Add tovább

Podcastok
október 9, 2011 Feltöltötte:Thea 1,187

A tüntetések és gazdasági problémák a világkormány megalakítását készítik elő – End Time Info Podcast

Tüntetések Indiában, Görögországban, Spanyolországban és most már az Egyesült Államokban is egyre több helyen. A több éve tartó és egyre mélyülő gazdasági problámák után a politikusoknak most már a tömegek egyre hangosabb elégedetlenségével is számolniuk kell. Hová vezet mindez? Vajon az egyre több országot értintő tüntetések spontán robbannak ki vagy gondos előkészületek eredményeként? Van megoldás?

Joseph és Johnny ezeket a kérdéseket vitatják meg és megbeszélik miként viszi a világon egyre inkább eluralkodó káosz előre az elit világuralmi terveit.

Lejátszás (26:31p):

Javaslatok, kérdések a podcast adásokkal kapcsolatban

iTunes | Mobil podcast oldal | Embed kód:

Sokszor úgy tűnik, hogy már szinte semminek nincs értelme a világban. Egyre több az erőszak, a gonoszság, hiányzik a szeretet és a megértés. Bár a jelen és az előttünk álló évek nehéznek tűnnek, erőt meríthetünk abból, hogy még emberi mértékkel mérve sem tartanak majd sokáig (Jelenések 12:12, 17:10) utána pedig egy minden álmainknál szebb és jobb világ veszi kezdetét.

A végső idők eseményeinek bekövetkezésével Jézus visszatérésének napja is egyre közelebb van, amikor megszabadítja az Övéit: „Amikor pedig ezek elkezdődnek, egyenesedjetek fel és emeljétek fel a fejeteket; mert elközeledik a megváltásotok [megszabadításotok].” (Lukács Evangéliuma 21:28)

Isten azt ígérte, hogy „ha Rá támaszkodunk, megőriz teljes békében” (Ézsaiás 26:3) és a nehéz időkben is mellettünk marad.

„Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!” (János Evengéliuma 14:27)

Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd te is érezni ezt a békességet és szeretnéd tudni mi történik a világban és, hogy pontosan hová is tartunk, vagy egyszerűen nem tudod, kinek higgyél, most azonnal megmegtudhatod az igazságot. Egyszerűen mondd el ezt a rövid imát vagy valami hasonlót, saját szavaiddal:

„Jézus, szeretnélek megismerni. Kérlek, gyere a szívembe és add nekem az örök élet ajándékát. Bocsásd meg a hibáimat, bűneimet és segíts, hogy rajtad keresztül megtaláljam az utam és a válaszokat kérdéseimre. Ámen.”

Elmondtam az imát. Most mi van?

Ezeket olvastad már?

Kövess minket

Az Idők Jelei szívesen fogadja a tiszteletteljes, értelmes hozzászólásokat, amelyek hasznos információkat, bibliai összefüggéseket tartalmaznak az adott poszttal kapcsolatban, hiszen az oldal egyik legfontosabb célja az idők jeleinek figyelése, amire csak együtt lehetünk képesek hatékonyan. A lekezelő, ellenséges vagy személyeskedő hozzászólásokat törölni fogjuk.
A posztok alatti kommentek célja nem személyes naplók megjelentetése, bármilyen jellegű propaganda terjesztése vagy teológiai és egyéb viták lefolytatása. Az ilyen összetett témákhoz és hosszabb párbeszédekhez a fórum vagy kluboldal használata ajánlott.
A csupa nagybetűvel írt (online kiabálás) hozzászólásokat töröljük.
Az itt megjelenő hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az oldal készítőinek nézeteit.

4 hozzászólás ehhez: “A tüntetések és gazdasági problémák a világkormány megalakítását készítik elő – End Time Info Podcast”

 1. avatar Suity Arnold szerint:

  A nagy szorongattatás ideje, eljöt.

 2. avatar Psi Holo szerint:

  A világuralmi elit és a gazdasági válság:

  http://youtu.be/3uB3cOb5i3w

  • avatar Thea szerint:

   Elég találó.

   Persze bizonyos szint felett, nagyon is tudatában vannak azzal, hogy összeomlás jön.

 3. avatar Psi Holo szerint:

  Hová vezet mindez?

  Először irányított káoszba, aztán egy új átrendeződésbe.

  Vajon az egyre több országot érintő tüntetések spontán robbannak ki vagy gondos előkészületek eredményeként?

  Mindkettő. A spontaneitás akkor jelentkezik, ha az események nem a kívánt íven haladnak. Mivel irányított, ha rosszul irányítják, az élet korrigál.

  Van megoldás?

  Már abban vagyunk egy ideje.

Add Comment Register

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>