Lázongó világ

Interjú Osama bin Laden haláláról

Interjú Anthony Wile-lal, a DailyBell alapító főszerkesztőjével Osama bin Laden halálának fontosságáról és esetleges következményeiről.

[vsw id=”AU8DyyBA5sQ” source=”youtube” width=”480″ height=”390″ autoplay=”no”]

Előző posztKövetkező poszt

1 hozzászólás

  1. (Bocs, ez csúnya lesz, mert nem ide készült, de bekopizom, ha nem baj):

    20110502
    Szánalmas – Valahol a világ ******án állítólag kinyírtak egy muszlim vénembert, aki már évek óta “bujkált”, és már csak névleges vezetője volt az egykori nagy ellenség(kép), a Szovjetunió helyére lépett al-Kaidának. Az USA csodálatos hőstettet hajtott végre – ismét -, Obama büszke bejelentést tesz, néhány száz hamburgerzabáló lelkesen lengeti a csillagos-sávos lobogót – ami persze még mindig szart se érne, ha televíziók képernyőjén nem brékingelnék folyamatosan. Hurrá! (A Wal-Mart meg szívja a seggét, mert szívja…)

    +:
    Ellenségre pedig szükség van (Orwell: 1984). A háború is jó lenne, ha ilyen súlyosak a gondok – bevált módszer. (Férfiak messze, aszonyok a gyárakban, háborús konjunktúra, demokratikus jogok korlátozva et cet.) De a totális háború lehetőségét az atombombák korszakában felejteni kell, a kis létszámú, profi high-tech hadsereg szintén nem segíti ezt a módszert. De a terrorizmushisztéria a rendőrállam kiépítésében még mindig jó szolgálatot tehet. A petrodollár piramisjáték bármikor drasztikus hirtelenséggel bedőlhet, ennek következményeit pedig megjósolni sem lehet, a kényszerintézkedéseket elő kell készíteni, a felelősséget el kell hárítani, a figyelmet el kell terelni…

    Köszi fiúk! Jól csináljátok! Húzzatok bele! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend