Háborúk, Lázongó világ

Egy Irán elleni támadás ?láncreakciót? indíthat, figyelmeztet Lavrov

Forrás: The Independent

Szergej Lavrov

Oroszország erős kritikával illette a nyugat Szíria és Irán ellenes hozzáállását, kijelentve, hogy egy esetleges katonai támadás az iráni kormány ellen olyan ?láncreakciót? indíthat el, ami az egész világot destabilizálná.

Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter szerdán tartott szokásos éves televíziós sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Oroszország ki fogja használni vétójogát az ENSZ Biztonsági Tanácsában, hogy megakadályozza a Szíria elleni katonai lépések jóváhagyását.

Lavrov kijelentette, hogy Oroszország ?komolyan aggódik?, amiért egy Irán elleni katonai akció valós opcióként szerepel egyes kormányok terveiben és megfogadta, hogy Moszkva minden tőle telhetőt megtesz ennek megakadályozására. ?Egy ilyen akció következményei rendkívül súlyosak lennének,? mondta. ?Nem lesz könnyű menet. Olyan láncreakciót hozhat működésbe, ami nem tudni hol áll meg.?

A múlt hét során egy orosz lap olyan híreket hozott nyilvánosságra, melyek szerint az idei dél-oroszországi hadgyakorlat során az orosz hadsereg egy esetleges iráni konfliktusból adódó helyzetek kezelését fogja gyakorolni.

Oroszország bizonyos Irán elleni szankciókat támogatott a múltban, de minden új szankcióra vonatkozó tárgyalást elutasít. Az Egyesült Államok, mint tudjuk, elfogadta már az új gazdasági szankciókat és az EU is az USA példájának követését fontolgatja. Lavrov szerint ezek a lépések nem használnak és ?semmi közük az atomsorompó egyezmény betartatásához.? Szerinte az új szankciók célja ?az iráni gazdaság megfojtása és a lakosság helyzetének megnehezítése a kormány iránti elégedetlenség kiprovokálása érdekében.?

Az orosz külügyminiszter a szíriai helyzettel kapcsolatban is igen szókimondó volt, kizárva mindennemű orosz támogatást az ENSZ esetleges katonai intervenciói iránt.

Oroszország tartózkodott a szavazástól az ENSZ Biztonsági Tanácsában, a Líbia elleni intervencióról szóló döntés során és később igen dühösen reagált az általa bombázásnak minősített akcióval kapcsolatban, ami messze meghaladta ?a civil lakosság védelmében? az ENSZ által jóváhagyott akció fogalmát.

Moszkva azóta számos fórumon egyértelműsítette, hogy nem fogja tolerálni a líbiai helyzet megismétlődését Szíriában, amit a külügyminiszter szerdai beszédében is megerősített. ?Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy mindenáron erőszakot akar alkalmazni, nem tudjuk megakadályozni,? mondta.

?De ezt tegyék saját kezdeményezésből, saját lelkiismeretük által vezérelve. Az ENSZ Biztonsági Tanácsától nem kapnak jóváhagyást.?

Lavrov nem gondolja, hogy Oroszországnak mentegetőznie kellene, amiért fegyvereket szállított Szíriának, az EU fegyverembargója ellenére. A hónap elején Ciprus partjainál rövid időre feltartóztattak egy orosz hajót, ami egyesek szerint fegyvereket szállított, mielőtt továbbengedték volna a célállomás Szíria felé.

Oroszország nem erősítette meg, hogy fegyverekkel látta volna el Szíriát, ehelyett Lavrov beszédében tulajdonképpen azt tanácsolta a nyugat képviselőinek, hogy törődjenek a maguk dolgával. ?Egyetlen nemzetközi egyezményt vagy ENSZ Biztonsági tanács döntést sem szegtünk meg,? mondta.

Ezzel szemben azzal vádolta a nyugatot, hogy fegyverrel látja el a szíriai ellenzéket, ami szerinte ?elfogadhatatlan és nem vezet semmi jóra.?

Előző posztKövetkező poszt

22 hozzászólás

 1. OBrian! Maximálisan igaz amit írtál!ISajnos nem tudjuk eldönteni,hogy a jó vagy a bukott angyalok sugallják e azt amit hallunk,épp ezért int Isten rengeteg helyen a bibliában arra,hogy ne foglalkoztzunk ezekkel a dolgokkal,ezért küldte Jézust és adta ajándékba azt,hogy személyes kapcsolatunk lehet vele.Minek hallgassak az angyalokra mikor Jézust befogadhatom az életembe személyes vezetőnek és tanácsadónak.
  Ni!!! “A Fény legyen Veled” azért is veszélyes,mert Lucifer és az őt imádók Fényhordozónak hívják őt,sőt a Lucifer konkrétan ezt jelenti,illusztrálva azt,hogy ő adta a tudást a “megvilágosodást” az embereknek,ezért is hívják magukat a Lucifer imádók illuminatinak azaz megvilágosodottaknak.És egyébként a bibliában is le van írva,hogy sátán a világosság angyalának adja ki magát.

 2. “Nem mindenki,aki azt mondja nekem: Uram! Uram!,megy be a mennyek országába,csak az , aki megteszi Atyám akaratát, aki a mennyben van.” Máté 17,21

  Érdekes,hogy a http://www.nagyfigyelmeztetes.hu oldalt megtévesztőnek találjátok néhányan, és azt meg nem veszitek észre, hogy a ti Isten keresésetek is a New Age irányába kezd fordulni.
  A New Age tanítása -többek között – , hogy csak saját magadra figyelj, az a legfontosabb, te vagy a mérce , a vallásokból meg összeollózza azt, ami éppen tetszik ( egy kis lélekvándorlás,egy kis karma,egy kis panteizmus,egy kis kereszténység, amelyben Jézus csak egy tanító , egy kis spiritualitás ) és mindenki csipegessen belőle ízlése szerint. Hozdd létre a te saját vallásod és hirdesd azt.
  Ni, te pédául úgy köszönsz el a fórumhozzászólásban, hogy : ” Fény legyen veled!”
  Hát… Elég New Age-sen hangzik. Azt is írod, hogy te tudod,mi az ” Égiek” véleménye, mert kapcsolatban állsz velük… Vannak bukott angyalok is… ők a démonok és nagyon szereteik az embert az orránál fogva vezetni…
  Lehet, hogy te jársz tévúton? Gondolom,meg vagy győződve, hogy nem, de légy óvatos! Nem vagy okosabb a bukott angyaloknál. Az a “szoros kapu” amin be kéne menni,pedig JÉZUS, ha már a Bibliát idézed.
  Nem pedig az amit X vagy Y annak gondol.
  Az is érdekes, hogy azt nem hiszitek, hogy Jézus vagy az Isten szólhat emberekhez ma is próféták által, de azt igen, hogy a”belső sugallat” a meg nem nevezett “Égiek” igen…

  “Szeretteim! Ne higgyetek minden léleknek,hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, vajon Istentől vannak-e,mert sok hamis próféta áradt ki a világba.Erről ismerhetjük meg Isten Lelkét:Minden lélek,amely vallja,hogy Jézus Krisztus testben eljött,Istentől van.
  És minden lélek, amely nem vallja Jézust , nem Istentől van. Az Antikrisztusé az,akiről hallottátok , hogy eljön és már most a világban van.” 1 János1, 1-3

  “Isten meghagyja az ember szabadágát, akinek lehetősége van arra, hogy nem-mel válaszoljon…” , de ” Isten fantáziája, szeretetének teremtő ereje mindig nagyobb,mint az ember nemleges válasza.”

  http://gloria.tv/?media=142428

 3. Nagyon sok vélemény hangzott el és ennek igazán őrülök, mert tanulságos volt. Úgy érzem hogy, ha nem is mindenben, de valamiben mind egyet értünk… összeesküvési elméletek nincsenek,….csak összeesküvések!(Dr.Akula úr!, ha ezt olvasnád ez nem neked szól! Gondolom a múltkor sem tudtalak meggyőzni, ezért most rád is gondoltam, képzeld…halottam egy új paradoxont(rádióban), tetceni fog, figyelj! fogászattal kapcsolatos…….”éberaltatás”…..na?..te ezt biztosan érted,…én továbbra sem 🙁

  adaware! nem rég vagyok ezen oldalon, nem ismerlek, de néhány hozzászólásodból a következőket bátorkodom megjegyezni: 1. olvasott ember vagy. 2. Nagyon logikus, ateista vagy. 3. Megértelek,….én is az voltam, tudom miről beszélsz,….te, csak a saját meggyőződésedből közelítetted meg a kérdést és ezzel nekem semmi bajom köszönöm, hogy megtiszteltél vele….Én, azelőtt és most is utálom, ha bármiről, bárki megakar engem győzni valamiről,…csak a saját “fejem” után megyek, de azért a (szerintem is) jó tanácsokat, ötleteket elfogadom(meghozva a saját döntésemet!)….nincs tökéletes ember.

  Heavenstreet.seven! Igen… ilyesmire gondoltan én is amikor leírtam a dolgokat illetve amit Ni mondott,…még a múltkorit nem volt alkalmam megköszönni, tudod… a Kent Hovind-os link..tényleg “nagyon tudományos” 🙂 tehát nagyon kösz! bár az a tény hogy Hovind kapott 10 év börtönt, 2007-ben, az elején nagyon felkavart, aztán egyszer csak azt kezdtem gondolni, hogy a fickó mindig is tudta, hogy mit csinál, ha úgy tetszik az Úrnak célja volt, van vele,…gondolj csak bele egy kicsit és te is rájössz.
  Ni! szóval …azt kell mondanom, hogy a te válaszaid állnak legközelebb hozzám és talán még annyit…. igen, érzem hogy a jó úton vagyok,…bár folyamatosan bűnbe esek, mert nagyon nehéz megszabadulni a régi beidegződésektől, mint a csúnya beszéd, individualista gondolkodás stb. Erre vonatkozóan egy-két jó tanácsot szívesen meghalgatnék 🙂
  A többi hozzászólást is mégegyszer köszönöm.

  1. Kanku nem vagyok ateista, nagyon is hiszek Istenben, én pusztán vallásellenes vagyok. 🙂

   Amúgy meg tényleg nem célom senkit sem meggyőzni, hogy nekem van igazam, én is tévedhetek. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit hisz el. 🙂

 4. Ez a vallás dolog az, ami meghülyíti az embereket. Jézus, Buddha és a többi megvilágosult sosem mondta, hogy az kerül a mennybe, aki ilyen vagy olyan vallású lesz. Ezt valószínűleg csak jóval utánuk kezdték el beletömni az emberek buta fejébe. Egy az üzenetük és az, hogy törekedj a jóra. Ennyi az egész. A többi csak amolyan parasztvakítás. Nevetséges mikor lényegtelen részleteken vitáznak össze emberek ezzel a témával kapcsolatban.

  Jézus üzenete pedig mióta kimondta azt, azóta eljut bárkihez, aki meg akarja hallani.
  Higgyétek el mikor elhagyjuk ezt a világot nem az lesz a fontos, hogy ki hány miatyánkot mondott el vagy hányszor borult Mekka irányába. Az egyetlen fontos dolog az lesz, hogy mik voltak a szándékaink ebben a létben.

 5. Kanku!Szerintem is new age-es oldal.Nekem ez a nagy boldog asszony meg a többi “szent” amiket a katolikus egyház avatott szenté zavar,miota dönti el földön élő ember,hogy ki legyen szent és ki nem?Ez szerintem Jézus dolga,meg az,hogy szúz Máriához imádkozni,ez bálvany imádás,akárhogyan is,de ő akkor is csak ember volt nem Isten.
  Adaware!Minden más vallás célja az,hogy Jézus szabadítását és azt,hogy meghalt Értünk a kereszten elbagatelizálja,mert Jézus az út az Atyához,aki Benne hisz megtartatik,ezért találta ki Lucifer ezt a sok vallást,mert ezekáltal is el tud buktatni nem kevés embert.

 6. Nincs új a nap alatt! Betették a világot kölcsönnel, 1977, felvágták a benzin árát! Okozva kommunizmus halálát! Olcsó kölcsönnel beetették a félrevezethetőket, felverték a swájci frankot, vagy le a forintot, megint meggebed valaki!

 7. nem tudom miért, de valami bennem, mindig azt üzente hogy “vigyázz!” amikor rátévedek ilyen nagyfigyelmesztetes.com….lendvaykati.gportal.hu stb. oldalakra….arkangyalok, Jézus, nagyboldogasszony folyamatos üzeneteik, figyelmeztetései,…..aztán az a sok “mi magyarok”, becsúszik egy kis politika stb, ,…..”imádkozzunk közösen” ezért meg azért,…..ez talán mind szép és jó,.. de!…….hát ez az,…..ez az ami nálam mindig elő jön….a de!……de tényleg ennyire üzengetnek nekünk magyaroknak? nem akarok cinikusnak tűnni, de tényleg ennyire beszédesek lennének szentjeink? …. bocsi, de én ezt egyszerűen nem hiszem el!…. Gondolkodjunk el ezeken, mert ezek a oldalak, nekem, nagyon erőltetettnek tűnnek, ugyanakkor sok igazat is írnak, meg amit mindig is hallani akartunk,…..nincs igazam?
  A lenvaykati.gportal.hu-t régebb egy kicsit jobban megvizsgáltam, New Age-s, a többin nem szoktam sokat időzni(amikor rájuk tévedek)i a fent elmondottak miatt, de most itt megint valaki(O’brian) feltett néhány “nagyfigyelmesztetes.hu” linket amivel felkeltette a figyelmemet és késztetést kaptam megemlíteni a dolgot,….bár senkit nem akarok ezzel megbántani, azért gondoltam felvetem a témát, mert szerintem sok jót akaró embert megtévesztenek és talán valami másnak segítenek az imájukkal.
  Thea? Bárki?

  1. Abban igazad van Kanku, hogy nem kell mindent elhinni. 🙂
   De azért nem árt tudni különbséget tenni üzenet és üzenet között…! Ehhez bizony kell a Szentlélek segítsége.
   A lendvaykati-s portál szerintem is New Age szagú.

   A http://www.nagyfigyelmeztetes.com oldalon található üzenetek mindenkinek és nem csak a magyaroknak szólnak. Egy Írországban élő keresztény asszony kapja 2010 novemberétől.
   Az eredeti angol oldal:

   http://www.TheWarningSecondComing.com

   Az , hogy mi ez a Nagy figyelmeztetés itt olvashatod:

   http://nagyfigyelmeztetes.hu/hogyan-fog-zajlani/

   Nem kell elhinned. Úgy gondolom azonban, hogy csak úgy tudsz igazán véleményt alkotni róla, ha elolvasod , összeveted a Szentírással ( Jelenések Könyve pl.), a mai helyzettel és levonod magadnak a végkövetkeztetést.
   “Akinek füle van, hallja meg!”
   Isten minden korban támasztott prófétákat, hogy figyelmeztessen bennünket embereket. ( Noé idejében is ez történt, senki sem hitt neki és… )
   Mi van,ha mégis így lesz? Szerinted- ha Isten létezik,nem akarna bennünket , -akár ilyen módon is- megmenteni?
   Vagy majd mi megmondjuk, mit tehet vagy mit nem?

   Az imáról . Én hiszem – és már tapasztaltam is-, hogy van ereje. Nekem ez egy párbeszéd Istennel.Aki nem akar,az ne imádkozzon.”

   Ezen az oldalon leírjuk a véleményünket az eseményekről és mit teszünk, tehetünk azért, hogy pl. ne törjön ki a 3. világháború?
   Nem megyek Iránba, se Izraelbe, de tudok imádkozni azért, hogy Isten segítsen… pl. és próbálok békében élni a családommal, ismerőseimmel…

   Szóval,lehet vitatkozni – világnézettől,vérmérséklettől stb. függően -,mi változik?
   Nem az én dolgom meggyőzni bárkit is az üzenetek valódiságáról.
   Hasznosabb elovasni az üzeneteket és utána véleményt alkotni.

   Ajánlok figyelmedbe egy nagyon jó oldalt:

   http://www.youtube.com/user/RevealHiddenReality/featured/

   Nézd végig az összes videót ( nagyon jók!), pl.a “Kiút a jövőnkből”-t.
   A kép összeáll. Isten segítsége nélkül nem menekülünk meg…
   Ez az én véleményem.

   A Nagy Figyelmeztetés után pedig gondolok rád … 🙂

   1. Kedves Obrian és kanku,

    Ha megengeditek, akkor elmondanám az én illetve az Égiek véleményét arról, hogy mi az igazi üzenet és mi nem az!

    Rövid és egyszerű!

    Amit mások mondanak Neked, az nem feltétlen igaz, de amit a Te saját lelked sugalmaz az biztosan igaz!

    Nem kell Neked másokra hallgass (mert nagyon sokan rosszhiszeműek és csalók), csak halld meg önmagad. Hogy jobban érhető legyen. Minden emberhez szólnak folyamatosan az Égiek, ezért van mindenki mellett legalább egy őrangyal. (Tudom ez már sokaknak hűha.) De ettől az igazság még nem változik meg.
    Tehát az őrangyal feladata az állandó segítség. Mindenben segít, amiben felteszel magadnak egy kérdést. A válasz mindig az első gondolatod lesz.

    Most például felteheted azt, hogy ez a Ni igazat beszél?

    Az első gondolatod valószínűleg az lesz. Igen!
    De rögtön követi általában a másik is, ami ennek az ellenkezője lesz, valami magyarázattal ellátva, mert ez a logikus elme ellenkezése lesz, aminek nem feltétlen célja a te fejlődésed és ezért mindent igyekszik a logikával megcáfolni. Ilyenkor jön elő gyakran, hogy bizonyítsd be, hol a hivatkozás, stb.

    Vannak dolgok, amiket nem kell bebizonyítani, sőt nem is nagyon lehet, de azt garantálom, ha sikerül mindig meghalld és megfogadd az első gondolatod, tehát az Égiek tanácsát, akkor egészen megváltozik és megjavul az életed.
    Sokszor nehéz megfogadni a tanácsokat, mert emberi szemmel gyakran nagyon lehetetlennek,elképesztőnek tűnnek – hiszen egész életedben egy beléd sulykolt, rád erőltetett, nem feltétlen jó szabályrendszer között nőttél fel, aminek semmi köze az igazsághoz és a jóhoz.

  2. Ezzel egyet kell hogy értsek. Az ilyen sehonnai weboldalak mint a nagyfigyelmeztetes.com vagy a többi, ilyeneknek nem tudok hitelt adni. Jézus ezt üzeni, Mária azt üzeni…Vicc. Az ilyen oldalakat általában sötét elméjű judeo-keresztények vagy túlbuzgó magyarok csinálják akik azt hiszik, hogy álmukban Isten, Jézus szól hozzájuk és ezeket a képzelt vagy általuk megírt üzeneteket közzétéve hamis reményeket keltenek, egyszóval átverik az embereket. Legalább is azt a maradék embert aki még van olyan ostoba, hogy higyjen bármilyen vallásban is.
   Ilyen oldalakra szoktam is kommentelni, hogy ezek az üzenetek kitől vannak, ki a forrás? Meghogy ezeknek az “üzeneteknek” nem lehet hitelt adni. De általában az ilyen kommentjeim gyorsan eltűnnek valamilyen rejtélyes okból…

   1. Te olvastad ezeket az üzeneteket, Adaware? Szerinted, mi bennük az átverés? Milyen hamis reményekkel etetik az embereket?
    Azért, mert te nem hiszel bennük, nem biztos ,hogy nem igazak…:-)
    Úgy gondolod, a Teremtő nem választhat ki egyszerű földi halandókat, prófétákat, akiken keresztül üzenhet nekünk?
    ( Nem gondolnám, hogy az Isten ezt ne tehetné meg bármelyik korban, ha elhiszem, hogy Ő Van, Ő a Mindenható , Ő tudja, milyen segítségre van szükségünk. Ne kössük meg már az Ő kezét a mi beszűkült, földies gondolkodásunkkal…:-)
    Ezen az oldalon is olvashatsz Dániel vagy Ezekiel próféta jövendöléseiről, nem ők találták ki, Isten kiválsztotta őket erre az egyáltalán nem könnyű feladatra. De emlithetném Jeremiás, Joel, Malakiás prófétákat is pl.

    Igaza van Theának, újat nem mondanak a Bibliában leírtakhoz képest, de nem is ez a cél, nincs új kinyilatkoztatás.
    A cél, hogy az emberek,hívők ,nem hívők felébredjenek végre és lássák, hogy komoly időket élünk. ” Ez a világ elmúlik” és erre az ezután következő “új világra”, az Úrral való találkozásra
    fel kell készülni.
    Volt Noé és volt Jónás is , két lehetőség. Vagy hallagtsz az Úr üzenetére (Ninive megmenekült) vagy elveszel.
    Szóval, ne szélsőségesen ítélkezzünk, hanem bölcsen döntsünk.
    Amúgy meg szabad vagy, hiheted vagy nem hiszed. A te döntésed.

    “Prófétát támasztok nekik testvéreik köréből, mint téged;neki adom ajkára szavaimat, s ő mindent tudtukra ad, amit parancsolok neki.
    Ha valaki nem hallgat szavaira,amelyeket az én nevemben hirdet, akkor magam leszek , aki számadást kérek attól az embertől.
    Annak a prófétának pedig, aki egyetlen olyan szót is merészel hirdetni a nevemben, aminek hirdetésével nem bíztam meg, vagy aki más istenek nevében beszél, az ilyen prófétának meg kell halnia….
    Tudd meg hát:azok a szavak, amelyek ,bár a próféta az Úr nevében hirdeti őket, nem válnak valóra, s nem teljesülnek, olyan szavak, amelyeket nem az Úr mondott” Mtörv 18, 21-22

    Ez fogja eldönteni, igazak-e a nagy figyelmeztetésről szóló üzenetek vagy sem. Ha mégis megtörténik, tudni fogod, hogy igaz volt a prófécia…

    1. Hm elgondolkodtató…Vajon a muszlimok kapnak ilyen weboldalokon közzétett “prófétai üzeneteket”? Vagy a hinduk? Esetleg a buddhisták? Esetleg az esőerdőkben vagy afrikában élő természetvallás hívő törzsek? Zsidók? Hm akik más vallásokban hisznek, nincs bibliájuk, esetleg internetük ők a pokolra kerülnek mert nem jut el hozzájuk az üzenet? Vagy éppen csak azért mert nem keresztények? Hm lehet, hogy még a szcientológusok is kapnak ilyen “üzeneteket”?

     Mert elméletileg az egyistenhívő vallások mind ugyan azt az Istent imádják nem? És arról már biztos hallottál, hogy az ősi népek elég fejlett világismerettel rendelkeztek. Pl.:maják, de nem csak ők voltak.

     Arról hallottál, hogy az ősi népek a földi korszakokat többféleképpen osztották fel? Aranykor, vaskor stb. És, hogy ezek a korszakok egymás után következnek és ismétlődnek? Vagyis aranykor a legmagasabb szint és onnan következik több ezer éven át a hanyatlás míg végül eljutunk a mélypontig. Aztán megint a felfele menet következik egész az aranykorig. Az ősi népek mind 2012 végét tartják a vaskor végének. Az utána következő években megkezdődik a szellemi felemelkedés. Vagyis ezt irja le a biblia is csak ostoba vallási maszlagba burkolva. Vagyis nem mond többet mint amit már úgy is tudunk. Ergo ezek az üzenetek 0 információ tartalommal rendelkeznek, haszontalanok. Ostoba rémisztgetés. Nincs sem világégés sem semilyen Isteni ítélet. Egyszerűen itt a kulcsszó a ciklikusság. Ennyi, semmi több

     Hogy Krisztus vissza tér-e? Elképzelhető. Pl. az ősi egyiptomi vallás is úgy tartotta, hogy minden aranykor kezdetén Ozirisz és Atum emberi testet öltve eljönnek és ketten kormányozzák a világot és a betegségek, a nyomor, éhinség megszűnnek. De máshol is írnak visszatérő Prófétáról vagy Isteni lényről aki majd az aranykorban irányítja a világot.

    2. “Legyen a ti hitetek szerint” mondta Jézus. Amiket írsz az ősi népekről, szerintem pont az ellenkezőjét bizonyítják.

     Ha jól beszélsz angolul olvasd el a “Torn veil” című könyvet. Egy muzulmán lányról szól, aki teljes elszigeteltségben Biblia nélkül találta meg Jézust. 🙂

    3. Én abban hiszek, hogy Isten teremtette a világot,az embereket (majákat, egyipitomiakat, indiaiakat,magyarokat, zsidókat, stb.), a látható és a láthatalan dolgokat.
     Azt is hiszem,hogy a Teremtő adott nekünk szabad akaratot, értelmet, különböző “talentumokat”, és ezt használták az ókori népek is és használjuk mi is. Isten úgy teremtette meg a világot,hogy annak működéséből, megfigyeléséből is nagyon sok tudásra tehet szert az ember és következtethet a Teremtő létére.
     De abban is hiszek , hogy van jó tudás és rossz tudás, hogy létezik a gonosz, a bukott angyal, aki eredetileg a legfényesebb angyal volt, de saját gőgje miatt elbukott( A nefilimekről szóló podcast erről is beszél .)Aki folyamatosan kísérti és becsapja az embert, mert ő a “Hazugság atyja”. Az a legnagyobb átverése, hogy elhiteti az emberekkel, hogy Ő nincs – ez mára már igen jól sikerült neki.
     A háttérhatalom emberei mögött is ő áll valójában, a hatalom, a pénz, az uralkodni vágyás stb.által csábítva embereket gonoszságra.
     ” Nem a test és a vér ellen kell küzdenünk…”

     Ezeket azért írtam, mert a nagy figyelmeztetésről szóló üzenetek a Gonosz munkálkodásáról rántják le a leplet,többek között.
     Isten ezen a módon is ébreszti az embereket.
     Ez a weboldal egy másik módja annak, hogy felébredjünk.
     Van aki Drábik János írásait olvasva kezdi másként figyelni az eseményeket, pl.

     http://mek.niif.hu/06800/06897/html/

     A Szentlélek ott fúj,ahol akar.
     Abban is hiszek,hogy Isten mindenkit üdvözíteni akar,mert mindenkit szeret. ( Még azokat is , akiket mi nem, azokat is ,akik nem hisznek benne és ez jó hír! 🙂 Nem gondolom, hogy csak azok menekülnek meg, és fognak élni az Atya által teremtett “Új világban”, akik olvassák ezeket az üzeneteket.
     De azt viszont hiszem, hogy vannak, lesznek olyan emberek, akikhez ezen üzenetek által szól. Ebben egyetértek Obriannal.
     Abban is egyetértek vele, hogy az ima nagyon fontos. Akik komolyan veszik hitüket – legyen az budhista, hindu, keresztény vagy éppen természetvallás hívő, az mind imádkozik is, azért, hogy jobb legyen a világ – és tesz is érte, közvetlen környezetében.

     “Nincs világégés sem semmilyen isteni ítélet…”

     Ha Irán lezárja a Hormuzi szorost és Amerika erre reagál, szerinted mi lesz? Ez az illuminátus terv, nemde? A népességcsökkentés általuk elgondolt megoldása.
     A nagy figyelmeztetés Isten közbelépése, mielőtt elpusztitanánk magunkat. Szerintem.

     A ma történő eseményekről már Dániel próféta, Ezekiel próféta is jövendőlt, nem beszélve a Jelenések Könyvéről… Ezek az elemzések fent vannak ezen az oldalon is és a Bibliában le lettek írva, Félelmetes pontossággal.
     Szóval ennek ellenére a Biblia “ostoba vallási maszlag”?
     De valóban, legyen neked a te hited szerint. Nem félni kell,hanem szívből ,igazán Isten felé fordulni .

     A RevealHiddenReality oldalt én is “felfedeztem” már. Érdemes megnézni.

     A földi korszakokról:

     http://www.youtube.com/watch?v=iF4g805U020

     Ez is egy véleméy.

  3. Egyszer már átfutottam ezt az oldalt. Természetesen nincs időm minden egyes részt elolvasni, de abból, amit láttam azt tudom mondani, hogy igazából nem mond semmi újat, a Bibliához képest: jön az Antikrisztus, atomháború, üldöztetés, stb. Pozitívumként mindenképpen elmondhatom, hogy mivel katolikus oldalról van szó, legalább néhány olyan vallásos embert is felébreszthet, akik eddig nem hittek a végső időkben.

  4. Kedves kanku,

   Ritkán olvasni ilyen lényeglátó és jól halló embertől valamit!
   Gratulálok Neked! Ezt nagyon jól látod és érzed:

   “…bár senkit nem akarok ezzel megbántani, azért gondoltam felvetem a témát, mert szerintem sok jót akaró embert megtévesztenek és talán valami másnak segítenek az imájukkal.”

   De, nagyon jól érzed, hogy mást hanem a sötét oldalt (a sátánt) segítik imájukkal és pontosan nem a Teremtő Istent. Bár szegények többsége nem tudja, de hát a bibliában is le van írva – mert azért maradt benne néhány igazság -, hogy:

   “Mt 7,13-15: Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a kárhozatba visz, és sokan vannak, akik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik azt megtalálják. ”

   Mit is jelet ez?
   Fehéren-feketén leírja, hogy szinte mindenki tévúton fog járni, ebből az következik hogy a biblia és az egyházak tanításai tévútra vezetnek és csak azon kevesek találják meg a jó utat, akik tudnak kételkedni és a szívükre hallgatni.
   Te ezt az utat járod!

   Hogyan is lehetne az igaz, hogy Jézus azért halt meg, hogy mindenkinek meg legye bocsátva az összes bűne, akkor Jézus (és Isten) engedélyt adott volna a züllésre, lopásra, csalásra, hazugságra?
   Józan ésszel ilyet fel lehet tételezni? Mégis elhiszi majdnem az összes hívő. Ez nagyon szomorú és végzetes dolog.

   Ha bármely egyház is jó úton járna, tehát az igazságot, csak Isten igaz igéjét hirdetné, akkor széles lenne az út, mert sok hívő férne be rajta.

   Te már elindultál a jó irányba, ugyanezt kívánom mindenki másnak is!

 8. Megoldják, mármint a “hármas-tengely” (usa-izrael-nagybritannia). Csellel és csalással. 2008-ban a Bush kormány idején hogy volt? Beöltöztettek egy usa hajót iráni hajónak, mintha az ál-iráni hajó provokálna egy valós támadást, amire – csak önvédelemből – válaszol majd az usa hajó. Hasonlóképpen most is bedobhatják (usa-Izrael-GB valamelyikük részéről ) ezt a trükköt és máris kész a támadásra az ok, ami azonnal borítja a dominósort. Így kiprovokálják Kína-Oroszország+Japán belépését+az egész NATO – Innentől: 3.Vh. – és ebben benne lesz az EU is. 🙁 Ha háború van, kevesebb ember marad, ez is az egyik célja a Világkormánynak, merthogy “túl sokan vagyunk már a bolygón”.

 9. Sajnos mind az amit látunk, nem más, mint az Illuminatista világelit terve a 3.világháború kirobbantásához, az Eugenista populáció csökkentésben, és globális rémmesében hívő zsarnok elit által.
  Ahogyan azt Albert Pike 33.lépcsőfokon ténykedett Szabadkőműves írta Mazzini-nek, a harmadik világháború helyének kirobbantási pontját ezúttal nem Európába teszik, hanem a Közel-kelet térségébe, az arab, és muzulmán világ és a Britt-amerikai-izraeli tengely kialakításával, mely háborúba végre Kínát, és az oroszokat is be fogják tudni erőszakolni.
  Csak a vak nem látja hogy Anglia-Amerika-Izrael tengely mi mindent meg nem tesz azért hogy kiprovokálja Irán, és Szíria reakcióját. Teljesen biztosak lehetünk, hogy az amerikai, izraeli, és angliai hadihajók addig fognak manőverezni a Perzsa Öböl határán, amíg egy nap az amerikaiak, megint elő nem jönnek egy Gulf of Tonkin szerű hazugsággal, amikor az amerikaiak azt hazudták hogy a vietnámiak megtámadták a hadihajóját USA-nak.
  Aztán utánna majd láncreakció szerűen belép minden ország a maga érdekeltsége szerint.
  Az bizonyos hogy a világgazdaság azonnal össze fog omlani, mert nem fogja tudni megfizetni a 9dolláros literenkénti benzin árát sem Európában,sem Amerikában.

   1. @ Tom: olvastam a linket. Durva. A Harmadik Vilaghaborura vonatkozo szabadkomuves leiras nagyon hasonlo az altalam ismert kereszteny profeciakhoz. Ebredjetek Emberek !

  1. Amit tehetünk, azon kívül,hogy tájékozódunk,utána olvasunk , az az,szerintem, hogy KEZDJÜNK EL KOMOLYAN IMÁDKOZNI, ha még eddig nem tettük! Még MA! Nincs már sok időnk. ÉBRESZTŐŐŐŐ!
   A keresztény próféciákban is ezt kéri az Isten. Nem ártana komolyan venni!
   Az ima fegyver és a lelkekért folyik a harc!

   http://nagyfigyelmeztetes.hu/2012/01/a-szinfalak-mogott-rejtozkodo-antikrisztus-hamarosan-megjelenik-a-vilagban/

   http://nagyfigyelmeztetes.hu/a-nagyfigyelmeztetes-uzenetei-e-konyv-formatum/

   http://metropolita.hu/2012/01/19/szabadkomuvesseg-%e2%80%93-a-satan-doktrinaja/

   http://www.nagyfigyelmeztetes.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Send this to a friend