Háborúk, Izrael

Halevy: Az irániak helyében én aggódnék a következő 12 hétben

Forrás: jpost.com

Miközben a Mossad korábbi vezetője a New York Times-nak nyilatkozik, Netanjahu és Barak is arra figyelmeztetnek, hogy a szankciók és a diplomácia ideje lassan lejár, egyesek pedig arra számítanak, hogy a támadás még a novemberi amerikai elnökválasztások előtt megkezdődik.

Efraim Halevy, a Mossad korábbi vezetőjének a New York Times-ban közzétett nyilatkozata tovább erősítette egy esetleges Irán elleni támadással kapcsolatos spekulációkat.

?Az irániak helyében én aggódnék a következő 12 hét során,? mondta Halevy.

Az elmúlt hetek híradásaiban az Irán elleni támadás időzítésére vonatkozó spekulációk leginkább arra korlátozódtak, hogy az vajon még nyáron bekövetkezhet-e, az amerikai elnökválasztások előtt, vagy esetleg későbbre halasztják, mondjuk jövő tavaszra.

Néhány napja Benjamin Netanjahu, izraeli miniszterelnök és Ehud Barak, Izrael védelmi minisztere is arra figyelmeztettek, hogy a szankciók és a diplomáciai megoldások ideje lassan lejár, mivel ezek a módszerek szerintük már nem igen képesek hatni Irán atomprogramjára. A két politikus Leon Panetta, amerikai védelmi miniszter izraeli látogatása alkalmával nyilatkozott a kérdésben.

?Egyértelmű, hogy van mit veszítenünk ezzel a halogatással. Amíg egyesek a szankciók és a diplomácia eszközeivel próbálkoznak Irán halad előre és itt nemcsak az urániumdúsításra gondolok,? mondta Barak.

Panettával történő találkozója előtt Netanjahu azt mondta, hogy a ?minden lehetőség szóba jöhet? retorika nem hatotta meg az ajatollahokat.

Bár elismeri, hogy a szankcióknak volt némi hatása és a Barack Obama által elfogadott újabb szankciók talán a korábbiaknál is sikeresebbek lesznek, sem a diplomácia sem a szankciók nem voltak képesek lényegi változást hozni az iszlám köztársaság atomprogramjában.

Utalva Panetta kijelentésére, miszerint az USA igenis kész cselekedni, ha semmi más nem jár sikerrel, az izraeli miniszterelnök azt mondta, ?teljesen mindegy, hogy milyen erős szavakat használunk, a fenyegetéseknek nincs hatása, ha az iráni rezsim úgy gondolja, hogy soha nem fogjuk beváltani őket. Ezen változtatni kell, mégpedig gyorsan, mert egyre kevesebb idő van a helyzet békés rendezésére.?

A Channel 2 számára adott interjúban a riporter kérdésére, hogy elhiszi-e az Egyesült Államoknak, hogy nem fogják hagyni, hogy Irán atomfegyverhez jusson, Netanjahu a következőket válaszolta:

?Izrael államának alapja és legfőbb ereje, hogy a saját sorsát befolyásoló ügyeket nem bízza másokra, még a legjobb barátaira sem.?

Előző posztKövetkező poszt

32 hozzászólás

  1. Te meg csitrang egy sikeres regény író is lehetnél, nem viccelünk, tényleg tehetséges vagy és ami a legfontosabb ebben a szakmában, hogy van fantáziád.
   Csak így tovább és köszi a biztatást, jól esett.

   Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, találkozzunk az új világrendben, ha minden igaz.

   Vladimir & Jintao

 1. Mindent rosszul tudtok.
  Először is Izrael egyenlőre nem létezik, mivel az a területet Palesztinának hívják, még mindig, hiába a nagy cion-média propaganda és hiába települtek be nagy számba a tolvajok! Nem mindenki hülye!
  Most Amerika az ál-izrael és az EU próbál úgy tenni, mintha a helyzet magaslatán lenne. De ez valójában a tehetetlen pániknak a jele.
  De miért is mondom ezt…
  Amerika iparának és a multi-kultúrális birodalma minden országot beszőtt, beleértve oroszországot is, kínát, stb. Valójában, már az olaj biznisz a utolsókat rúgja és az amerikai múlti birodalom is. Mert ha megszűnik az amerikai és ál-izrael termékeknek europai felvásárló bázisának támogatottsága, akkor az amerikai gazdaság végleg összeomlik. Már nem tudja támogatni az ál-izrael-t sem! És ettől paráznak nagyon, mert ez már láthatóan kezd kibontakozni. Ez egy baromi egyszerű folyamat, pl. ha egyre kevesebb ember vesz nike cipőt európában, akkor a nike bezárhatja gyárait. És ez vonatkozik a coca-colara is, és minden ilyen behipnotizált szarra. Ahogy lassan térnek észhez az emberek, egyre inkább nem akarnak pl. mcdonalds-ban zabálni. Jelenleg egy technológiai lassú átalakulás van folyamatban, amit nem reklámoznak. Oroszország ,feltalált egy nagyon egyszerű és olcsó gázmeghajtású hibrid elektromos autót.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hbJPTqeu4R4
  http://www.yo-auto.ru/yo-mobile/utp/
  Még mielőtt azt gondolnátok, hogy ez egy vicc, csak jelzem, hogy ebben az évben megindult a nagyszabású építkezés egy gyár beindítására.
  http://www.youtube.com/watch?v=l9_AuQplMQo&feature=relmfu
  Ez a fejlődő és átalakuló technológiának, csak egy szelete, de már ez a kis változás is nagyon nagy folyamatokat változtat meg a gazdasági helyzetben.
  Vegyük pl. amerikát és a német ipart. Most az a propaganda megy, hogy elakarják hitetni, hogy németország milyen kurva jó ipari ország. Csak hogy a német iparnak egy erős bástyája az autógyártás és az azt kiszolgáló leányvállalatai, ez vonatkozik amerikára is! Ahogy egyre jobban fogy a kőolaj és drágul a benzin, olyan technológiáknak kell ezt mérsékelni, amik minél kevesebbet fogyasztanak ezekből a nyersanyagokból. Viszont amerika és az eu-s autóipar giga mennyiségű, már mondhatjuk elavult otto-motort legyártott, amivel nem tud mit kezdeni és ez az elavult autópiac már összeomlott, a gazdasággal együtt. Ezt az összeomlott helyzetet próbálják most a baki szektor értéktelen pénzpumpáló gépezetével összetartani, de hát ez már bukott helyzet.
  Oroszország, Kína és Japán, mert ugye azt se gondolja senki, hogy Japán már nem talált fel valami nagyon durva technológiát! Na ezek az országok karöltve szépen átveszik az ipari helyzete és vele együtt az egész gazdasági irányítást. Oroszországnak nem lesz szüksége, hogy sok nyersanyagot adjon el, mivel nem olyan degenerált gondolkodású, mint amerika, a népirtó terrorállam!
  Amerika már megélt egy olajválságot, amikor majdnem polgárháborúba torkollott és ezt nagyon jól tudja, ezért van ez a fema táboros mizéria, mert már érzi a vesztét és próbál felkészülni. Gondoljatok bele, hogy amerikában mekkora agymosott tömeg van, akik nem képesek a megszokott életszínvonalról lesüllyedni egy sokkal egyszerűbb szintre!
  Ezt a vallási apokalipszis baromságot, meg már nem veszi be senki, hiába próbálják letolni a fejekbe!
  Amerika még próbál valami támogatottságot kicsikarni a tömegekből maga felé, de ez már senkit nem érdekel!
  Oroszok, Kína, Irán olyan mértékben állnak a háború magaslatán, hogy Putyinnak semmi félelme nincs, mert már kezében tartja a folyamatokat. De tudja, hogy amerika és az ál-izrael-el szemben, egy olyan degenerált bandával kell diplomáciailag tárgyalnia akiknek semmi nem szent és képesek az egész bolygót tönkretenni, ha más kiút nincs, de rajtuk kívül más ne nyerhessen. Ezzel Putyin nagyon is tisztában van, abba az emberbe szorult normális erkölcs és etika. Ezért úgy akarja a helyzetet megoldani, ha más út nem lesz, ha obama és pszichopata társai bekattannak, akkor minél kisebb területen és minél kevesebb nagy erejű fegyverekkel rendezze le a degeneráltakat. Ő nem akar világháborút, hisz nincs is miért ezen agyalnia. ezért lassú diplomáciával taktikázik most, hogy felmérje, kik kihez húz abban a térségben. Most mérik fel a beépült cionista irányítókat, hol helyezkednek el, melyik országokba fészkelték be magukat. Putyin nagyon jól taktikázik és most végleg leakar számolni a cion háttérhatalommal. Ami sikerülni is fog neki! Hajrá Putyin!

  1. Igazad van Csitrang, “Ezt a vallási apokalipszis baromságot, meg már nem veszi be senki, hiába próbálják letolni a fejekbe!”

   “És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel. (Máté evangéliuma 24,30)

   Mert amiképpen az özönvíz előtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, amelyen Noé a bárkába méne.

   És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is.” ( Máté evangéliuma 24,38-39)

   “SÍR A FÖLD MINDEN NEMZETSÉGE” és “NEM VESZNEK ÉSZRE SEMMIT”. Igen, ők tényleg nem vették be az apokalipszis baromságot. Ezt a bibliai próféciát saját tudtodon kívül már be is teljesítetted.

   1. ne erőltesd magad feleslegesen!
    még ha 100or írod le, akkor sem lesz hatásosabb.. mert nem hiszek a katolikus bibliában és soha nem is fogok, mivel egy összetákolt hazugság az egész! Jézusban viszont hiszek, de nekem a Jézusi tanítás és a kat.biblia olyan távol állnak egymástól, mint makó jeruzsálemtől!
    és ha eljön mégis, akkor megyünk a menybe és halleluja!… ennyi.. csak az parázik ezektől a jóslatoktól, aki a haláltól fél.. de a haláltól nincs miért félni, hisz pont ez az üzenete Jézusnak.. de az ilyen demagóg hitbuzgóknak még ez sem tiszta!
    várjad és higgy az apokalipszisben, neked má jó lesz akkor, ha eljön… biztos imádod az emberek szenvedését.. mert a gonosz pont az ilyen ál-hitbuzgó hamis hirdetőkben rejtőzik, mint te vagy Aaron!

    1. Félelemről szó sincs. “Aki fél, nem lett teljessé a szeretetben.” (I. János 4:18) “Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen.” (János 14:27)

     Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem: Te honnan ismered Jézust?

    2. ..tudod a naptárból, mivel tőle számítjuk a napokat… érted 01-2012 stb. naptár.. i.e.-i.u, vagy akár történészektől is lehet hallani róla, nem csak a bibliából.. érted régészet, ásatások.. valami rémlik?
     Jézus, ha olvasná a kat.bibliátokat, kettétépné és elégetné!
     ..hisz ő maga mondta, hogy a hitet magadban keresd és nem valami könyvben, vagy templomban, vagy akárki prédikációjában!
     az hisz az apokalipszisben, aki a gonoszban hisz.. ez annyira egyértelmű!
     A lelketek olyan mélyen a sötétségben gyökeredzik, amiből csak gonoszság sarjad!
     Olvasgathatod egész nap a bibliádat, meg idézgethetsz belőle, akkor sem fogod az igaz hitet megtalálni, mert azt nem ott kell keresni!

    3. Ennek semmi értelme. Milyen naptárban lehet Jézusról olvasni? Tudnál adni forrásokat, hogy én is elolvashassam?
     Milyen gonoszság sarjad abból, amit teszek? (azon túl, ami emberi mivoltomból ered)
     A történészek leginkább Jézus személyének valódiságáról beszélnek, arról nem, hogy mit tanított.
     Ez a könyv például történelmi tényekkel támasztja alá Jézus létezését. Írójának eredeti célja az volt, hogy bebizonyítsa Jézus nem létezett és a Biblia hazugság, ehelyett azonban megtért: http://www.libri.hu/konyv/a-jezus-dosszie.html

    4. Amellett, hogy durva, ahogy írsz, még teljes tájékozatlanságról is tanúbizonyságot teszel csitrang, mivel Aaron idézetei nem a katolikus bibliából valók. Tehát olyanról mondasz szikla szilárd véleményt, amiről annyit sem tudsz, hogy felismerd. Mennél ostobább valaki, annál határozottabb elképzelései vannak arról, amiről fogalma sincs.

    5. Nem vagyok katolikus, soha nem olvastam a katolikus Bibliát.
     Az idézett szöveg az eredeti görögben is így hangzik, és ezek pont Jézus saját szavai, tehát jézusi tanítás.
     Amikor Jézus eljön, én is veled együtt elmegyek a mennybe, és halleluja.
     Nekem teljesen tiszta Jézus örök élettel kapcsolatos tanítása, nem félek a haláltól, sem a jóslatoktól.
     Nem várom az apokalipszist, de amikor megtörténik, szeretném ha felkészülten érne.
     Utálom az emberek szenvedését és a Sátánt aki ennek fő okozója. Célom az, hogy minél többen megtalálják Jézust, rajta keresztül pedig az örök életet, ami megmenti őket a szenvedéstől.

    6. Ez a mondatod Aaron nem egészen tiszta:”Amikor Jézus eljön, én is veled együtt elmegyek a mennybe, és halleluja.”Itt kire gondolsz a “veled egyutt” alatt? Mert ha “csitrangra”,akkor ebben az allapotaban erre semmi esélye.

    7. Szia Ria!

     A sok más egyéb mellett Csitrang megváltását már nem akartam sem vitatni, sem kommentálni.

    8. OKay,csak nem tudom még most sem,hogy ki az,akivel egyutt elmész a mennybe:)).Mert ugy lehet erteni,mintha “csitrangal”:).Na jo,ez nem is olyan fontos.Azt pedig elhiszem,hogy nem kivantal az o megvaltasarol,barmit is mondani.
     Orulok,hogy az Urban tudlak teged is,szia.

    9. Aaron, az apokalipszisre, hogy lehet felkészülni?.. már nem azért…
     de tudod, amiben hiszel azzá leszel.. ha egyre erősebben hiszel az ap.-ban, a gonosz eljövetelében, akkor gonosszá válsz, de már lehet amúgy is az vagy… de van remény, csak térj az igaz útra és ne higgy butaságokban!
     Jézus saját szavai.. hű, akkor már biztos elhiszem, ha te mondod!
     Jézus nagy tanító volt, de maga a története a tanítás.
     Ti a biblia által akartok megtérni, én nem akarok “megtérni”.. már megvagyok, tudod nekem egyszerűen ez azt jelenti, hogy a jóban hiszek, az igazságban és a szeretetben.. és ennyi, ehhez nem kell semmilyen bibliát olvasnom, meg prédikációkat, ez valakiben vagy benne van vagy nincs. Valakinek vagy erős az empátiája, vagy gyenge.
     De látom, ti nagy biblia fannok vagytok és érdekes, hogy magát a tanításnak a lényegét nem értitek.. de ilyen ez, könyvből nem lehet hitet faragni.
     Éljen a keresztény magyar nemzet!
     https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0pg4SgK7Eqw
     És igazságot Palesztinának!
     http://www.youtube.com/watch?v=3YA5jxX85b8&feature=related

    10. Csitrang, a Biblia nagyon sok részletet tartalmaz a végső időkkel kapcsolatban, amit egy nyomorúságos időszakban jó tudni. A gonosszal kapcsolatban pedig annyit, hogy tudni valamiről, vagy hinni benne az két különböző dolog. Én Jézusban hiszek, aki már legyőzte a gonoszt a kereszten, és aki bennem él. Ennél fogva a gonosznak rajtam semmi hatalma nincsen. Nekem úgy tűnik, hogy a Bibliával kapcsolatban hatalmas előítéleteid vannak, és mély következtetéseket vonsz le azokról akik olvassák. Meg merném kockáztatni, hogy vagy nem olvastad a Bibliát, vagy ha olvastad is nem érted. Mi a tanítás lényege? Honnan tudod, hogy nem értjük? Lehet, hogy még részletekben egyet is értünk. Egyébként a Biblia nélkül is meg lehet térni, ahhoz tényleg nem kell rengeteget tudni. A Biblia abban segít, hogy jobban megismerd azt, aki a megváltás lehetőségét egyáltalán biztosította neked. Persze ez nem kötelező, de akkor ne ítéld el a könyvet annak ismerete nélkül. A Biblia tele van lelki alapszabályokkal, amelyek gyakran az emberi gondolkodással ellentétesek. Ha elhiszed őket és cselekszed őket, működni fognak neked. Ez a Biblia legnagyobb bizonyítéka.

     Szép napot!

    11. Kedves csitrang!

     A probléma leginkább az, hogy az ítélet a szerint lesz, hogy Jézus ismer-e bennünket, nem pedig, hogy mi ismerjük-e Őt!
     A haláltól valóban nem kell félni, csak attól, hogy utána a nekünk is megfelelő helyen leszünk-e!
     Ezért újra csak azt ajánlanám, hogy ne elégedj meg a naptárral, a Biblia némileg több információt tartalmaz Róla is, meg az élet után következő dolgokról is. Miután látom, hogy igyekszel széleskörűen tájékozódni, talán érdemes lenne megfontolnod az elolvasását!
     De, ha igazán érteni akarod, akkor előtte érdemes lenne egy olyan imát is elmondanod, amiben kéred, hogy jelentse ki neked az igazságot, mert te valóban az igazság szerint szeretnél élni!

    12. Kedves csitrang!

     Még egy utolsó nekifutást engedj meg!
     Tudom, hogy unod már, de ezt még el kell mondanom!

     Szóval, képzeld el, hogy van egy régen látott barátod. Annak idején, nagyon szeretted, de az életetek eltávolodott egymástól, más irányba tartott. Na most találkozol ezzel a barátoddal, és kiderül, hogy régóta munka nélkül van, a piát se veti meg, a családja is elzavarta, stb. Éhezik, fázik, beteg. Gondolkozol rajta, megindul rajta a szíved, befogadod magadhoz a lakásodba, egyik szobád oda adod neki.
     Szóval haza viszed, hagyod, hogy lefürödjön, felruházod a magadéból (hiszen neki csak rongyai voltak!), és vacsorát csinálsz magatoknak.
     Esztek, isztok, beszélgettek. Egyszer csak megszólal a régi barátod, mondván: na akkor, most tisztázzuk a házirendet! (Ő mondja!) Reggel 6 kor elmész a lakásból, mert nem szeretem, ha bárkivel is találkoznom kell, miután felkelek, mert én pucéran szeretek aludni, és jönni menni a lakásban. Egyébként se szeretek senkit kerülgetni. Úgyhogy keress magadnak olyan munkahelyet, ahol korán kell bent lenni! De mielőtt elmész, gondoskodjál nekem friss kenyérről, felvágottról, stb. a reggelimhez! Ezt elkészítve, letakarva hagyd a konyhaasztalon! Az ebédemet szállíttasd ki, ebből és ebből az étteremből, mert én ilyen szart, mint amit most vacsorára főztél, nem eszek meg! Este 6-7 tájban már hazajöhetsz! Hazafelé hozz nekem vacsorát az xx vendéglőből, sőt legjobb, ha már az étlapot is elhozod, hogy eltudjam dönteni, hogy mit is szeretnék enni, majd holnap! Azontúl elvárom, hogy a hűtőben mindig legyen nekem sör, bor, pálinka, hogyha rákívánnék, nehogy már nekem kelljen szaladgálnom utána! Ja, és némi nasi is legyen!
     Azt meg ugye nem gondolod komolyan, hogy én majd a te levetett rongyaidba fogok öltözni! Holnap készülj, vegyél ki pénzt a bankodból, megyünk veszünk nekem egy pár Armani cuccot!
     Este, ha hazajöttél, neki állhatsz mosni, takarítani és mosogatni. Ja! Néha a mosogatóba szeretek vizelni, úgyhogy azt soha ne felejtsd el kifertőtleníteni előtte, mielőtt az edényt beleteszed! Utána mosd ki nekem a kádat, készítsd el a fürdő vizemet! Majd elfelejtettem, nehogy már ilyen gagyi szappanokkal, meg tusfürdőkkel akard a szemem kiszúrni, holnapra valami tisztességeset, yy hozz!
     Továbbá, jó lenne, ha hétvégére találnál magadnak valami másodállást, mert kerülgetni se szeretnélek, meg úgy tervezem, hogy nyáron elmegyek egy világ körüli útra! Ja, és még szerezz nekem egy hitelkártyát, mert csak nem gondolod, hogy egész nap itthon gubbasztok pénz nélkül! Na, mára ennyi, ha van még valami, majd mondom!

     Szóval, ha jól sejtem a következő lenne : “na öcsém, két perced van rá, hogy az ajtón távozz, utána az ablakon doblak ki!”

     Na most ezt azért írtam le, hogy megértsd: mi vagyunk azok a szerencsétlen, nyomorult emberek! Isten pedig, az, aki hajlandó befogadni bennünket! A Mennyország, Isten lakhelye, és csakis Ő az, aki nekünk “házi rendet” adhat, ha beszeretnénk oda menni! Sőt adott is! Isten bennünket csakis , a Jézus Krisztus váltsága által fogad be, fogad el! Jézus meghalt a kereszten ( helyettesítő áldozatként) értünk, azért, hogy kielégítse Isten haragját, amit bűneink által gerjesztettünk fel, és érez irántunk! Mivel Ő Isten Egyszülött Fia ( megtestesülése előtt, és utána is, maga is Isten, nem simán csak ” nagy tanító”!), a számára legkedvesebb, ezért áldozata mindenkire elegendő, és mindenkire vonatkozik, aki elfogadja! Aki Jézus Krisztus áldozatát magára nézve elfogadja,az Isten kegyelmét fogadja el! Mert éppen az Isten készítette ezt az utat ( és kizárólag csak ez az Út van!), a mi megmenekülésünkre!
     De!!!! Isten határozza meg a feltételeket, azt, hogy milyen úton juthatunk hozzá! Mert igaz, hogy az üdvösség ingyen kegyelemből van, ajándékul annak aki elfogadja! A megigazulás, és megszentelődés is a Jézus Krisztusban való hit által, kegyelemből. Sőt, a megtartatás is hit által, kegyelemből van! De, nekünk az Isten által rendelt utat kell bejárnunk! Márpedig nem adatott semmilyen más út amin keresztül , megmenekedhetnénk bűneink büntetése elől! Az pedig a halál. De nem egy sima “nem létezem ” többéről van szó, hanem arról, hogy miután meghaltam ( a meghalás átlépés a testi földi lét, és a szellemi birodalmak ( menny és pokol) között), vagy a Mennybe megyek, mint megváltott, vagy a pokolba, mint elkárhozott lélek. ( azoknak, akik hallották az evangéliumot, nincs lelkiismeret szerinti ítélet, az egyébként is nagyon “necces”!) Az utolsó ítéletnél pedig, az embereknek a teste is feltámad. Akik addig is a pokol lakói voltak, a tüzes tóba kerülnek, a pokollal, halállal, a Sátánnal és az angyalaival együtt. Remélem soha nem tudom meg, de valószínűleg, az még rosszabb hely, mint a pokol. Az ottani szenvedések is örökké tartanak, akárcsak a Mennyei örömök! És hogy ki melyiket szeretné, ezt csak most, itt a földön tudjuk eldönteni, de csakis az Isten által lefektetett törvény, módszer szerint tehetjük. Na mármost, ahhoz, hogy megtudjuk, hogy ki is Jézus Krisztus, mit tett értünk Ő,és mit is kíván tőlünk Isten, és mit szeretne magáról és a Fiáról, és egyéb dolgokról elmondani nekünk, ehhez nekünk a Bibliát kell olvasnunk. Nem mi találtuk ki, Isten ebbe íratta le mindazon dolgokat, amit nekünk tudnunk kell! És ez is ahhoz a “házi rendhez” tartozik, amit Ő határoz meg. Ha beakarunk költözni hozzá, akkor el kell fogadnunk. Ha nem fogadjuk el, akkor nem tudunk beköltözni. Nem mondhatjuk Neki, hogy nekünk cc könyv jobban tetszik, én inkább azt olvasom!
     Kérlek, fontold meg, amiket írtunk. Miattad, és a hozzád hasonlóan gondolkozó emberek miatt írtuk, amiket irtunk, és nem azért, mert annyira szeretünk irkálni. Mi tudjuk, hogy Sátán nem akarja egyszerűen ( meg ha lehet sehogy se!) elengedni az embereket! Mindent megtesz, hogy minél többeket a kárhozatban tartson, vagy oda visszataszítson! És a hazugság a leginkább használt módszere. De, szabad akaratod van ( azt hiszem, talán még van ), amit kérlek jól használj fel, mert, ha az ember nagyon ellen áll, eljön az idő, amikor már Isten fogja a szívét megkeményíteni, és nem lesz lehetősége többé megtérni.

  1. No igen. Ez mind az egésznek a része. Az, hogy ilyet jelentenek ki a New York Times-ban (a világ egyik legnagyobb hazugság és manipuláció gyárában) az azért van mert azt akarják, hogy féljünk.
   Nemsokára minden kiderül.

  2. Jaja, amiért a “zsidó kérdés” sem olyan egyszerű:
   Revelation 3:9
   Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are NOT, but do LIE;

  1. Miert,te mit tudsz Sharky? Igazan erdekelne,mert az Ezekiel 38 szerint a magogi Gog (Gog,Ros,Mések es Tubal fejedelmei) fogja megtamadni Izraelt,nem pedig Izrael es USA,Irant…mégpedig azert,hogy “raboljon es zsakmanyoljon”. Ami azzal vegzodik majd,hogy Isten olyan panikot kelt a tamado seregek kozott,hogy azok egymast fogjak kaszabolni–>”egyiknek fegyvere a masik ellen lesz”.A sajat soraikban rendeznek rettenetes verfurdot,es még egy sor termeszeti katasztrofa is sujtja oket.”Es eltemeti oket Izrael haza,hogy a foldet megtisztitsa,hét allo honapig”.
   Nagyon azt lehet gondolni,hogy ekkor tunik el majd az Omar mecset,es kezdodhet a 3.templom epitese,mert az Ezekiel 39 mar ezzel indit.

   1. Egyetertek.
    Annyit hozzateve, hogy Ezekiel 38 most mar barmikor bekovetkezhet.

    Gondoltal a nagy gazlelo (es olajpala) lelohelyekre, melyeket Izrael parti vizeitol nehany km-re fedeztek fel nehany eve? A vilag egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) foldgaz es olajpala keszletet tartalmazza. Az izraeliek jelenleg egy amerikai ceg segitsegevel tarjak fel a terulet nagysagat.
    Ha a kitermeles ezen a teruleten megindul, akkor Izrael koolaj- es foldgaz nagyhatalomma valik. Egyes gazdasagi elemzok szerint ellathatja nyersanyaggal Europat.
    Ezzel viszont egyertelmu konkurrenseve valik Oroszorszagnak, aki jelenleg szinte az egyetlen foldgaz beszallitoja Europanak (olyannyira, hogy Nemetorszag mar kiepitatte a sajat kozvetlen gazvezeteket Oroszorszag fele, es sajat onallo megallapodasok menten uzletel az oroszokkal).
    Tehat mi a “preda”, amiert az oroszok oda mennek Izraelbe?

    Masreszt az en ismereteim szerint a Romai Birodalom resze volt Eszak Afrika es a mai Izrael terulete is. (Eszak afrikai allamok EU csatlakozasanak szuksegessegerol mar Sarkozy is beszelt 2-3 eve, mint beteljesitendo alomrol). Azaz az EU-hoz meg csatlakoznia kell olyan orszagoknak, mint Egyiptom es Libia. Es csatlakoznia kell Izraelnek is.
    Viszont amig a tersegben az iszlam egyeduralkodo, ez nem fog menni.
    Ezekiel 38 barmikor elindulhat. En szemely szerint mar 2 eve is vartam, hogy bekovetkezzen.
    A leghathatosabb kovetkezmenye az iszlam megtorese, es uj ebredesi hullamok elindulasa lesz. Emellett valoszinuleg jelentos elorelepest jelent majd azon izraeli torekvesek szamara, melyek vissza akarjak allitani az oszovetsegi aldozatot. Es vegul kaput nyit afele, hogy Izrael is csatlakozzon az EU-hoz.

    1. Igen Sharky, tudok a lelohelyekrol mar egy jo ideje,amirol azt is olvastam annak idejen,hogy azon tul,hogy Europat is ellathatja nyersanyaggal,Izraelt 50 evig,Amerikat pedig 30 evig el tudnak latni olajjal es foldgazzal.
     Valahol itt olvastam ezekrol:

     https://www.google.com/search?q=israel+finds+oil+and+gas&aq=1&oq=Izrael+finds+oil&sugexp=chrome,mod=9&sourceid=chrome&ie=UTF-8

     Erdekes beszelgetesek folynak a témaban ezen a blogon is,ha erdekel,esetleg beleolvasgathatsz:

     http://miertcion.blogspot.com/2009/02/apokalipszis-es-az-oroszok-konyvkritika.html?spref=fb

     Europanak nincs is mas valasztasa,mint az oroszoktol vasarolni olajat es foldgazt,foleg most,hogy bojkottalva lett az irani olaj szallitas Europa felé.Eppen ezert a ?preda? nem is Oroszorszagot erdekli annyira,hanem inkabb Irant,es a panarabista nemzeteket,bar nem ez az elsodleges celja Irannak a tamadassal,hanem az? Iszlam Vilagbirodalom?-ra valo torekvés,es Izraelt lesoporni a vilag terkeperol.
     Talan mar hallottal a ?dzsihad? egyik azon jelszavarol,hogy:?Szombaton megoljuk a zsidokat,vasarnap a keresztyeneket.?

     A Romai Birodalomnak resze volt az altalad emlitett teruletek,de nem mint annak szovetsegesei,hanem meghoditottjai.A romaiak a ?foldkerekseg kirabloi?voltak ekkor.
     Az utolso idokben a negy regi vilagbirodalom ujra felemelkedik,es a negyedik (Roma) egy tizes egyseg lesz:”tiz korommel,es tiz szarvval.”

     Az Eszak afrikai allamok csatlakozasa az Eu-hoz,(bar akkor mar nem igy nevezik majd) nem lehetseges elobb,mint az Antikrisztus félelmetes birodalma megjelenésekor,amikor Jezus Krisztus 1000 eves uralma utan,osszegyujti haborura a ?fold négy sarkarol?a népeket a ?szeretett varos?ostromara.(Jelenések 20:7-9).

 2. Ha becsapódik Izraelbe az a pár 100 vagy ezer rakéta.az nekünk se fog hozni semmi jót.
  hetek alatt milliószámra özönlik el europát. köztük minket is. A legtöbb “holokauszt” túlélő hozzánk fog jönni,ha tetszik ha nem. Tulajdonképpen az egész cirkusznak ez a célja.
  A közel keleten nem terem már babér a zsidóknak. kell az új haza. nyomós indok nélkül meg mégse jöhet ide az egész pereputty. indok meg lesz majd.Azért húzogatják állandóan az oroszlán bajszát. Ha végképp nem megy a dolog felrobbantanak pár atom bombát. Van miből.
  Szerintem már Európa összes nagyobb városában elhelyeztek 1-1 töltetet. Illetve az usában. ezeket majd egy adott napon szépen fel is robbantják. Hogy ezt miért tennék? mert ők mindent megtehetnek…ezzel zsarolnak minden országot. Kiváltképp az usát. Azért támogatja őket mindenben.nincs itt semmiféle barátság. A zsidóknak a nem zsidók nem barátaik.

 3. most komolyan…..agresszor szem*t banda….

  a perzsák 1500 éve nem támadtak meg senkit, ellenben a 200 éves USA? gyakorlatilag nincs ország akivel ne hadakozott volna…..

  mert mi van ha

  1. van atomja?

  ha beveti kb 24 órán belül gőzzé válik Irán, ergo nem fogja.

  2. ha nincs

  akkor csak Izrael/USA fog szemet vetni az olajára, mint ahogy az történik is.
  mert USA/Izrael világagresszor terror államok TUDJÁK, hogy nincs…ugyan úgy mint ahogy Irakban SEM VOLT vegyi fegyver….

  azért tetszett az Iráni katona nyilatkozata:

  ha megtámadnak , akkor Iránnak 10.000 olyan rakétája van ami eléri Izraelt.
  ha csak 10%-ük talál célba (és annyi biztosan fog), akkor Izrael el lesz törölve.

  Ha a terrorállamok (gyk: USA/Izrael) tényleg agresszorozik az olajért, remélem, nem csak az a 10% rekettya fog célba találni….és Obamátol AZONNAL el kell venni az amúgy is JOGTALANUL adott Béke Nóbel díjat!!!!

  1. Persze, hogy amcsiknak olaj kell, Izraelnek is+ ugye fosnak az irániaktól akikkel ősellenségek. Mindkét cionista hatalomnak érdekében áll(na) megtámadni Iránt. De azzal is számolniuk kell, hogy Irán meg tudja magát védeni. Ott nem papucsos, üregekben élő, rongyba bugyolált emberek fognak a behatolókra lövöldözni, hanem kiképzett katonák és hadi-gépek. Nem beszélve arról, hogy semelyik másik nemzet nem támogatja Irán megtámadását. Nagy negatív visszhangja lenne a dolognak, ha csak úgy odamennének puffogtatni. Vagy várni kell még 5 évet, hogy mégjobban kimoshassák az emberek agyát, vagy valami nagyon nyomós (mondvacsinált)indok kell a támadás megkezdéséhez. Ezért lehet sok helyen a Londoni olimpiai robbantásról olvasni amit majd rá akarnak kenni Iránra.

   Amerikától mondjuk már megszoktuk, hogy végigrandalírozza az egész világot…
   Mást úgyse tud. Se kultúrája, se értékelhető történelme. IGEN, AZ NEM ÉRTÉKELHETŐ TÖRTÉNELEM, HOGY ODAMEGYEK MINDEN FÖLDRÉSZRE ÉS GYILKOLÁSZOK, RABOLGATOK, MELLETTE VISZONT SEMMIT NEM TEREMTEK.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend