Világkormány

A Bilderberg csoport ezúttal Svájcban jön össze

Forrás: James P. Tucker Jr. – American Free Press

A Bilderberg néven ismert titokzatos csoport a svájci St. Moritz városában gyűlik össze idén június 9-12 között, de ezúttal nem lesznek egyedül, St. Moritz ugyanis nagyon közel van Davoshoz, a Világgazdasági Fórum rendszeres összejöveteleinek helyszínéhez, ahol a világ vezető bankárai és politikusai sorsunk felől döntenek. A különbség, hogy Davossal ellentétben, a Bilderberg összejöveteleken a sajtó nem szívesen látott vendég.

A Bilderberg csoport már négy alkalommal találkozott Svájcban, de soha nem ugyanabban a városban. Általában ugyanakkor gyűlnek össze, amikor bűntársaik a Trilaterális Bizottságban (Trilateral Commission) üléseznek Észak-Amerikában. Idén a Trilaterális Bizottság Washingtonban ül össze április 8-10 között, de a Bilderberg csoport ez alkalommal kerüli az Egyesült Államokat. Talán a sajtó eszén akarnak túljárni.

A Bilderberget a világ legexkluzívabb és legtitkolózóbb klubjának tartják. Ahhoz, hogy valaki tag lehessen, rendelkeznie kell egy multinacionális bankkal, multinacionális vállalattal vagy egy országgal. 1953-as első összejövetelük óta a világ legnagyobb hatalommal rendelkező vezetői és iparmágnásai vettek részt gyűléseiken.

Reményeik szerint idei gyűlésük idejére legfontosabb napirendi pontjuk bevégeztetik, ami nem más, mint Líbia megtámadása és a közel-keleti konfliktus elmélyítése, hogy végül az Egyesült Államok Izrael képviseletében megtámadhassa Iránt.

Szokás szerint szó esik majd arról is, hogy a ?gonosz nacionalisták? mennyi fennakadást okoznak nekik világuralmi terveik megvalósításában. Megerősítik, hogy az olaj árának tovább kell emelkednie, hogy az amerikaiak végső kétségbeesésükben hajlandóak legyenek feláldozni szuverenitásukat a globális kormányért. Támogatni fogják a haszonért vívott háborúkat, részben annak demonstrálására, hogy csak egy globális kormány képes a béke kieszközlésére. Mintha a békét ki lehetne erőszakolni.

Ironikus, hogy pont Svájcban gyűlnek össze. Egy olyan országban, ahol négy évszázada nem vívtak háborút.

Az AFP-nek és egyéb európai hírügynökségeknek, valamint néhány független amerikai médiumnak köszönhetően összejövetelük hangos visszhangot kap majd a médiában. Európában a vezető lapok sok figyelmet szentelnek a Bilderberg csoport gyűléseinek. A Washington Post, a New York Times, Los Angeles Times és az érdekeltségi körükbe tartozó csatornák hallgatni fognak, hiszen vezetőik ott ülnek majd a résztvevők között.

(James P. Tucker Jr, az AFP szerkesztője, veterán újságíró, sok éven keresztül tevékenykedett az elit média tagjaként Washingtonban. 1975 óta számos elismerést kapott a Bilderberg csoporthoz hasonló titokzatos globális blokkokról szóló írásainak köszönhetően. A témáról könyvet is írt ?Jim Tucker Bilderberg Naplója? címmel.)

Előző posztKövetkező poszt

2 hozzászólás

 1. Szép napot MJ!

  Egyetértünk abban, hogy kataklizma várható, de miből gondolod, hogy a BCs a javadat akarja, amikor a megoldást keresi. Az ő megoldásuk része a lakosság csökkentés (nézz utána a Georgia Guidestones -nak). A jelenlegi közel 7 Mrd-ról 1/2 Mrd-ra szeretnék csökkenteni a Föld lakosságát. Ebbe a populáció redukcióba szinte garantáltan beleesnél te is. Az ő vállukat nem a te megmentésednek a terhe nyomja, ne legyenek illúzióid.

  A Föld több, mint 7 mrd ebert is bőven eltartana, de a félinformáltak gondolkozás nélkül benyelik, hogy hamarosan mind éhenhalunk ha csak meg nem sülünk előtte.

  Ez a globalisták pánikkeltése, aminek a célja az, hogy adjuk fel a szabadágunkat, a jogainkat, igényeinket.

  A források nincsenek kimerülőben, csak ők nem szeretnék olyan sok másikkal megosztani őket, mert így nekik kevesebb jut. Ez egy globális Monopoly játék, amiben az a cél, hogy minden az övék legyen és nekünk ne jusson semmi. “Nekünk” alatt értek mindenkit, aki nem a globális elit része vagy annak közvetlen kiszolgálója.

  A kataklizma megrendezői éppen “Azon kevesek akik nagyobb perspektívában látnak” és ők fognak előállni a megoldással is, ami nekünk nagyon drága lesz: az Új Világrend,amiben nekünk szolga szerep jut és akik erre nem hajlandók azokra üldöztetés vár.

 2. Szép napot!

  Az igazság az, hogy amit mond az az utolsó szóig igaz. Azért nézzünk szét egy kicsit a világban! Három világvallás, egy széteső szuperhatalom, ellenőrizetlen diktatúrák, korrupt politikusok, egyre kevesebb forrás az egyre népesebb földön. Kataklizma várható. Ennek a megállapításához nem kell Nobel-díj. A keveseknek akik átvészelik ezt a korszakot esélyt kell adni az újrakezdéshez! A BCs ahogy önök mondják, ezekre a lehetséges forgatókönyvekre keresik a megoldást. Az aranykorban élünk jelenleg. Kérdés meddig? A valóságnak csak a töredékét látjuk ma. Azon kevesek akik nagyobb perspektívában látnak, nagyobb gondok nyomhatják a vállát mint azt bárki hinné. Kicsit ebből a szemszögből is gondolják végig a folyamatot! Megéri.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend