Izrael, Lázongó világ

Netanjahu döntött Irán megtámadásáról?

Forrás: Infowars.com

A legnépszerűbb amerikai zsidó lap, az Algemeiner arról ír, hogy Netanjahu, izraeli miniszterelnök eldöntötte, országa megtámadja Iránt, valószínűleg még a választások előtt.

A lap egy ?vezető beosztású amerikai kormányhivatalnok? értesüléseire hivatkozik, aki az izraeli állami irányítás alatt álló Channel 2 TV-csatornának nyilatkozva elmondta, hogy Netanjahu és Likudbeli koalíciója Irán nukleáris létesítményeinek megtámadása mellett döntött. A jelentésről szóló riportot még Netanjahu AIPAC (American Israel Public Affairs Committee ? Amerikai Izraeli Közkapcsolatok Bizottság) előtt mondott beszédét megelőzően adták le. Az AIPAC egy nagyhatalmú izraeli akcióbiztosság, amely meghatározó szerepet játszik az Egyesült Államok közel-keleti politikával kapcsolatos döntéseiben.

?A News 2-vel folytatott beszélgetés során a kormányhivatalnok kihangsúlyozta, hogy Izrael és az Egyesült Államok között vita folyik a ?másnap? kérdésével kapcsolatban, ami alatt az iráni nukleáris létesítmények megtámadásért fizetendő ?árat? értik,? jelentette a Channel 2 riportja, az Algemeiner szerint.

Az úgynevezett ?másnap? forgatókönyvek említik regionális háborúk és egy veszélyes fegyverkezési verseny kialakulását valamint az izraeli tőzsde összeomlását.

Az Algemeiner azt írja, hogy Netanjahu-hoz közelálló források szerint az Egyesült Államok kijelentette, mindent megtesz, hogy ?megkösse? Izrael kezét és ?ráijesszen az izraeli közvéleményre?, hogy ellenezze az Irán elleni támadást.

Közben a DEBKAfile, az izraeli titkosszolgálat egyik szócsöve, felerősítette propaganda kampányát, azt állítva, hogy Irán szorosan együttműködött Észak-Koreával egy nukleáris eszköz vagy piszkos bomba tesztelésében.

?A hír érvényteleníti az amerikai elnöknek az Izrael-párti AIPAC konferencia előtt vasárnap tett kijelentéseit, melyek szerint még van idő a diplomáciára és arra, hogy a szankciók rábírják az iráni vezetést, hogy még a katonai lépések szükségessé válása előtt felhagyjon atomprogramjával,? írja a DEBKAfile.

A hatalom egyre nyíltabban sürgeti a katonai lépést Irán ellen, illetve egyre több politikus kénytelen beletörődni, hogy a sok éve folyó propaganda hadjárat és félelemkeltés elkerülhetetlenné teszik a katonai választ.

Gary Sick, az amerikai nemzetbiztonsági tanács korábbi Irán-szakértő tagja, valamint a CIA Ford Alapítványának korábbi igazgatóhelyettese a CNN oldalán megjelent op-ed cikkében elmondja, miért értelmetlenek az Irán elleni szankciók és az Obama kormány intézkedései.

Sick szerint az iráni helyzet egy új Disznó-öböl incidenst teremt és a támadás elkerülhetetlen.

Előző posztKövetkező poszt

3 hozzászólás

  1. Azon gondolkodom,hogy ez a sok remhir mire jo? Neme az embert akarjak meg stresszesebbe tenni,gondolatait osszezavarni?

    1. boty,
      Egy kicsit tanácstalan vagyok, segíts nekem létszíves….melyik sok rémhíre gondoltál, az oldalon megjelentekre vagy a Szémann Balázsé-ra?

  2. Ismét minden a forgatókönyv szerint halad. A támadás mozgósítja a többi ellenfelet, háború háború hátán, a benzin arany áron lesz, az élelmiszerboltok polcai kiürülnek, a gazdaság mindenütt megfullad, túléli,aki túléli (aki látta a folyamatot és felkészült rá).
    “Minden út Rómába vezet ” ismét, vagyis az antikrisztusi birodalomhoz, vagy ha tetszik új világrend (new world order) felé…Még mindig kicsit aggódva, de kiváncsian várom a londoni olimpiát, miféle szörnyűség vagy megtévesztés, esemény fog történni…és a 2012.12.21-et, mit terveznek drága vezető gyilkosaink. Már értem, melyik korban élek, de olyan hihetetlen, hogy részese vagyok az utolsó időknek, erősen. Mégis békességet ad Jézus a szívemben, pedig küzködik családom is rendesen ebben az embertelen, fojtogató politikai, gazdasági, társadalmi helyzetben. “De aki győz, annak adom az élet koronáját”- mondja Jézus….érdemes kitartani. Tulajdonképpen eldőlt játszma az egész, már a világ teremtése előtt eldőlt az egész, hittel lehet csak megragadni a célt.
    http://nyisdkiaszemed.cwahi.net

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend