Nagytestvér, Tudomány és technika

Az Intel új tenyérleolvasó technológiája feleslegessé teszi a jelszavakat

Forrás: financialpost.com

Az online banki ügyintézéshez, közösségi hálózatokhoz és emailekhez használt jelszavak helyébe egy új technológia léphet, amihez a kezünkön kívül semmi másra nem lesz szükség, amennyiben az Intel által fejlesztés alatt álló új módszer bekerül a laptopokba és táblagépekbe.

Az Intel fejlesztők célja, hogy ne kelljen többé megjegyezni az internetes szolgáltatások igénybevételéhez szükséges tömérdek jelszót, így egy új szoftverrel és biometrikus érzékelővel ellátott táblagépet állítottak össze, ami az emberi kézben futó erek egyedi mintázata alapján azonosítja a felhasználókat.

?A jelszavakkal az a baj, hogy túl sok van belőlük, a kiválasztásukra vonatkozó szabályok pedig szolgáltatásonként eltérőek és sokszor túl összetettek,? mondta Sridhar Iyengar, az Intel Labs biztonsági kutatórészlegének igazgatója az Intel Fejlesztői Fórumán San Franciscóban. ?Erre azonban van megoldás, és a biometrikus azonosítók alkalmazása az egyik opció.?

Iyengar azonnal demonstrálta is a technológiát azzal, hogy elhúzta kezét a táblagép előtt anélkül, hogy hozzáért volna. A felhasználó felismerését követően a gép biztonságosan továbbítja az azonosítót a banknak, közösségi hálózatnak vagy bármilyen egyéb szolgáltatásnak, ahol az adott felhasználó regisztrálva van, magyarázta az Intel igazgatója.

Ha olyan laptopokat, táblagépeket és okostelefonokat gyártanánk, amelyek átvennék a felhasználó azonosításának felelősségét, többé nem lenne szükség arra, hogy minden egyes weboldalon külön jelszót kelljen beállítani.

?Szeretnénk együttműködni a szolgáltatókkal, hogy minél jobban ki tudjuk használni a technológiában rejlő lehetőségeket,? mondta Iyengar.

?A technológiát alkalmazó eszközökbe gyorsulásmérőt szerelnénk, hogy érzékelni tudják, amikor a felhasználó leteszi és így automatikusan kijelentkezne, a jogosulatlan használat elkerülése érdekében.?

A tenyérazonosító technológia csak egy volt a számos bemutató közül, amelyet Justin Rattner, az Intel technológiai igazgatójának fórumnyitó beszéde során láthattak a résztvevők. Rattner az azonosítási és jövőbeli technológiai problémák kutatásáért felelős Intel Labs vezetője is egyben.

A jelenleg még fejlesztés alatt álló tenyérazonosító technológia alkalmazásához a különböző eszközökben új szoftver és biometrikus érzékelők szükségesek, újfajta chipek azonban nem kellenek hozzá.

A technológia sokkal működőképesebb, mint az egyes laptop modellekben jelenleg alkalmazott újlenyomat olvasók, mondta.

Előző posztKövetkező poszt

31 hozzászólás

 1. Jézus megmondta:
  NEM TUDJÁK,MIT CSELEKDNEK 🙂
  -és ma sem 2012ben sem, tisztelet a kivételnek.
  Már hallom őket,
  de Uram mit kellett volna tennünk? mégis mit csináltunk volna?(majd akik felveszik a bélyeget)
  Szerintem,most is,ma is tudja mindenki,hogy mit kellene csinálni mindenkinek
  csak lázadnak,és azt hiszik,na majd ők megváltják a világot,tetkókkal, iphone-nal,és azzal hogy Isten ellen mennek.
  Bolondok,és vakok!
  Tényleg,szellemi köd van ezeken az embereken mert,nem tudják mit cselekednek.
  nem tudják.
  A vagányság, ott kezdődik hogy kiállunk Jézus mellett,és nemet mondunk majd a Chip-re!
  Na,ez a vagányság.
  Letenni az életünket,meghalni érte.
  A szabadságért, Jézus-ért!
  Ez igen.
  ez
  már valami 🙂

 2. Mondjuk akkor, ha valakinek eltörik a keze, és gipszet kap, akkor már nem fog tudni se venni, se eladni.
  Arc felismerés: kapsz két nagy pofont, és ugyan ez.
  Írísz: ez talán megbízhatóbb, ha csak nem a szemedközé kapod a pofont.
  (komolyabb sérülésekről, csonkolásokról ne is beszéljünk!)

  Én maradnék a chip-nél. Szerintem több esély van rá, mivel “biztonságosabban” ( mármint a hatalom szempontjából) felhasználható. A tartózkodási helyedet is centire mindig tudni lehet, nem kell, hogy bármit is igénybe vegyél a szolgáltatások közül hozzá ( Bank, telefon, közért, stb)! Kevesebb adminisztrációval, több dolgot lehet egyszerre nyilvántartani. A jelszavaidat , telefonszámodat,is rátudják tenni, pénz, TB, APEH, személyi, jogsi, lakás kulcs, autóindító, munkahelyi belépő stb. Minden együtt! Sőt bámikor bővíthető , frissíthető az információ, annélkül, hogy észrevennéd, hogy mi van a chip-en. Kapcsolataid is nyomonkövethetők. Mikor, kivel találkozol. Mennyi ideig. Csoportosulásnál számszerint tudni lehet, sőt azokról is minden adat, akik ott vannak! Sőt, azoknak is a kapcsolatai, stb! Ha csak “kicsit vagy rossz”, néhány napra “lekapcsolás”, nevelő célzattal!
  Ráadásul, ha egy ilyen van benned, akkor elektromágneses hullámokkal befolyásolni is “csoportosan” tudnak ( kicsoda hasonlatos a Fenevadhoz), míg ez ,csak egy tetkóval, csak egyesével lehetne megoldani, sokkal több adminisztrációval, és sokkal több időt venne igénybe, hiszen az nem sugároz oda-vissza jeleket.
  Nameg azután ne felejtsétek el a “lekapcsolást”! Amivel igazán félelemben lehet tartani az embereket! A többi módszerrel sokáig kihúzhatnád, hogy megtaláljanak, és “töröljenek”. Ezzel azt is megtehetik, hogy ha “rossz vagy”, már haza se tudsz menni! Ha pedig “nagyon rossz vagy”, akkor előbb rádküldik a Police-t, elkapnak, és onnantól törölnek és stb. Akkor már esélyed se lesz elmenekűlni!
  Szóval bocs, de nekem ez tűnik célszerűbbnek.
  Szerintem ez most még csak a rászoktatás, először bemutatnak kevésbé megbízható módszereket, azután jöhet az igazi! A nép “el lesz ájulva” tőle, hogy milyen ” zseniális” ötlet! És nekik biztosan kell ilyen , mert Ők ” megérdemlik”!
  A “képletes dolog”, meg “lelki hozzáálláás”, meg hasonlók, teljes képtelenség!
  Pl.: bemegyek a boltba, és megkérdezik, hogy mi a véleményem a Fenevadról?!
  Ha az Úr, azt mondja, hogy bélyeg lesz, akkor az biztos, hogy fizikai dolog lesz!
  Akinek a “lelki hozzáállása” az Úrhoz eddig is negatív volt, az eddig is kárhozatra jutott, ezért nem kellett volna kihangsúlyozni az Igében, …hogy aki a Fenevad bélyegét felveszi, vagy imádja annak képét, annak a helye a tűzestóban lesz!

  1. Nem hinném, hogy a mikrochip egy megbízható dolog lenne lévén, hogy egy egyszerű mikrohullámú sütővel túl lehet tölteni a chipet ha hosszabb ideig egy bekapcsolt mikro közelében vagy. Másrészt mivel egy minicomputer mégiscsak fel lehet majd hackelni. Legalább is biztos lesz olyan aki megpróbálja és ha sikerül neki simán küldhet magáról hamis adatokat a központi rendszer felé. Na meg vannak olyan munkaterületek ahol nem is alkalmazható véleményem szerint egy ilyen megoldás.

   1. Nem tudom. De ha megpróbálják majd feltörni, szerintem, rögtön küldi a riasztást, és rögtön elkaphatják a delikvenst. ( azért az emberélet még nem lesz ott értékes!)
    Én csak azért gondolom, hogy ez a technológia a “nyerőbb”, mert totális kontrollt kell gyakorolni, ahhoz pedig az kell, hogy folyamatosan elérhető legyél, ne csak időszakosan. Minnél több adattal, információval bírjanak rólad egy rendszeren belűl, és “azonnal” módosítható legyen.
    Azt meg nem gondolom, hogy aki egyszer már ÖNKÉNT felvette a “bélyeget”, az ne vigyázna kellőképpen, ha egyszer tudja, hogy az egész “élete” “abban” van! Ha “kisűti”, vége.
    Azt eltudom képzelni, hogy lesznek néhányan, akik kiszedik magukból, de ezek csak nagyon kevesen lesznek!
    A Biblia szerint, azok mindenképpen ímádni fogják a Fenevadat, akik felveszik a “bélyegét”! Vagyis, szerintem biztos, hogy elme befolyásolásról is lesz szó!
    “…és csodálván, az egész föld követé a fenevadat.”
    “…És imádák a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele? ”
    “…és adaték néki hatalom minden nemzetségen, nyelven és népen.”
    “…imádják őt a földnek minden lakosai, a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe, a mely a Bárányé, a ki megöletett, e világ alapítása óta.”
    “… azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat,..”
    “.. És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.” (lehet, hogy ez “csak” a HAARP, de szerintetek hány ember tudja, hogy olyan létezik?!)
    “.. És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét..”
    stb.
    Persze, az is lehet, hogy más lesz a jel, de akkor is csak valami komplettebb “valamit” tudok elképzelni.

 3. A vegjatek mar elkezdodott.
  A globalis esemenyek felgyorsultak, es elindultak egy olyan iranyba, amely egy apokaliptikus korszakba fogja bevonzani az egesz vilagot.

  Mindennek a “kirobbantoja” erdekes modon egy film? Minden medium ezt sulykolja, ime egy pelda:

  http://hvg.hu/vilag/20120915_Washington_azonnali_kimenekitesbe_kezdett#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

  Egy film, amit soha semmilyen moziban vagy televizios adasban nem vetitettek le. Egy film, amirol meg azt sem tudjak, ki keszitette. De annyi bizonyos, hogy a “keresztenyek lesznek a hibasak”. Erdekes osszefuggesek ezek nemde?

  1. Persze, biztos a hálón nézte meg az egész iszlám világ:) Náluk gyorsan terjed minden…..fejlettebbek mint a nyugat:) Nekem az tetszett, hogy az-Alkaida a honlapján tesz közzé üzeneteket 🙂 USA nem tudja lekapcsolni a weblapjukat, ha ők az okai minden rossznak a világban? :)))
   Én tutira veszem, hogy Bin Laden Obama kicsit elmaszkírozva….ha jobban megnézitek, annyira nyílvánvaló, hogy az ember el sem hiszi….és még a név is…Obama-Oszama….. annyira birkáknak néznek minket, hogy már direkt csinálják és jól tudják, hogy senki nem fog gyanakodni….és csak hahotáznak ezek a tömegeken…..

  2. Szia Sharky!

   Az Ige is azt írja, hogy elfog indulni az üldözés! Már a 7 év első felében is. A HM próféta megjelenése után ( a pusztitó utálatosság felállítása után) fog “csúcsra járni”.
   És persze, hogy a Keresztények lesznek a hibásak! Ne felejtsd el a Sátán áll a háttérben!
   Készüljünk!

 4. Csak átfutott az agyamon… hogy mi van ha a fenevad bélyege szimbolikus, mint sok minden a jelenések könyvében….mint ez az ige is…”És látják az ő orcáját; és az ő neve homlokukon lesz” – nem hiszem, hogy mindenki Jézus névvel a homlokán fog szaladgálni a mennyben (értsétek jól)…. hanem akik befogadták ők, életük része-egésze lesz Jézus, tudván biztosan kihez tartoznak…a hivők….
  Ha a homlok az önazonosság-szimbóluma, a jobb kéz talán a cselekedeté….vagyis akik azonosulnak a fenevaddal…..azokra vonatkozhat a Jelenések 13., vagyis akik behódoltak az úniónak, akikre rákényszerítenek majd egy új úniós “alkotmányt”, amiben az létezhet, aki leborul az “egyenlőség” bálványa előtt…………. csak találgatok… mert pl. egész ideáig azt gondoltam, lesz egy földi 1000 éves birodalom, az antikrisztusi 7 év után…na már ezt is megkérdőjelezem,..meghallgattam egy pasaréti ref. előadást, ami elég meggyőző….szóval annyira szimbólumokkal van tele az összes apokaliptikus írás, hogy azt mondtam: Uram én eddig biztosra vettem látszólagos események sorrendiségét és hogy én tudom nagyjából mi- mit jelent, de már nem tenném a nyakam rá…… “Abban az órában jön el az Emberfia, amelyben nem is gondolnátok….” – nos mi keresztények – és sokszor teljesen logikusan- már felvázoltuk a “forgatókönyvet”, de nem lennék meglepődve, ha nem így történne…..és mi csodálkoznánk a legjobban…… most jöhetnek a kritikák:)

  1. Nagyon hasonló dolgokon gondolkodtam már én is,de aztán elhessegettem mondván sehol nem olvastam ilyenröl, sokan logikáznak, jósolgatnak de pont itt a lényeg ?Abban az órában jön el az Emberfia, amelyben nem is gondolnátok?.? nekünk inkább csak az idökjelei maradnak hogy felkészüljünk az idöpontot pediglen hagyjuk az Atyára.
   Bár bemeritkezhetnék már

   1. Szia djusee!

    Tudtál valamit hasznosítani azokból az anyagokból, amit átkűldtünk?
    A bemerítkezésért is ajánlom, hogy imádkozzál! Kérd az Úrat, hogy mutassa meg, hogy hová menjél, vagy küldjön hozzád testvéreket, akik bemerítenek!
    Utólag on-line Biblia helyet is kűldtem át neked ( ott több féle fordítás is van), meg még egy nagyon jó füzetecskét is.
    Kitartás!

  2. Konkret kritika helyett egyenlore megkerdeznem toled Balazs,hogy ugy gondolod a szimbolumtol fog gonosz es artalmas fekely tamadni azokon,akik felveszik a… mit is….es hova is ?(Jel 16:2).
   Es azt is megkerdeznem,hogy Krisztus 1000 éves kiralysagat kerdojelezed meg,ami itt lesz a foldon,vagy azt,hogy az,a 7 eves antikrisztusi ido utan jon-e el? Ha netan Krisztus 1000 eves kiralysagat kerdojelezned meg itt a foldon,akkor mit erthetunk azalatt,hogy 1000 ev utan a Satan el lesz oldozva,hogy ujra megkisertse az embereket?…arrol mar nem is beszelve,hogy Izrael az 1000 eves Birodalomban a nepek élén all,szentsegben szolgal,es nagy aldast jelent az egesz vilagnak.(1Moz 12:3; 28:14; 2Moz19:5-6; Sof 3:20).E napokban lesz az,hogy a minden nyelvu poganyok kozul tiz ember ragad egy zsido ferfiuba,s ragad annak ruhaja szelebe,mondvan: Hadd menjunk veletek,mert hallottuk,hogy veletek van az Isten !”(Zak 8:23). Izrael lesz ez ido alatt az evangelium hirdetojenek a nepe,es poganyok tomegeit nyeri meg az Urnak,akik seregestul jonnek majd “Jeruzsalembe a Seregek Uranak keresésére”(Zak 2:15).

   1. Az 1000 éves “földi” birodalom alatt, ahol Jézus személyesen jelen van, mi szükség evangélizálni?:) Ha ő itt lenne személyesen, dicsőségben… A sátán pedig már akkor megkötöztetett, legyőzetett mikor Jézus feltámadt….az 1000 éves királyság jelkép….ami már zajlik….és kis időre kap szabad teret itt a földön az ördög…és ez vezet az antikrisztusi korhoz…..

    1. Koszi Balazs,hogy elkuldted a hanganyagot,egyre gondoltunk,mert eppen kerni szerettem volna toled ezt,az esetleges legkozelebbi valaszodkor.
     Fel is voltam keszulve,hogy miutan azt vegighallgatom,biztosan felfedezek majd valami apro tevedest az eloadasban,ami esetleg megteveszthetett teged,de hogy ekkora boduletes tevtanitast kelljen vegighallgatnom,amit ez a Foldvari Tibor eloadott,azt egy pillanatig sem gondoltam volna…
     Es nem csak az 1000 eves krisztusi kiralysagrol tartott eloadasaban tevelyeg szegeny feje,hanem kivetel nelkul az osszes tobbi dologban is,amik kozel az 1000 eves orszaglas elott es utan tortenni fognak a Szentirasban megirtak szerint.
     (Es mi meg Nemeth Sandort ostorozzuk itt a tevtanitasai miatt,amikor o még F.Tiborhoz kepest gyerekcipoben jar e téren.)
     Mar ott nagyot teved F.Tibor,hogy a magogi Gog haborujat nem kulonbozteti meg,az 1000 ev utani Gog es Magog haborujatol.Eloszor a magogi Gog pusztul el,ahol az itelet csak termeszeti katasztrofak sorozata ill.az Izraelt megtamado csapatok egymasnak esnek.A Satan egybegyujtott seregeit viszont,a mennybol alaszallo tuz emeszti meg.Az itélet helye is egyertelmuen kulonbozik egymastol.A magogi Gog temetkezesi helye Hamona(Gog halmanak volgye – Ez 39:11-16),a Holt tenger keleti oldalan fekszik,a Satan csapatait pedig Armageddonnal semmisiti meg az Ur,az elozotol 250 km-rel eszakabbra.Mar eleve ennek a dolognak a téves meglatasa is bezavar nala ahhoz,hogy az osszefuggeseket helyesen lassa.
     F.Tibor,a halottak elso es masodik feltamadasarol is ossze-vissza kutyul mindent mindennel,- szabalyosan kin volt mar ot hallgatni.
     Sajnos nincs lehetoseg arra,hogy mindent,amit F.T.mondott kireszletezzek,mert ahhoz egyutt kellene ot meghallgatnunk,lépésrol-lépésre kielemezve minden egyes mondatat.
     Igy csak remelni tudom Balazs,hogy nagyon gyorsan elfelejtesz mindent,amit ebben az eloadasaban tole hallottal.

     Thea es Sharky szamara is milyen egyszeru megerteni ezt a dolgot,annyira egyertelmu, – teologusnak sem kell lenni hozza.

    2. Azert, mert az 1000 eves birodalomban is szuletnek majd emberek, akik az Adam-Evatol orokolt testtel/termeszettel jonnek vilagra. Tehat szukseges lesz ujjaszuletniuk ugyanugy, mint a jelenkor keresztenyeinek.

    3. És nemcsak az újonnan születteknek, hanem azoknak is szüksége lesz hallani Isten tervéről, akik nem imádták az antikrisztust, de nem is voltak megváltva.

     ?És a pogányok, a kik megtartatnak, annak világosságában járnak; és a föld királyai az ő dicsőségöket és tisztességöket abba viszik.? (Jelenések 21:24) Tehát lesznek pogányok, akiknek szüksége lesz megváltásra.

     És tudjuk, hogy Jézus jelenléte sem lesz elég egyeseknek a megtérésre, hiszen az ördögöt követik majd 1000 év után a Góg és Magóg csatájában.

     ?És mikor eltelik az ezer esztendő, a Sátán eloldatik az ő fogságából. És kimegy, hogy elhitesse a föld négy szegletén lévő népeket, a Gógot és a Magógot, hogy egybegyűjtse őket háborúra, a kiknek száma, mint a tenger fövenye.” (Jelenések 20:7-8)

    4. Igy van, Thea!
     A szabad valasztas joga es az emberi szabadsag az 1000 ev alatt is megmarad. A kulonbseg talan csak annyi lesz, hogy nem lesz szukseg hitre ugy mint napjainkban.

    5. Kedves Balázs!

     Már megint mit hirdetsz?!

     ” A sátán pedig már akkor megkötöztetett, legyőzetett mikor Jézus feltámadt?.az 1000 éves királyság jelkép?.ami már zajlik?.és kis időre kap szabad teret itt a földön az ördög?és ez vezet az antikrisztusi korhoz?..”

     Szerinted tényleg ilyen lenne egy Aranykor?! Most még csak nem is az Ige szempontjából kérdezem, hanem a józan paraszti eszedre apellálok! Ne többet csak a XX. századot nézd végig! Ez az, amikor az oroszlán a báránnyal legelészik?! Amikor a fegyverekből kapakat, kaszákat kovácsolnak?!
     Kigyűjtöttem pár Igét, hogy eszedbe jusson, hogy ezeknek semmi értelmük nem lenne, ha a Sátán és a seregei már meglennénk kötözve!

     ?Márk. 16,17
     Azokat pedig, a kik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak.
     ?1 Kor. 10,20
     Sőt, hogy a mit a pogányok áldoznak, ördögöknek áldozzák és nem Istennek; nem akarom pedig, hogy ti az ördögökkel legyetek közösségben.
     ?1 Kor. 10,21
     Nem ihatjátok az Úr poharát és az ördögök poharát; nem lehettek az Úr asztalának és az ördögök asztalának részesei.
     ?Eféz. 4,27
     Se pedig az ördögnek ne adjatok helyet.
     ?Eféz. 6,11
     Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben.
     ?1 Tim. 3,6
     Ne legyen új ember, nehogy felfuvalkodván, az ördög kárhozatába essék.
     ?1 Tim. 3,7
     Szükséges pedig, hogy jó bizonysága is legyen a kívülvalóktól; hogy gyalázatba és az ördög tőribe ne essék.
     ?2 Tim. 2,26
     És felocsudnának az ördög tőréből, foglyokká tétetvén az Úr szolgája által az Isten akaratára.
     ???Jak. 4,7
     Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.
     ?1 Pét. 5,8
     Józanok legyetek, vigyázzatok; mert a ti ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán szerte jár, keresvén, kit elnyeljen:

     Az valóban igaz, hogy Sátán legyőzetett Úr Jézus által, és hogy rajtunk (akik az övéi) nem uralkodhat, amennyiben megmaradunk az Krisztusban, de azt Te is láthatod, hogy igyekszik bennünket elkapni. A világban pedig Ő az úr!

     Természetes, ha tisztelünk másokat, meghallgatjuk a tanításaikat, prédikációikat, de mindent meg kell vizsgálnunk az Ige alapján, a Szentlélek által! És ettől még nem vagy senkivel tiszteletlen! De elsősorban az számít amire téged tanít meg a Szentlélek az Ige alapján! És valamennyiünknek úgy “kell” hozzáálni, hogy: rendben, remélem senki nem tévelyedik el, de ha mindenki azt is tenné, én akkor is az Úrban akarok maradni! Én akkor is az igazságot akarom, ha egyedül maradnék is vele!
     1 Thess. 5,21
     Mindent megpróbáljatok; a mi jó, azt megtartsátok
     1 Ján. 2,20
     És néktek kenetetek van a Szenttől, és mindent tudtok.
     ?1 Ján. 2,27
     És az a kenet, a melyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem a mint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.

     Ha pedig hiszünk Istenben és az Úr Jézus Krisztusban, akkor reménységünk van a megtartatásra (ha végig megmaradunk a hitben!)

     zsolt. 71,3
     Légy sziklaváram, a hova menekülhessek szüntelen; rendelkezzél megtartásom felől, mert kőszálam és erősségem vagy te.
     zsolt. 119,34
     Oktass, hogy megőrizzem a te törvényedet, és megtartsam azt teljes szívemből.
     Ésa. 25,9
     És szólnak ama napon: Ímé Istenünk, a kit mi vártunk és a ki megtart minket; ez az Úr, a kit mi vártunk, örüljünk és örvendezzünk szabadításában!
     Ésa. 63,1
     Ki ez, ki jő Edomból, veres ruhákban Boczrából, a ki ékes öltözetében, ereje sokaságában büszke? Én, a ki igazságban szólok, elégséges vagyok a megtartásra.
     Mát. 18,11
     Mert az embernek Fia azért jött, hogy megtartsa, a mi elveszett vala.
     Csel. 2,21
     És lészen, hogy mindaz, a ki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik.
     sel. 15,11
     Sőt inkább az Úr Jézus Krisztus kegyelme által hiszszük, hogy megtartatunk, miképen azok is.
     Róm. 5,10
     Mert ha, mikor ellenségei voltunk, megbékéltünk Istennel az ő Fiának halála által, sokkal inkább megtartatunk az ő élete által minekutána megbékéltünk vele.
     ?Róm. 10,9
     Mert ha a te száddal vallást teszel az Úr Jézusról, és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta őt a halálból, megtartatol.
     ?Róm. 10,13
     Mert minden, a ki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik.
     1Tim. 1,15
     Igaz beszéd ez és teljes elfogadásra méltó, hogy Krisztus Jézus azért jött e világra, hogy megtartsa a bűnösöket, a kik közül első vagyok én.
     Júd. 1,25
     Az egyedül bölcs Istennek, a mi megtartónknak, dicsőség, nagyság, erő és hatalom most és mind örökké. Ámen

     A többit a többiek már leírták.

 5. hahaha… pont öt éve én is majdnem megvettem ugyanazt egy Harvey Norman üzletben, aztán inkább a távirányítós HP dv6500 mellett döntöttem, gondoltam azt sokkal praktikusabb,….jah, azóta kb. 3x vettem elő a távirányítóját,..és nem azért, hogy használjam, hanem hogy dicsekedjek vele. 🙁

 6. Hát ez nem nagy ujság, már az 5 éve vett laptopomat ujjlenyomatolvasóval árulták ami felváltja a jelszavakat, nyilván hülye leszek használni arról nem is beszélve hogy ha Windows-od vagy Apple-öd van az NSA backdoor-ral van tele, de értem én hogy miért van itt a hir ugyanazért amiért a vonalkódos linked is berakom. 😀
  http://www.av1611.org/666/barcode.html
  Képzelj el egy világot ahol nem tudsz vonalkódos termékeket venni és a Codex Alimentarius teljes erővel érvényben van…na erről beszélünk.

  1. Nyilván értjük, hogy az újdonság itt abban áll, hogy a biometrikus azonosítóval (legyen az ujj, tenyér vagy arcfelismerés) már nemcsak a windows felhasználófiókunkat vagy a telefonunkat tudjuk kinyitni, bekapcsolni, hanem bankolhatunk is és az egészet szabványosítják minden online tevékenységhez, és amikor már a Facebookra is csak tenyérrel lehet majd bejelentkezni, na akkor jön el a vég 😀

   1. Ó a vég akkor jön el amikor majd nem adhatsz/vehetsz “facebook” nélkül, már olyat is hallottam hogy valakit nem vettek fel mert nem volt fenn a Facebook-on, vagy hogy meg kellett adnia a jelszavát…beteg.

    1. Igen. Raadasul a Facebook-nak valami nagyot kell durrantania a piacon, hogy eletben maradjon. Olyat is olvastam, hogy ez a “nagy durranas” nem lesz mas, minthogy a ceg kijon a virtualis terbol a fizikai valosagba. Azaz bankkartyaval, facebook kameraval, facebook mobillal, tv-vel es minden egyeb “joval” ellatja majd a tarsadalmakat. Es termeszetesen mindenhez egyetlen “kulccsal” fersz hozza, ami a sajat Facebook azonositod…

   2. Na igen, pedig hamarosan minden kütyün ilyenek lesznek, és “könnyű dolguk” lesz a szerzői jogvédő irodáknak is…. az emberek nem mernek sem, sem letölteni jogtalan média tartalmakat, mert egyből hiba nélkül felelősségre vonhatók lesznek….akkor már az “al-Kaida” sem tud videot feltölteni azonosító nélkül :)kac-kac….
    De valamikor, valahogy kell a bélyeg is a Jelenések 13 szerint…. mondjuk a nyomkövetés miatt, vagy a még pontosabb azonosításhoz..(hisz végül is nem lehetetlen a vénás leolvasónál sem a hiba, még ha sokad rész is a hiba százalék….)
    Én paraszti eszemmel az E-tatto vagy E-ink -re szavazok….ami szintelen is lehet, meg egyedi is, és RFID képes….. ez egy vénás olvasóval vagy arcfelismerővel kombinálva tényleg 100% és az illető RFID jele bárhol bemérhető….. vagy lehet hogy mindenki egy szép EU-s emblémát sem restell magára tetetni..elnézve a sok fiatal csúfságos tetkóját hol itt, hol ott…..már semmitől sem riadnak vissza……….

    1. Most nézem, milyen kacsintós “illuminati” piramis logot kaptam a hozzászólásomhoz…persze nem direkt, gondolom….csak jelzem, hogy nem vagyok közülük, hehe:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend