Világkormány

Konvergencia: Orosz-európai egyesülés

Forrás: The New American

A Gulf News néhány nappal ezelőtt ?Az európai-orosz intézményi integráció fontossága? címmel megjelent cikkében, a kelet-nyugat egyesülésének legújabb globalista dicshimnuszát olvashattuk, Igor Ivanov, volt orosz külügyminiszter tollából.

?Teljes újraindítás nélkül az orosz-európai kapcsolatok tovább fognak romlani,? írja Ivanov. Ennek kiküszöbölésére azt javasolja, hogy ?Oroszország és Európa vizsgálja meg, hol találkoznak érdekeik,? és próbáljanak meg ?partneri kapcsolatot és politikai együttműködést kialakítani a szorosabb integráció érdekében.?

A ?konvergencia? az elit egyik kedvenc témája mindenhol a világon, különösen a Royal Institute for International Affairs (RIIA) más néven Chatham House, a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Világpolitikai Konferencia (WPC), a Trilaterális Bizottság, a Carnegie Alapítvány a Világbékéért és a Bilderberg csoport berkeiben. Igor Ivanov, aki a szovjet diplomácia egyik kiemelkedő funkcionáriusa és Putyin biztonsági tanácsának tagja volt, valamennyi felsorolt szervezettel kapcsolatban áll. Azoknak a ?volt? kommunistáknak az egyre bővülő táborához tartozik, akik ma már a globalista zászló alatt gyülekeznek, a milliárdos orosz oligarchákkal, vezető nyugati cégek elnökeivel, Wall Street-i bankárokkal, elit alapítványok vezetőivel és az elit agytrösztök tagjaival egyetemben.

A globalista elit az általuk áhított politikai és gazdasági átalakulást definiáló számos zászló és kódnév alatt menetel előre. Ilyen például a globalizáció, a globális kormányzás, az internacionalizmus vagy az új világrend elnevezés is. Néha, egy-egy ritka őszinteségi roham vagy arrogáns nyilatkozat során némelyik globalista kimondja az igazi célt leginkább tükröző meghatározást: a világkormányt is.

A konvergencia, annak politikai és gazdasági értelmében, nem része az átlagemberek szókincsének, a világkormány felállítását célul tűző globalista programnak azonban központi eleme. A konvergencia nem más, mint az a folyamat, amelynek segítségével eltörlik a különböző nemzetekre jellemző politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális különbségeket, a zökkenőmentes fúzió érdekében, először regionális csoportokat alakítva ki, amelyeket azután könnyebb egyetlen globális kormányba tömöríteni. Ezeket a lépéseket természetesen megtévesztő eszközök segítségével teszik meg, hiszen a legtöbb nemzet nem nézi jó szemmel, hogy egy globális gulágba akarják beleerőltetni, amit az ENSZ vagy valami más hasonló globális szerv irányítana.

?A globalizációs versenyben Oroszország és Európa számára egyaránt komoly a tét,? mondja Ivanov.

?Amennyiben Európa nem lesz képes megbirkózni a XXI. század kihívásaival, gazdasági stagnálással, erősödő társadalmi elégedetlenséggel és politikai bizonytalansággal lesz kénytelen szembe nézni,? folytatta. ?Miközben az ipari termelés kelet Ázsiába vándorolt és a kutatásfejlesztés Észak-Amerikában maradt, Európát az a veszély fenyegeti, hogy elveszíti pozícióját a nemzetközi piacokon, aminek eredményeként az egész európai projekt kérdésessé válik.?

?Az ilyen végkifejlet elkerülése érdekében Oroszországnak és Európának muszáj megtalálni a konvergenciát lehetővé tevő területeket és ezeken mindkettőjük számára előnyös együttműködést kialakítani. Egy ilyen együttműködés megalapozásához először meg kell szabadulniuk egymással szemben fennálló előítéleteiktől.?

?Oroszországnak Európa egészébe történő intézményi integrációjához komoly elszántságra van szükség mindkét fél részéről. Ebben a globalizált században azonban ez az egyetlen opció.?

Ivanov egyik régi pajtása brit diplomáciai körökben Sir Roderic Lyne, volt oroszországi brit nagykövet, a kelet-nyugati konvergencia és elsősorban az orosz-EU integráció lelkes támogatója ?Oroszország az EU-ban? Soha se mond, hogy nem!? címmel írt cikket a kérdésről.

?Az Európai Unió politikája 1991 óta a konvergencia támogatása és az Oroszországgal való egyre szorosabb kapcsolat kiépítése,? írta Lyne. ?Ez nyilvánvalóan az Unió érdeke és talán Oroszországé is.?

Annak ellenére, hogy Putyin számos alkalommal nyilatkozott igen negatívan az Egyesült Államokról és Európáról, kijelentette, hogy ?nagyon is elképzelhetőnek tartja,? hogy Oroszország egy nap Európával közös valutaunióba tartozzon.

Előző posztKövetkező poszt

14 hozzászólás

 1. Félreértitek. Putyin eredetileg azt mondta, elképzelhető, hogy Oroszország és Európa egyszer ugyanazt a közös valutát fogja használni.
  Ezt kétféleképpen lehet értelmezni.
  Lehet úgy, hogy Oroszország csatlakozik az eurozónához és áttér az euró használatára.
  Lehet úgy is, hogy az Európai Unió darabokra hullik és a keleti államok csatlakoznak az új orosz vámunióhoz. Vagyis nem Oroszország fog eurót, hanem Európa keleti országai fognak rubelt használni.
  Meredek?

 2. Most látóm összekevertem a helyszínt, valójában a David Icke Brixton akadémián tartották. De nem szeretném ide feltenni a linket, még megtéveszt valakit, remélem megérted.

  1. Talán ha kommenttel raknád fel.
   Isa 54:17 No weapon that is formed against thee shall prosper; and every tongue that shall rise against thee in judgment thou shalt condemn. This is the heritage of the servants of the LORD, and their righteousness is of me, saith the LORD.

 3. Félreérthető lehet, mert ma felrakott egy másik témát(szokatlan gyorsan), én a “Az elefánt a nappaliban” cikkre gondoltam. Egyébként ezt szokták csinálni a Világhezete-én is , ha sok támadás éri őket hamar feltesznek egy-két újabb topicot., hogy úgymond “lapozzanak”. Innen is látszik, hogy nem őszinte emberekkel van dolgunk, hanem, “munkavállalókkal” …hehehehehe.
  My two cents.

   1. Szia Ida.
    Most fordítják David Icke 7 órás Wembley Arena-s előadását. Gondolom nem kell részleteznek D. Icke munkásságát. Előzetesben be rakott egy régebbi D.I. előadásának videóját a Rothschild-féle cionizmusról. A 7 órás műsorból már meghallgattam kb 3 órát a YT-on……..színtiszta newage agymenés, az első másfél óra után már azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány, vagy valamiféle holografikus adathordozó, amit csak a tudatom állít elő, …háháháháhháh :). A második másfél órába támadtak a reptiloidók, akik irányítanak minket és a Holdat is ők építették, mert az valami irányító központ számukra. De a legjobb rész az volt, amikor azt mondta hogy: the Moon(angolul a Hold)..moooon…..moooon….moooney……money(pénz)…Rothschild money, majdnem röhögő görcsöt kaptam, komolyan mondom, a nézők meg csak ujjongtak és tapsoltak. Agyrém a köbön. Rég hallottam ennyi hülyeséget. 🙂 Holnap hajlandó vagyok további másfél órát meghallgatni, a 3 óra az soknak bizonyult.

    1. Köszi kanku!

     Hát ez tényleg az! Kösz, hogy összefoglaltad! Ennyi teljesen elég is belőle! Azért sajnálom őt is, a hallgatóikat is, Piruláékat is, mert, ha már “itt ” tartanak, akkor valószínüleg nem véletlen jutott eszembe:

     2 Thess. 2,10
     …; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az ő idvességökre.
     ?2 Thess. 2,11
     És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak;

    2. Igen!

     Egyertelmuen tevelyegnek.
     A videot elkezdtem nezni, de amikor a Bibliara utalt ugy, mintha azt fogna es behajitana a sarokba, akkor ki is kapcsoltam az egeszet.

     Eleslatasu ez a David Icke abban a tekintetben, hogyan mukodik a penzrendszer, a politika, stb. De a problemakra nem ad eletszeru valaszt, ossze-vissza beszel kesobb. Egyertelmuen tevelygo, meg ha 1-2 dologban igaza is van…

    3. Szia Sharky!

     Igen, így van. Meg a többiekkel is sajnos!
     Amikor ezek az ígeversek jutottak eszembe róluk, akkor még azt is kaptam, hogy: Ők megkapták, azt a kegyelmet, hogy ráláthattak,átláthatták a háttérben folyó dolgokat. Azután eljutottak egy olyan pontra, ahol tudták, érezték, hogy Istent kellene választaniuk ( egyedül lehetséges megoldásként), de nem akarták. Függetlenek akartak maradni . ( Persze, mi tudjuk, hogy az nem lehetséges, de ők azt hitték, hogy ők vannak olyan “jók, erősek”, hogy megtudják valósítani!)
     Onnantól pedig, már a 2 Thess. 2, 11 lépett életbe!
     Az meg persze, vannak dolgok, amiket nagyon jól lát/látnak, de ha azokat nézzük, amiket kanku is leírt , hogy miket hordanak mostmár össze, akkor abból már egyértelmüen látszik, hogy “át lettek adva” !

     ( Évekkel ezelőtt, egy evolucionista , a szakterületén híres “tudós”, publikálta az “elméletét”(!) “…az ember, azért egyenesedett fel, és állt kétlábra, mert megnőtt a haja, és négylábon járás közben mindig rálépett….” ! Azért ez is valami, nem?!)

    4. Csak azt nem értem, hogy ha hülyeségnek érzed és agyrémnek gondolod miért nézed / hallgatod? Amiről én azt gondolom (ahogy az öreg székely mondja) “Na emmán hülyeség” azt nem hallgatom tovább egy percig sem. 🙂

    5. Szeretem kiismerni az ellenséget , ha nem ismered az ellenséged harcolni sem tudsz ellene 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend