése alatt álló Magóg-nak nevezett népeit.
    Góg nem lehet jelen a megiddói csatánál,ahogy ön azt tévesen tanítja.
    Már csak ezek miatt a szembetűnő Jezsuita-Szabadkőművesek által terjesztett emberi hittetések miatt sem lehet ön Szent Lélek vezetése alatt,mert ha önben benne lenne a Szent Lélek,akkor önt figyelmeztetné,hogy másoktól tanúlt dolgokat ismételgetve hírdet,amit sohasem adna önnek kijelentésként Isten,mert először azt férjének adná,hogy ön is tudhassa.
    Emiatt kockázatos az ön viselkedése asszonyként.
    Mindenesetre, itt be is szeretném fejezni önnel a társalgást,mert az önbe programozott fejtett Jezsuita eszmék sohasem fogják hagyni hogy ön ezeket a dolgokat meg lássa,mind addig amíg alá nem veti önmagát férjének az engedelmességben,és nem hagy fel férje feletti uralkodással,hogy Istennek tessen,és meg segíthesse önt a közelgő nagy nomorúságban,amiről ön,eddigi látásait megértve,azt feltételezi,hogy el lesz ragadva előle.Igaz?
    Emiatt kérem,hogy nekem ne is válaszoljon,mert ha hölgyek vélekedésére kíváncsi akarok lenni,akkor csak olyanokat hallgatok meg,akik szívük szent belső emberéből nyilváánulnak meg,mint akár a honlapot szerkesztő THEA,vagy akiket már eddig is ismerek,és semmi képpen sem vetemednének szent aszzonyként éktelenségre,mint ahogy azt ön itt teszi.
    Mindenesetre az bizonyos,hogy ha most nem is gondolja át,és nem változtat önmagán,az ön által most itt olvasott sorok fognak bizonyságot tenni ön ellen,hogy figyelmeztetve lett,hogy lépjen vissza abba a szolgálatba Istennél,ahol Ő önt látni akarja,és ne lázadjon Istennek önre szabott utasításai ellen,mert így veszélyes területre sodorja mind önmaga,mind családja sorsát.

    További tisztelettel ön iránt

    RHR

    1. Kedves RevealHiddenReality!

      Amit leírt, megint önmagáért beszél! Azért kérem, gondolkozzon el azon, amit mondtam!
      Próbálja meg Sátánt elhallgattatni, és megalázni magát az Úr előtt, és segítségül hívni az Úr Jézus Krisztus nevét!

      Isten áldja meg! Ida

      1. Tisztelt Ida

        “Próbálja meg Sátánt elhallgattatni” Pontosan ezt szerettem volna el érni, amikor arra kértem hogy mellőzze a válaszadást,mert ön nem Isten Lelkétől beszél,hanem Jézabel démonától,az engedetlenség szellemétől,amely működik az engedetlenség fiaiban.
        Ha annak ellenére hogy meg kértem,ne írkáljon nekem,mert én önt sohasem szólítottam meg. Lacci-nak írtam,erre ön a nagy befurakodó,önmaga alá gyűrni akaró,kontrolálni akaró Jézabel démonnal el kezdett nekem írni.
        Ki kérte önt hogy nekem írjon? Ebből kéne felismernie a maga démoni vezettetését. De ön erre nem képes. Lacci-nak írtam,ő válaszolt,és ennyi !!! Erre meg amolyan HGY-s betolakodós démonnal,bele avatkozik más dolgába.
        Emlékszem,amikor a pünkösdisták közé látogattam,az a mozgalom volt tele ilyen maga falyta minden lében kanál öregasszonyokkal,akik mind azt mondták hogy a Szent Lélek vezeti őket,és prófétáltak(hamisan).
        Az egész mozgalom rajtuk röhögött,mert azt hangoztatva hogy a Lélek vezeti őket,a Blahától képesek voltak a Nyugatiig elkísérni bárkit,aki nem értett velük egyet.
        Ön ugyan ilyen háztól -házig Jehova Tanúja típusú öregasszony.
        Már csak az hiányzik önből hogy próféta asszonynak neveztesse magát.

        Na mindegy,remélem ez úttal meg érti,hogy arra kérem,hogy nekem többé ne válaszoljon. Ha minimum annyira értelmes lenne, és alázatos mint THEA,szívesen olvasnám,hallgatnám,de így egy Jézabel démonnal más nyakába akarja magát varrni,így higyje el többé nem szeretnék öntől olvasni semmit sem.
        Kérem ne válaszoljon!

        Good bye

        1. Kedves REVEALHIDDENREALITY!

          Miután mások is jelezték, hogy hasonlóképpen látnak engem, mint Ön, ezért el kell fogadnom, hogy mások felé ilyen képet közvetítek!

          Kérem bocsásson meg nekem, hogy megbántottam! Belátom semmi jogom nem volt Önt, vagy bárki mást megszólítani, válaszolni, vagy úgymond kioktatni (amit nem szándékosan követtem el, de megtörtént sajnos!)!
          Teljesen igaza van, semmi közöm se az Ön, vagy más személyéhez, se ahhoz, hogy mit írnak, hísznek, gondolnak vagy tanítanak! Valóban más dolgába avatkozó voltam!

          ÚJRA KÉREM, BOCSÁSSON MEG NEKEM, NEM SZÁNDÉKOS VOLT!

          Tisztelettel:

          Ida

        2. Tisztelt Ida !

          Bocsánatkérését elfogadom,nem haragszom önre.Kicsit magam is túl reagáltam,mert mára annyira elegem van a gyülekezetek tehetetlenségéből,hogy oda figyelnek arra,hogy az épületeik ragyogó pompában díszelegjenek,a legdrágább technikával felszerelve,de arra,hogy mind férfiakat,mind hölgyeket meg tanítsanak arra,hogy kinek hol a helye,azt nem teszik. Kisajtolják az utolsó falatra való pénzt a naív,gyanútlan emberekből,de az embereket magukra hgyják a hibás viselkedéseikben,amit ők maguk nem tudnak meglátni,mivel nem láthatják önmagukat kívűlről. Az ön viselkedése elsősorban nem az ön hibája,hanem annak a gyülekezetnek,aki nem hajolt le önhöz,hogy segítsen szeretettel önnek,hogy fel tudjon rá figyelni,és lépéseket tudjon tenni pontosan azért hogy egy ilyen nyilvános fórumon ne kerülhessen ilyen siralmas helyzetbe.
          Én magam is elnézést kérek öntől,mert higyje el,semmi szín alatt sem akartam önt sértegetni,hiszen önt is ugynaz az Atya szereti,és akarja az Ő országába,a szellemi Kánaánba be vinni,mint engem.Ugyanaz az Atya szereti önt is azzal hogy fiának szenvedéseit nézte végig,aki az én bűneimért is fájdalmakat élt át,fia kínzását végignézve. Ugyanaz az Isten teremtette önt is anyja méhétől fogva,mint engem is,és mindannyiunkat. Miért kéne hát acsarkodnunk.
          Viszont nagyon hálás vagyok Istennek,azért mert ebben a felkavart helyzetben,ami az ön számára egy jó vizsgalehetőség volt,ön kitűnőre vizsgázott az Atyánk előtt.(nem előttem,mert én egy senki vagyok)Fel ismerte azt,amire Isten ezzel a rázós szituációval fel akarta hívni a figyelmét. Képes volt fel ismerni Isten tökéletes akaratát,és meg tudta alázni önmagát(nem előttem,mert én nekem nincs szükségem arra, hogy előttem meg alázza önmagát,én egy senki vagyok) Isten igazsága,az ige előtt.
          Isten be pótolta egy ilyen kínos szituáción keresztül az ön helyreállítását e téren,amire a Szabadkőműves páholygyülekezet,és felső,beépített vezetése nem akart figyelmet szentelni,mert az ön üdvössége az igének való engedelmesség által,nem érdekük.
          Én is bocsánatot kérek,hogy kellemetlen,és fájdalmas szavakkal illettem, egyáltalán nem akartam.Valószínűleg Isten terelte ilyen mederbe ezt a helyzetet,hogy önt jó belátásra bírja,hogy meg látva túlkapásait,ön bocsánatot kérhessen,és Ő látva hogy ön hajlandó rendezni a szituációt mindazokkal,akikel szemben hibázott,meg bocsáthasson önnek,és ez által meg őrízhesse az önnek készített helyét a Ő országában.
          Ha erre a helyzetre nem így reagált volna,akkor ítélet alatt tovább élte volna az életét,abban az önbecsapásban,hogy minden rendben,és garantált az örök éléete.
          Örülök nagyon,hogy félre kellett ismernem,és arról az oldaláról is meg ismerhetem önt ezúttal,amit eddig nem engedett meglátni.
          Végezetül,ha meg engedi,had javasoljak önnek valamit,amit kizárólag az ön iránt való jó szándékból,segítségül ajánlanék önnek,hogy Istenben való forgolódásában töretlenül tevékenykedhessen.
          Olvassa át azt a részt a hozzászólásaimból,amikor hajadon szűzek,férjas asszonyok,és megözvegyültek Isten igéje szerinti viselkedéséről,és Istennek való szolgálatuk rendjéről szól.
          Bizton állítom,hogy ha meg érti a különböző állapotúak szolgálati rendjének az Istentől rendelt helyességét,ezzel az alázatkészséggel,ön rengeteg dicsőséget fog hozni élete során Istennek ,amelyre nézve Isten meg fogja tudni önt jutalmazni az elragadtatás után.
          Kívánom hogy be tudja teljesíteni élete során azt az elhívást,amelyet Isten szabott önre.
          Sok sikert önnek Ida.

          Tisztelettel:
          Michael T.

        3. En viszont nem értem Ida,hogy egy hamis profétatol miert kellett bocsanatot kérned,amikor Mihaly (RevealHiddenReality) ott hazudik es képmutatoskodik,ahol csak tud,ugy a youtube videoin,mint itt.Németh Sandor elbujhat mellette,aki – ugyanugy,mint Misi – profi modon tudja összemosni a hazugsagot az igazsaggal.
          Misi kitol fogja igy megtudni,hogy tévelyeg es a hazugsagaival Istent karomolja…es Isten jelenlétét,dicsoségét ->( Shekinah) – demoninak nevezi?
          Itt megnézheted,mit jelent a Shekinah,amit forditoval könnyu megérteni.

          http://www.gotquestions.org/shekinah-glory.html

          (Tegnap irtam e dolog felol krszt-nek is egy hosszabb hsz-t,de nem jelent meg annak többszöri atküldése utan sem.)

    1. Ma nem voltam gépközelben, ezért tartott tovább a jóváhagyás.

    1. Kedves Király András!

      ?Sodomának és Égyiptomnak hivatik, a hol a mi Urunk is megfeszíttetett.?
      “Ahogy a bibliában is olvasható, tényleg egyiptomban feszítették meg Jézust?”

      A Bibliában nem az olvasható, hogy Egyiptomban feszítették meg Jézust!

      Luk. 13,33
      Hanem nékem ma és holnap és azután úton kell lennem; mert NEM LEHETSÉGES, HOGY A PRÓFÉTA JERUZSÁLEMEN KÍVŰL VESSZEN EL.
      Mát. 27,32
      Kifelé menve pedig találkozának egy czirénei emberrel, a kit Simonnak hívnak vala; ezt kényszeríték, hogy vigye az ő keresztjét.
      Mát. 27,33
      És mikor eljutának arra a helyre, a melyet Golgothának, azaz koponya helyének neveznek,
      Luk. 24,18
      Felelvén pedig az egyik, kinek neve Kleofás, monda néki: Csak te vagy-é jövevény Jeruzsálemben, és nem tudod minémű dolgok lettek abban e napokon?

  10. “Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha késik is, bízzál benne; mert eljön, el fog jőni, nem marad el!” Habakuk 2:3
    “Mert az Úr dicsőségének ismeretével betelik a föld, amiképpen a folyamok megtöltik a tengert.” Habakuk 2:14

    És meghomályosodék a nap, és a templom kárpitja középen ketté hasada. Luk. 23:45

    Ha Jézus halálával a templom kárpitja ketté hasadt, akkor “több kőből épült” templom nem fog “működni”.

    “Azért ti miattatok mezővé szántatik a Sion, és kőhalommá lesz Jeruzsálem, a templom hegye pedig erdős hegygyé.” Mikeás 3:2

    Tudjuk, hogy ez a prófécia még nem teljesült be, függetlenül attól, hogy a Jeruzsálemi templom leromboltatott, így ez ez után fog beteljesülni.
    Ez azt is jelenti, hogy sem a 3. templom, sem a mecset nem marad meg a helyén.

  11. A templom biztosan fel fog épülni, de hogy miként, azt csak találgatni lehet, a történelem gyakran produkál olyan eseményeket, amire senki sem gondol.
    Viszont a Messiás ezer éves királysága alatt én nem tudok elképzelni mecseteket Jeruzsálemben. Mecseteket, amiket egy hamis isten imádatára használtak. Képzeljük el, hogy visszajön Jézus, aki egyenlő a felséges és magasságos Istennel, Ő az aki az Univerzum ura és királya, – és első lépésben végezni fog mindenkivel akik Izrael ellen fognak harcolni (elég sokan lesznek), aztán megalapítja az ezer éves királyságát Jeruzsálemben. Elképzelhető-e, hogy Jézus valami csonka, megosztott városban uralkodna a Föld felett? Én még azt is kétségbe vonom, hogy Palesztina egyáltalán létezni fog. Isten be fogja teljesíteni az Ábrahámnak, Izsáknak és Jákobnak tett ígéretét, tehát Izrael birtokolni fogja történetében először az egész ?ígéret földjét?, amit úgy fognak hívni, hogy Izrael. Abban az Izraelben nem lesz helye egy Palesztinának. Főleg egy döntő többségében egy antiszemita országnak. A józan logika ezt kizárja. Szerintem Jézussal érkezni fog az üdvözültek serege, és Izraelben vezető beosztást fognak gyakorolni olyan személyek mint, Ábrahám, Izsák, Jákob, Dávid, Dániel, Illés, Mózes, Jeremiás … stb, és sokan mások akiket jól ismerünk a Bibliából. Hát izgalmas lesz!

    1. Én ilyesmit nem olvastam a Bibliában. Inkább ezt:
      ?Nincs zsidó, sem görög; nincs szolga, sem szabad; nincs férfi, sem nő; mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban.? (Gal. 3:28) Megjegyzem a palesztinok 7%-a keresztény…

      ?És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére, Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;? (Jelenések 14:9-10)

      Bízzuk az ítéletet Istenre.
      “Mert kicsoda ismerte meg az Úr értelmét? vagy kicsoda volt néki tanácsosa?” Róma 11:34

      “Most kezdem igazán megérteni, hogy nem személyválogató az Isten,” mondta Péter apostol (Ap. csel. 10:34)

    2. Szia Lacci!

      Most az Antikrisztusról van szó! ( Nem az ezer éves királyságról!)
      Hogy mit tesz, hogy a Templom megépűljön! Milyen “béke” szerződésben gondolkodhatunk! Amikor az Úr visszajön, minden szem meglátja, és nagy valószinüséggel mindenki megtér, (aki túl élte a csapásokat, nem vesz részt a armageddoni csatában, és nem ott hal meg, és nem vette fel a Fenevad bélyegét sem!)! Onnantól már nem lesznek muszlimok, meg a többi vallás!

      Most azt találgatjuk, hogy mit ajánlhat fel a Palesztinoknak, hogy lemondjanak a mecseteikről! ( Hogy megépűlhessen a zsidó Templom.)

      1. Ez nagyon kemény dió. A palesztinok nem igen akarnak lemondani bármiről is. Úgy tűnik mintha a színpad még nem állna teljesen készen. Még az is lehet, hogy az elragadtatás után lesz a templom felépítése. Abban egyetértek, hogy Isten számára nem a templom felépítése a cél, hanem az, hogy az emberek szívükből megtérjenek. Végül is a templomba nem a Krisztus, hanem az Antikrisztus fog beülni, szerencsére nem sok ideig.
        “Onnantól már nem lesznek muszlimok, meg a többi vallás” – ezzel teljes mértékben egyetértek.

        1. Örülök, hogy a lényegben mindannyian egyetértünk. 🙂

          Az időzítéssel kapcsolatban: Az antikrisztus uralmának első felében kell felépülnie, hiszen még maga Jézus is azt mondta, Dánielt idézve, hogy “Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, a melyről Dániel próféta szólott, ott áll a szent helyen [a templomban]… Mert akkor nagy nyomorúság lesz” (Máté 24:15, 21)

          Pál pedig, hogy “A ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.” (II. Thess. 2:4)

          Dániel pedig ezt mondja: “a hét felén véget vet a véres áldozatnak” (Dániel 9:27) Tehát már a hét év első felében is ott kellett lennie ahhoz, hogy a felénél véget vessen az áldozatok bemutatásának.

      2. Az én meglátásom szerint semmit nem fognak felajánlani a mecsetért, hanem elintézik szörnyű katasztrófával amit ők irányítanak és egyszerűen az időjárásra fogják! http://amindenit.blog.hu/2013/03/16/osszeeskuves-elmelet_a_havazasrol Aztán sajnálatukat és együttérzésüket kifejezve, felajánlják az újra építést! Ekkor lesz a látszólagos bizalom és béke ideje, és senkinek se fog feltűnni, hogy át lettek verve!

    3. “ama nagy város…, a mely lélek szerint Sodomának és Égyiptomnak hivatik, a hol a mi Urunk is megfeszíttetett” Jelenések 11:8 Ennyit Jeruzsálemről dióhéjban.

      Én szeretném hinni, hogy az ezeréves birodalomban nem lesz se mecset se templom és végre nem fogjuk akarni a mi Teremtőnket és Megváltónkat bepaszírozni a mi kétdimenziós istentiszteletünkbe, amint azt Krisztus előtt, és sajnos utána is tette az intézményesített/szervezett vallás.

      “Monda néki Jézus: Asszony, hidd el nékem, hogy eljő az óra, a mikor sem nem ezen a hegyen, sem nem Jeruzsálemben imádjátok az Atyát. Ti azt imádjátok, a mit nem ismertek; mi azt imádjuk, a mit ismerünk: mert az idvesség a zsidók közül támadt. De eljő az óra, és az most vagyon, amikor az igazi imádók lélekben, és igazságban imádják az Atyát: mert az Atya is ilyeneket keres, az ő imádóiul. Az Isten lélek: és a kik őt imádják, szükség, hogy lélekben és igazságban imádják.” Jn. 4:20-24

      A megváltást Jézus hozta, de abból, amit itt mond nekem úgy tűnik, hogy ami a megváltást követő dolgokat illeti, ami az Isten ismerete és imádata, annak tekintetében a Szamaritánus, a Zsidó vagy akármelyik vallásnál jobbat, többet szeretett volna Jézus, valami olyat, ami a lélekben történik.

      1. Szia Gábor!

        Miután visszajön az Úr Jézus (velünk), minden szem meglátja. És síratni fogja a föld minden nemzetsége! Akkor már mindenki tudni fogja, hogy van Isten, és hogy melyik Isten az igazi! Azt is tudni fogja mindenki, hogy Úr Jézus a Messiás! Ő (volt) a megváltó! Onnantól már minek hinnének olyan “istenekben”, akikről szemmpillantás alatt kiderült, hogy csak bálványok voltak?!
        Ráadásul, ha ez még nem lenne elég meggyőző (amit nem tudok elképzelni!), Sátán megkötöztetik 1000 évre ! És tudjuk, hogy ő és seregei, démonai hitetik el a népeket, hogy bálványoknak, idegen “isteneknek”(vagyis nekik!) szolgáljanak, őket imádják! Ha a “gyalog” ördögök nem is lennének megkötözve, akkor se tehetnének semmit itt a földön az emberek ellen 1000 évig. Először is, mert Úr Jézus, a Királyok Királya, aki legyőzte őket itt tartózkodik majd! ( Nem tudom elképzelni, hogy olyan bátrak, vakmerőek lennének, hogy “próbálkozzanak” bármivel is!)
        Másodsorban úgyanaz a hierarchia uralkodik az ördögök között, ami a mennyben is volt! Lucifer a főnök! Ő adja ki a parancsot! A többi pedig csinálja amit mond! A “főnököt” pedig “kivonják a forgalomból”!
        Szóval, ha belegondolunk nonszensz, hogy tovább álljanak a bálvány templomok, az meg végképpen, hogy ott bálványímádás follyon!
        Hiszen ezenfelül az is meg van írva, hogy betelik a föld Isten ismeretével!

        “A megváltást Jézus hozta, de abból, amit itt mond nekem úgy tűnik, hogy ami a megváltást követő dolgokat illeti, ami az Isten ismerete és imádata, annak tekintetében a Szamaritánus, a Zsidó vagy akármelyik vallásnál jobbat, többet szeretett volna Jézus, valami olyat, ami a lélekben történik.”

        Természetesen, és ez az Eklézsiában meg is történik! Mi vagyunk Isten templomai, a Szent Lélek által! Ez már 2000 éve így van. Az, hogy az emberek szerették volna “bepasszírozni” Istent “egyházakba”, templomokba, gyülekezetekbe, felekezetekbe, stb, ez Istent nem korlátozta! A láthatatlan Eklézsia (ami Isten szíve szerinti (….” az igazi imádók lélekben, és igazságban imádják az Atyát: mert az Atya is ilyeneket keres, az ő imádóiul. Az Isten lélek: és a kik őt imádják, szükség, hogy lélekben és igazságban imádják.? Jn. 4:20-24 “)mint tudjuk ismeri az Úr az övéit!), mindig is “felette állt” az emberek által megalkotott (templomokkal, tanításokkal, dogmákkal, kitalált istentiszteletekkel, stb-kel (bármely(!) keresztény felekezetről is beszélhetünk)) “eklézsiának”!
        Ez azt jelenti, hogy Úr Jézusnak mindig is voltak tanui a földön, csak nem mindegyik az emberek által “elfogadott” egyházban!( azok többnyire vértanuk lettek) Persze ott is voltak! Isten soha nem “bontja le” a gyermekeit aszerint, hogy pl: ez most katolikus, ez meg református, emez meg pünkösdista, stb. Számára csak az egységes Eklézsia létezik, amelybe mindenki beletartozik, aki az Övé! (mivel, Ő kizárólag a szíveket vizsgálja, és a szívekben él! A Szent Lélek által! Aki szellemben összeköt bennünket egy testté!)

        A zsidó Templomról: mi keresztények tudjuk, hogy Jézus a Messiás, de a zsidók megvakíttattak, megkeményittettek vele szemben , amig a “pogányok teljessége” be nem megy! Vagyis, amig mindenki meg nem tér, aki az Eklézsiába tartozik!
        A zsidóknál a megtérés jele, hogy felépítik a Templomot, és újra elkezdik az áldozatok bemutatását! Ebbe a Templomba fog beülni az Antikrisztus, mint “megváltó”, és istenként fogja magát tiszteltetni. Ezért hisszük, hogy zsidó származású lesz, mert a Hamis Próféta (aki a földből, Izraelből jön elő) szorgalmazni fogja, hogy állítsák fel az AK képét, és imádják azt! (a zsidók, zsidó megváltót várnak, arra van igéretük!)
        És ezért is lehetséges, hogy sokakat elhitet majd, mivel a zsidók még mindig várják a Messiást!

        A Templom építését, ahogy Thea is írta (az Íge alapján), a hét év első felének elején várhatjuk. Mivel az “idők felénél” vet véget a véresáldozatnak!

        1. Ezt még javítanám, elég rosszul fogalmaztam meg!

          ” (a zsidók, zsidó megváltót várnak, arra van igéretük!)”

          Természetesen Úr Jézusban zsidó megváltót kaptak, de mivel ők nem ismerték fel, ezért ők még mindig az Ószövetségi próféciák beteljesülését várják! Tehát ahhoz, hogy elfogadják AK -t , ahhoz azoknak a “teljesülésére”(hamisítványára) lesz szükség.

        2. Kedved Ida
          Köszönet a kielégítő, részletes hozzászólásokért, én általában nem szoktam megkommentálni mindent, de azért olvasgatok és el szoktam gondolkodni az olvasottakon.

        3. Szia Lacci!

          Számomra világos volt, hogy értetted, amit a te hsz-ra írtam. Ez utóbbit Gábor azon megjegyzésére írtam, hogy szeretné hinni, hogy az ezeréves királyságban már nem lesznek más vallások! Nem azért vezettem le logikai úton is, mert azt gondolnám, hogy nem tud gondolkodni, hanem azért, mert úgy gondoltam, hogy ez elkerülte a figyelmét.
          De egyikőtöket se akartam megbántani! Bocsássatok meg kérlek, ha úgy érzitek, hogy “kioktatósra” sikeredett véletlenűl, semmi ilyen szándékom nem volt!

          Az Úr áldjon meg mindannyiunkat!

    4. Laci te mit szívsz? Légy szíves adj már belőle nekem is 😀

    5. Tisztelt Lacci

      Olvasva hozzászólását,teljesen megdöbbentett az a felfogás,amelyet önbe is sikeresen bele plántáltak valamelyik gyülekezetben.
      Ha találgatnom kéne,akkor a HGY-re tippelnék először,mert éveket eltöltve ott,magamra ismertem önön keresztül,hogy mennyire gyilkos indulatokkal táplálják tele az emberek lelkét az ilyen helyeken,ahol a vezető köztudottan Szabadkőműves.Ennél fogva teljesen világos,hogy a Szabadkőművességet képző Jezsuiták nagyon jól használják a HGY-t,amelynek ha alaposan szemügyre veszi a logóját,akkor egy 3dimenziós,befejezetlen piramis képét kapja felülnézetből.
      Ez a piramis szerepel az amerikai egydollároson,mint az Illuminatista Szabadkőművesek Új Világ Rendjének címere.
      Ez az egyik bizonyíték arra hogy ha ön a HGY-be jár,akkor önt egy Jezsuita Szabadkőműves programozza hétről-hétre,hogy amikor ki robbantják a titkos szervezetek Izrael által a 3.világháborút,akkor mindazok akiket önhöz hasonlóan be programoztak a palesztínok és az arab emberek elleni gyűlöletre,azok önként menjenek háborúba Izrael oldalán,mert arról vannak meggyőződve hogy Istentiszteletet cselekszenek,amikor bőrszín,etnikum,vallásideológia,vagy egyéb más miatt jogszerű bármely nemzet kiírtása azért mert véleményük nem egyezik azokkal akik ma szintén titokban Szabadkőművesként Izrael állampolgárait csapják be szándékosan,hogy kezdjenek háborút Irán és Szíria ellen,ahol valójában több igazi sémitai zsidó él mint abban az Izraelben,ahova az igazi sémitai zsidók be sem tennék a lábukat,mert antikrisztusinak tartják Izraelnek Sir Rotschild családja által megépített országának létezését,mivel Rotschildék az általuk várt antikrisztusnak építették újjá Izraelt,hogy a keresztényeket félre vezetve,el hitessék hogy a próféciák beteljesedését láthatják amikor Izrael ismét állammá alakul 2ooo év után.
      Valójában az az igazság,hogy a mai Izraelnek semmi köze a bibliai próféciákhoz,mert azok a szellemi Izrael összegyűjtéséről beszélnek,mint az eklésziáról,amelyet Isten az elragadftatásra gyűjt össz az utolsó trombita szavával,a nagy nyomorúság végén.
      A másik elhallgatott nagy igazság,amiért az Illuminati üldözi az igazi sémitai zsidóságot,és most meg akarja a NATO és USA által támadni Szíriát és Iránt,azzal az ürüggyel hogy terroristák,és atombombával akarják eltüntetni Izraelt,mert itt él a legtöbb igazi sémitai zsidó ,akik ráadásul,nagy számban meg is térnek Isten fiához a Messiáshoz.
      Ezek az igazi sémitai zsidók lépten-nyomon leleplezik a Jezsuiták,és a Szabadkőművesek tervét,amellyel trükkel meg szerezték Palesztína területét a Britt királyságtól,hogy oda betelepítve egy olyan etnikumot amely héberül beszél,de genetikailag semmi köze Ábrahámhoz és Jákóbhoz,el játtszatják a prófécia beteljesedését az egybe gyűjtött Izraelről a nem igazi zsidók által,és így az egész kereszténység támogatni fogja a 3.templom megépítését propaganda eszközeként a Szabadkőművességnek.
      Emiatt a Jezsuita világkormány és Rotschild tűzzel vassal írtja az igazi zsidókat,akik sohasem fognak Izrael területére költözni.
      Ha nem hiszi,nézzen meg egy halom filmet a youtube-on azokról az igazi zsidókról akik békében szeretnének élni a környezetükben élő arabokkal,mert tudják hogy fltestvéreik Izmael miatt.
      Amikor ön antiszemita Palesztínokról beszél,önnek fogalma sincs arról hogy Izmael miatt a Palesztínok sokkal zsidóbbak az Ábrahám genetikája miatt,mint azok az embertársaink akik eredetikeg a kaukázusi Kazáriából vándoroltak Németországba,és onnét Izraelbe,akik nem Noé fiától Sémtől,hane, Jáfettől való nemzetek gyermekei,csak a rómaiak és ottománok elől való menekülésük miatt fel vették a zsidók szokásait és nyelvét.
      Ha ezt meg értette volna korábban,és nem a gyűlölködő N.Sándortól hagyná önmagát programozni,akkor mindezeket az igazságokat rég tudhatná.
      Ez az igazság !
      Izmael leszármazottai rejtegetik maguk közt az arab nemzetekben az igazi sémitai zsidóságot.
      És amikor ön és mindazok,akiket a Jezsuita-Szabadkőműves N.Sándor beprogramozott,hogy helyes a jáfeti zsidók népírtása,és helyes Irán és Szíria elpusztítása,akkor ön és társai igazából tudat allatt antiszemiták,mert szorgalmazzák és helyeslik igazsi sémitai zsidók megölését.
      Kérem gondolja át még egyszer ezt a hozzászólását, és kérjen kegyelmet Istentől,amiért hagyta félrevezetni önmagát gyilkos szándékú Jezsuita-Szabadkőműves álpásztoroktól taníttatni,és ebből kifolyólag gyilkos érzületet tanusítani bármely nép gyermekei ellen,és támogatni a 3.templom megépítését,amelyhez Istennek,és fiának semmi köze,mivel amikor Isten fia visszatér az elragadtatás után,és leszáll az Olajfák hegyére akkor az ott keletkező erős földrengéssel el pusztítja a 3.templomot.
      Akik helyeslik a 3.templomot,azok Szent Lélek káromlásba esnek,mivel a 3.templom és a benne levő állatáldozatok által,a szimpatizálók meg tapossák Isten fia áldozati munkáját,mondván az állatok vére jobb áldozat lesz Isten előtt.

      Tisztelettel

      RHR

      1. Kedves RevealHiddenReality!

        Lenne néhány kérdésem :

        1. Mióta arabok Irán és Szíria lakói?
        2. Nem lenne-e célszerübb az Ószövetséget (is) olvasnia ( persze előtte meg kellene térnie, hogy érthesse is a Szent Lélek által, azt ami abban írva van!), és abból tájékozódnia afelől, hogy Isten mit is tart Izrael mai lakóiról, hogy mennyire kazárok és stb, mint a You Tube-on nézegetni erről a témáról sok, úgyancsak nem megtért és újjászületett ember által kiokoskodott, és megalkotott “tanítást”, ÉS AZT MAGÁÉVÁ TENNI?!

        Csak néhány igeverset teszek ide, amit, ha elolvas, már emberi logikával is kilehet következtetni, hogy mielőtt Úr Jézus visszajön, hogy lezárja az emberiség ezen fejezetét, az armageddoni csatával, és kezdetét vegye az 1000 éves királyság, a zsidóknak ( egy részüknek), akit Isten a népének nevez(!!!!!!), már Izraelben, békességben kell élniük! Már az armageddoni csata is az Izrael ellen felvonuló népek és az Antikrisztus ellen lesz! :

        Ezék. 38,8
        Sok idő mulva kirendeltetel: esztendők végével bejösz A FÖLDRE, mely a fegyvertől már megnyugodott, MELYNEK LAKÓI SOK NÉP KÖZÜL GYÜJTETTEK EGYBE IZRAEL HEGYEIRE, melyek szüntelen való pusztulásban voltak; ésE NEMZETSÉG A NÉPEK KÖZÜL HOZATOTT KI, s aztán lakozék bátorságosan mindnyája;
        Ezék. 38,9
        És feljösz, bemégy mint a szélvész, és leszel mint a felleg, hogy beborítsd a földet, te és minden sereged s a sok nép veled.
        Ezék. 38,10
        Így szól az Úr Isten: És lészen abban az időben, hogy tanácsok támadnak szívedben, és gondolsz gondolatot.
        Ezék. 38,11
        És mondasz: Felmegyek a nyilt földre, jövök azokra, kik nyugalomban vannak s bátorságosan laknak; kik laknak mindnyájan kőfal-kerítés nélkül, sem zárjok, sem kapujok nincs nékik;
        Ezék. 38,12
        Hogy zsákmányt vess és prédát prédálj, hogy fordítsd kezedet A MÁR NÉPES PUSZTASÁGOK ELLEN, AMELY A POGÁNYOK KÖZÜL GYŰJTETETT EGYBE, mely jószágot és gazdagságot szerez s lakozik a földnek köldökén.
        Ezék. 38,14
        Annakokáért prófétálj, embernek fia, és mondd ezt Gógnak: Így szól az Úr Isten: AVAGY ABBAN AZ IDŐBEN, MIKOR AZ ÉN NÉPEM, IZRAEL BÁTORSÁGOSAN LAKIK, nem tudod-é meg?
        Ezék. 38,16
        És feljössz AZ ÉN NÉPEM, IZRÁEL ELLEN, mint a felleg, hogy beborítsd a földet, AZ UTÓLSÓ IDŐKBEN LÉSZEN EZ, és hozlak téged az én földemre, hogy a pogányok megismerjenek engem, mikor megszentelem magamat rajtad az ő szemök láttára, Góg!

        Persze még sok igeverset ide tudnék írni, de szerintem, ha csak ezeken elgondolkodik is, (akár megtéretlen szívvel is), akkor logikusan láthatja, hogy az mind csak “okoskodás”, és főleg tévtanítás, amit összehordtak a You Tube-on!
        Azt pedig tudhatja, hogy Ki az, akinek érdekében áll, ELHITETNI a keresztényeket, és a népeket!
        1 Pét. 5,8
        Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen:
        Csel. 20,29
        Mert én tudom azt, hogy az én eltávozásom után jőnek ti közétek gonosz farkasok, kik nem kedveznek a nyájnak.
        Csel. 20,30
        SŐT TI MAGATOK KÖZÜL IS TÁMADNAK FÉRFIAK, KIK FONÁK DOLGOKAT BESZÉLNEK, HOGY A TANÍTVÁNYOKAT MAGUK UTÁN VONJÁK.

        Nem rossz dolog a világ dolgai felől tájékozódni, de ezt minden alkalommal az Ige szürőjén (ami a Szent Lélek által van világossá téve , az újjászületett keresztényeknek), kellene átszűrni, és csak azt megtartani, ami így “átment”!
        Bár én nem ismerem Németh Sándor Izraellel kapcsolatos tanításait, sőt lehet, hogy sok tanítását se, de abból, amit én tőle eddig hallottam, nem az jött le, hogy szabadkőműves bérenc lenne! Az Igét, mint írtam, csak újjászületett keresztények tudják a Szent Lélek által értelmezni! És, ha az, amit NS tanít, egyezik az előbb vázolt módon értett Igével, akkor abban nem látom a “szabadkőművesek” tanítását ( bár igaz,amazt egyáltalán nem ismerem!). És ez vonatkozik, a többi tanítóra is, akikről úgyanez a “hír” terjeng az interneten! (Az egy másik kérdés, hogy esetleg(!!!) bizonyos területeken megadták magukat a világnak! De Isten segítségével, ebből megtérhetnek!)
        Vagyis a hiba nem az “adóban” van! (Mellesleg megtérés nélkül is eltölthet évtizedeket is egy ember egy-egy gyülekezetben. Nem úgyanaz Istentől tanulni, vagy csak emberektől. Még akkor se, ha az az ember, történetesen Isten embere! Azokból a tanításokból pedig, amit az Ön oldalán láttam, hallottam, egyértelmüen ez jött le! Nem arról van szó, hogy “eltévelyedett”, és ezért tanít Igeellenes dolgokat, hanem nem is volt megtérve soha, és ezért nem is tudja, hogy olyasmiket beszél, amik közelében sincsenek Isten beszédének!)

        Továbbá itt, ezen az oldalon, nem sok olyan hozzászólást lehet olvasni, ahol túlzottan elfogultak lennénk a polítikai Izraellel, vagy bármely más állammal szemben! Csak az idők jeleit figyeljük, hogy mennyire van közel az Úr Jézus visszajövetele! Ezt is pedig, az Ige tükrében! (Azt pedig elég nehéz elképzelni, hogy “drukkerek” lennénk itt, bármilyen háborúhoz, igazságtalansághoz, kegyetlenséghez, stb, bárki is csinálja azt!)

        Erre pedig, amit itt ír:

        “Akik helyeslik a 3.templomot,azok Szent Lélek káromlásba esnek,mivel a 3.templom és a benne levő állatáldozatok által,a szimpatizálók meg tapossák Isten fia áldozati munkáját,mondván az állatok vére jobb áldozat lesz Isten előtt.”

        Először is, ez nem az Ezékieli 3. Templom lesz, hanem a 2.-at építik újjá! Párszor már leírtuk, de valamelyik nap, Ria is leírta, hogy miért lesz! És itt nem a helyeslésről van szó, vagy hogy mi erről mit gondolunk, szükségesnek tartjuk-e, hanem arról, hogy az ISTEN IGÉJÉBEN az szerepel, hogy felfog épülni, és abba fog az Antikrisztus, a Hamis Próféta segítségével ( na meg persze főleg a Sátánéval) beülni, és Istenként mutogatni magát!

        1. Tisztelt Ida !

          Valóban, Irán nem tartozik az arab nemzetekhez,és Szíria sem,de én ezt sehol sem állítottam,Arról beszéltem,hogy több arab nemzetben vannak az igazi sémitai zsidók,és Iránban és Szíriában is.
          Ami pedig azt illeti,én így első nekifutásra nem hiszem hogy oda löktem volna önnek hogy TÉRJEN MEG !
          Honnét veszi hogy nem vagyok meg térve?
          Ismeri az életem? Beszélgettünk egymással?
          Látja, pontosan emiatt mondja Pál Istentől utasítva, hogy az asszonynak nem engedi meg hogy tanítson. Természetesen vannak hölgyek akik valamilyen oknál fogva ez alól kivételek, de semmiképpen sem oszthat Isten szerint észt egy olyan asszony,aki férjes,vagy főleg elvált. Egy asszony csak a férje jelenlétében beszélhet. Hol az ön férje?
          A másik ami az ön által felsorakoztatott igéket illeti, ahogy azt ön maga említette Góggal és az 1ooo éves békebirodalommal kapcsolatos,az itt említett Izrael pedig semmiképpen sem a testi zsidóság,hanem a Krisztus által alapított szellemi zsidóság,amelyben benne van a zsidók MARADÉKA,akik kisebb számban a pogányságból megtértekhez képest, a pogányokkal együtt vétetnek fel a NAGY NYOMORÚSÁG végén az elragadtatáskor.
          Ha az lenne a valóság hogy az 1ooo évben csak testi zsidók vannak,akkor hol lesznek azok akik keservek árán de életben maradnak az antikrisztus birodalmának eltörlése után,és az elragadtatottakkal vissza térő Krisztus kegyelmet hirdet a nemzeteknek a Jozsafát völgyében.Kiktől kezdi Krisztus újra populálni a földet. Ne értsen félre,semmi bajom sem a kazárokkal,sem az igazi sémitai zsidókkal.Sőt rendszeresen imádkozom azért hogy mindkét csoportból sokak nyerjenek megbocsátást Istentől.
          De akkor ön szerint a Krisztus 1ooo évében csak zsidók lesznek a Földön, és tőlök szaporodik újra a Föld lakossága?
          És akkor honnét jönnek elő a Góg vezetésével Magóg népe.
          Asszonyom,ne haragudjon,semmi szín alatt sem szeretnék olyan nyers lenni az önhöz intézett írásomban mint ahogyan azt őnmagának megengedte,de az ön állításából világosan kitűnik hogy ön kizárólag egy Szabadkőműves vonalú gyülekezet rendszer propaganda eszméit ismétli,amelyet ön saját maga sohasem gondolt át logikusan.
          Ami pedig a hozzászólásaimat illeti,nem youtub-on szedtem össze,hanem vannak barátaim mindkét oldalról. Igazi sémitai zsidó személlyel is kapcsolatban vagyok és ismerek olyan személyt is aki önmaga bevallása szerint állítja hogy németországi zsidó lévén nem tartoznak Sém családjához,hanem Jáfetéhez.
          Szóval erről ennyit. De ha már a youtube-nál tartunk,láttam egyetemi tanár filmjét a University of Jerusalem-ből,aki kamera előtt állítja,hogy az őket körülvevő Arabok,és Palesztínok sokkal inkább zsidók mint ők maguk, a sémi genetika miatt,amelyet az Arabok és Palesztínok Ábrahámtól és fián Izmaelen keresztül nyertek.
          Nem tudom hogy beszél e angolul,mert ha igen,több filmet is meg tudok mutatni,hogy el higyje a meglehetősen bizarrnak látszó Kazár-Sémi zsidóság témájának valódiságát,amikor igazi sémi zsidók égetik el a Rotschild család által, a Kazárokra erőszakolt zászlót.
          De esetleg ön maga is nagyon egyszerűen fog találni ilyen filmeket a neten,amit nem nagyon tudok elképzelni hogy Sony Vegas-szal hamisítottak. Nálunk New Yorkban lehet néha látni tüntetéseket,amikor pl az izraeliek elkobozták a segélyszállítmányt a törököktől és a katonák megverték a hajón tartózkodókat,és nemzetközi felháborodást váltott ki,akko New Yorkban az igazi sémiek ki vonultak tranparensekkel,és zászlót égettek és Palesztínokkal meneteltek együtt.
          Ezeketbárki megnézheti,fent vannak a neten.
          Nem én találtam ki.
          Visszatérve a Góg történethez, az 1ooo évben az elragadtatottak lesznek Krisztus király parancsainak és intézkedéseinek kivitelezői azokon a nemzeteken,akik az antikrisztus birodalmának elpusztítását túl fogják élni.Ezekből szaporodik újra a földi populáció. Nem a zsidókból.
          Miért csak a zsidók lennének?
          Krisztus nem csak a zsidók Messiása elsősorban,mivel ők megvetették őt.
          Sőt ha jobban bele gondol abba amit állít, ön azt mondja hogy magukból a zsidókból fog támadni Magóg népe Góg vezetésével?
          Mert ha jól értem, N.Sándor tanítása szerint ön azt vallja hogy a Jozsafát Völgyében Krisztus el pusztítja a pogány nemzeteket.
          De ezt semmivel sem fogja tudni alátámasztani.
          Pontosan emiatt lesz az 1ooo évben minden esztendőben a hét ünnep közül egyedül a sátor ünnepe megtartva,mert ezzel magát Krisztust ünneplik majd,és a nemzetek képviselőinek fel kell menniük tiszteletet tenni a Király Krisztusnak,aki nagy hatalommal fog uralkodni szigorral a nemzetek felett.
          Német Sándorral és a Szabadkőművesekkel kapcsolatosan meg csak annyit kérnék,hogy nézze meg a gyülekezete régi HÁROMSZÖG, és újabb kék-fehér logóját amely nem más,mint egy rejtett 3 dimenziós,befejezetlen tetejű piramis,úgyanúgy,mint az USA 1dollároson.A másik ami miatt bizonyos hogy ő és közeli alkalmazottai beavatottak,hogy a testi Izraelt szándékosan úgy mutatják be,hogy az ugyanaz a testi Izrael,amelyről a próféciák mint gyülekezetről,a kegyelem korszakában beszél,mert a Szabadkőművesek évezredes terve az hogy Lucifernek szolgálva,fogjul akarják bankrendszerrel,hadsereggel,és rejtett okkultizmust hirdető vallásokkal ejteni az emberiséget,és át adni lucifernek.
          Lucifer templomot akar építtetni önmagánk hogy abba beülve az embereket ráerőszakolja,hogy azt csinálják amit ő utasít nekik.Mert azt hiszi hogy ilyenkor azt az imádatot fogja kapni,amit az angyalok önként adnak odaadó engedelmességgel az Atyának.
          Ezt a tervet szolgálják az Illuminatisták,Jezsuiták,Szabadkőmávesek,Bnai Brith-esek,Rózsakeresztesek,Máltai Lovagrendesek. Pl. Mahesh Chawda,Todd Bentley,és Rick Joyner nyíltan vállalják hogy tagjai a Máltai Lovagrendnek.
          N.Sándort a magyarországi Bnai Brith zsidó-szabadkőművességbe sorolják.
          A Jezsuita Szabadkőművesség a Bnai Brith-es vonallal karöltve hozta létre a cionizmust,amely ateista költők,gondolkodók,és művészek szövetsége azzal a fedőcéllal,hogy a zsidóságnak teremtsenek hazát. Valójában e mögött a gondolkodók a Szabadkőművességben azt a célt akarják megvalósítani hogy meg legyen a templomuk,az antikrisztusuk miatt.Ezért Sir Rotschild-tól támogatva meg játszották Izrael megalapítását,hogy úgy lássák ezt a keresztények,mintha a próféciák teljesednének be. Ha jól meg nézi,az antikrisztus játéka is abból fakad,hogy ők ismerik az írást,mindenkinél jobban,mivel az eredeti példányokat ők be gyűjtötték hogy helyette hamisítottakat adjanak ki.
          Ők tudják hogy hozzávetőlegesen mikor kell az igazi krisztusnak az olajfák hegyére megjönnie,ezért még ez előtt be tesznek egy színész politikust,akivel el játtszatják a krisztus szerepet,és sajnos ezt ugyanolyan hihetően csinálják,mint a 68-as Izrael kikiáltását.
          Ami a testi és szellemi Izrael,és Szellemi Jeruzsálemet illeti,ezt használja a Szabadkőművesség ki,hogy ezt a keresztények nem értik,és ezért csak nagyon kevesen lesznek képesek elkerülni az antikrisztus vérengzését.
          Ábrahám,és Jákób neve megváltozása pontosan ezzel van kapcsolatban.Ugyanis példaként adta Isten a kegyelmi korban élők számára követendő személyekként az ő engedelmességüket,hogy a kegyelmi időben élők ne essenek a testivé és engedetlenkedő Izraelhez hasonlóvá,hanem vegyük például az ősatyjukat,hogy vallásossá ne váljunk.
          Jákób azért kapta az Izrael nevet,mert Isten ez által utalt előre a kegyelmi korszak szellemi Izraelére,akik immár jobb szövetség közbenjárója által fogják Istent a Megváltó beszédeinek engedelmeskedve Istent imádni és tisztelni.Ha meg nézi a Jelenések könyvét a szellemi Izraelről,mint mennyei Jeruzsálemről,de ugyanakkor mint a Bárány menyasszonyárol szól az angyal Jánosnak.
          Jel 21:9 És jöve hozzám egy a hét angyal közül, akinél a hét utolsó csapással telt hét pohár vala, és szóla nekem, mondván: Jer, megmutatom neked a menyasszonyt, a Bárány feleségét.
          Jel 21:10 És elvive engem lélekben egy nagy és magas hegyre és megmutatá nekem azt a nagy várost, a szent Jeruzsálemet, amely Istentől szállott alá a mennyből.

          Ennek azért van nagy jelentőssége hogy mindenki értse a különbséget a testi és szellemi(mennyei) Jeruzsálem,vagy zsidóság között,mert aki ezt érti,azokat a Szabadkőműves Jezsuita tanítók nem fognak tudni becsapni a 3.templommal.
          Gondoljon csak bele hölgyem, Jeroboán királynál véget ért a 12 törzs.Krisztus idejére már nem volt meg a 12 törzs.Most akkor miből tudná Isten egybe gyűjteni a zsidóságot. A ma élő zsidók összessége nem tudja azt mondani hogy a 12 törzs leszármazottai. Isten maga mondja Jeroboámnál,hogy megszüntet 1o törzset az Asszírok fogságakor Jeroboám és Salamon bűnei miatt.Jézus Krisztus idejére már csak alig 3 törzs gyermekei voltak életben.
          Ezt is kéne jól ismerni,mielőtt azt nyilatkozza rólam amit állít. Bizonyos vagyok benne hogy ön erről nem tudott semmit sem.Na most ha már Jézus idejében nem volt meg a 12 törzs,akkor napjainkban,vagy az 1ooo békekorszakábn honnét állítana elő Isten 12x12ooo echte tiszta sémitai zsidót. Fizikailag lehetetlen,és amit Isten egyszer el végzett azt nem fogja újra előhozni.
          A másik nagyon fontos dolog,hogy ha jól megfigyelte volna az ószövetségből,amelyről azt hiszi hogy mindent tud,hogy amikor a Jákób fiainak leszármazottai a babiloni,és Asszír fogságban voltak,akkor mindig azzal kezdődött a helyreállításuk,hogy erkölcsileg az egész nemzet rendbe jött valamilyen szinten,és Istenhez kiáltottak,majd Isten a fogvatartó király által haza küldte őket,és még segítséget is adott a romos épületek javítására,helyre állt a MEGLEVŐ templom állaga,és újra funkcionált az állam,Istentől rendelt vezetők által.
          Ha ezt jól megvizsgálja,ezt nem lehet el mondani sajnos a mai Izraelről. Nem a király engedte őket haza,nem kértek Istentől kollektívan,mint nemzet bocsánatot,és nem egy olyan romos Jeruzsálembe mentek,ahol a templom még állt,hanem először ki kellett pusztítaniuk egy halom ártatlan embert hogy betelepülhessenek. Arról nem is beszélve hogy a templomból semmi sem létezik ahol a hazatérésükkor azonnal tudtak volna áldozatokat bemutatni Istennek.
          Ezt mind vesse latba kérem,amikor rólam bírálkozólag,megvetően azt nyilatkozza hogy egy sötét szobából ontom a szemetet.
          Családapa vagyok,napi 12-14 órát dolgozom,ellátom a családomat tisztességesen,és ezzel egy időben közel 2o embert bátorítok,vígasztalok egy csoportban az összejöveteleken. Ha ezt ön utánam csinálja,megígérem hogy áttérek arra a nézetre teljesen,amelyet ön Szabadkőműves áltanítóktól tanult és ismétel.
          Mivel látva a férjén uralkodós matróna szellemiségét,amely hozzászólásait látva egyből mindenki számára kiderül,arra szeretném kérni hogy Istenre nézve ezek után nagyon alaposan válogassa meg amikor célzatosan közvetlen másokat próbál varázslása alá hengerelni, hogy ez a szellemiség Isten fiának anyját egyáltalán nem jellemezte.
          Ha Istennel és fiával legalább köszönő viszonyba szeretne maradni,úgy kösse a homlokára egy cetlire a magafajta más dolgába avatkozó asszonyokra vonatkozó szigorú utasításait Isten fia apostolainak,hogy a kegyelmet el ne veszítse,ugyanis én a hozzászólásaimban önt sohasem szólítottam meg.
          Nagyon nem helyes amikor asszonyok másokat nem tisztelve éktelenkedve be akarnak számolni a semmiről. Kérem az Isten igéjének tekintélyére hivatkozva Pál szavai által,hogy fogja be a száját,és otthon a férjétől tanuljon.
          Ön fel sem fogja hogy mekkora kárt okoz önmagának,amikor éktelenkedve másokat tudatlanságban élve regulázni próbál.

          Mind emellett további tisztelettel ön iránt.

          RHR

        2. Kedves HRH!

          Nem igazán csodálkozom azon, amit itt leírt nekem. A rólam írt minősítésére nem akarok válaszolni, a beszéde(ami felismerhetőleg nem kizárólag az Öné) önmagáért beszél!
          A tanításait se akarom megvitatni, azokat se, amiket itt közzétett , mert nagyon hosszadalmas lenne, és amúgy is szabadkőműves tanításnak venné! Megjegyzem nem Németh Sándor ( nem ismerem őt személyesen, az általa pásztorolt gyülekezetben se jártam, csak néhány nyílvános VV tanítását hallottam, és azok amiket hallottam, az Ige szerintiek voltak! És előbb tudtam, utána halottam tőle is! Mármint, ha érti amit mondok! ) tanítványa vagyok, hanem Istené a Szent Lélek által, és az Ige alapján, de ezt Önre bizom, hogy elhiszi-e, vagy sem!

          Az a probléma Kedves RevealHiddenReality, hogy Ön sajnos nem keresztény! És amit emiatt se tud Ön, hogy nekünk nem kell ismernünk egymást, egymás életét, látnunk, vagy beszélnünk egymással személyesen, ahhoz, hogy megtudjuk állapítani, hogy ki az , aki közülünk való! Mert az Isten Szelleme az, Aki bennünk van, az ismerteti meg velünk , “jelenti ki” nekünk Testvéreinket, azok beszéde által (is, ha távol vannak, és testileg ismeretlenek is!), amik nem térnek el az Isten Igéjétől! ( Még ha nem is mindig, mindent ért valamennyiünk, ha nem is vagyunk egyforma érettségi fokon ( ami úgye természetes is) , ha egyikünk-másikunknál még sok a “testi ember”, a lélek (nem pedig a szellem) dominanciája”, de a zömében egylátáson vagyunk! És a többiről a Szent Lélek gondoskodik, hogy azokat is értsük, ha figyelünk a tanítására!) Nem véletlenűl írtam, amit írtam Önnek! ( És részemről nem minősítésnek, vagy bántásnak szántam, egyszerűen muszáj volt, és most is muszáj, megírni Önnek, hogy HÁTHA MEGTÉR! És engem ez is vezet még, Isten szeretete mellett, hogy az Ön lelkét nehogy rajtam kérjék számon, holott az Isten, még azt is megtette, hogy Önt idehozta!( Ha már a Weboldalán, a tanításai alatt nem lehet Önt figyelmeztetni, hogy ördögi tanításai vannak! És TÉRJEN MEG!) Ez előbbit, az inditékaimat, meg megint csak nem fogom bizonygatni, mert az Úr előtt állok szüntelen! )

          CSAK AZ ÚJJÁSZÜLETETT KERESZTÉNYEK AZOK, AKIKNEK MEGADATOTT, HOGY A SZENT LÉLEK ÁLTAL ÉRTSÉK AZ IGÉT! ÖN PEDIG NEM ÉRTI! ÉS EZ ÚGY KB MINDENRE VONATKOZIK AZ IGÉBŐL!
          Pl : Azok az igeversek, amiket írtam, nem az 1000 éves birodalomról szólnak! Azok, ezekről, a Krisztus második visszajövetele előtti időkről, beszélnek! ( Igaz, valóban, az 1000 éves királyság végén is “Gógi” háborúval zárúl a földi élet jelen formája, de amiről én írtam, az a mostani korszakot lezáró, armageddoni csatát megelőző , vagyis mostani időről szól!) Ha megtért hívő, akkor ezt csak abban az esetben nem érti, ha nem olvasta el egyszer sem! De a többi tanítása se igei! Amit ide írt, az se!

          Tisztában vagyok vele, hogy mit akar a Sátán a különböző titkostársaságokon, háttérhatalmakon keresztűl létrehozni ( az Igében ez elég világosan le van írva!), de számomra, és az itt lévő, meg a világban lévő többi ÚJJÁSZÜLETETT keresztény számára se az, “arról” az oldalról származó információ a mérvadó, hanem amit a Biblia mond! “Amazokat” az információkat, csak annyira fogadjuk el, használjuk fel, amennyire az Igével egyeznek! Ön pedig főként “Amazokat” a tanításokat tartja szentírásnak! De nem ez a legfőbb gond!

          Továbbá, azok az okoskodások, amiket ide is írt, nem egyeznek a Bibliával! Semmi! Isten az Igében elmondja, hogy mi lesz, és az úgy lesz! A próféciák pedig, a Biblia több könyvében is meg vannak erősítve, tehát nem egy -egy igeversből kell “tanításokat” létrehoznunk, és főleg nem testi eszközökkel!

          Ön mondja:
          “Ön fel sem fogja hogy mekkora kárt okoz önmagának,amikor éktelenkedve másokat tudatlanságban élve regulázni
          próbál.”

          Erre pedig, megkérem hogy hozzon fel legalább egy példát a hozzászólásaimból, amelyben bárkit is, “éktelenkedve”, “tudatlanságban élve”, “regulázni” próbáltam! Már legfőképpen azért is, hogy az illetőtől bocsánatot kérhessek, mert valóban nem szándékos volt, ha esetleg így történt! Én kizárólag az Ige alapján történő “vitáról” , beszélgetésről tudok,hogy a magam részéről tettem, és azt is mindenki felé a tiszteletet megadva! De várom a hozzászólásaimból történő “beidézéseket” Öntöl!

          De “száz szónak is egy a vége”, Kedves RHR, térjen meg, amig nem késő! És akkor nem fog felelni, még annak a huszonegynehány embernek a lelkéért is, akikben “tartja a lelket”!
          (Arra pedig, hogy elfogad-e Istentől figyelmeztetést asszonytól (akár tőlem, akár mástól!), vagy nem, ez megint az Ön dolga! Nem gondolom, hogy az ítéletkor, akármelyikünk is mondhatja majd , hogy ” Uram, miért nem olyat küldtél hozzám, hogy figyelmeztessen, akit ÉN is elfogadok?! ” De, ha fel is tehetnénk a kérdést esetleg, a válasz valószinűleg ez lesz rá: Miért, Te kinek gondoltad magadat, hogy azt hitted, hogy válogathatsz afelől, hogy ÉN kicsodán keresztűl szólhatok hozzád?”
          (Sőt , ebben biztos lehet, hogy így lesz, én már “kisbárányként” ezzel, megpróbálkoztam! Ez volt a válasz!)

          Isten áldja meg: Ida

      2. Üdv HRH
        Megígérem, hogy majd fogok válaszolni neked. Pillanatnyilag nem lesz rá időm. De még a héten időt fogok szakítani rá. Először is el kell olvasnom az írásodat. Láttam, hogy néhány napja vannak már hozzászólásaid, és azokat is el kéne olvasnom, hogy tulajdonképpen mi is képviselsz igazából. Volt egy írásod amit kb. a negyedéig olvastam el, hát elmondom, hogy nem volt vonzó számomra. Ha a Szentírást alapul vesszük és megvizsgáljuk azt, amit írtál ott, akkor eléggé zavaros volt.
        El tudom képzelni, hogy nem fogunk közös nevezőt találni.

  12. A Templom fel fog épülni, ezt tudjuk.
    Az meg, hogy a muszlimok “belemenjenek”, lehet, hogy annyi is elég lesz, ha a Templomhegyért(mecsetekkel együtt) cserében elismerik Palesztinát!(?)

Send this to a friend