Bibliatanulmányok

Biometrikus személyazonosítók

Joseph Candel

A Bibliában megjósolt, a ?fenevad bélyegének? nevezett gazdasági rendszer bevezetéséhez szükséges technológia egyre gyorsabb ütemben fejlődik. Akárcsak az a médiakampány, ami ezt az eljövendő rendszert hivatott népszerűsíteni, illetve bevezetését felgyorsítani. Az RFID (rádiófrekvenciás azonosító) chipek fokozatos elterjedésével, illetve azzal, hogy egyre több kormány gondolkodik a mikrochippel ellátott személyazonossági igazolvány illetve útlevél bevezetésén, a házi kedvencekbe, illetve most már emberekbe is beültetett chipek népszerűségének gyors növekedésével új kérdések merülnek fel, illetve régi aggodalmak kerülnek előtérbe.

A biometrikus személyazonosítók azonosak lehetnek-e a ?fenevad bélyegével??

A Britt kormány megkezdte a biometrikus azonosítókat (Írisztérkép, ujjlenyomat, stb.) is tartalmazó útlevelek kiadását, a parlament pedig a személyazonossági igazolvány kötelezővé tételéről vitázik. Több más ország, köztük Amerika csatlakozott már a kezdeményezéshez. Ezek az azonosítók nem egyenlők a ?fenevad bélyegével?, hiszen a Biblia világosan fogalmaz: a bélyeg hordozói kezükben vagy homlokukon viselik majd a jelet.

?Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.? (Jelenések könyve 13:16-18)

Ezek az azonosító okmányok azonban előkészítik a terepet. Minél inkább hozzászoknak az emberek az új kormányintézkedésekhez vagy korlátozásokhoz, annál kevésbé fognak később ellenállni, végül megtanulnak együtt élni az új megszorításokkal. Ami eleinte elképzelhetetlennek tűnt és komoly tiltakozást váltott ki a tömegekből, később, miután néhány, majd egyre több ember elfogadta végül teljesen megszokottá válik. Az Antikrisztus és emberi pontosan így használják majd ki a kötelező személyazonossági igazolványok bevezetését. Ugródeszka az eljövendő kontrollhoz.

Miután a személyazonossági igazolványok bevezetése világszerte elfogadottá vált, a mikrochipek beültetésével járó előnyök hangsúlyozása lesz következő lépés. Kényelmes, biztonságos, gazdaságos, leegyszerűsíti a törvények betartatását. Az előnyök listájának se vége se hossza. Mivel tudjuk, hogy az Antikrisztus kormánya kötelezővé teszi majd a ?fenevad bélyegét? (Dániel 11:31, Máté 24:15, 21, Jelenések 13:14-18), a mikrochip beültetés tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak. A jelenlegi valutaalapú gazdasági rendszer teljesen megszűnik, mivel a chip segítségével az emberek személyes pénzügyi adati elektromosan elérhetőek lesznek.

Jelenlegi tudásunk arra enged következtetni, hogy a biometrikus személyazonosító igazolványok, illetve a Verichip nem egyenlők a ?fenevad bélyegével?, hanem annak előfutárai.

A VerichipTM egy rizsszem nagyságú, fecskendő segítségével egyszerűen beültethető mikrochip. A chipet az amerikai Applied Digital Solutions nevű cég gyártja (bár nevüket előszeretettel változtatják) és már számos helyen használják háziállatok, elítéltek, Alzheimer-kórban szenvedő betegek, gyerekek, katonák, rendőrök és tűzoltók azonosítására és nyomon követésére. Néhány felkapott szórakozó- és üdülőhely tagsági kártya helyett használja a chipbeültetést. A chip felhasználási területei egyre bővülnek majd és természetesen egyre újabb és magasabb szintű típusok követik majd.

Előző posztKövetkező poszt

1 hozzászólás

  1. Felnő egy generáció i-phone-on, facebook-on. Az antikrisztus szavazóbázisa most készül. Ezek simán egyet fognak érteni a chipbeültetéssel. Elmebetegnek azt fogják tartani, aki nem veszi föl a bélyeget, és ezzel kb. éhhalálra ítéli magát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend