Idők jelei, Nagytestvér

A szülők aggódnak az apokaliptikus technológiák iskolai térnyerése miatt

Időkjelei: Természetesen az alábbi cikkben említett azonosító rendszerek nem azonosak a Bibliából Fenevad bélyegeként ismert antikrisztusi gazdasági modellel, azt azonban elmondhatjuk, hogy az iskolákon keresztül hozzászoktatják a felnövő generációt, hogy az élet természetes részének tekintsék a biometrikus azonosítás különféle formáit és ezzel elejét vegyék az esetleges ellenállásnak a jövőben. Az új rendszert nem egyik napról a másikra vezetik be és eleinte természetesen nem lesz kötelező, de mindenképpen segít előkészíteni a terepet a majdani éles ?bevetésre?.

Forrás: Daily Mail

Egy Louisiana-i iskola döntése, hogy tenyérleolvasókat szereljenek fel az iskolai menzán, komoly ellenállásba ütközött a vallásos szülők részéről. Az egyik anyuka, Mamie Sonnier elmondta, hogy ő nem fogja engedni, hogy gyerekei részt vegyenek a programban, arra hivatkozva, hogy ez a technológia a Fenevad bélyegének előfutára. ?Ismerem a Bibliát és tudom, hogy hová vezet ez az egész. Nem akarom, hogy a gyerekeimnek része legyen ebben,? mondja Mrs. Sonnier. Charles Caldarera, a Moss Bluff általános iskola igazgatója azt mondja, hogy a rendszer lecsökkenti majd a hibalehetőségeket az azonosítás során és nem kötelező, ez azonban nem győzte meg Mrs. Sonnier-t arról, hogy a program az eljövendő apokalipszis egyik előjele.

Az iskola hétfőn küldte ki az új programot ismertető levelet, amelyben elmagyarázzák miért döntöttek bevezetése mellett. Mivel az iskolába több mint 1000 gyerek jár, remélik, hogy az érleolvasó technológiát alkalmazó berendezések lerövidítik majd a sorbaállással töltött időt és lecsökkentik az iskola számára költséges téves azonosítások előfordulását. Úgy gondolják, hogy az új rendszerrel a gyerekeknek több idejük marad az evésre.

?A mi iskolánk nagyon nagy,? nyilatkozta az igazgató a KPLCTV-nek. ?Egy általános iskolában mindenkinek sorba kell állni és szinte minden gyerek az iskolában eszik. Ezzel a rendszerrel hatékonyabbak és pontosabbak lehetünk. Több szülő is panaszkodott a múltban, mert úgy érezték, hogy a gyerekük nem tud rendesen enni, pedig fizetnek érte, és igazuk lehet,? mondta az igazgató.

Az igazgató Patricia Hoseman, az iskolai menzaszolgálat vezetőjének ajánlására döntött az érleolvasók telepítése mellett.

A Fujitsu tenyérleolvasó infravörös fény segítségével olvassa le a gyerekek tenyerében futó ereket és a kapott biometrikus azonosítót összeveti az adatbázisban található, rögzített értérképpel a személyazonosság megállapítására.

?Tudom, hogy hová vezet mindez. A vége a Fenevad bélyege lesz,? mondja Mrs. Sonnier.

A Fenevad bélyegéről a jelenések könyvében olvashatunk:

?Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.?

Majd a következő fejezetben figyelmeztet: ?Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére, az is iszik az Isten haragjának borából.? (Jelenések 13:16-18 és 14:9-10)

Egyre több ember és gyülekezet figyelmeztet arra, hogy egy nemzetközi valuta bevezetése a Fenevad bélyegének eszköze lehet.

Mrs. Sonnier szerint nincs egyedül véleményével és amennyiben a rendszer a kezdeti önkéntes regisztrációról kötelezővé változik, átíratja gyerekeit egy másik iskolába.

Az igazgatót meglepték a vádak, mert szerinte csupán egy technológiai újításról van szó.

Előző posztKövetkező poszt

11 hozzászólás

 1. Igen, itt még nem a fenevad bélyegéről, hanem egy hasonló rendszerhez való hozzászoktatásról van szó. Én személy szerint emiatt nem venném ki a gyerekeimet az iskolából, csak elmagyaráznám nekik miről van szó. Ha belegondolunk a bankkártyával való fizetés is a fenevad bélyegének az előfutára. Az még nincs megtiltva, csak az a bizonyos eljövendő bélyeg aminek definíciója nagyon tiszta és világos a Bibliából. Mind ezen túl ez személyes meggyőződés kérdése: nincs rá helyes vagy helytelen hozzáállás. Bizonyos hitben élők még mindig szekéren közlekednek a technika elutasítása miatt. “Legyen néked a te hited szerint.”

  1. Nos a logikád szerint a bankkártya is előkép… szerintem ugyan ezen az alapon, mindenféle nyílvántartásra(kategorizálásra, rendszerezésre alkalmas eszköz is az(kártyák,azonosítók). Beleértve és kezdve a sort ókori népszámlálás is. Mégis manapság van csak egyre inkább félve a azonosítástól, egyfelől azért mert új(féltek anno a vonalkódtól is, bankkártyától és minden mástól is), másfelől a technika fejlődése folytán egyre kifinomultabb és egyedibb azonosítás válik elérhetővé. Akinek nincs vaj a fején, annak nem kell félnie. Aki pedig azt gondolja most, hogy ő nem akar a vég rendszerének esetleges eszköze lenni az már ott elbukta ezt a fajta vágyát, amikor bármiféle rendszerbe belekerült, mert az is előkép…Én inkább azt látom ,hogy attól van nagy félelem ,hogy véletlen nehogy magukra vegyék, de ezen a félelmen csak a helyes igeértelmezés segít, amit a “jövő kutatók”,vagy egyes biblia magyarázók nem éppen helyesen adnak vissza olykor olykor.

   Érdekes mód nem azzal van foglalkozva amit az írás leír arról a korról, hanem az azt megelőző idők lépéseit és a majd megjelenő AK eszközeit próbálja megtalálni felismerni, hogy aztán felismerhesse az AK-t. Ez a hibás megközelítés és ez viszi újra és újra a sűrű erdőbe az embereket, amikor koronként más és más dologtól határolódnak el aggódásukban félelmükben.

   Önmagában jó spekulálni, csak a spekuláció ne váljon ténnyé az emberben, hogy úgy viselkedjen ,mint ami igaz, hiszen spekuláció. Szájjal spekuláció ,de szívvel és cselekedetekkel igaznak véli. Ez meg a tanítás következménye a sugalmazás következménye a spekuláció következménye az örökös ezekben való forgolódás következménye a félelem és aggódás következménye.

   Amikor Jézusról szóltak a próféciák nem lehetet tudni melyik időben következnek be, megszületése előtti évben semmit se lehetett tudni ,hogy ez az az idő. Izrael előtt is csak Bemerítő János elkjövetelekor vált időszerűvé és Jézus szolgálatába állásakor nyíltá és világossá. Így lesz az AK és Hp esetében is, akár rendszer, akár bélyeg, akár más egyéb esetén. Amikor Jézus feddi a farizeusokat, hogy nem ismerik fel az idők jeleit, akkor ő a jelenre érti és nem a múltra. Mikor megjelenik az AK és HP vele együtt jelenik meg az elhitetés időszaka úgy, ahogyan az írás mondja és olyas formában ahogyan írja és az vitathatatlan,hogy akkor dől el ki áll és ki esik el és nem azon fog múlni imádjae a fenevadat, hisze neki, vagy felveszie a bélyeget, hogy előtte mindezek előtt mennyire spekulálta ki megjelenésüket vagy rendszerüket, mely találgatás. Mégis ezt a fajta spekulációt úgy vélem támasz, pajzsnak használják sokan, pedig nem ez a támasz és nem ez a pajzs.

   Na de mindegy , nem is szaporítom tovább a szót. Remélem érted mivel is van bajom: nem a spekulációval, hanem a hangsúly eltolódással, ami sok sok emberben bekövetkezik.

   1. Kedves Villám!
    Valóban előképekről van szó, és ezek közé tartoztak az ókori népszámlálások is. A sötét erők az Éden kertjétől fogva munkálkodnak. Istennek nincs szüksége rá, hogy megszámolja az embereket, hiszen azt is tudja mennyi a hajunk szála.

    Amit úgy érzem nem érettél meg, hogy itt szó sincs félelemről. Se a mostani digitális, se a majdani antikrisztusi rendszertől nem kell félni. A lényeg, hogy tudjuk mi történik, illetve mi miért történik. Ezért is hívják az oldalt az “idők jeleinek”. “És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket.” János 8:32

    “Akinek nincs vaj a fején, annak nem kell félnie”
    Ez sajnos nem igaz. A történelemben, de még a jelenben is számos példát láthattunk rá, hogy a hatalom üldözte/üldözi az ártatlanokat, a Bibliából pedig tudjuk, hogy az utolsó három és fél évben az igaz hívők komoly üldöztetésre számíthatnak. Illetve ismétlem, nem félni, hanem informálódni kell.

    Ami viszont a legfontosabb, hogy ez az oldal azért készült, hogy segítsen azoknak, akik nem tudják miért történik mindez a világban, ráébredni, hogy mi folyik valójában és miért. Sajnos a legtöbb ember, még a keresztények között is, alszik, az elhitetés pedig már réges régen folyik.

    1. Üdv!

     ” Ezért is hívják az oldalt az ?idők jeleinek?. ?És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket.? János 8:32″

     De nem az az igazság szabadít meg, ami fikciókra, spekulációkra, vagy vélt/valós előképekre épül, hanem az evangélium. 🙂 Ne keverd össze a kigondolásokat és ez az ige nem húzható rá úgy vélem, bármiféle cikkre, ami önmagában is azt mondja még ha nem is túl hangsúlyosan(mert erőteljesebbnek hat az mellé rakott ige), hogy spekulálók, fikció, alternatív végkifejlet.

    2. “Es az igazsag – vagyis Jezus Krisztus – szabadokka tesz titeket”.
     Egyebkent az osszes vilagi vagy ezoterikus oldalakon divat lett mostanaban ezt az igehelyet hangoztatni.

     Villam:szerintem nagyon jol latod a dolgokat.Ez az igazi szabadsag Krisztusban,amkor valaki igy gondolkodik.
     Ettol fuggetlenul jo tisztaban lenni a dolgokkal,es figyelni a jeleket.

   2. Kedves Villam!

    Nem teljesen értettem meg, hogy mit is akartál mondani, de néhány mondatot azért mondanék, ahhoz amit megértettem belőle.

    Ezen az oldalon, ez, amihez hozzászólást írtál, csak egy darab írás, ami a “Fenevad bélyegével “foglalkozik .
    Ha más írásokat is elolvasol, akkor láthatod, hogy ez, csak egy a többi témából, ahol igen, éppen ( “Érdekes mód nem azzal van foglalkozva amit az írás leír arról a korról, hanem az azt megelőző idők lépéseit és a majd megjelenő AK eszközeit próbálja megtalálni felismerni, hogy aztán felismerhesse az AK-t.” ) arról a korról beszélünk, ami a Fenevad eljövetelét előzi meg. Hogy azután felismerhessük AK-t!
    Arról a korról, annyit tudunk, hogy miután a világ teljes káoszba jut( ez az az előzmény ,amiről a Biblia több üzenetet tartalmaz), fellép majd egy ember (a Sátán erejét adja neki), aki az addigra elgyötört, kisemmizett, kétségbeesett embereknek ( akik mellesleg elutasítják Isten kegyelmét az Úr Jézus Krisztusban!, de odafordulnak az okkult tanításokhoz, boszorkánysághoz, ezotériához, hamis vallásokhoz! ( az ateizmus is az, és a “kereszténység is, ha nem Jézus Krisztusban való hiten, megtérésen, újjászületésen, Istennel való személyes kapcsolaton alapul a Szentlélek által, az Ige alapján!)), egy “hamis békét, rendet, viszonylagos jólétet” hoz. Amiért az emberek imádni fogják, és ” önként” ( észre se fogják venni) fogják a szabadságukat neki adni!
    Ez az imádat pedig egyre nőni fog, mivel, mint tudjuk, addigra Sátán minden eddiginél nagyobb hatalmat kap az emberiség felett! ( Ahogy meg is van írva, ha az idők nem rövidíttetnének meg, még a választottak is elvesznének!)
    Az pedig, hogy azon spekulálunk, hogy mi lehet a FN bélyege, leginkább tájékozódás, és tájékoztatás jellegű.
    Miután úgy igaz, ahogy írtad: ” szerintem ugyan ezen az alapon, mindenféle nyílvántartásra(kategorizálásra, rendszerezésre alkalmas eszköz is az(kártyák,azonosítók). Beleértve és kezdve a sort ókori népszámlálás is.” előkép lehet,
    ezért az emberek hozzászoknak a mindenféle nyilvántartásokhoz, és amikor eljön az “igazi”, Isten haragját, ítéletét is magára vonó, akkor nem biztos, hogy mindenki felismeri.
    Ha nem lenne nagyon valós, és nagyon komoly a veszély, és a velejáró Isteni büntetés, akkor nem hangsúlyozta volna a Jelenések könyve. Az Úr se mondta volna annyiszor, hogy “vigyázzatok”!
    A hitetés ugyanis, nem úgy jön el, hogy ma még minden oké, holnap meg “hitetünk” , hanem sunyin, alattomosan, fokozatosan. És már régóta tart, már az Apostolok is írtak róla, már abban a korban is működött!
    Mikorra a Hamis Próféta fellép, az emberek ujjongani fognak az ötletnek, hogy megcsinálhassák a FN képét! És maximálisan egyet fognak érteni vele, hogy azokat, akik nem imádják a “képét” , irtsák ki az élők sorából! Ha a történelemben kicsit keresgélünk, a többségnek mindig elég volt, ha rámutattak valamilyen “érinthető” csoportra, hogy ” na látjátok, ezek az emberek vannak ellenetek!” Természetesen soha nem a valódi ellenségre mutatnak rá!
    Na már most, az hogy beszélünk róla, és hozzászólunk a témához, ez nem félelmet jelent a hívő Keresztények részéről, hanem szeretetet, azok felé, akik nem azok, vagy Keresztények ugyan, de még nem látják, hogy hol is tart a világ, hol tartanak a próféciák beteljesülés ügyileg.
    Azért beszélünk róla, hogy egymást is bátorítsuk, meg azokat is figyelmeztessük, akik ugyan most még nem tudnak hinni, de ha látják az események megtörténtét, talán éppen ezért jutnak hitre.
    Nagyon sok ember nem olvasta a Bibliát ( arról nem is beszélve, hogy újjászületés nélkül meg se érthetik!), nem ismerik az eljövendő dolgokat, Isten haragját! Mi nekik is szeretnénk segítséget nyújtani azáltal, hogy beszélünk róla, elmondjuk, hogy mi fog történni, és hogy annak, ha felveszik a bélyeget, imádják a Fenevadat és annak képét milyen következményei , ítélete lesz. Hátha lesz olyan, akinek az örökléte fontosabb, mint az akkor itt eltöltött 3 és fél év.
    Meg azután, az is nagyon valós veszély, hogy a hívők önteltté válnak, azt hiszik magukról, hogy ők azután bizony nem becsaphatóak! Ha majd megjelenik, akkor ők tuti tudni fogják, hogy mi a helyzet, addig ne is beszéljünk róla, mert az csak “paráztatás”! Meg egyébként is, “akinek nincs vaj a fején, annak nem kell félni!” ( nagyon mocskosak lehettek az Őskeresztények, meg a többi utánuk jövő, és a maiak, akiket kivégeztek, kivégeznek a hitükért!)
    Arról már ne is beszéljünk, hogy már most beleestek az önzés csapdájába, mert azontúl, hogy csak magukra gondolnak ( ezért is gondolják, hogy teljesen felesleges nyilvánosan “spekulálni”, Ők már úgyis üdvözültek, a többi meg le van tojva!), még azokat is megszólják, akik , mint e honlap üzemeltetői, veszik a fáradságot, és igyekeznek másokat is figyelmeztetni, hogy ébredjenek.
    Arról pedig, hogy ez “támasz, vagy pajzs lenne”, soha nem volt szó.
    Ez egyszerűen egy figyelmeztetés, és felhívás arra amit Úr Jézus mondott, hogy vigyázzatok, imádkozzatok! Legyetek éberek!

    Azt még azért hozzátenném, hogy az is meg van írva, hogy az utolsó időkben sok hamis Krisztus, hamis próféta és hamis tanító támad, akik sok csodát és jeleket tesznek ( természetesen Jézus nevében! és az Igét is ismerik, tehát valamikor újjászülettek, de valami miatt letértek az útról, és nagy részük valószínűleg, még csak nem is tudja magáról! Ezért is lesz az ítéletnél csodálkozás, hogy : Uram, Uram, hát nem a Te nevedben prófétáltunk, gyógyítottunk, tettünk csodákat?!), és akik, sok Keresztényt fognak elcsábítani! Sokan fogják őket követni! Keresztények! Újjászületettek!
    Olyan erők vannak, és lesznek működtetve, hogyha nem áll az ember stabilan az Ige talaján, nem kapaszkodik Isten megtartó kegyelmébe, Jézus Krisztusba, nem töltekezik be folyamatosan , nap mint nap Szentlélekkel, nem imádkozik szüntelen, nem hívja az Úr nevét segítségül mindenkor( vagyis, ha azt hiszi, hogy Ő már meggazdagodott, nincs szüksége semmire, tökéletes “látása”, “világossága “, hite van!), akkor jó eséllyel észre se fogja venni, amikor a Fenevad, vagy a Hamis Próféta megjelenik. Nem ” hókusz-pókuszolni” fog. Megtévesztésig hasonlítani fognak a “jelek” és “csodák” arra, amit már addigra “megszoknak” a Keresztények! A többi embernek meg meggyőződése lesz, hogy ezek “Isteni erővel” történő csodák!
    Sátán nem fog bemutatkozni!
    Most ,a napokban is láttam olyan “prófétákat”, akik “békességet”, Isten “áldását”, “nagyszerű” látásokat “kaptak” az “Úrtól” az eljövendő időkre! ( tömegek tapsoltak nekik, pedig látszott rajtuk, hogy semmit nem kaptak, csak találgatnak, nyugtatgatnak, vagy ki tudja mit csinálnak! Az Ige meg azt mondja, hogy amikor azt mondják, béke, béke, akkor jön el a vég! Meg, hogy az utolsó időkben olyan lesz mint Nóé idejében! Meg lesznek a Keresztények: pénzsóvárgók, önmagukat szeretők, stb.)

 2. Az, érleolvasó.
  Akkor már miért nem inkább RFID minden gyerkőcbe?

  Kicsit mintha kezdenének felgyorsulni a dolgok. Nem lesz ennek jó vége…

  1. “Akkor már miért nem inkább RFID minden gyerkőcbe? ”

   Nemsokára az is lesz.
   Semmiből sem áll a gyerek megszületésekor az első oltással együtt azt is beadni neki…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend