Nagytestvér, Tudomány és technika

Új világrend: Távirányítással aktiválható RFID-chipek

Forrás: NaturalNews

A személyazonosság lopás, pénztárca és táskaelvesztés és egy sor egyéb információvesztés elleni védelem megoldásaként beharangozott, mindent magába foglaló, nyomon követő RFID-chip térnyerésének és gyors elterjedésének vagyunk szemtanúi. Azt is tudjuk, hogy a viselőjének megölésére képes RFID-chip mára valósággá vált.

Az természetesen nem kérdés, hogy a világunkat irányító hatalmak minden embert microchippel akarnak ellátni. Számos újsághírben olvashattunk már a különböző bőr alá ültethető micro- és nanochipekről. (http://www.youtube.com/watch?v=qCVVUuvXOoc)

Azt azonban sokan nem tudják, hogy az amerikai élelmiszerbiztonsági hatóság az olyan beültethető chipeknek használatát is engedélyezte, amik képesek kárt, például szándékos égési sérülést okozni viselőjének. Az eredetileg bűnözők nyomon követésére kifejlesztett, ciánt tartalmazó microchipet először egy szaúdi-arábiai feltaláló fejlesztette ki. Találmányát, a távirányítással aktiválható, a testbe ciánt fecskendező RFID-chipet Németországban akarta szabadalmaztatni, de a német hatóságok annak veszélyes és egészségre káros hatása miatt megtagadták a bejegyzést. Tehát a chipek már nemcsak információt tárolnak vagy gyűjtenek viselőjükről, de számos egyéb funkcióra is képesek, mint ahogy a fenti YouTube klipben 0:42-nél a riportertől hallhatjuk: “képes megölni, ha nem fogadunk szót.”

Ugyanebben a YouTube klipben hallható Scott Silverman, az Applied Digital Solutions elnökének sokszor idézett interjúja is, akinek mellesleg már a cége által gyártott VeriChip van a karjában, amelyben a technológia előnyeit ecseteli a CNBC riporterének.

A VeriChip-et gyártó, most már PositiveID néven futó társaság éppen a napokban jelentette, hogy az izraeli hadsereg is ilyen bőr alá ültethető chipeket rendelt tőlük katonái számára, “katasztrófa felkészülési és vészhelyzet-kezelési programjuk támogatásához.”

Az emberek lassan megszokják a chipeket. A legtöbb ember Magyarországon is csak utólag értesült arról, hogy új, az EU szabványnak megfelelő, már nem az egykori “szabadságot” jelképező kék, hanem vörös útlevele is chipet tartalmaz, illetve, hogy ma már csak ujjlenyomatvétellel kaphat útlevelet. Gondolom, amikor a chipet az útlevélből, vagy személyi igazolványból bőrünk alá akarják költöztetni, sokak “csak” a következő lépést látják majd az elkerülhetetlen folyamatban.

Előző posztKövetkező poszt

9 hozzászólás

  1. Tehát még is minden megmagyarázható.
    Részemről az ügy ad acta.
    Járom a magam útját, nem a másokét, saját gondolatokkal, tiszteletben tartva mások gondolatait, amelyet elvárok másoktól is. A térítő szándékot nem tolerálom ( volt próbálkozás több mint 60 éven át, van ismertem a “hívőkkel” kapcsolatban ), mert az már beavatkozás a magánszférámba.

    1. Ha feltalálnád egy eddig gyógyíthatatlan betegség ellenszerét, nem akarnád megosztani másokkal? Én így vagyok Jézussal. Ez nem térítés. Mire vagy hová térítenélek meg? Sok ember hajlandó bármit kipróbálni az életben, hogy megtalálja a boldogságot, az értelmet az életben, de Jézust soha. Kár. De nem nekem, hanem nekik.

  2. A Bibliával minden megmagyarázható és annak ellenkezője is.
    A Jehovisták mióta léteznek, azóta ijesztgetnek dátumokkal a világvégéről, nem jött eddig be.
    Tudtommal Jézus tanítványai halászok voltak és nem írástudók.
    Nem valószínű, hogy ő írta volna le a jelenéseit. Meg kellene keresni az eredetit, ha van akkor a Vatikáni levéltárban megtalálható kell, hogy legyen.
    A Biblia a Katolikus egyház szerzeménye, hogy félelemben tartsa az embereket, és leszoktassa az önálló gondolkodásról, mert a gondolat teremtő erő.
    A Biblia Istent lealacsonyítja az ember szintjére, és emberi tulajdonságokkal ruházza fel, lásd a teljes Ószövetség.
    A világ nem úgy működik ahogy azt mi elképzeljük.

    Idők múlásával leírni valamit, pláne egy álmot, vagy epilepsziás roham alatti átélést, nem lehet hiteles, mert a tegnapi ebédre sem emlékszünk nem,hogy egy évtizedekkel azelőtti megjelenés minden egyes képére emlékezzünk. Lehet, hogy azért megfejthetetlen ? Belemagyarázni mindent lehet. Ahány ember, annyi értelmezés.

    1. Ha hiszed, ha nem több mint 5700 görög és kb. 10000 latin, antikvitásból származó Új Testametum maradt fenn a mai napig a Holt tengeri tekercsekről nem is beszélve.

      A Biblia valódiságáról úgy győződhetsz meg legegyszerűbben ha kipróbálod az ott leírt “receptet”. Fogadd be Jézust a szívedbe és kérd meg, hogy mutassa meg az igazságot. Nem veszítesz vele semmit viszont enélkül nem tudsz érdemben véleményt mondani róla.

      “És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket.” – János 8, 32
      “Mert a keresztről való beszéd bolondság ugyan azoknak, a kik elvesznek; de nekünk, kik megtartatunk, Istennek ereje.” – I. Korinthusbeliek 1, 18

      Mellesleg a Bibliában nincs semmi, ami félelmet keltene, sőt ellenkezőleg:

      “Mert nem félelemnek lelkét adott nékünk az Isten; hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak lelkét.” – I. Timóteus 1, 7

      A Biblia olyannyira nem a “katolikus egyház szerzeménye”, hogy minden erejükkel a Biblia lefordítása ellen harcoltak, nehogy az ott olvasható eszmék felnyissák az emberek szemét.

    2. Számos dologgal nem értek egyet a megjegyzéseid közül, de nem azokra szeretnék válaszolni, annak most nem lenne sok értelme. Mielőtt az ember a Biblia eredetéről tesz megjegyzéseket, érdemes hiteles történelmi források után nézni, és hogy objektíven tudj dönteni, nemcsak a biblia-kritikus, de a Biblia mellett szóló érveket is jó megfontolni. Azt pedig, hogy a Bibliának mi az üzenete, és hogy valójában mi hogyan értelmezhető, igazából csak Isten lelkének segítségével lehet megérteni. A Biblia egy különleges könyv, nem olyan mint egy hétköznapi matematika könyv. Az utóbbit az ember elolvassa, megérti, és kész: egy meg egy az kettő. Jézus viszont azt mondta, hogy az Ő beszédei “lélek és élet”. Pál apostol azt írta, hogy “a betű megöl, de a lélek megelevenít” meg azt is hogy mind ezek a tanítások lelkiképpen ítéltetnek meg, mert amúgy csak “bolondságnak” tűnnek.
      A Biblia megértéséhez szükséges először Jézust elfogadnod a szívedben. Ez megkerülhetetlen. Aztán pedig kérned kell Isten Szent Lelkét, hogy segítsen az értelmezésben. Ha ez nem történik meg, félreértelmezések keletkeznek, még néha keresztények körében is.

  3. Csak annyit, hogy ezt, és még sok egyebet 1975-ben Dannion Brinkley, a klinikai halál állapotából visszatérve, az ott látottakat a “Megmentőm a fény” c. könyvében, a “Tizenkettedik doboz” c. részben már előre “megjósolta”. Ez megoldja azt a problémát is amit most a nyugdíjasok okoznak a nyugdíjkasszával. Kötelezővé teszik a chipet, s amikor eléred a nyugdíjkorhatárt a chip felbomlik, mérget juttatva a szervezetbe, s nem kell nyugdíjat fizetni. Ha nem engeded beültetni számkivetett leszel, semmilyen ellátásra nem leszel jogosult. Totális rendszer következik.

    1. A Megmentőm a fény jó könyv, de azért János megelőzte pár évszázaddal… 🙂

      “Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” – Jelenések 13, 16-17

      Ő akkor még nem értette miről ír, számára értelmezhetetlen volt, hogyan lehet egy “számmal” fizetni. Ma kérdezz meg egy 10 éves gyereket…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend