Egészség

A GlaxoSmithKline illegális vakcina kísérletének 14 csecsemő esett áldozatul

Forrás: Natural Society

A GlaxoSmithKline (GSK) vakcina és gyógyszergyártó óriást 400 000 pezo (körülbelül 22,5 millió forint) büntetés megfizetésére kötelezte egy argentin bíró 14 csecsemő halálának okozásáért, akik egy illegális vakcina kísérletben vettek részt 2007 és 2008 között. A csecsemők halált okozó veszélyeztetése és illegális kísérletek folytatása mellett a bíró a szülői beleegyező nyilatkozatok meghamisításában is bűnösnek találta a céget. A GSK így próbált minél több csecsemőt toborozni egyik klinikai kísérletéhez.

Marceli Aguinsky bíró azután hozta meg ítéletét, hogy kézhez kapta Argentína Országos Orvostudományi Hivatalának (ANMAT) jelentését az ügyről. 2007-től kezdődően 15 000 egyéves kor alatti kisgyermek vett részt az illegális klinikai kísérletsorozatban, Mendoza, San Juan és Santiago del Estero városokban. A csecsemőket a GSK képviselői az állami kórházakba került szegény, írástudatlan családok közül toborozta. A 14 haláleset közül 7 Santiago del Estero-ban, 5 Mendozában, 2 pedig San Juan-ban történt.

A GSK orvosokat is beszervezett a projektbe, akiknek az volt a feladata, hogy az írástudatlan szülőket rábírják a szülői beleegyező nyilatkozatok aláírására. Egyelőre nem tudni hány csecsemő esetében tapasztaltak súlyos mellékhatást, negatív reakciót, illetve, hogy a bizonyított 14 haláleseten kívül volt-e több áldozata a kísérletsorozatnak. Mint sok más vakcina esetében, lásd Gardasil, az oltás következtében bekövetkező halálesetek száma folyamatosan emelkedik, ahogyan az az amerikai élelmiszer és gyógyszerbiztonsági hatóságától (FDA) kiszivárgott jelentésekből és egyéb forrásokból kiderül. (Érdemes elolvasni: Elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat)

Az egyik érintett kórházban a GSK kísérletek idején alkalmazásban lévő gyerekorvos, elmondta, hogy a GSK nemcsak rávette az írástudatlan szülőket a kísérletben való részvételre és gyerekük átadására, hanem a kórházban dolgozó számos orvost is rávettek az együttműködésre.

Ana Marchese, a Santiago del Estero-i Eva Perón gyerekkórház gyerekorvosa a következőképpen nyilatkozott:

?A GSK Argentína egy protokollt állított fel a kórház számára és több ott dolgozó orvost is beszervezett a projektbe. Ezek az orvosok kihasználták az írástudatlan szülők tudatlanságát, hogy rávegyék őket gyerekük átengedésére a kezelés idejére és a 28-oldalas szülői beleegyező nyilatkozatok aláírására.?

A napvilágra került információkból egyértelműen látszik, hogy a GSK-t egyáltalán nem érdekli az emberek egészsége, és bármit megtesz legújabb fejlesztésének tesztelése érdekében, az azzal járó áldozatoktól függetlenül. A kísérletekben résztvevő több mint 15 000 csecsemő közül ki tudja hánynál alakult ki veszélyes mellékhatás vagy betegség az oltás következményeként.

Az érintett szülők nagy részének fogalma sem volt arról, hogy gyerekük egészségét engedik át a GSK-nak a dokumentum aláírásával, hiszen legtöbbjük nem tudott olvasni. A GSK pedig azóta is zavartalanul árulja készítményeit szerte a világon, évről évre megdöntve bevételi rekordjait.

Előző posztKövetkező poszt

4 hozzászólás

  1. És lám most a mi gyermekeinken kísérleteznek. A sokat vitatott Hepatitis B védőoltást ami 2013 -tól KÖTELEZŐ a gyermekeinknek eme gyilkos gyártó állítja elő.. Felfordul a gyomrom, és még engem állítanak elő mert nem közreműködöm velük. El sem hiszem, hogy ilyen létezik, ki véd meg minket!!!

  2. A vakcinák területén Magyarország a legg behódoltabb európai ország egyike, sőt meg merem kockáztatni hogy mi vagyunk az elsők, gyerekeinkre kényszerítik az összes kötelező oltást, általában kombinált oltások, nem létező betegségek ellen. Az idén a gyerekem kapcsán ellen akartam állni de sajnos a párom nem állt mellém, így meg történt a dolog. Az oltás után mondom az orvosnak, megnézném az oltás tájékoztatóját, kicsit tétovázva ide adta, futva átnézem, azt mondja, na most elégedett vagyok? adjam neki vissza, mondom neki, nem mert én ezt most hazaviszem és zsebre tettem, az doktornő vágott egy grimaszt és azt mondta,,,akkor vigye haza. Haza érek, előveszem, hogy figyelmesen átolvassam, mit gondoltok mi volt az első mondat a tájékoztatón(vastag betűkkel) ” OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A TÁJÉKOZTATÓT, MIELŐTT GYERMEKÉNEK BEADJÁK EZT AZ OLTÁST.(az orvos csak a külön kérésemre vette elő a tájékoztatót!) folytatom tehát: Őrizze meg ezt a tájékoztatót, amíg a teljes oltási sorozat befejeződik.(nem fúra?, vajon miért akarta visszakapni a tájékoztatót az a szemét orvos)
    Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon kezelőorvosához.
    Ezt az oltást gyermekének írták, ne adja oda másnak.

    Egy ideig azt hittem, hogy az orvosok csak egyetemi agymosott személyek, de ez az eset rádöbbentett, hogy tévedtem, ők is tudatosan részesei ennek a gyógyszer orientált egészségügyi rendszernek, oltási programoknak, átverésnek, vagy összeesküvésnek, ha úgy tetszik.
    Ha minden szülő megtagadná a kötelező oltás beadását, nem tudnának mit csinálni, de sajnos ez estben is a tv reklámok győznek a józan gondolkozás és a tájékozottság ellen. Köszönjük meg John Davison Rockefeller papának,…. akiről az ÚR biztosan külön gondoskodott egy “elsősosztályú” veremmel oda lent a pokolban. Áldott legyen az ÚR neve mindörökké!

    1. Felháborító, hogy az egész Világot /büntetlenül/ behálózza a gyógyszermaffia, – nekik még hatalmasabb a profitszerzés és csak ezt tartják céljuknak + a túlnépesedés megakadályozására ez is egy aljas módszer részükről, amely “felsőbb utasításra” történik. Az ilyen-olyan vakcináknak már megszámlálhatatlan áldozata van és még több lesz a jövőben 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend