Neked

A legjobb felkészülés a jövőre

Sokszor úgy tűnik, hogy már szinte semminek nincs értelme a világban. Egyre több az erőszak, a gonoszság, hiányzik a szeretet és a megértés. Bár a jelen és az előttünk álló évek nehéznek tűnnek, erőt meríthetünk abból, hogy még emberi mértékkel mérve sem tartanak majd sokáig (Jelenések 12:12, 17:10) utána pedig egy minden álmainknál szebb és jobb világ veszi kezdetét.

Az utolsó idők eseményeinek bekövetkezésével Jézus visszatérésének napja is egyre közelebb van, amikor megszabadítja az Övéit: “Amikor pedig ezek elkezdődnek, egyenesedjetek fel és emeljétek fel a fejeteket; mert elközeledik a megváltásotok [megszabadításotok].” (Lukács Evangéliuma 21:28)

Isten azt ígérte, hogy “ha Rá támaszkodunk, megőriz teljes békébe” (Ézsaiás 26:3) és a nehéz időkben is mellettünk marad.

“Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!” (János Evengéliuma 14:27)

Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd te is érezni ezt a békességet és szeretnéd tudni mi történik a világban és, hogy pontosan hová is tartunk, vagy egyszerűen nem tudod, kinek higgyél, most azonnal megmegtudhatod az igazságot. Egyszerűen mondd el ezt a rövid imát vagy valami hasonlót, saját szavaiddal:

“Jézus, szeretnélek megismerni. Kérlek, gyere a szívembe és add nekem az örök élet ajándékát. Bocsásd meg a hibáimat, bűneimet és segíts, hogy rajtad keresztül megtaláljam az utam és a válaszokat kérdéseimre. Ámen.”

Előző posztKövetkező poszt

Send this to a friend