Nagytestvér

Autómosásért akár 6 év börtön is járhat az új szabályzat szerint

Forrás: Infowars.com

A környezetvédelmi hatóságnak (EPA) a vízminőséggel kapcsolatos új szabályzata szerint San Diego lakosai mostantól akár 6 év börtönt vagy 100.000 dolláros bírságot is kaphatnak, ha a kocsifelhajtón mossák autójukat vagy elmulasztják felszedni kutyájuk ürülékét.

Habár a város lakói kénytelenek beérni a fluorral kezelt toxikus vezetékes vízzel, a Környezetvédelmi Hivatal új Víztisztasági Törvénye a leghétköznapibb tevékenységeket is büntetőjogi törvénysértésként kezeli.

?Kalifornia legújabb hitalapú irányelvi szabályozását most készülnek San Diego lakosaira zúdítani, miközben a regionális vízminőségi illetékesek meghallgatása kezdődik az új szabályozással kapcsolatban, aminek célja minden jel szerint, hogy a legtöbb autó, lakás vagy kutyatulajdonosból bűnözőket fabrikáljon. Bárcsak elmondhatnánk, hogy a megfogalmazás költői túlzás?? írja a North County Times.

?A szabályozástervezet szerint az ingatlantulajdonosok akár hat év börtönt vagy napi 100.000 dolláros bírságot is kaphatnak, amennyiben bűnösnek találják őket olyan új vétkekben, mint az útburkolat lespriccelése az öntözőrendszerrel, autómosás a kocsibehajtón, vagy a kutyaürülék azonnali felszedésének elmulasztása saját kertjükben vagy pláne az utcán.?

A szabályozást egy 24-órás bejelentővonallal is megerősítik, aminek segítségével San Diego, dél Orange és délnyugat Riverside megyék lakosai feljelenthetik egymást az új szabályzat megszegéséért.

Az új szabályzat azt is előírja, hogy a tűzoltók gyűjtsék össze a tűzoltás során használt vizet.

A szabályzatot a folyókba és patakokba kerülő baktériumokra vonatkozó megengedett napi teljes maximum határérték (Total Maximum Daily Load, TMDL) minimalizálása nevében akarják bevezetni.

A North County Times szerkesztői csapata szerint a szabályzat ?abszurd? és ?milliárdokat fog elvonni a helyi gazdaságtól?.

?A több száz oldalas szabályzat meghatározza az állati ürülékben található baktérium mennyiség mérésének módját a száraz időszakokban a helyi tengerparti szakaszokon, miközben ők is elismerik, hogy számos baktérium természetes körülmények között is megtalálható a természetben. Az illetékesek egyetlen épkézláb magyarázatot sem adtak arra, hogyan javíthatja az esővíz gyűjtésének korlátozása az emberek és vadon élő állatok egészségét. Arra sem veszik a fáradságot, hogy közöljék, miért gondolják, hogy a jelenlegi szintek károsak lennének,? írja a lap.

A helyzet iróniája, hogy miközben a San Diegóiakból bűnözőket próbálnak gyártani a megkérdőjelezhető vízminőségi szabályzat betartásának elmulasztásáért, ugyanakkor arra kényszerítik őket, hogy egy közismerten toxikus anyaggal, nátrium-fluoriddal kezelt vizet igyanak.

Miután 60 éven keresztül tilos volt fluorral kezelni a vezetékes vizet, a helyi közműhatóságok tavaly ismét elkezdték ezt a gyakorlatot.

Számos tanulmány és szakértő vélemény állítja, hogy a nátrium-fluorid a foszfátipar egyik káros mellékterméke, és különböző egészségügyi problémák okozója, többek között károsítja a fogakat, a csontokat, negatív hatással van az agyra, a pajzsmirigyre és csökkenti az emberek intelligencia hányadosát.

A környezetvédőket és a vízügyi hatóságot kevésbé érdekli, hogy mit okozhat ez az ivóvízhez hozzáadott anyag, aminek csomagolásán kötelesek feltüntetni a ?méreg? figyelmeztetést, mint az autómosásból vagy a kutyaürülékből a talajba kerülő anyagok.

Chad Anderson szerint az új szabályzás minden jel szerint összefügg ?az ENSZ Agenda 21 programjával, amit az 1992-es Földcsúcson 178 ország aláírt, és aminek az ellenzők szerint egyik fontos célja a magántulajdon felszámolása.?

Ahogyan arról számos alkalommal írtunk, az ENSZ Agenda 21 programja nem más, mint a neo-feudalizmus bevezetésének álcája a fenntartható fejlődés nevében, de igazi célja az átlagemberek életminőségének csökkentése. A fenti szabályozás csupán az előfutára annak, amit Nagytestvér a környezetvédelem nevében tartogat a tömegek számára.

Időkjelei: Fontos megjegyezni, hogy a fenntartható fejlődés szempontjából nem a környezet védelmével van a probléma, hiszen a Biblia is azt mondja ?eljött a te haragod?, hogy elpusztítsd azokat, akik pusztítják a földet?, hanem azzal, amit ennek az elit programnak a nevében megpróbálnak véghezvinni.

Előző posztKövetkező poszt

5 hozzászólás

        1. Automatikusan osztja a wordpress az email alapján. Legegyszerűbben az email megváltoztatásával tudsz másikat megjeleníteni.

  1. Én teljességgel megértem és elfogadom, hogy az infowars szerkesztője/tulaja sok pénzt akar keresni és ezt nem értékteremtő munkával képzeli el, hanem egy magas látogatottságú beparáztató -majd a parára megoldást kínáló- honlap szükségeltetik számára, de azért a hülyeségnek is van határa. Legalábbis kéne, hogy legyen…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend