Háborúk

A kínai tábornok akár egy világháború árán is megvédené Iránt

Forrás: Infowars.com

Zhang Zhaozhong tábornok, a Kínai Nemzetvédelmi Egyetem professzora úgy nyilatkozott, hogy Kína egy percig sem fog tétovázni, ha Irán védelméről van szó, akkor sem ha ez a harmadik világháború kirobbanását jelentené. A nyilatkozatot válasznak szánta az amerikai hadsereg intézkedéseire, melyek egyre több hadihajót indítanak a térségbe az egyre növekvő feszültség közepette.

Az NDTV, egy Kínán kívülről sugárzó kínai nyelvű csatorna adásában elhangzottak szerint, Zhang Zhaozhong tábornok az Irán elleni USA-izraeli támadásra reagálva elmondta, ?Kína nem fog habozni, hogy megvédje Iránt, még akkor sem, ha ez a harmadik világháború elindítását jelenti.? A kijelentés, mint várható volt, sokakat megdöbbentett.

A híradás Xia Ming professzort is idézi, aki átfogalmazva ugyan, de megismételte a kijelentést, hogy ?a harmadik világháború kirobbantása kizárólag belpolitikai indítékkal, szükségből történne,? de hozzátette, hogy egy ilyen út támogatása nevetséges lenne.

Kína vehemensen megerősítette Iránhoz fűződő szövetségét az elmúlt hetek során. A megnyilatkozások közül talán az iráni brit nagykövetség elleni támadással kapcsolatos reakció a leginkább említésre méltó, mivel Kína nem volt hajlandó kritikával illetni az iráni diákok akcióját.

Kína és Oroszország egyaránt egyértelművé tették, hogy minden Irán ellen tervezett katonai akció ENSZ felhatalmazását meg fogják vétózni. ?Kína tisztában van az egyes országok kemény reakcióival a kialakult helyzetet illetően és aggódik a fejlemények miatt,? nyilatkozta Hong Lei, kínai külügyminiszter a riporterek kérdésére reagálva a tegnapi nap folyamán.

?Reméljük, az illetékes országok megőrzik higgadtságukat és nem indulatból fognak dönteni ilyen fontos kérdésben, hogy elkerülhessük a konfrontációt.?

A Nimitz osztályba tartozó Stennis szuper-anyahajó már most is az iráni vizek közelében van, az USS Carl Vinson repülőgép anyahajó pedig a napokban indult el, hogy csatlakozzon az amerikai tengerészet 5. Flottájához.

?Az USS Carl Vinson mellett az USS Bunker Hill irányított rakétahordozó és irányított rakétaelhárító is útnak indult tegnap reggel, az USS Halsey pedig néhány órán belül követi,? jelentette az NBC SanDiego, hozzátéve, hogy valamennyi hajó a közel-keletre tart.

A Szíria ellen tervezett támadás miatti félelmek igencsak megnőttek, amikor kiderült, hogy az USS George W. Bush hadihajó elhagyta szokásos állomáshelyét és Szíria partjai közelébe érkezett, ám azóta a hajó visszaindult Norfolk Virginia-i állomáshelyére.

A hadihajók november 30-i pozíciójára vonatkozó térkép: LINK

Előző posztKövetkező poszt

11 hozzászólás

 1. Én csak azt nem értem ebben az amerikai társadalomban, hogy miért nevezik magukat keresztényeknek? Mi az, ami ott keresztény értéket tartalmaz? Állandóan megtámadni országokat…érdekes. Néha pénzért (olajért). Néha csak úgy kedvtelésből minden ésszerű cél vagy indok nélkül lásd Vietnám. Amerika sehogy sem bírja ki, ha nem robbanthat ki háborúkat. Tömegeknek kell meghalni, hogy amerika egy kicsit jobban érezhesse magát. Minden háborút, amibe amerika belement azt ők maguk robbantották ki hazug indokokkal, amiket akkor titkosítottak, de azóta sokminden kiderült. Már ismerve az amerikai vérengző, teljesen sátáni mentalitást nem csodálkozom, hogy az arabok a Nagy Sátánnak nevezik amerikát. Na persze az arabokat sem akarom védeni, nem tudok velük sem egyetérteni. Azonban azon sem tudok csodálkozni, ha Kína tényleg ennyire radikálisan kiáll és védelmezi Iránt. Azért gondolom, hogy ma már nagyjából az egész világnak elege van abból, hogy minden országnak az amerikai támadásoktól kell tartani és védekezni a pszichopata, szociopata amerikai katonai vezetők vérengzésétől. Ha amerika most megtámadja Iránt is ugyanúgy mondvacsinált okokkal, mint annó Irakot, akkor remélem, hogy Kína atomot dob le rájuk vagy ha nem Kína, akkor valaki más, mondjuk az oroszok, vagy valaki. De a lényeg, hogy a szörnyszülött amerikát már tényleg a földdel kellene egyenlővé tenni cserébe mindazért, amiket csináltak más országok ellen.

  1. A mélységesen elítélendő erőszak ellen az erőszak alkalmazása lenne a kézenfekvő megoldás….. és legyen már végre világbéke.
   Ti értitek ezt?
   Na megyek és iszok egy kávét, mert asszem lelassultam.

   1. Ha ezt arra írtad válaszképpen, amit írtam, akkor elmondom, hogy én nagyon nem vágyakozom az úgynevezett “világbékére”! Ezzel nem azt mondom, hogy olyan módon szeretnék megtámadni országokat, ahogy például amerika teszi, én senkit nem szeretnék megtámadni, főleg nem olyan aljas szándékokkal, ahogy amerika csinálja. Azonban megvédeném az országomat/országokat. Tehát, ha megtámadna egy ország, akkor azt az országot önvédelemből lefegyverezném. Ha az az ország semmiképpen nem állna le és mindenkit össze-vissza megtámadna és már mindenkinek attól kellene rettegnie, hogy ők mikor kerülnek sorra a megtámadottak listáján, akkor azt az országot önvédelemből a földdel tenném egyenlővé. Nem azért, mert perverz módon az erőszakot akarom terjeszteni, dehogyis!!! Ez jogos önvédelem lenne. Szerintem ez teljesen logikus.

   2. Én a magam részéről nem hiszek a világbékében. Azt az elvet az antikrisztus fogja vallani. A világbékét ő maga fogja mesterségesen előállítani azért, hogy azzal is elismerést szerezzen magának a népektől. Az emberei most éppen azért okoznak világbotrányt, hogy amikor az antikrisztus fellép, akkor ő legyen az, aki látszólag megoldja, tehát az egyik kezével éppen ő maga idézi elő a rosszat, aztán meg a másik kezével felajánlja a megoldást. Ez a maffia eszközeihez hasonlatos, konkrétan olyan, mint a “védelmi pénz”. Egyik kezükkel megvernek, megfenyetegnek, aztán pedig a másik oldalról biztosítanak, hogy ellenszolgáltatásért cserébe megvédenek saját maguktól. Az antikrisztus ugyanezt teszi, nála a lelkeddel kell fizetni cserébe azért, hogy élvezhesd az ő “védelmét”. Én nem őt választottam. Jézus Krisztus jobb megoldás.

    1. WTH4,
     Ha ilyen jól átlátód a helyzetet “Az emberei most éppen azért okoznak világbotrányt, hogy amikor az antikrisztus fellép, akkor ő legyen az, aki látszólag megoldja, tehát az egyik kezével éppen ő maga idézi elő a rosszat, aztán meg a másik kezével felajánlja a megoldást”, akkor miért vagy megbotránkozva Amerika “külpolitikáján”? Az amerikai nép is kb. ugyanannyira romlott, vagy megvezetett mint minden más nemzet. Ha viszont te is így látod, ráadásul keresztény hitű is vagy ez a féle kijelentés nem nem hangzik valami jól: ” De a lényeg, hogy a szörnyszülött amerikát már tényleg a földdel kellene egyenlővé tenni cserébe mindazért, amiket csináltak más országok ellen.” Ne haragudj, de én ezt így látom és nagyon elszomorít az ilyenféle ítélkező magatartás.

    2. Azt hiszem, hogy teljesen megértem az álláspontod ADRIAN, elnézést, ha szomorúságot okoztam. De akkor azt mondd meg nekem, hogy ha mondjuk neked akkora hatalmad lenne, amivel kormányszintű döntéseket lehetne hozni, akkor te személyesen mit lépnél egy olyan ország magatartására, amely állandóan megtámadna és lemészárolna különböző országokat és annak népeit? Ha ebbe most őszintén és komolyan belegondolsz, akkor te sem mondhatsz mást, mint azt, hogy jogos az önvédelem, nem? Mert hidd el, hogy ilyen szinten már a szép szó nem sokat ér. Én is csak ebbe gondoltam bele, amit most tőled megkérdeztem. Amúgy meg annak ellenére, hogy keményen mondom el a véleményem az értelmetlen tömeggyilkosságokról, nincs a szívemben gyűlölet az amerikai nép iránt, mert nyílván ott sem maga az egész lakosság a felelős. Csak ugye sajnos egy országnak a vezetősége rántja bele az egész népet a bajba. Mert a felelősség a vezetők vállain van. De őket ki vezeti, ez a nagy kérdés. Ki az a személy, aki a mai korszakban az amerikai elitet és vezetőket mozgatja? De már mióta megy ez így? Pedig állítólag a Biblia szellemében alapították meg azt az országot. De azóta mik voltak ott? Mit csináltak a rabszolgákkal…az atombombával, a szönyegbombázással, országokat fosztottak ki és a pénzt a fegyvergyáraknak adták. A 2008-as gazdasági világválság kirobbantása direkt….na meg ugye a bizonytalanság a 2001-es esettel kapcsolatban, mert elég sokminden utal arra, hogy azt is ők maguk csináltak….Ha ezt egy ember csinálta volna, akkor nincs az az ország, aki egy ennyire megátalkodott, elvetemült, gonosz gyilkost ne ítélt volna halálra. Éppen ezért lehet, hogy előbb-utóbb az országok fogják ezt az országot halálra ítélni. És ha ez megtörténik, akkor senki sem mondhatja majd, hogy emberi szemszögből nézve ez nem volt jogos. És hidd el, hogy ezt nem ítélkezésből mondom. Ha mondjuk abban az utcában vagy a környéken lenne egy ilyen megátalkodott gyilkos, ahol te élsz, akkor te is azt szeretnéd először, hogy az illető változzon meg, de ha nem változna, hanem egyre ördögibb lenne, akkor te is azt szeretnéd, ha elfognák és leültetnék végre. Még imádkoznál is, hogy kapják el, mert veszélyben éreznéd magad. Ne gondold, hogy amerika miatt nem vagy veszélyben. Egy példa a millió közül: minden fajta pénzt direkt, tudatosan gyengítenek azért, hogy csak az ő dollárjuk legyen erős. Persze jelenleg nem a dollár a legerősebb, most ez az egyik legnagyobb bajuk. Minden országot rombadönteni azért, hogy csak az ő országuk legyen erős. Ezt egy ország sem csináta ilyen mértékben, mint amerika. Ha az amerikai vezetés egy ember lenne és te találkoznál vele, akkor úgy éreznéd, hogy magával a sátánnal vagy valami hasonlóval találkoztál. Bocs a hosszú kommentért. Csak arra törekedtem, hogy te meg az én szemszögemből próbáld átlátni, végül is ezért kommunikálnak az emberek:-)

 2. Ne ítélj hogy ne ítéltes! Legjobb védekezés a támadás, nem? De itt sok az ismeretlen, csak amerikai, kínai, izraeli, iráni stb, stb. Csak az árnyékot nézitek, de a fényt nem látjátok mert féltek az igazságtól. Olyan ez mint a döntés, nem mi hozzuk azt már meghozták és úgy érthetjük meg ha elfogadjuk. Megakarod ismerni a fényt?
  Miért követted az árnyékot?

 3. Tudomásul kell venni ,hogy a globális/zsidó/pénzhatalmi központ a “Wall street-en van.
  Őket irányitó távolkeleti kéz:IZRAEL.Az aktuális probléma,hogy Irán ellen mire képesek.
  A globalista pénzhatalom már bajban van,mert az elbutított emberek kezdik észre venni,
  a rendszer hibáit.Ha kirobban a3. csak őket lehet számon kérni.

 4. A hegemóniaváltás ideje eljött. A Nyugat háborús aktivitását kell csak blokkolni, a saját szaruk meg hamarosan maga alá temeti őket úgyis. Meglesz a “nagy megaláztatás”, előbb hagyják, hagy ízleljük meg a poklot – majd annak fényében rendelkezik az igazi “új világrendről” Kelet, ahogy azt majd érdekei szolgálják. Lesz néhány hónap durva átmeneti időszak, talán fél év, utána rendet raknak a perifériákon, (amelyek ma még centrumnak számítanak). Nem tudni milyen lesz ez a rend, úgy fogunk táncolni, ahogy ők fütyülnek. Nagy elkényeztetésre nem kell számítani, de a totális káoszhoz és anarchiához képest megváltásnak fogjuk érezni…

 5. harmadik vh. nincs atomfegyverek nélkül, atomháború nincs nukleáris tél nélkül. ergo mindenkinek kampec… azért ezt egy professzornak minimum tudnia illene nem?

  bár az is lehet, hogy ez már a Fokozott Intenzitású Internacionális Populáció Redukáló Program csak mi még nem tudunk róla…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend