Idők jelei, Világkormány

?Mindent megteszünk az Új Világrendért!? ? Putyin tervei az EU számára

Forrás: The Blaze

Közvetlenül az orosz választások előtt, Vlagyimir Putyin saját cikkében arra ösztönözi az eurozóna vezetőit, hogy fontolják meg, Putyin szavaival élve, egy ?Európa Unió? felállításának lehetőségét.

?Igen. Jól olvasták,? írja Adam Taylor a Business Insider-ben. ?Európa Unióról, és nem Európai Unióról van szó. Egy amolyan szabadkereskedelmi zónáról, ami Lisszabontól Vlagyivosztokig érne.?

?Putyin szavaiból némi káröröm érződik,? írja Taylor, különösen, amikor a következőket olvassuk a cikkben:

?Oroszország rendesen kiveszi a részét a gyengélkedő európai gazdaságok támogatásából és folyamatosan együttműködik partnereivel a közös, az IMF pártfogását élvező döntések meghozatalában. Oroszország nem zárja eleve ki a közvetlen pénzügyi segítségnyújtást bizonyos esetekben.?

A New York Times szerint az orosz miniszterelnök ?egy távoli, de jóságos nagybácsi hangvételével? vázolja fel terveit Oroszország és az EU számára:

Oroszország része a nagyvilágnak, akár a gazdaságról, akár az információáramról vagy a kultúra fejlődéséről van szó. Nem kívánjuk, és nem fogjuk elszigetelni magunkat?

Következetesek akarunk maradni abban, hogy saját érdekeink és céljaink, nem pedig mások utasításai szerint cselekszünk. Oroszországot csak akkor tisztelik, és kizárólag akkor veszik figyelembe érdekeit, ha az ország erős és megáll a saját lábán. Oroszország abban a kiváltságban részesült, hogy meghatározhatja saját külpolitikáját? Meggyőződésem, hogy a globális biztonságot kizárólag Oroszországgal együttműködve és nem minket a háttérbe szorítva, geopolitikailag és védelmileg legyengítve lehet elérni.

?

Nem kétséges számomra, hogy haladunk előre a globális biztonság érdekében kiválasztott úton, hátat fordítva a konfrontációknak, olyan kihívásokra koncentrálva, mint az atomfegyverek visszaszorítása vagy regionális konfliktusok és válságok megoldása. Megteszünk mindent, hogy Oroszország is élvezhesse a technika legújabb vívmányait.

Mindent megteszünk a jelenlegi geopolitikai valóságnak megfelelő, új világrend bevezetéséért és azért, hogy ez az átállás zökkenőmentesen, szükségtelen felfordulás nélkül történjen.

Szóval az ?új világrendért? küzdünk? Remek.

?Oroszország azt javasolja, hogy induljuk el egy közös gazdasági és humán régió kialakítása felé, ami az Atlanti óceántól a Csendes óceánig tart. Ezt a közösséget, ami megerősítheti Oroszország lehetőségeit és pozícióját, hogy az ?új Ázsia? tengelyévé válhasson, orosz szakértőink ?Európa Unióként? emlegetik.

?

Az eurozónát ért válság az orosz érdekeket is érinti, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az Európai Unió országunk fő gazdasági és kereskedelmi partnere. Az is egyértelmű, hogy a globális gazdaság szerkezete nagyrészt az európai helyzettől függ. Nekünk is érdekünk, hogy az EU erős legyen? és érdekünk, hogy az orosz-EU együttműködésben rejlő lehetőségeket kiaknázzuk.

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

 1. Kedves Thea!

  Én nem vonnák le ilyen messzemenő következtetéseket abból, hogy Oroszország meg a akarja védeni saját gazdaságát, mert különben az Eu magával ránthatja, főleg, mert a piacainak jelentős részét is elveszti.

  Ettől még ez nem az az “új világrend”, amit a svájci bankárok irányítanak és mindenkit ki akarnak nyírni.
  És főleg nem Oroszország, aki Iránt, Szíriát védi Kínával együtt, éppen a USA, Izraeli, Angol, Francia, EU-féle, agresszív valódi “ÚJ VILÁGRENDI” hatalommal szemben.

  Az Izrael, USA, cionista új világrend eleve halva született ötlet, ami biztosan nem működik, mert ezt Isten sem engedi. Én ebben biztos vagyok!

  Mit csinál most Putyin?
  Azon kevesek közé tartozik, aki még önállóan gondolkodik.
  Terve szerintem az, hogy EU-t maga mellé állítja, legfeljebb az agresszor Francia, Svájc és Anglia nélkül, de Németeket szeretné maga mellett tudni és ha úgy adódik, hogy háborúra kerül a sor, akkor eltörlik a cionista vezetőket és hadseregeiket, aki mindenkit fenyegetnek és ki akarnak irtani.

  Ilyen értelemben lehet ez is egy új világrend, de jobb lenne másként nevezni, amely éppen az Antikrisztus elleni, Isten melletti új világrend lenne, szerintem.

  Érdemes ezeken elgondolkodni!

  u.i.: Kedves szerkesztők!
  Cenzúrázva vannak a kommentek, mert már legalább 3 nem került fel az oldalra.

  1. Kedves Ni!
   Nem kell mindig rosszra gondolni, főleg nem a mi oldalunk esetében. Nem cenzúráról van szó, hanem az oldal biztonsági beállításairól. Bizonyos kommenteket visszatart és csak jóváhagyás után kerülnek fel az oldalra. Ilyen lehet például, ha egy komment hosszú vagy linkeket tartalmaz. A mi oldalunk esetében minden egyes kommentre, amit az oldalon látsz 50 darab spam komment jut, amit két segédprogram szűr, ezt manuálisan képtelen lennék elvégezni. A jóváhagyásra váró kommenteket elég hamar, amint időm van rá, engedélyezni szoktam. Kérlek legyél türelemmel és ne gondold rögtön, hogy cenzúráról van szó.
   (A két azonos kommentedből csak az egyiket engedélyeztem, remélem ez nem probléma.)
   Ui: Most láttam, hogy többször is megpróbáltad ugyanazt a kommentet feltenni, így innentől kezdve minden kommented automatikusan a spam mappába került. Erről már értesítést sem kapok, így ha nem említed meg sem néztem volna. Erre más oldalaknál is vigyázni kell, mert az IP címed felkerülhet egy tiltólistára.

   Azonkívül a komment ablak tetején láthatod a megjegyzést, hogy a kommentek késleltetéssel jelennek meg az oldalon. Ez a tároló (cashing) program miatt van. Kikerülni úgy lehet, ha regisztrálsz és bejelentkezve írsz.

 2. Formálódik az Ezékiel 38.-ban megjövendölt koalíció: “Emberfia! Vesd tekintetedet Gógra a Mágóg országában, Rós, Mesek és Tubal fejedelmére, és prófétálj róla! ?. Perzsák, etiópok és pútiak vannak velük, pajzsa, sisakja van mindegyiknek, továbbá Gómer minden csapatával, Bét-Tógarma a messze északról, minden csapatával – sok nép van veled! Készülj, állj készenlétben az egész sereggel együtt, amely köréd sereglett, és légy a vezérük!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend