Készpénznélküli társadalom, Világkormány

A tüntetők egyik csoportja új globális valutát akar a nemzeti pénzrendszerek helyett

Forrás: WND.com

Az OWS Currency (A Wall Street elleni mozgalom valutája) névre hallgató online csoport egy ?alternatív valutarendszer kidolgozásán dolgozik a tüntetések résztvevői számára,? áll a csoport célkitűzésében.

?Az Occupy mozgalom és korábbi tüntetések bizonyítják, hogy az emberek új rendszert akarnak,? olvasható a csoport weboldalán. ?Segítsünk nekik megvalósítani ezt!?

A csoport koordinációjáért a Peer-to-Peer Alternative Alapítvány (P2P alapítvány) felel, melynek küldetése ?olyan ingyenes, nyílt forráskódú technológiák kifejlesztése, amelyek elősegítik a Fed által kibocsátott bankjegyek alternatívájának és támogató rendszerének megteremtését.?

?Olyan rendszert kell létrehoznunk, ami jobban megfelel az emberek igényeinek,? teszi, hozzá az alapítvány.

A projekt számos, már létező kezdeményezés koncepcióját szeretné felhasználni, mint például a kísérleti BitCoin-t, ami ?egy globális, azonnali fizetésre alkalmas digitális valuta.?

Egy másik hasonló elgondolás a Wall Street ellenes mozgalom számára létrehozott PermaBank, amely ?a permakultúra alapelveit a pénzügyi szolgáltatásokkal ötvözni képes technológiát hivatott kifejleszteni.?

A P2P Alapítvány számos közismert ?értelmiségi partnerrel? rendelkezik, akiknek szintén ?célja a megosztáson és a peer-2-peer elveken alapuló társadalom térnyerése.?

Az egyik ilyen közismert értelmiségi partner Lawrence Lessig, a Creative Commons létrehozója. Lessig Obama elnök technológiai tanácsadója volt a 2008-as választási kampány során és a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) vezetőjelöltjei között is szerepel. Lessig a jogvédett tartalmak jogi korlátozásainak csökkentéséért harcol.

Lessig szoros munkakapcsolatban áll Robert W. McChesney-vel, aki keményvonalas marxista és legfőbb célja a kapitalizmus megszüntetése. McChesney alapította a Soros György által finanszírozott Free Press szervezetet, ami szoros kapcsolatban áll a Fehérházzal és legfőbb célja a hírmédia szigorúbb állami irányítás alá vonása. [Érdekes, hogy pont a ?Szabad sajtó? nevet választották maguknak.]

A Free Press munkái között szerepel egy részletes tanulmány, ami egy ?világszínvonalú? állami felügyelet alatt álló médiarendszer kialakítását taglalja. Májusban Ben Scott, a Free Press egyik igazgatója lett az amerikai külügyminisztérium fejlesztési tanácsadója.

Az összefonódások listája itt nem áll meg, a résztvevők között egy tucat megkérdőjelezhető nézeteket valló aktivista és jelenlegi vagy volt kormánytag szerepel. A lényeg egyértelmű: érdemes utánanézni, milyen szervezetek és egyének állnak olyan kezdeményezések mögött, melyeket a globális elit bármelyik tagja támogat, mert kiderülhet, hogy a valós cél a vélt célnak éppen az ellenkezője.

?Maga a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává.? ? II. Korinthusbeliek 11, 14

Előző posztKövetkező poszt

1 hozzászólás

  1. Ezsa 14:12 How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! how art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend