Add tovább

Podcastok
április 6, 2011 Feltöltötte:Thea 878

Líbia, háborúk és az utolsó hét év – Podcast 2. rész

A 2011. április 2-án megjelent podcast 2. részeAz első rész meghallgatható itt

A média rendszeresen beszámol az Egyesült Államok és a NATO által Líbia, vagy inkább Moammar Kadhafi ellen indított támadás minden apró mozzanatáról. Miért éppen Líbiát támadták meg és miért pont most? A közel-kelet és észak Afrika számos államában hasonló, vagy talán még komolyabb helyzet alakult ki. Miért Líbiát választották? Az olaj kell nekik? Netán ennél is több van a háttérben?

Dániel könyvének 11. fejezete név szerint foglalkozik Líbiával egy fontos háború kapcsán. Vajon a mostani eseményeknek köze lehet ehhez?

Az idő előrehaladtával a kirakó darabjai helyükre kerülnek és a színpad készen áll a történelem végső, nagy eseménysorozatára.

A második részben Joseph és Johnny a Dániel könyvében leírt háborúk további részleteiről és egyéb összefüggésekről beszélgetnek.

Lejátszás (09:55p):

Javaslatok, kérdések a podcast adásokkal kapcsolatban
Embed kód: | Mobil podcast oldal

Alternatív audio streaming:

Ezeket olvastad már?

Kövess minket

Az Idők Jelei szívesen fogadja a tiszteletteljes, értelmes hozzászólásokat, amelyek hasznos információkat, bibliai összefüggéseket tartalmaznak az adott poszttal kapcsolatban, hiszen az oldal egyik legfontosabb célja az idők jeleinek figyelése, amire csak együtt lehetünk képesek hatékonyan. A lekezelő, ellenséges vagy személyeskedő hozzászólásokat törölni fogjuk.
A posztok alatti kommentek célja nem személyes naplók megjelentetése, bármilyen jellegű propaganda terjesztése vagy teológiai és egyéb viták lefolytatása. Az ilyen összetett témákhoz és hosszabb párbeszédekhez a fórum vagy kluboldal használata ajánlott.
A csupa nagybetűvel írt (online kiabálás) hozzászólásokat töröljük.
Az itt megjelenő hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az oldal készítőinek nézeteit.
Add Comment Register

Hozzászólás (Néhány perc késleltetéssel jelenik meg az oldalon)

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>