Világkormány

Az EU új marxista forradalmat hoz, mondja egy brit politikus

Időkjelei: Az Antikrisztusról és az eljövendő világkormányról hallva sok embernek egy katonai puccs vagy hasonló erőszakos hatalomátvétel jut eszébe. A Biblia azonban arra enged következtetni, hogy a megjövendölt világvezető más módszerekhez folyamodik majd a hatalom megszerzéséhez és ?alattomban [más fordítások szerint békével] jön, és hízelkedéssel jut az országhoz?. (Dániel 11:21) A mai világra jellemző politikát figyelve nem nehéz elképzelni, hogyan hitetheti el egy megnyerő, jó képességekkel rendelkező vezető a világgal, hogy legfőbb szándéka a világ gazdasági és társadalmi megmentése.

Pál apostol is arra figyelmeztet, hogy ?amikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájuk.? (I. Thessalonika 5:3)

Több bibliai próféciából is arra lehet következtetni, hogy az Antikrisztus a vagyon újraelosztását használja majd népszerűségének növelésére, így a tömegek tényleg gazdasági megváltóként, a nép, vagy manapság népszerű kifejezéssel a 99% megmentőjeként üdvözlik majd. Az antikrisztusi világkormány minden jel szerint egy szocialista hatalom lesz.

?Zavartalanul [más fordítások szerint békésen] eljut a leggazdagabb tartományba is, és olyat tesz, amilyet sem elődei, sem ősei nem tettek. Prédát, zsákmányt és kincseket osztogat híveinek.? (Dániel 11:24)

Ismét a békéről és a bőségről, a vagyon elosztásáról olvasunk.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy uralmát kizárólag a béke és bőség jellemzi majd, hiszen mindenkit nem fog tudni megtéveszteni és nem mindenki fogadja majd el az általa képviselt elveket, így számos háborút vív majd a teljes hatalom megszerzéséért illetve annak megerősítéséért (Dániel 11:22, 25-26, 29-31, 40-43, 44), azonban a vagyon újraelosztása valószínűleg stratégiájának fontos eleme lesz, főleg a nép elismerésének megszerzésében.

Az LaTimes.com  a következőket írja:

A Csatorna túlfeléről nézve Peter Reeve, brit képviselő nem egy kedves, szerethető kontinenst lát, ami pizzájáról, a Burgundiról vagy a BMW-iről híres. Ő a gonosz szovjet hatalmat látja.

Ez alkalommal azonban Brüsszel, nem Moszkva áll az egyre terjedő szuperkormány mögött, amelynek egyik legfőbb célja, hogy a Franciaországhoz és Németországhoz hasonló nemzeteket hűbérállamokká alakítsa. Nem a Szovjetunió, hanem az Európai Unió miatt aggódik.

A Brit Függetlenségi Párt (UKIP) képviselőjeként Reeve szeretné, ha országa minél előbb kilépne az Unióból, amíg még lehetséges.

?Őszintén hiszem, hogy egy Marxista forradalom van kialakulóban,? mondja Reeve. ?Ez az ország is benne van, de ugyanakkor ágáll is ellene,? ami szerinte bátorítandó reakció.

Reeve disztópikus jövőképe az euró szkepticizmus szélsőségesebb kategóriájába tartozik Nagy-Britanniában, de az Európai Unióval szemben érzett elégedetlenség, sőt kifejezetten ellenséges érzelmek tagadhatatlanul erősödnek, egyre elképzelhetőbbé téve a brit kilépést.

Egyre több brit szerint az EU tagság többet árt az országnak, mint használ, legjobb esetben is visszatartja az országot gazdasági céljai elérésében, de sokak szerint minden szuverenitásától megfosztja és a hatalmat barátságtalan, választás nélkül kinevezett eurokraták kezébe helyezi Brüsszelben.

Egyes elemzők szerint ugyanakkor Nagy-Britannia hatalma jelentősen csökkenne az Unión kívül.

?Az amerikaiak mindig is azt mondták, hogy az angolok azért fontosak, mert nagy befolyással rendelkeznek Európában,? mondja Philip Whyte, a londoni székhelyű Európai Reformközpont kutatója. ?Ha Anglia kilép ez EU-ból, Önök [az Egyesült Államokban] nem biztos, hogy Londont fogják felhívni fontos kérdésekben. Nem Nagy-Britanniát hívnák elsőként, hanem Németországot.?

David Cameron halogatja országa kapcsolatának rendezését az Unióval. Túlságosan elevenen él emlékezetében két korábbi konzervatív kollégájának, John Major és Margaret Thatcher esete, akik az európai kérdés körüli vitáknak köszönhették hatalmuk végét. Nem szeretné, ha ő lenne a harmadik a sorban.

Előbb utóbb azonban döntenie kell. Az európai vezetők legutóbbi brüsszeli találkozóján egyértelműen látható volt a brit miniszterelnökre nehezedő nyomás. A hazájában érzett düh, hogy több pénzt követelnek a britektől az EU költségvetésébe, arra kényszerítette Cameront, hogy elutasítson minden olyan javaslatot, ami szerinte egyet jelent a brit adófizetők kifosztásával. A tanácskozás sikertelenül zárult.

A brit lépések ugyanakkor dühítik az ország kontinentális partnereit, akiknek eltökélt szándéka az euró megmentése, miközben a saját valutájához ragaszkodó Nagy-Britannia az ellenkező irányba húz. Egyes EU tagállamok azt fontolgatják nem lenne-e jobb ajtót mutatni az együttműködést ily módon megtagadó klubtagnak, aki amúgy is kifelé húz.

Előző posztKövetkező poszt

9 hozzászólás

 1. A kommunizmus ? melytől oly sokáig tartott a nyugati világ ? most titokban alakulgat egy globális szövetség által

  2012. szeptember 12. szerda, 18.55

  Drága, szeretett leányom, Szándékom az, hogy Szent Karjaimba vegyem a Keresztény országokat ? akik szenvednek azon rájuk nehezedő nyomás miatt, hogy tagadjanak meg Engem -, hogy erőt adjak nekik.

  Kereszténységüket oly hevesen fogják provokálni és támadni, amelyet semmilyen más vallásnak sem kell kiállnia.

  Más vallásokat nem fognak így üldözni, mint amit Követőimnek kell majd elszenvedniük.

  Lehet, hogy kétségbe vonják a Kereszténység Igazságát. Lehet, hogy támadják, és cenzúrázva lesz, de egy dolog sosem fog változni.

  Csak egyetlen egy út vezet Atyám Házába. Ez az út Én vagyok, Jézus Krisztus, az emberiség Megváltója.

  Nem juthattok Atyámhoz Létezésem elfogadása nélkül.

  Az Igazságot nem lehet megváltoztatni, bármennyire is próbáljátok tagadni ezt.

  A hazugságok nagyon hamar láthatóak lesznek a maguk valójában. Az összes vallásból egy vallás lesz, amikor azok meglátják az Igazságot.

  Atyám Szövetsége ? miszerint elküld Engem, az Ő egyetlen Fiát, még egyszer, hogy Atyám Királyságába vigyem az egész emberiséget ? most be fog teljesedni.

  Éppen akkor, amikor az Igazság majd nyilvánvalóvá válik, akkor mindazok, akik még mindig kételkednek, kísértésbe fognak esni, hogy hátat fordítsanak.

  Könyörögve kérlek benneteket, Tanítványaim, mondjátok el nekik az Igazságot most.

  Lehet, hogy nem fognak meghallgatni, de a Nagyfigyelmeztetést követően, igen.

  A csata most kezd tombolni a Kereszténység ellen.

  Felszólítom valamennyi Keresztényt, hogy védjétek meg azon jogotokat, hogy hűséget mutattok Nekem, a ti Jézusotoknak. Ha nem teszitek, akkor megfojtanak benneteket, és kénytelenek lesztek lenyelni a kommunizmus hazugságát.

  A kommunizmus ? melytől oly sokáig tartott a nyugati világ ? most titokban alakulgat egy globális szövetség által, a kormányokból, mindenütt.

  Ők, akik nemzeteitek közül valók, azt harsogták, hogy ellenzik azt, amit ők gonosz uralomnak neveznek, most majd elfogadják a kommunizmust.

  Addigra ők fognak irányítani és ellenőrizni mindent, amit tesztek, hogy mit esztek, hogy mennyi pénzt kerestek, hogy van-e házatok, amelyben laktok, és hogy gyakorolhatjátok-e a vallásotokat.

  Soha ne hátráljatok meg. Soha ne adjátok fel a reményt. Erőtök fontos lesz az elnyomás ezen időszakában. Az ima lesz a ti fegyveretek, és segíteni fog nektek, hogy kitartsatok.

  Tanítványaim, bíznotok kell Bennem. Én nem fogom hagyni, hogy sokáig szenvedjetek. Én tartalak majd benneteket, és a nehéz időszak gyors lesz.

  Jézusotok

  1. Leci-leci szolj az email cemzettjenek, hogy legkozelebb rakjon engem is cc-be Jezus! Kirekesztve erzem magam igy az uzenetebol. 🙁

  2. Kosz,csakhogy az igaz keresztyéneknek nincs szüksége semmiféle üzengetésre valami leanyon keresztul,mert amit tudniuk kell,azt mar regtol fogva tudjak a Bibliabol,eppen ezert minden bekovetkezokre nagyon is fel vannak keszulve,nagyon is tudjak,hogy hany ora van,ezenkivül,üzengetés nélkül is teszik a dolgukat:legfobb feladatuk,a még sötétségben éloket Krisztushoz vezetni.

 2. Ennek a tudatlan brit képviselőnek elment az esze! Európa számára semmiféle “gonosz,szovjet” hatalom nem leselkedik,sokkal inkább az újjáéledő nácizmus,meg az Orbán-Lukasenko-féle diktatúrák fenyegetése a reális…

  1. Attol fuggetlenul, hogy teljesen ertelmetlenul hadoval Reeve elvtars, nem artana neked sem egy kicsit tajekozodni, mielott ilyen iranyu felelmeidnek adnal hangot egy alternativ hiroldalon. 😀

  2. Igazad van meg nem is, Barroso egy maoista meg egy rakás más komcsi is ott van az EU tetején viszont az EU-t és az eurót a nácik, Bilderberg Csoport tervezték.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend